Jump to content

Dr_Stein

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dr_Stein

  1. Εσύ που έχεις πιάσει και τα δύο, παρατήρησες διαφορά στην οθόνη;
  2. Μπράβο για της κληρώσεις, καλά ξηγιέστε!
  3. Συγχαρητήρια για τους διαγωνισμούς
  4. Μπράβο σας για τους διαγωνισμούς και εις άλλα με υγεία!
  5. Καλή (μου) τύχη. Μπράβο για τους διαγωνισμούς!
  6. Καλή (μου) τύχη. Μπράβο για τους διαγωνισμούς!
  7. Το δικό μου πάντως έπεσε από 20 εκατοστά στη γωνία τζαμένιου τραπεζιού με την πλάτη (χωρίς θήκη) και άφησε ένα μικρό αλλά ανεξίτηλο σημαδάκι, σαν να έσκαψε το αλουμίνιο. Κατά τα άλλα τώρα μου ήρθε ota update 7.2.1 για την official.
  8. Για 'μένα που δε θέλω Ελληνικά και βολέβομαι μια χαρά με την Κινέζικη και τα ΟΤΑ updates, υπάρχει τρόπος να αποκτήσω root και να εξακολουθεί να κάνει ΟΤΑ update?
  9. Το έκανε κανείς root να μας πει; Εγώ έκανα αίτηση και περιμένω κωδικό για ξεκλείδωμα bootloader αφού το Mi Unlock μου είπε ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου.
  10. Το θέμα είναι πως το έχουν αυτοί τόσο καιρό πριν την επίσημη κυκλοφορία του; Εμείς που σπεύσαμε να το παραγγείλουμε είμαστε τα πειραματόζωά τους;
  11. Εγώ παρήγγειλα από vickmall μία μέρα πριν κλείσουν μετά από διαβεβαίωση τους ότι έχουν στοκ και θα προλάβουν να το στείλουν πριν κλείσουν και 2 ώρες πριν κλείσουν μου στείλαν mail ότι δε έχουν το μαύρο που ήθελα. Τελικά συμφώνησα να μου το στείλουν όταν ανοίξουν με τη νέα χρονιά (τους).
  12. Καλή μέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
×
×
  • Create New...