Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορία....Τα πληκτρα που εχει στο κάτω μέρος της οθόνης είναι φωτιζόμενα; Γιατί στο review δεν βλέπω κάτι...Ευχαριστώ

Είναι φωτιζόμενα. Το έχουμε δει σε προηγούμενα hands on.

ΥΓ: μονο τόσο ο 820; Υποτίθεται στο (νεο) antutu πιάνει 130000!

Βασίλης!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΥΓ: μονο τόσο ο 820; Υποτίθεται στο (νεο) antutu πιάνει 130000!

Ε μια χαρα τα παει στο single.

1600 εχει ο Α72 που ειναι ο τοπ αυτη τη στιγμη.

Μη ξεχνας οτι ειναι και 4 πυρηνος ο 820 οποτε στο Multi ποσο ψηλα να παει?

Ηδη τον Χ10 τον περναει και ο 820 εχει τους μισους πυρηνες.

Τα λεει και στο αρθρο σε αποδοση πυρηνα φτανει της apple τον Α9.

Ε μια χαρα τα παει στο single.

1600 εχει ο Α72 που ειναι ο τοπ αυτη τη στιγμη.

Μη ξεχνας οτι ειναι και 4 πυρηνος ο 820 οποτε στο Multi ποσο ψηλα να παει?

Ηδη τον Χ10 τον περναει και ο 820 εχει τους μισους πυρηνες.

Τα λεει και στο αρθρο σε αποδοση πυρηνα φτανει της apple τον Α9.

:offtopic: ON

Δεν αντιλέγω, αλλά ο Helio X20 με (απο ότι έχει διαρεύσει) απόδοση antutu 86000 έχει παρόμοιο single core score (A72 στα 2,5ghz γαρ) στο geekbench και μάλιστα υπερτερεί πολύ στο Multiu core (ξεπερνώντας τις 7000). Οπότε τελικά τι μετράει το antutu (καλά μη μου απαντήσετε:p, θεωρητικά ρωτάω); Βέβαια ο 820 έχει πολύ καλύτερη gpu που τρώει την Mali 880mp4 για πρωινό.

:offtopic: OFF

Βασίλης!

Ε στο multi λογικο να βγαζει ο Χ20 τοσο,10 πυρηνος ειναι.

Και στα single βγαζει τοσο μονο και μονο λογω του υψηλα χρονισμενου Α72.

Το antutu μετραει και αλλα οποτε το παιρνεις χοντρικα ως ενδειξη overall για ενα κινητο και οχι εναν επεξεργαστη.

Το geekbench αφορα μονο επεξεργαστη.

Έχουμε και το πρώτο πλήρες review, απο το techtablets.com:

Και όσον αφορά το 4κ video recording: η μαμά εφαρμογή δεν επιτρέπει επι του παρόντος, αλλά θα προστεθεί (με firmware) στο μέλλον (υποθετικά το λεω, αφου ηδη γίνεται μέσω άλλων app). Η google camera το κάνει ήδη στο κινητό:

Ακουσα καλα στα 20 πρωτα δευτερολεπτα επιβεβαιωνει πως παιρνει SDCard θυσιαζοντας μια sim υποδοχη?

Ακουσα καλα στα 20 πρωτα δευτερολεπτα επιβεβαιωνει πως παιρνει SDCard θυσιαζοντας μια sim υποδοχη?

Ε ναι!!Αυτό το ξέραμε από τις πρώτες μέρες.. :P

Ο 4 πυρηνος Α53 ειναι τελικα στα 1.2 η 1.4?

Γιατι εχω δει screenshot να τον δειχνουν και στο 1.4

Ε ναι!!Αυτό το ξέραμε από τις πρώτες μέρες.. :P

Παρακολουθουσα το post απο τις πρωτες μερες και πολλοι λεγανε οτι δεν υποστηριζει ετσι με το που ειχε στοκ το vickmall ρωτησα και εκει και μου επιβεβαιωσαν πως δεν υποστηριζει SDCard αλλα τωρα ξεροντας αυτο τα πραγμαζα αλλαζουν για τις μελλοντικες μου προτιμησεις.

Παρακολουθουσα το post απο τις πρωτες μερες και πολλοι λεγανε οτι δεν υποστηριζει ετσι με το που ειχε στοκ το vickmall ρωτησα και εκει και μου επιβεβαιωσαν πως δεν υποστηριζει SDCard αλλα τωρα ξεροντας αυτο τα πραγμαζα αλλαζουν για τις μελλοντικες μου προτιμησεις.

Αλήθεια? Περίεργο. Πραγματικά εμένα μου είχε μείνει ότι είναι μια σημαντική διαφορά από το 3 και έτσι αποφάσισα κιόλας να το πάρω. Τέλος πάντων. Υποστηρίζει κανονικά με την παραδοχή βέβαια ότι χάνεις τη θέση της δεύτερης sim! :)

Νομιζω δεν θαχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Και στο review του

1.4ghz τον δείχνει σε όλα τα benchmarks οπότε το παίρνω ως δεδομένο πως είναι 1.4 και όχι 1.2...

Επίσης στο review δεν έμειναν ενθουσιασμένοι απο την κάμερα (όπως είδα σε άλλες παρουσιάσεις), ιδίως σε χαμηλό φωτισμό οπότε περιμένω καλυτέρευση μέσω firmware αλλά δεν περιμένω τα όσα όταν πρωτοδιάβασα για τον αισθητήρα.

Τέλος σε 4κ μέσω της Google camera το framerate ήταν κακό οπότε ίσως γιαυτό το έχουν αφήσει εκτός. Ευχομαι να το διορθώσουν στο μέλλον και να το προσθέσουν στη μαμά κάμερα.

Βασίλης!

Μαλλον βγαζει μεσο ορο η κατι τετοιο για αυτο λενε 1,4.

Οπου εχω ψαξει για 1,2 λεει.

Το review αποδεικνύει ότι το κινητό σκοτωνει και είναι πολύ ανώτερο από το note 3!

Έχει ότι έλειπε απο note 2 και note 3!

Πολύ καλύτερη μπαταρία, πολύ καλύτερο επεξεργαστή...μικρότερες θερμοκρασίες... sd κάρτα!

Δεν μιλάω για την κάμερα γιατι είναι στα ίδια!!!

Μεγαλη μου απορία τι θα γινει με τις Rom γιατί στο απλό note 3 δεν είδαμε ακόμα φως...

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Μαλλον βγαζει μεσο ορο η κατι τετοιο για αυτο λενε 1,4.

Οπου εχω ψαξει για 1,2 λεει.

Και εγώ τα ίδια βλέπω αν και η ίδια η qualcomm δεν αναφέρει στο site της! Υποθέτω για να λένε τα bechmarks 1.4 είναι τόσο. Ίσως αλλαγή τελευταίας στιγμής στα specs καθόσον και ο 652 στα 1.4 τους έχει τους Α53.

Το review αποδεικνύει ότι το κινητό σκοτωνει και είναι πολύ ανώτερο από το note 3!

Έχει ότι έλειπε απο note 2 και note 3!

Πολύ καλύτερη μπαταρία, πολύ καλύτερο επεξεργαστή...μικρότερες θερμοκρασίες... sd κάρτα!

Δεν μιλάω για την κάμερα γιατι είναι στα ίδια!!!

Μεγαλη μου απορία τι θα γινει με τις Rom γιατί στο απλό note 3 δεν είδαμε ακόμα φως...

Και κάμερα περιμένω να είναι (έστω και οριακά) καλύτερη. Και όχι λόγω των megapixels.

Απο rom θα δούμε τι θα δούμε. Θα δούμε και Ελληνική rom και όλα πιστεύω. Αλλά το κακό των πολλών μοντέλων απο τη xiaomi έχει διασπάσει καμπόσο την δυνατότητα μικρών κοινοτήτων να χτίζουν rom με τον βέλτιστο τρόπο. Επίσης δεν ξέρω πως θα γίνεται πλέον τα "φλασάρισμα". Με κλειδωμένο bootloader τα MTK based phones είχαν τον τρόπο να περνάνε roms (SP flash tool). Με snapdragon δεν ξέρω τι γίνεται.

Βασίλης!

Το κλείδωμα των rom είναι θέμα επεξεργαστή?

Να περιμένουμε καλύτερα ή χειρότερα με τον Snapdragon?

Απλα το flashtools δε δουλευει με snapdragon.

Nομιζω υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα και για αυτους.

Στο ελληνικο φορουμ ελεγαν οτι και για το νοτε 3 δεν εχουν βγει πολλες ρομ καθως μολις 2 μηνες κυκλοφορει και αυτο.

οποτε υπομονη.

παιδια υπαρχει αμεσα διαθεσιμο σε καποιο καταστημα; η μονο presale σε geekbuying και gearbest?
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

παιδια υπαρχει αμεσα διαθεσιμο σε καποιο καταστημα; η μονο presale σε geekbuying και gearbest?

Το vickmall το ειχε σε στοκ απ'ότι είχα δει...

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Edited by glynos

η αυτονομία του πάντως είναι σούπερ με βάση τα πρώτα δεδομένα.

σκεφτείτε τι θα κάνει το mi5 με amoled και 820 στα 14nm αν του βάλουν παρόμοιου μεγέθους μπαταρία.

Απλα το flashtools δε δουλευει με snapdragon.

Nομιζω υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα και για αυτους.

Στο ελληνικο φορουμ ελεγαν οτι και για το νοτε 3 δεν εχουν βγει πολλες ρομ καθως μολις 2 μηνες κυκλοφορει και αυτο.

οποτε υπομονη.

Το ξέρω για το flash tools (οτι δεν δουλεύει), το οποίο το γνωρίζω καθώς το έχω χρησιμοποιήσει. Απλά δεν ξέρω με τον snapdragon τι γίνεται. Σίγουρα κάτι υπάρχει απλά σε μια μικρη αναζήτηση δεν βρήκα.

Για roms θαβγούνε αρκετές, απο Μάρτη πιστεύω όμως που θα το έχουν πολλοί στα χέρια τους. Και ίσως βγάλουν και περισσότερες roms απο το note 3 (ενώ και λόγω snapdragon μπορεί να υπάρξει και rom τελείως διαφορετική απο MIUI). Περιμένω να δω τι θα κάνουν και με τις μπάντες (αν υπάρξει εκεί ξεκλείδωμα, αν και για εmας στην Ελλάδα μικρή σημασία έχει, εκτός αν κάποιος έχει WIND).

Και το vivkmall (όπως ήδη αναφέρθηκε) έχει stock και απότι είδα πρόσφατα και το to2c.com είχε αναφέρει οτι έχει stock! Τωρα γιατί κάποιοι το έχουν presale με αποστολή μετά τις 10/3, ενας θεός ξέρει!

η αυτονομία του πάντως είναι σούπερ με βάση τα πρώτα δεδομένα.

σκεφτείτε τι θα κάνει το mi5 με amoled και 820 στα 14nm αν του βάλουν παρόμοιου μεγέθους μπαταρία.

H αυτονομία απλά για εμένα είναι (απο μόνη της) λόγος αγοράς. Για το Mi 5 θα δείξει όμως. Μάλλον θα υπάρξουν 2 παραλλαγές του Mi5 με μπαταρία μάλλον μικρότερη (αναφέρεται για 3000 εως 3500mah) απο του note 3...

Και πίσω στο θέμα να και ενα μικρό συγκριτικό με το note 3 (δυστυχώς δεν έχει για την κάμερα ακόμη):

Βασίλης!

το παρήγγειλα για ένα φίλο προχτές από vickmall.μια ερώτηση, ελληνικά μπορούμε να βάλουμε ή όχι ακόμα?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

το παρήγγειλα για ένα φίλο προχτές από vickmall.μια ερώτηση, ελληνικά μπορούμε να βάλουμε ή όχι ακόμα?

Όχι ακόμη, δεν έχουν βγει custom Rom και ούτε καν πληροφορίες για το πως κάνουμε root δεν έχουμε. Αλλά βέβαια μέχρι να παραλάβεις θα υπάρχουν όλα... Πιστεύω πως γνωρίζεις πως το vickmall είναι κλειστό ακόμη.

Βασίλης!