LoukG Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Έχω το kate και 8.2.4.0 έχω ένα πρόβλημα, όταν μιλάω και προσπαθώ να μπω στο ίντερνετ Δυστυχώς δεν έχω.Υπάρχει κάποια λύση; Χωρίς να είμαι σίγουρος, αν έχεις δύο κάρτες και έχεις ορίσει για internet την άλλη κάρτα από τον αριθμό που μιλάς, δε σε αφήνει γιατί η συσκευή δεν υποστηρίζει δύο κάρτες ενεργές ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καλησπέρα είμαι unlock και root σε 8.2.1.0 global stable και 1. Δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει update πότε... 2. Πατώντας έλεγχο δεν βρίσκει καινούργια... Τι λάθος κάνω; Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μάλλον έχει "πεθάνει" το θέμα ε; Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μάλλον έχει "πεθάνει" το θέμα ε;Τα ota με root στις stable εάν θυμάμαι καλά δεν έρχονται.Kαι manual να βάλεις άλλη θα χάσεις το root. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καλησπέρα είμαι unlock και root σε 8.2.1.0 global stable και 1. Δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει update πότε... 2. Πατώντας έλεγχο δεν βρίσκει καινούργια... Τι λάθος κάνω; αλλαξε απο τις ρυθμισεις την περιοχη σε Ινδια και ξαναπροσπαθησε. αν σου βγαει update και το κανεις, μετα ξαναγυρνας Ελλαδα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Είμαι με την 7.9.21 και με μεγάλη μου χαρά παρατήρησα ότι Βλέποντας βίντεο στον miui browser μπορώ ταυτόχρονα να ανοίγω οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή να σερφάρω και γενικά το βίντεο που βλέπω παραμένει στην οθόνη. Εξηγώ :"Βάζω ένα βίντεο, μόλις αρχίσει να παίζει, στην επάνω δεξιά γωνία σου βγάζει ένα τετραγωνάκι.Το πατάμε " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Είμαι με την 7.9.21 και με μεγάλη μου χαρά παρατήρησα ότι Βλέποντας βίντεο στον miui browser μπορώ ταυτόχρονα να ανοίγω οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή να σερφάρω και γενικά το βίντεο που βλέπω παραμένει στην οθόνη. Εξηγώ :"Βάζω ένα βίντεο, μόλις αρχίσει να παίζει, στην επάνω δεξιά γωνία σου βγάζει ένα τετραγωνάκι.Το πατάμε " Μεγαλε εισαι ωραιος. Πλεον σερφαρω ταυτοχρονα και ακουω βιντεακια απο youtube. Μετρας... Και facebook και γενικα οτι εφαρμογη θελεις ταυτοχρονα. Μπραβο που το παρατηρησες. Εγω ειμαι με 7.9.22 Edited September 25, 2017 by mark1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν σερφαρα ποτέ με miui browser. Καλή φάση! Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση σε MIUI Global 8.5.2.0 . 261 Mb ήταν η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο κινητό ως προς την απόδοση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μπορώ να εγκαταστήσω rom απο twrp με κλειδωμένο bootloader και αν ναι ποια ρομ μπορώ να βάλω. Έχω προσπαθήσει να ξεκλειδώσω τον bootloader με πολλούς τρόπους (ανεπίσημα) και δεν μπορώ με τίποτα. Σημείωση τον είχα ξεκλειδώσει με τον επίσημο τρόπο αλλά μετά που του πέρασα developer αυτός ξανακλειδωσε. Μια βοήθεια γιατί το κινητό δεν bootarei και το μονο που εχω ειναι twrp απάνω χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Κλειδωμένος bootloader και twrp δεν μπορούν να συνυπάρξουν... Κατέβασε μια official global stable fastboot rom και φλασαρισε το μέσω υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Κλειδωμένος bootloader και twrp δεν μπορούν να συνυπάρξουν... Κατέβασε μια official global stable fastboot rom και φλασαρισε το μέσω υπολογιστή Ναι αλλά χτυπάω fastboot oem info και μου βγάζει bootloader unlocked false. Πώς γίνεται αυτό? Twrp έχω κανονικά και έκανα κάποια wipes και τώρα δεν bootαρει Την ρομ μπορώ να την περάσω με το miflash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Για αυτό δεν μπουταρει το κινητό... Κατέβασε μια fastboot rom και φλασαρισε την.. Ναι μόνο από miflash.. Αν λόγο κλειδωμενου bootloader δεν μπαίνει σε edl για να φλασαριστει, θα χρειαστείς deep flash cable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Για αυτό δεν μπουταρει το κινητό... Κατέβασε μια fastboot rom και φλασαρισε την.. Ναι μόνο από miflash.. Αν λόγο κλειδωμενου bootloader δεν μπαίνει σε edl για να φλασαριστει, θα χρειαστείς deep flash cable... λοιπόν. κατεβασα την global stable απο εδω http://en.miui.com/a-234.html κατεβασα και το miflash. Πάω να κανω sellect την rom και δεν μου την βρίσκει καθόλου Αλλάζω την κατάληξη της ρομ που ειναι σε tgz απο tar που λεει κατω ο οδηγος της σελίδας πάλι τίποτα (Please check if the ROM file suffix is '.tgz'. If it is '.gz', please rename it to '.tgz') την αποσυμπιέζω και κανω παλι τα ιδια παλι δεν την βρίσκει το miflash. Βάζω το mipcsuite μου λεει device not supported edl μπαινει κανονικά. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 τελικά το έκανα unzip με τον φάκελο και το πέρασε κανονικά. Τώρα περιμένω να bootarei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Εφόσον τον έχεις ξεκλειδώσει ήδη μία φορά επίσημα και έχεις άδεια, γιατί προσπάθησες να τον ξεκλειδώσεις με ανεπίσημο τρόπο; (απλή απορία, δεν ειρωνεύομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα στους κατόχους! Θα ήθελα να γράψω την άποψή μου ως simple user με NitrogenOS που φοράω εδώ και 3 βδομάδες περίπου. Δεν έχω δει κάτι πιο σταθερό στο κινητό μας. Και το εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για Android 7.1.2. Όλα δουλεύουν άψογα. Δεν έχω δει κόλλημα ποτέ. Έχω προσθέσει στον dialer και ένα SIP account (επαγγελματικό για εξερχόμενες και κάποιες ώρες μες στη μέρα για εισερχόμενες) και ούτε αυτό με έχει προδόσει ποτέ. Γενικά, το κινητό πάει σφαίρα και από μπαταρία, είναι πολύ καλύτερη από MIUI 8 που είχα πριν, κρατάει εύκολα 2 μέρες (με τη δική μου χρήση βέβαια). Φοράω την τελευταία stable (Αύγουστος 2017) μιας που η nightlies είναι πλέον Android 8 (Oreo) και δεν έχω ψάξει πολύ να δω τι παίζει σωστά και τι όχι. Αν κάποιος σκέφτεται για αλλαγή από MIUI τότε την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα στους κατόχους! Θα ήθελα να γράψω την άποψή μου ως simple user με NitrogenOS που φοράω εδώ και 3 βδομάδες περίπου. Δεν έχω δει κάτι πιο σταθερό στο κινητό μας. Και το εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για Android 7.1.2. Όλα δουλεύουν άψογα. Δεν έχω δει κόλλημα ποτέ. Έχω προσθέσει στον dialer και ένα SIP account (επαγγελματικό για εξερχόμενες και κάποιες ώρες μες στη μέρα για εισερχόμενες) και ούτε αυτό με έχει προδόσει ποτέ. Γενικά, το κινητό πάει σφαίρα και από μπαταρία, είναι πολύ καλύτερη από MIUI 8 που είχα πριν, κρατάει εύκολα 2 μέρες (με τη δική μου χρήση βέβαια). Φοράω την τελευταία stable (Αύγουστος 2017) μιας που η nightlies είναι πλέον Android 8 (Oreo) και δεν έχω ψάξει πολύ να δω τι παίζει σωστά και τι όχι. Αν κάποιος σκέφτεται για αλλαγή από MIUI τότε την προτείνω ανεπιφύλακτα. οποτε μπορεσεις δωσε linκs (χδα να φανταστώ?) και αν δεν βαριεσαι, κάνε ενα mini οδηγο με τα βήματα που ακολούθησες. Εγω ξενέρωσα με την xiaomi που δεν έδωσε nougat επειδή μου φαίνεται πως θα μου ήταν αρκετα χρήσιμο το split screen, οπότε θελω να δοκιμάσω και αν όντως είναι bugless μαλλον bye bye my beloved miui :( Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-nitrogen-os-11-01-2017-t3536211 Το split screen υπαρχει και δουλευει τελεια. οπου δεν δουλευει καλα (στο instagram ας πουμε, κανει που και που κατι περιεργα) φταιει η εφαρμογη και οχι η ρομ. δεν εχω παρατηρησει προβλημα σε αλλη εφαμρογη εκτος απο το ινστα αλλα ηταν αρκετο για να το αναφερω. το χρησιμοποιω τοσο συχνα, ειδικα με το yt, που πλεον δεν ζω χωρις split screen. μαλιστα εβαλα το display size στο small και μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος των παραθυρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 οποτε μπορεσεις δωσε linκs (χδα να φανταστώ?) και αν δεν βαριεσαι, κάνε ενα mini οδηγο με τα βήματα που ακολούθησες. Εγω ξενέρωσα με την xiaomi που δεν έδωσε nougat επειδή μου φαίνεται πως θα μου ήταν αρκετα χρήσιμο το split screen, οπότε θελω να δοκιμάσω και αν όντως είναι bugless μαλλον bye bye my beloved miui :( Μιας που έχω την stable έκδοση, αυτή είναι android 7 και όχι 8, οπότε δεν έχω split screen αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Μόνο στην πράξη θα το διαπιστώσω. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μιας που έχω την stable έκδοση, αυτή είναι android 7 και όχι 8, οπότε δεν έχω split screen αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Μόνο στην πράξη θα το διαπιστώσω. μα η νουγκατ εχει smpil screen. και εγω αυτη εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εγώ έχω περάσει την NOS Oreo και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Δουλεύει και το picture in picture. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 μα η νουγκατ εχει smpil screen. και εγω αυτη εχω Ooops! Δεν είχα κρατήσει πότε το δάκτυλο μου πάνω στον τίτλο ενός παραθύρου στις πρόσφατες εφαρμογές για να δω τις επιλογές... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ooops! Δεν είχα κρατήσει πότε το δάκτυλο μου πάνω στον τίτλο ενός παραθύρου στις πρόσφατες εφαρμογές για να δω τις επιλογές... Κάποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Κάποιο λινκ; Είναι αυτό https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-nitrogen-os-11-01-2017-t3536211 απλώς κατεβάζεις την stable έκδοση που είναι android 7. Για οδηγίες ας επιβεβαιώσει κάποιος για να μη σου πω καμία πατάτα: 1. Ξεκλειδώνεις bootloader επίσημα 2. Φλασάρεις TWRP μέσω ADB 3. Μέσω recovery (TWRP δηλαδή) κάνεις όλα τα wipes - αφού έχεις κρατήσει backup στην SD όλα τα σημαντικά (φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια) 4. Μέσω recovery φλασάρεις την ROM 5. Μετά φλασάρεις τα Google Apps (αν χρησιμοποιείς) 6. Έτοιμος Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Είδα χτες το xiaomi redmi note 4x ενός φίλου,και είχε tap tap.Το δικό μας τίποτα;;;; Nougat δεν προβλέπεται να πάρουμε εμείς,έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts