Jump to content

6600POWER

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 6600POWER

  1. Pure android και κουραφεξαλα...το κινητο ειναι στα χερια μου 1 μηνα, ειναι πανεμορφο πολυ γρηγορο και το miui 9 απλα συγκλονιστικο. Κανονικοτατα ΟΤΑ updates και ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο την μη υπαρξη Β20 (αν ημουν στην wind ισως αυτο να μην ισχυε βεβαια...) Το μονο που θα ηθελα θα ηταν OIS στην καμερα.
  2. Μάλλον έχει "πεθάνει" το θέμα ε;
  3. Καλησπέρα είμαι unlock και root σε 8.2.1.0 global stable και 1. Δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει update πότε... 2. Πατώντας έλεγχο δεν βρίσκει καινούργια... Τι λάθος κάνω;
  4. τέλεια σε ευχαριστώ, θα το κάνω και θα σας πω. :up:
  5. ok σκαμπάζω μερικά πραγματάκια αλλά τώρα με έχασες... οταν λές google dns? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την καινούργια 17.4 πέρασα απο google play... σε κάποιο site διάβασα ότι έκαναν factory reset στο μηχάνημα και όλα δουλευαν σωστά μετά... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει να το κάνω...
  6. Καλημέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το alfawise h96, (το οποίο είναι ένα πολύ αξιοπρεπές κουτάκι by the way). Ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει, εκτός του kodi το οποίο σέρνεται χαρακτηριστικά... 3+λεπτά να ανοίξει ένα οποιοδήποτε addon. Σημειωτέον οτι Το απεγκατεστησα και το ξανακατεβασα καθαρο με αποτέλεσμα να το ξανασεταρω από την αρχη χωρις κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα... Κάποια πρόταση;
  7. χμ... πως να το πώ κομψα... οχι δεν είναι οκ! (τουλάχιστον σε μενα) μαλλον το μαυρο του το χάλι έχει... :mad::cry: ευχαριστώ CrisBal!!
  8. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ ... δυστυχώς οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα για βελτίωση του gps αναφέρονται σε "πεθαμένα" link!! μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  9. 17s stock έχω ... Όχι του ιταλού! Και ναι ή σειρά είναι αυτή λογικά και στου ιταλού.
  10. Καλησπέρα φίλε papia777 ναι φοραω στο cn μου εδώ και περίπου 2 εβδομάδες την 17s και με βαριά χρήση μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόϊ. Wifi τα γνωστά... GPS πολύ καλύτερο, λειτουργούν κανονικά οι IR. Ή μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με την 10s (αυτή είχα πριν από τον ιταλο) και εν γένει σε αφήνει απροβλημάτιστο. Τα μειονεκτήματα είναι ή έλειψη play store (το οποίο μπαίνει σε 3 λεπτά με τον οδηγό του tora33 στην πρώτη σελίδα) και οι ατελείωτες κινεζιές που θα πρέπει να υποστείς και να απομονώσεις. Προσοχή!!! Πρώτα περνά την 13s (αναβάθμιση σε 6) μετά την 15s και μετά την 17s. από 13 σε 15 κανείς όλα τα απαραίτητα wipes ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ INTERNAL STORAGE και από την 15 στην 17 όχι. Αυτά... Ελπίζω να βοήθησα.
  11. Καλησπέρα στην παρέα! Αναφέρω... Σημερινή δοκιμή με clean stock 17s σε GPS κλείδωσε σε 1 λεπτό και κάτι... (Here maps offline mode) και για μία διαδρομή από Αθήνα έως Λάρισα (με τρελλή κακοκαιρία) και κίνηση σε στενά της Λάρισας δεν έχασε ούτε μέτρο! Δεν ξέρω αν έτυχε το σίγουρο πάντως ήταν πώς πέτυχε!!!
  12. Πολύ δυνατό κινητό! Όποιος και να το κερδίσει να ξέρει πως δέχομαι δωρεές!!
  13. και ενώ όλα δούλευαν ρολόϊ (εκτός απο το wifi που με έχειτρελλάνει στις αποσυνδέσεις στο μέτρομακριά απο το rooter...) με την 16s μπήκε ο διάολος μέσα μου να κάνω otg update σε rooted κινητό... κόλλησε το σύμπαν... δεν πειράζει λέω έχω backup απο την 10s που είχα και δουλευε σωστά περνάω το backup και.... tada!! το αποτέλεσμα ένα ωραιότατο και μονιμότατο άνοιγμα σε recovery και μόνο. βοήθεια κανείς?? letv x800 CN -για να μην ξεχνιόμαστε-
  14. Τέλεια! σε ευχαριστώ Tora33! εγώ το έψαχνα στα screen settings... :up: έχω εγκαταστήσει όπως είπα την official 16s με SU... υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεφορτωθώ όλες αυτές τις ενοχλητικές κινεζιες που έχει προίκα? κατά τα άλλα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν όπως πρίν... δυστυχώς ούτε gps ούτε wifi είχε κάποια διαφορά... (οκ το hotspot δουλεύει κανονικά)
  15. καλησπέρα. με την official 16s στο x800 CN που έχω και την έβαλα πρίν απο λίγο, το double tap δεν υπάρχει. ξέρει κανείς πώς και αν μπορεί να περαστεί? ευχαριστώ!
  16. καλησπέρα, είμαι μέλος απο το 2004 και έχω συστήσει την σελίδα και τα forum της σε όλους τους γνωστούς και φίλους που ασχολούνται με κινητά ή/και τεχνολογικά θέματα τα τελευταία 12 χρόνια... Θεωρώ τραγικό ατόπημα το "απρόσωπο forum" να με "τιμωρεί" για τον λόγο ότι πρώτα διαβάζω όλο το θέμα που με ενδιαφέρει (αρα και βρίσκω την απάντηση που ζητάω) και δεν σχολιάζω ή/και ανοίγω θέματα χωρίς λόγο -με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι κατά τα λεγόμενά σας ενεργός- και να μου απαγορεύει να δώ ή να ποστάρω κάποια αγγελία...και να υποχρεώνομαι να μπώ σε άλλες σελίδες (βλ. insomnia.gr). θα χαρώ να λάβω μία ορθολογιστική απάντηση απο τους διαχεοριστές της σελίδας που πιστά ακολουθώ εδώ και πάνω απο μία δεκαετία. ευχαριστώ. Κωνσταντίνος aka 6600power (το nokia 6600 είχα όταν είχα γραφτεί...)
  17. Θεούλης!!! έγινε φίλε κανονικότατα!!! σε ευχαριστώ πολύ!!
  18. Καλημέρα σε ολη την παρέα. Είμαι κάτοχος ενός x800 CN εδώ και αρκετό καιρό. Δούλευε τέλεια με την 11s του Ιταλού και γι αυτό δεν ειχα ασχοληθεί καθόλου να το πειράξω... Πως μου την "βάρεσε" την Παρασκευή και του φλάσαρα την 14s. Και απο εκεί άρχισε το πανηγύρι. Κόλλησε το σύμπαν και όταν έριξα πάλι το backup που ειχα πάρει για να το φέρω στα ίσα του... Έχασε και τα δύο imei... Εχει συμβεί σε κάποιον;; Ξέρετε πως μπορώ να τα επαναφέρω; Έχω δοκιμάσει οτι προγράμμα βρήκα μπροστά μου στο play store για restore του imei αλλα τα περισσότερα ζητάνε xposed (και όταν παω να κάνω install το xposed μου κάνει boot loop) και τα άλλα απλά δεν δουλεύουν με snapdragon... Βοήθεια κανείς;;
  19. Κλείσε τα μάτια και πάρτο!! :D η ποιότητά του είναι άριστη!! το έχω συστήσει σε φίλους που ήταν Iphoneάκιδες (γκατζετάκιδες και ψείρες) και εδώ και 2 μήνες δεν ακούω κάτι άλλο εκτός του πόσο ευχαριστημένοι είναι!!
  20. ευχαριστώ! το παρήγγειλα και ο Θεός βοηθός...
  21. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, είναι καλή η διαφορά για να μην το καταλάβω ποτε... είναι όμως ετσι??
×
×
  • Create New...