Jump to content

6600POWER

Members
  • Δημοσιεύσεις

    120
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

6600POWER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Pure android και κουραφεξαλα...το κινητο ειναι στα χερια μου 1 μηνα, ειναι πανεμορφο πολυ γρηγορο και το miui 9 απλα συγκλονιστικο. Κανονικοτατα ΟΤΑ updates και ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο την μη υπαρξη Β20 (αν ημουν στην wind ισως αυτο να μην ισχυε βεβαια...) Το μονο που θα ηθελα θα ηταν OIS στην καμερα.
  2. Μάλλον έχει "πεθάνει" το θέμα ε;
  3. Καλησπέρα είμαι unlock και root σε 8.2.1.0 global stable και 1. Δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι υπάρχει update πότε... 2. Πατώντας έλεγχο δεν βρίσκει καινούργια... Τι λάθος κάνω;
  4. τέλεια σε ευχαριστώ, θα το κάνω και θα σας πω. :up:
  5. ok σκαμπάζω μερικά πραγματάκια αλλά τώρα με έχασες... οταν λές google dns? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την καινούργια 17.4 πέρασα απο google play... σε κάποιο site διάβασα ότι έκαναν factory reset στο μηχάνημα και όλα δουλευαν σωστά μετά... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που πρέπει να το κάνω...
  6. Καλημέρα, πριν μερικές μέρες πήρα το alfawise h96, (το οποίο είναι ένα πολύ αξιοπρεπές κουτάκι by the way). Ότι έχω δοκιμάσει δουλεύει, εκτός του kodi το οποίο σέρνεται χαρακτηριστικά... 3+λεπτά να ανοίξει ένα οποιοδήποτε addon. Σημειωτέον οτι Το απεγκατεστησα και το ξανακατεβασα καθαρο με αποτέλεσμα να το ξανασεταρω από την αρχη χωρις κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα... Κάποια πρόταση;
  7. χμ... πως να το πώ κομψα... οχι δεν είναι οκ! (τουλάχιστον σε μενα) μαλλον το μαυρο του το χάλι έχει... :mad::cry: ευχαριστώ CrisBal!!
  8. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ ... δυστυχώς οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα για βελτίωση του gps αναφέρονται σε "πεθαμένα" link!! μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  9. 17s stock έχω ... Όχι του ιταλού! Και ναι ή σειρά είναι αυτή λογικά και στου ιταλού.
  10. Καλησπέρα φίλε papia777 ναι φοραω στο cn μου εδώ και περίπου 2 εβδομάδες την 17s και με βαριά χρήση μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόϊ. Wifi τα γνωστά... GPS πολύ καλύτερο, λειτουργούν κανονικά οι IR. Ή μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με την 10s (αυτή είχα πριν από τον ιταλο) και εν γένει σε αφήνει απροβλημάτιστο. Τα μειονεκτήματα είναι ή έλειψη play store (το οποίο μπαίνει σε 3 λεπτά με τον οδηγό του tora33 στην πρώτη σελίδα) και οι ατελείωτες κινεζιές που θα πρέπει να υποστείς και να απομονώσεις. Προσοχή!!! Πρώτα περνά την 13s (αναβάθμιση σε 6) μετά την 15s και μετά την 17s. από 13 σε 15 κανείς όλα τα απαραίτητα wipes ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ INTERNAL STORAGE και από την 15 στην 17 όχι. Αυτά... Ελπίζω να βοήθησα.
  11. Καλησπέρα στην παρέα! Αναφέρω... Σημερινή δοκιμή με clean stock 17s σε GPS κλείδωσε σε 1 λεπτό και κάτι... (Here maps offline mode) και για μία διαδρομή από Αθήνα έως Λάρισα (με τρελλή κακοκαιρία) και κίνηση σε στενά της Λάρισας δεν έχασε ούτε μέτρο! Δεν ξέρω αν έτυχε το σίγουρο πάντως ήταν πώς πέτυχε!!!
×
×
  • Create New...