skoudinio88 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Το παρηγγειλα 8/6 κ ηρθε σημερα φιλε μου Μπράβο τους. εγώ ακόμα ανανενω. Και παλι καλό λιώσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δηλαδή τα clash of clans, Boom beach, clash royale δεν παίζουν στο RedMi Note 3 PRO? Έχει κάποιος τα παραπάνω παιχνίδια στο κινητό του? Μήπως είναι πρόβλημα της rom? Global και ελληνικα;; Μηπως εχεις την μουλτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger75 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω για να καταλάβουμε. Στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου λέει? Επισης, ποια έκδοση της global rom έχεις? Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω την ελληνική 7.2.2.0. Πως μπορώ να κάνω root; Απλά θα φλασαρεις το super su zip από twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Global και ελληνικα;; Μηπως εχεις την μουλτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε εμενα απαντας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω για να καταλάβουμε. Στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου λέει? Επισης, ποια έκδοση της global rom έχεις? Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. Τα Android 30% και system 25% δεν είναι καθολου φυσιολογικά , αυτά σου κάνουν την δουλειά. Πρέπει να δεις εάν έφαγε απλά ένα κόλλημα ή κάποια εφαρμογή κακό γραμμένη κρατάει διεργασίες μονίμως στο παρασκήνιο. Προς το παρόν, άφησε την συσκευή να τελειώσει τελείως ή μπαταρία της και μετά φορτίσεις χωρίς διακοπή μέχρι το 100%. Είναι ο μοναδικός τρόπος σε μη ρουταρισμενες συσκευές για battery calibration. Δες εάν σταματήσει το drain.. Μπορεί να ήταν τυχαίο. Αν όχι, θα πρότεινα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger75 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Α, δεν γνωρίζω, ίσως λέω και κοτσάνια, αλλά διαγραφή της cache θα βοηθούσε; Αν ναι, μπορείς να μου θυμήσεις πως θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δηλαδή τα clash of clans, Boom beach, clash royale δεν παίζουν στο RedMi Note 3 PRO? Έχει κάποιος τα παραπάνω παιχνίδια στο κινητό του? Μήπως είναι πρόβλημα της rom? ξερει κανεις να απαντησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger75 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω για να καταλάβουμε. Στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου λέει? Επισης, ποια έκδοση της global rom έχεις? Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα Android 30% και system 25% δεν είναι καθολου φυσιολογικά , αυτά σου κάνουν την δουλειά. Πρέπει να δεις εάν έφαγε απλά ένα κόλλημα ή κάποια εφαρμογή κακό γραμμένη κρατάει διεργασίες μονίμως στο παρασκήνιο. Προς το παρόν, άφησε την συσκευή να τελειώσει τελείως ή μπαταρία της και μετά φορτίσεις χωρίς διακοπή μέχρι το 100%. Είναι ο μοναδικός τρόπος σε μη ρουταρισμενες συσκευές για battery calibration. Δες εάν σταματήσει το drain.. Μπορεί να ήταν τυχαίο. Αν όχι, θα πρότεινα factory reset. Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Α, δεν γνωρίζω, ίσως λέω και κοτσάνια, αλλά διαγραφή της cache θα βοηθούσε; Αν ναι, μπορείς να μου θυμήσεις πως θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 σε εμενα απαντας? Αφου εσενα εκανα παραθεση :lol: Εχει ελληνικα η ρομ; Αν ναι και δεν την εβαλες εσυ ειναι η μυλτι οποτε πολυ λογικό να ειναι προβλημα δικο της Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 λοιπον μια ερωτηση η φωτο που ανεβασα ειναι screenshot του κινητου οταν παταμε το button που κανει clear ram. Αν παρατηρησσετε σε καποια σημεια πχ στο πανω μερος φαινεται "χαλασμενη" γνωμη μου παντα ειναι φυσιολογικο?? επειδη περασε απ το μυαλο μου μηπως εχει σπασει η οθονη... μηπως το εχετε και εσεις και απλα συμβαινει?? δεν ξερω αν φαινεται καλα το screenshot αλλα ειναι σαν corrupted στο πανω μερος.. εν το μεταξυ αυτο φαινεται μονο οταν ειμαι στο Mode ram clear γενικα δεν φαινεται τιποτα https://images-eu.curseapp.net/4eaabe50-9f4e-48a6-b8dd-759c38a453d6/Screenshot_2016-06-25-01-21-06_comandroidcontacts.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Αφου εσενα εκανα παραθεση :lol: Εχει ελληνικα η ρομ; Αν ναι και δεν την εβαλες εσυ ειναι η μυλτι οποτε πολυ λογικό να ειναι προβλημα δικο της Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν το εχω παρει ακομα γιαυτο ρωταω? ο φιλος παραπανω το εχει ηδη το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Α, δεν γνωρίζω, ίσως λέω και κοτσάνια, αλλά διαγραφή της cache θα βοηθούσε; Αν ναι, μπορείς να μου θυμήσεις πως θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ. Λογικά είσαι με mi recovery. Δες εδώ με εικόνες, είναι πολύ εύκολο. http://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-redmi-note-3/recovery-mode/ Αφού μπεις recovery, θα πας στην επιλογή wipe και από εκεί cache. Επισης, είσαι στην official global έτσι? Γιατί και η μπαγκαρισμενη μουλτι ρομ που στέλνουν τα κινεζομαγαζα global γράφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σημερα το παρελαβα στα χερια μου,έχει την MIUI Global7.2 Stable,απο οσο ειδα το δαχτυλικο αποτύπωμα λειτουργει κανονικά, εχει play store κ ελληνικα,δεν παιζει καναδυο παιχνίδια που ειχα ψιλοκαει,μου γραφει ότι δεν είναι συμβατα με τη συσκευή... (Boom beach κ clash royale). Διαβασα τις τελευταίες 50 σελιδες,μπερδεύτηκα περισσοτερο. Εχω επιλογή για αλλαγη ρομ ή να κατσω στα αυγα μου? Ευχαριστώ προκαταβολικα αλανια Ελληνικα Και global δεν πανε μαζι ... Μαλλον εχεις μυλτι εγω δεν το εχω παρει ακομα γιαυτο ρωταω? ο φιλος παραπανω το εχει ηδη το κινητο Με μπερδεψες με την παραθεση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σχετικά με το τηλέφωνο παω κ γράφει global 7.2,anyway,το θέμα ειναι αλλο...boom beach θα παιξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Σχετικά με το τηλέφωνο παω κ γράφει global 7.2,anyway,το θέμα ειναι αλλο...boom beach θα παιξουμε? Ολο γραφτο αλλα κατα πασα πιθανοτητα είναι η μυλτι.δες στην πρωτη σελιδα το "συχνες ερωτησεις" και σου προτεινω να περασεις την ελληνικη ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ελληνικα Και global δεν πανε μαζι ... Μαλλον εχεις μυλτι Με μπερδεψες με την παραθεση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ τελικα το εχει δοκιμασει κανεις? Εαν οχι μπορει καποιος να δοκιμασει τα clash of clans και clash royal και να μας πει εαν παιζουν? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nedved11 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ολο γραφτο αλλα κατα πασα πιθανοτητα είναι η μυλτι.δες στην πρωτη σελιδα το "συχνες ερωτησεις" και σου προτεινω να περασεις την ελληνικη ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://s31.postimg.org/wkwancovv/IMG_20160625_030613.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 οκ τελικα το εχει δοκιμασει κανεις? Εαν οχι μπορει καποιος να δοκιμασει τα clash of clans και clash royal και να μας πει εαν παιζουν? ευχαριστω Παίζουν σε global stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παίζουν σε global stable ok σε ευχαριστω οποτε λογικα θα παιζουν και στην ελληνικη stable που θα βαλω οταν ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 λοιπον μια ερωτηση η φωτο που ανεβασα ειναι screenshot του κινητου οταν παταμε το button που κανει clear ram. Αν παρατηρησσετε σε καποια σημεια πχ στο πανω μερος φαινεται "χαλασμενη" γνωμη μου παντα ειναι φυσιολογικο?? επειδη περασε απ το μυαλο μου μηπως εχει σπασει η οθονη... μηπως το εχετε και εσεις και απλα συμβαινει?? δεν ξερω αν φαινεται καλα το screenshot αλλα ειναι σαν corrupted στο πανω μερος.. εν το μεταξυ αυτο φαινεται μονο οταν ειμαι στο Mode ram clear γενικα δεν φαινεται τιποτα https://images-eu.curseapp.net/4eaabe50-9f4e-48a6-b8dd-759c38a453d6/Screenshot_2016-06-25-01-21-06_comandroidcontacts.png Αν ηταν hardware πρόβλημα δεν θα φαινόταν στο screenshot. Κατέβασε κάποιο screen tester app να τσεκάρεις τα χρώματα. Αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ευχαριστώ τι εννοείς "Μόνο για τις κ@@@@διαφημίσεις,."? Δεν πετάγονται κάτι βλακείες που κ που σε κάποια προγράμματα; Που σου κρύβουν την οθόνη κλπ; Εκείνα μπορείς να τα αποφύγεις..Λογικά είσαι με mi recovery. Δες εδώ με εικόνες, είναι πολύ εύκολο. http://www.hardreset.info/devices/xiaomi/xiaomi-redmi-note-3/recovery-mode/ Αφού μπεις recovery, θα πας στην επιλογή wipe και από εκεί cache. Το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) οκ τελικα το εχει δοκιμασει κανεις? Εαν οχι μπορει καποιος να δοκιμασει τα clash of clans και clash royal και να μας πει εαν παιζουν? ευχαριστω Τα έχω και τα δύο στο κινητό και παίζουν απροβλημάτιστα... Ιδίως το clash royale το τρέχω συνέχεια. Μάλλον ο φίλος παραπάνω έχει θέμα με τη ΡΟΜ και του βγάζει ότι δεν είναι συμβατά. Είναι δυνατή η συσκευή και τα τρέχει χωρίς κιχ! Σχετικά σε ένα παλιό lg πήγαινα να βάλω το clash royale και μπήκε Αλλά δεν μπορούσε να κάνει log in. Στο ίδιο τηλέφωνο μετά από factory reset έβγαζε ότι Δεν είναι συμβατό για εκατοστά, οπότε υποψιάζομαι Ίσως φταίει και η έκδοση του play store (αν δεν είναι η τελευταία). Edit: Rom έχω την τελευταία της ελληνικής κοινότητας (7.3.2). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 25, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel89 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ναι είναι κλειδωμένο. Αλλά ξεκλειδώνει εύκολα. Παράθεση HitechDoctor Service and Shopping Gadgets Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 @rebel89 σε μένα απαντάς; Να κάνεις παράθεση για να καταλαβαίνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts