Jump to content

Passenger75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Passenger75

  1. Ευχαριστώ πολύ. Θα το παρακολουθήσω.
  2. Σε παρακαλώ πολύ, εάν δεν σου βάζω δύσκολα μπορείς, να μου πεις τη γνώμη σου για τα παρακάτω; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση από maria_1 > Αφού δεν σε αφήνει να μπεις σε στοκ recovery, κάνε οπωσδήποτε ένα factory reset, πριν ο,τιδηποτε άλλο και δες εάν το battery drain συνεχίζει.. Το πιο πιθανό είναι να είναι μία κακό γραμμένη εφαρμογή που θα ξεφορτωθείς. Εάν συνεχισει το πρόβλημα, θα πρέπει να ψάξεις την ρίζα του που σημαίνει ροοτ...(χωρίς ροοτ δεν έχεις πρόσβαση σε εφαρμογές που δείχνουν με λεπτομέρειες την κατανάλωση μπαταρίας όπως wakelock detector, CPU z, better battery stats, κτλ) Πριν φτάσουμε όμως εκεί, κάνε ένα factory reset.. Έκανα χθες το βράδυ από κόλλημά μου συνεχόμενα factory reset με την μπαταρία στο 48-49% περίπου. Το βράδυ για 5 ώρες ήταν σε λειτουργία πτήσης και σήμερα έκανα κάποια τηλεφωνήματα στη δουλειά, με internet μέσω 3g λίγα λεπτά, και τώρα είμαι στο 41%. Στο battery use έχω: android system 19% και Android 12%. Screen 32%. Θα το δω πως θα πάει και θα κάνω πάλι μία πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπή και βλέπουμε. Απ' όσο ξέρω το κινητό δεν πρέπει να το αφήσω να αδειάσει ή μπαταρία και να κλείσει τελείως όντας ανοιχτό, γιατί μειώνεται ή ζωή της μπαταρίας. Έτσι δεν είναι; Μετά την πλήρη φόρτιση τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Έκανα χθες το βράδυ από κόλλημά μου συνεχόμενα factory reset με την μπαταρία στο 48-49% περίπου. Το βράδυ για 5 ώρες ήταν σε λειτουργία πτήσης και σήμερα έκανα κάποια τηλεφωνήματα στη δουλειά, με internet μέσω 3g λίγα λεπτά, και τώρα είμαι στο 41%. Στο battery use έχω: android system 19% και Android 12%. Screen 32%. Θα το δω πως θα πάει και θα κάνω πάλι μία πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπή και βλέπουμε. Απ' όσο ξέρω το κινητό δεν πρέπει να το αφήσω να αδειάσει ή μπαταρία και να κλείσει τελείως όντας ανοιχτό, γιατί μειώνεται ή ζωή της μπαταρίας. Έτσι δεν είναι; Μετά την πλήρη φόρτιση τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Λοιπόν αξιώθηκα να ελέγξω τον bootloader και τα αποτελέσματα ήταν: Microsoft Windows [Έκδοση 6.1.7601] Πνευματικά δικαιώματα © 2009 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. C:\Windows\system32>cd C:\adb C:\adb>fastboot devices C:\adb>fastboot devices 33b94de fastboot C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.014s] finished. total time: 0.018s Άρα βάσει αυτών που διάβασα δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader. Θα δοκιμάσω τώρα αυτά που μου είπε η maria_1 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά είχες δίκιο. Δεν μου επιτρέπει να μπω σε mi recovery. Μου βγάζει απλά το σύμβολο του τηλεφώνου με ένα καλώδιο. Τώρα τι μου προτείνετε να κάνω για το θέμα της μπαταρίας; Λέω να δοκιμάσω πριν από τίποτε άλλο ένα factory reset και να δω πως θα πάει.
  5. Ευχαριστώ πολύ. Θα διαβάσω και θα επανέλθω. Σόρυ παίδες για τις αργοπορημένες απαντήσεις αλλά ασχολούμαι όποτε βρίσκω χρόνο. Ευχαριστώ επίσης και την maria1
  6. Να πω την αλήθεια θεώρησα πως έχει γιατί με το που παρέλαβα δεν το σκάλισα καθόλου. Υπάρχει περίπτωση να ήρθε με ξεκλειδωμένο bootloader; Αν ναι, πώς το ελέγχω;
  7. Έτσι νομίζω για την ROM γιατί δεν έχει καθόλου ελληνικά μέσα. Επειδή περίμενα να αδειάσει τελείως ή μπαταρία και έγινε πριν λίγες ώρες το φορτίζω από τον υπολογιστή και μόλις τελειώσει θα κάνω τα επόμενα βήματα. Ευχαριστώ.
  8. Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Α, δεν γνωρίζω, ίσως λέω και κοτσάνια, αλλά διαγραφή της cache θα βοηθούσε; Αν ναι, μπορείς να μου θυμήσεις πως θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ.
  9. Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Α, δεν γνωρίζω, ίσως λέω και κοτσάνια, αλλά διαγραφή της cache θα βοηθούσε; Αν ναι, μπορείς να μου θυμήσεις πως θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ.
  10. Έχω την Global Stable 7.3.6.0. Στο battery use apps λέει: Android 30%, Android system25% και καμιά δεκαριά άλλες εφαρμογές από 1% έως 5%, ενώ στο hardware λέει: screen 22% και phone idle 3%. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  11. Καλησπέρα παίδες! Παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό και έχω διαβάσει αρκετά. Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Παρέλαβα το κινητό πριν μια εβδομάδα από Vivkmall με Global stable ROM. Το χρησιμοποίησα αμέσως με την μπαταρία να είναι στο 30%. Μόλις έφτασε στο 3% το φόρτισα πλήρως. Η μπαταρία με πολύ χαλαρή χρήση (κυρίως χρήση ως τηλέφωνο χωρίς πολλά πολλά) μου κρατάει μετά βίας μιάμιση μέρα. Ειδικά μετά την πρώτη φόρτιση μέσα σε 5 ώρες τη νύχτα και σε λειτουργία πτήσης έχασε 25%, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Μου ήρθε με ελαττωματική μπαταρία ή παίζει κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
  12. Επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνω συγχωρήστε με, ίσως να μην τα εξηγώ κσλά. Πήρα το κινητο από minideal και πριν του φλασάρω μία custom ROM θέλω να κάνω backup αυτή που φοράει τώρα. Γι' αυτό παιδεύομαι αρχικά και προσπσθώ να βγάλω άκρη. Ο υπολογιστής που τρέχω το SP Flash tool τρέχει Windows Vista. Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό; Λέω να δοκιμάσω σε έναν πιο παλιό που του έβαλα Windows 7 να δω μήπως δω προκοπή. Φίλε RAVEN σ' ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σου και για τη ROM που θα μου στείλεις.
  13. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθειά σας. Αφού κατάλαβα ότι έχω κινέζικη έκδοση firmaware, καθώς είδα ότι τα στοιχεία του κινητού μου είναι ίδια τα στοιχεία του RAVEN, σύμφωνα με ένα παλιό του post, προσπάθησα να βάλω Custom Recovery την CWM_v6.0.3.4_S820_CN. Κατέβασα λοιπόν από http://lenovo-forums.ru/topic/1119-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-lenovo-sp-flash-tools/ εδώ όλες τις εκδόσεις του SP Flash Tool, αλλά τίποτα. Κάθε φορά που επέλεγα το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc σε όλες τις περιπτώσεις μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος. Έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει για να μπορέσω να κάνω backup την ROM με την οποία αγόρασα το κινητό; Ευχαριστώ και πάλι
  14. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από όποιον μπορεί. Προσπαθώ να βάλω την ROW ROM σύμφωνα με το Link που μας έδωσε ο φίλος RAVEN και επειδή είμαι λίγο άσχετος ακολουθώ τις οδηγίες και του SIMPLEFBB, προκειμένου πρώτα να κάνω backup την εργοστασιακή ROM. Έτσι, κατέβασα το SP Flash Tool v3.1332.0.187 και την CWM_v6.0.3.4_S820_CN Recovery (κινητό αγορασμένο από minideal). Τρέχω το SP Flash Tool ως administrator, πατάω το scatter-loading και επιλέγω από τον φάκελο CWM_v6.0.3.4_S820_CN\target_bin το αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc. Μόλις όμως πατήσω open μου εμφανίζει το μήνυμα "Incorrect scatter file format!" και δεν μπορώ να συνεχίσω. Κάνω κάτι λάθος; Μπορεί παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη βοήθεια.
  15. Α, ξέχασα! Ένα τελευταίο. Έχει βρει κανείς πουθενά αναλυτικό manual για το τηλέφωνο; Η συσκευασία είχε μόνο ένα φυλλάδιο με πολύ συνοπτικές οδηγίες χρήσης και προφύλαξης. Ευχαριστώ και πάλι!
  16. Γεια σας και εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Είμαι κι εγώ καινούριος χρήστης του κινητού, όπως επίσης και καινούριος στο forum. Έχω το κινητό εδώ και 3 ημέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, ίσως πέραν των προσδοκιών μου. Δεν είχα πολύ χρόνο λόγω εορτών και οικογενειακών υποχρεώσεων να το περιεργαστώ πολύ. Θα βάλω κι εγώ τη ROM που ανέφερε ο RAVEN και θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Θα ήθελα να ρωτήσω πριν το κάνω δύο πραγματάκια. Με τη φωτογραφική μηχανή τι γίνεται, έχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης ή αυτό που δίνει το κατάστημα αγοράς (το πήρα από minideal); Ρωτάω γιατί έχω ένα θεματάκι. Όταν επιλέγω γλώσσα Αγγλικά (United States) πάω να βγάλω φωτογραφία μου εμφανίζει μήνυμα "Unfortunately, Lenovo Super Camera and Gallery has Stopped". Το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται όταν επιλέγω γλώσσα Αγγλικά (United Kingdom) ή Ελληνικά. Δεύτερο ερώτημα είναι αν έχετε δοκιμάσει το GPS. Κλειδώνει γρήγορα; Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του; Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους!
×
×
  • Create New...