THANKIN Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Είμαι με official dev δοκίμασα το πανόραμα αλλα δεν τραβάει 360 μοίρες. Γιατί ? συμβαίνει και σε άλλους? Για να μην χαθεί αν κάποιος ξέρει ας μου πει. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 δωστε λιγο τα φωτα σας ..εκανα λογαριασμο στο miui ,αλλα πως κανουμε αιτηση?κατι κινεζικα πεταει..οταν παταω το unlock now το καταφερα ..οκ..αναμενω τωρα sms.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα update που μου βγαζει τα κανω κανονικα μεχρι να παρω το οκ για ξεκλειδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 και κατι που με παραξενεψε , δεν γραφει πουθενα το "pro " νομιζω , και το επιβεβαιωσα οτι ειναι αυτο απο τα χαρακτηριστικα του.. Το Pro δεν είναι η ονομασία του, και αυτό απλά redmi note 3 λέγεται, απλά το Pro είναι unofficial ονομασία του κόσμου για να το ξεχωρίζει απ την απλή μη snapdragon έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια με πεταει απο εφαρμογες οπως you tube συνεχεια ουτε 1 λεπτο δεν μπορώ να δω και ενα αλλο θεμα στο antutu μου δινει 55.400 μετα το update σε 7.3.6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 1. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβαλεις το Google account σου μαζί με μια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής YouTube. 2. Μην το κοιτάς καν το antutu.. Εγώ τώρα έκανα το πρώτο benchmark μου ίσα ίσα επειδή ήθελε ένας φίλος και έβγαλε 760000.. Και; :P Όσο το βλέπεις πως δεν πάει όντως πιο αργά μην σε αγχωνουν τα benchmarks. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Official είναι με τα κινέζικα και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές ή έχουν βγάλει και international έκδοση; Υπάρχει και global ρομ με google play χωρίς Ελληνικά και χωρίς κινέζικες εφαρμογές. Αν δεν θέλεις Ελληνικά και κάποια άλλα που προσφέρει η Ελληνική να την προτιμήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Ο αδελφός μου με το RN3 και με σιμ από την wind δεν μπορεί να στείλει sms. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο αυτό? Όταν του στέλνουν δέχεται κανονικά αλλά ακόμα και απάντηση να πατήσει λέει πως το μήνυμα δεν μπορεί να σταλεί. Στον τύπο δικτύου το έχει μόνιμα στο 2G καθώς σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής. Την σιμ την δοκιμάσαμε και στις δύο θέσεις αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο. Μου είπε πως το πήγε και στη wind και οι φωστήρες εδώ η πρώτη τους αντίδραση ήταν "τι τηλέφωνο είναι αυτό?" και εννοείται δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Υπαρχει γενικά θέμα? αν ναι πως αντιμετωπίζεται? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Για να μην χαθεί αν κάποιος ξέρει ας μου πει. Έχει θέμα η εφαρμογή με το πανόραμα. Δοκίμασε άλλη..google camera ας πούμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Καλημέρα . Καταρχήν δες λίγο τι ρομ φοράει.. (ίσως να παίζει ρόλο). Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο τηλέφωνο να δεις μήπως φταίει η σιμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 [/color] Καλημέρα . Καταρχήν δες λίγο τι ρομ φοράει.. (ίσως να παίζει ρόλο). Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο τηλέφωνο να δεις μήπως φταίει η σιμ.. Ναι, παράλειψή μου, φοράει την κλασσική που βάζει το Βικμολ την πολύγλωσση. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Παιδια με πεταει απο εφαρμογες οπως you tube συνεχεια ουτε 1 λεπτο δεν μπορώ να δω και ενα αλλο θεμα στο antutu μου δινει 55.400 μετα το update σε 7.3.6.0 Με 7.3.6 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/6374c14967b24e26e9e2f93131876656.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ναι, παράλειψή μου, φοράει την κλασσική που βάζει το Βικμολ την πολύγλωσση. Παναγιώτης Με Ελληνικά να φανταστώ.. Παίζει να φταίει και αυτή.. αλλά δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Με Ελληνικά να φανταστώ.. Παίζει να φταίει και αυτή.. αλλά δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά. Ναι αυτή με τα ελληνικά η πολύγλωσση. Θα το δοκίμαζα στο δικό μου, αλλά και εγώ την ίδια έχω ακόμα. Θα το δοκιμάσουμε πάντως και σε άλλο αν και η κάρτα είναι καινούρια (δύο μηνών το πολύ). Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Με 7.3.6 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160624/6374c14967b24e26e9e2f93131876656.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Πριν το update εβγαζα 74000 μετα μου εβγαζε λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πριν το update εβγαζα 74000 μετα μου εβγαζε λιγότερο. Είδες αν έχεις κάποιο προφίλ μπαταρίας ενεργό? Πολλές φορές με χαμηλή μπαταρία βγάζει λιγότερο. Είδες αν στο background τρέχει κάποια ενεργοβόρα διεργασία? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 1. Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβαλεις το Google account σου μαζί με μια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής YouTube. 2. Μην το κοιτάς καν το antutu.. Εγώ τώρα έκανα το πρώτο benchmark μου ίσα ίσα επειδή ήθελε ένας φίλος και έβγαλε 760000.. Και; :P Όσο το βλέπεις πως δεν πάει όντως πιο αργά μην σε αγχωνουν τα benchmarks. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Καλημέρα μολισ το δοκιμασα αυτο τίποτα παλι με πεταει μετα το update ξεκινησε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλημέρα μολισ το δοκιμασα αυτο τίποτα παλι με πεταει μετα το update ξεκινησε αυτο. Κατέβασε την πλήρη ρομ στο τηλέφωνο (από εδώ) και κάνε update μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου. Κάτι μάλλον πήγε στραβά, σε μένα δουλεύουν όλα όπως πριν, μάλιστα βελτιώθηκε και η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos666 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Είδες αν έχεις κάποιο προφίλ μπαταρίας ενεργό? Πολλές φορές με χαμηλή μπαταρία βγάζει λιγότερο. Είδες αν στο background τρέχει κάποια ενεργοβόρα διεργασία? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Το εβαλα να τρέξει παλι 57400 ανεβηκε λιγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε την πλήρη ρομ στο τηλέφωνο (από εδώ) και κάνε update μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου. Κάτι μάλλον πήγε στραβά, σε μένα δουλεύουν όλα όπως πριν, μάλιστα βελτιώθηκε και η μπαταρία. Θα το δοκιμάσω και θα δω αν αλλάξει κάτι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Global 7.3.6 stable και antutu 76298 και δεν είχα άδεια ΡΑΜ. Είχα αφήσει 2 εφαρμογές. Μάλλον κάποια εφαρμογή που έχεις κάνει τη #&(') £@'#. Ελπιζω με την 7.3.6 να έγινε η μπαταρία όπως στην 7.2.3 γιατί με την 7.3. 5 είχα δει πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μια βοήθεια. Θα το αγοράσω, αλλά από όσο κατάλαβα θα πρέπει να μπλέξω με νέες ρομ. Για να βάλω ελληνική ρομ και αν ακολουθήσω τους οδηγούς, θα έχω το κινητο ρουταρισμένο? Γιατί ΔΕΝ το θέλω με ρουτ, γιατί βάζω το novago να παρακολουθώ nova το οποίο δεν δουλεύει με ρουταρισμένα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Μια βοήθεια. Θα το αγοράσω, αλλά από όσο κατάλαβα θα πρέπει να μπλέξω με νέες ρομ. Για να βάλω ελληνική ρομ και αν ακολουθήσω τους οδηγούς, θα έχω το κινητο ρουταρισμένο? Γιατί ΔΕΝ το θέλω με ρουτ, γιατί βάζω το novago να παρακολουθώ nova το οποίο δεν δουλεύει με ρουταρισμένα τηλέφωνα. θα το παρεις με dev rom.θα κανεις αιτηση να παρεις εγκριση για unlock.To root ειναι προαιρετικο.:) Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 θα το παρεις με dev rom.θα κανεις αιτηση να παρεις εγκριση για unlock.To root ειναι προαιρετικο.:) Δηλαδή μπορώ να βάλω την ελληνική ρομ, αλλά να το έχω χωρίς ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) καλησπερα, εχω κολλησει στην rom greek 6.5.26 δεν αναβαθμίζονται "αυτοματα" ; Πρεπει καθε φορα να κατεβαζω 850Μb rom και να την αναβαθμίζω (χωρις να κανω wipe) δεν Γινεται να κατεβαζω μονο τις ενημερωσεις και οχι το full πακετο; Μηπως κατι δεν εχω καταλαβει σωστα; Edited June 24, 2016 by Shimpaku Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 καλησπερα, εχω κολλησει στην rom greek 6.5.26 δεν αναβαθμίζονται "αυτοματα" ; Πρεπει καθε φορα να κατεβαζω 850Μb rom και να την αναβαθμίζω (χωρις να κανω wipe) δεν Γινεται να κατεβαζω μονο τις ενημερωσεις και οχι το full πακετο; Μηπως κατι δεν εχω καταλαβει σωστα; μονο οι official αναβαθμιζονται αυτοματα.. διαβασε λιγο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 και θα δεις πως κανουμε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 μονο οι official αναβαθμιζονται αυτοματα.. διαβασε λιγο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929 και θα δεις πως κανουμε update Το εχω διαβασει. Αρα γίνεται οπως γραφω παραπανω να κατεβαζω ολη την ROM και update χωρις wipe data. H stable greek ειναι καλη η τελευταια; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης την εχει βαλει κανεις αυτην εδω; [ROM][MiUi 8] Custom Rom για το RedmiNote3-Pro Kenzo MiUi https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6126-ROM-MiUi-8-Custom-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedmiNote3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-6-17/#description Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Δηλαδή μπορώ να βάλω την ελληνική ρομ, αλλά να το έχω χωρίς ρουτ? Θα βάλεις Ελληνική stable Όταν τελειώσει η εγκατάσταση θα κάνεις reboot system. Εκεί θα σε ρωτήσει να κάνεις εγκατάσταση το superSU .. Εσύ θα πατήσεις όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts