Thou_Bou Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ναι χθες και σε εμενα ήρθε η 8 6.6.17 beta dev roms έχετε? νομιζω στις dev δε γινεται αυτοματη αναβαθμιση αλλά μονο manually μέσω του .zip. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 dev roms έχετε? νομιζω στις dev δε γινεται αυτοματη αναβαθμιση αλλά μονο manually μέσω του .zip. Μόνο αν έχεις ξεκλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 dev roms έχετε? νομιζω στις dev δε γινεται αυτοματη αναβαθμιση αλλά μονο manually μέσω του .zip. Εγώ από χτες που το παρέλαβα δεν ήξερα τι είχα. Σήμερα μου άνοιξε τα μάτια ο geoanto :D . Dev εχω Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Μόνο αν έχεις ξεκλειδώσει. χμμ. εκανα ξεκλειδωμα οταν πρωτοπήρα το κινητο, για να του περασω ελληνικη dev. εχω την 6.5.26. πρεπει να ξανακανω ξεκλειδωμα καθε φορα που εγκαθιστω νεα εκδοση dev_rom.zip ? εκανα ελεγχο ενημερωσεων στο miui 7 και μου εβγαλε "μη διαθεσιμες ενημερωσεις"/. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 χμμ. εκανα ξεκλειδωμα οταν πρωτοπήρα το κινητο, για να του περασω ελληνικη dev. εχω την 6.5.26. πρεπει να ξανακανω ξεκλειδωμα καθε φορα που εγκαθιστω νεα εκδοση dev_rom.zip ? εκανα ελεγχο ενημερωσεων στο miui 7 και μου εβγαλε "μη διαθεσιμες ενημερωσεις"/. Αφού έχεις ξεκλειδώσει, περνάς τις επόμενες ρομ χειροκινητα, δεν δουλεύει ο updater τoυ τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να ξαναξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αφού έχεις ξεκλειδώσει, περνάς τις επόμενες ρομ χειροκινητα, δεν δουλεύει ο updater τoυ τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να ξαναξεκλειδώσεις. και ξαναρωταω. νεοτερη dev rom από την 6.5.26 με miui 7.4, εχει βγει ? μηπως στο επισημο forum το ελληνικο της xiaomi, την εχουν λαβει οι vip μέλη ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Μάλλον δεν έχεις "ασχοληθεί" καθόλου με το συγκεκριμένο νήμα. Αν είσαι τυχερός, σου έρθει με official ρομ και τα Αγγλικά σου είναι καλά τότε θα έχεις ένα σούπερ τηλεφωνάκι με μερικές ρυθμισούλες. Αν όμως, σου έρθει με Multi-language ρομ (με Ελληνική γλώσσα)τότε απλά δεν θα βαριέσαι την όλη διαδικασία. Θα συναντήσεις αρκετά προβλήματα που θα θέλεις μόνος σου να το "φτιάξεις". Πάρε μια ιδέα.... εδώ για το πρώτο βήμα. .....6800..... Ωχ καταλαβα ωρα για διαβασμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αυτη τη βδομαδα παρελαβα το δικο μου και του περασα για την ωρα την Global Stable μιας και ηρθε με μια μπουρδα rom περασμενη απο το gearbest. Στο επισημο φορουμ της εταιρειας ειδα οτι υπαρχει CyanogenMod 13 για την συσκευη και επειδη γενικα μου αρεσουν οι rom της cyanogen σκεφτομαι οταν ερθει ο κωδικος για το ξεκλειδωμα του bootloader να την περασω. Την εχει δοκιμασει κανενας σας να μου πει τη γνωμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αυτη τη βδομαδα παρελαβα το δικο μου και του περασα για την ωρα την Global Stable μιας και ηρθε με μια μπουρδα rom περασμενη απο το gearbest. Στο επισημο φορουμ της εταιρειας ειδα οτι υπαρχει CyanogenMod 13 για την συσκευη και επειδη γενικα μου αρεσουν οι rom της cyanogen σκεφτομαι οταν ερθει ο κωδικος για το ξεκλειδωμα του bootloader να την περασω. Την εχει δοκιμασει κανενας σας να μου πει τη γνωμη του? Αν θέλεις να περάσεις custom πέρασε την ελληνική stable 7.3.2.0. Η CM θέλει δουλειά ακόμα. Από την άλλη αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει η ελληνική developer Rom η οποία είναι βασισμένη σε Miui 8. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αυτη τη βδομαδα παρελαβα το δικο μου και του περασα για την ωρα την Global Stable μιας και ηρθε με μια μπουρδα rom περασμενη απο το gearbest. Στο επισημο φορουμ της εταιρειας ειδα οτι υπαρχει CyanogenMod 13 για την συσκευη και επειδη γενικα μου αρεσουν οι rom της cyanogen σκεφτομαι οταν ερθει ο κωδικος για το ξεκλειδωμα του bootloader να την περασω. Την εχει δοκιμασει κανενας σας να μου πει τη γνωμη του? Έχει ακόμη bugs. Battery drain σε stand by mode, απενεργοποιημένο τον ένα από τους δυο Α72 cores, bug στον ήχο από ακουστικά, bug στο led, ασυμβατότητα με κάποια otg, ένα random bug που πρέπει να βάλεις δύο φορές το pin της σιμ για να το αναγνωρίζει. Αναμένεται update (ίσως και να βγήκε) που θα διορθώνει κάποια από αυτά. Αν πάντως δεν δώσει ή xiaomi επισήμως τα kernel sources για marshmallow, λίγο δύσκολο να εξαλειφθούν όλα τα bugs. Αυτό περιμένω για να δοκιμασω την μετάβαση. Ηλπιζα με το miui 8 να τα δώσει... Όλες οι marshmallow cm/aosp Roms βγήκαν βάσει ενός marshmallow bootloader που διέρρευσε από την Qualcomm. (Γι αυτό και το φλασαρισμα τους ξανά κλειδώνει τον bootloader) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 και ξαναρωταω. νεοτερη dev rom από την 6.5.26 με miui 7.4, εχει βγει ? μηπως στο επισημο forum το ελληνικο της xiaomi, την εχουν λαβει οι vip μέλη ? από την Ελληνική κοινότητα έχει βγει η εξελληνισμένη dev Rom 6.6.17-(miui 8), διαθέσιμη για vip μέλη (από το απόγευμα για όλους). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 dev roms έχετε? νομιζω στις dev δε γινεται αυτοματη αναβαθμιση αλλά μονο manually μέσω του .zip. Dev έχω δικαίωμα ξεκλειδωματος αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Η αναβάθμιση και η πρώτη μόλις άνοιξα το τηλέφωνο και η 8 ήρθε αυτόματα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχει ακόμη bugs. Battery drain σε stand by mode, απενεργοποιημένο τον ένα από τους δυο Α72 cores, bug στον ήχο από ακουστικά, bug στο led, ασυμβατότητα με κάποια otg, ένα random bug που πρέπει να βάλεις δύο φορές το pin της σιμ για να το αναγνωρίζει. Αναμένεται update (ίσως και να βγήκε) που θα διορθώνει κάποια από αυτά. Αν πάντως δεν δώσει ή xiaomi επισήμως τα kernel sources για marshmallow, λίγο δύσκολο να εξαλειφθούν όλα τα bugs. Αυτό περιμένω για να δοκιμασω την μετάβαση. Ηλπιζα με το miui 8 να τα δώσει... Όλες οι marshmallow cm/aosp Roms βγήκαν βάσει ενός marshmallow bootloader που διέρρευσε από την Qualcomm. (Γι αυτό και το φλασαρισμα τους ξανά κλειδώνει τον bootloader) Μια ζωή η cm έκανε beta testing στις υπόλοιπες συσκευές. Γεγονός.. Δεν θα γίνω τεστερ τους. Ούτε σε nexus 4 την δοκίμασα ποτέ. Μια ζωή είχε προβλήματα και πολύ χειρότερα από τις stock roms των κινητών. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/a0d8f0021dbb4c588545edf1fc3ecf00.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/35ef9bd76a569f369b03ae15b19017ff.jpg Τι κάνω λάθος; :p Το Android λέει keep awake όλη την ώρα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/a0d8f0021dbb4c588545edf1fc3ecf00.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160619/35ef9bd76a569f369b03ae15b19017ff.jpg Τι κάνω λάθος; :p Το Android λέει keep awake όλη την ώρα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Που το είδες ότι λέει keep awake; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 γιατι, διαβασες κατι? Sent from my V967S using Tapatalk Όχι, απλά ρωτώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Που το είδες ότι λέει keep awake; Πατώντας το πρώτο πρώτο, το Android. Απλά δεν το έβγαλα και αυτό screenshot μην γεμίζει το θέμα με άχρηστες εικόνες. Είμαι με Global Stable και χωρίς root. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλημερα σας, 3 μερες με το κινητο και ολα δειχνουν κομπλε. Μια απορια ομως, εχει καπου επιλογη για να βαζουμε default σιμ για sms? Ή ακόμα καλύτερα να με ρωτάει καθε φορά με ποια σιμ να στείλω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πατώντας το πρώτο πρώτο, το Android. Απλά δεν το έβγαλα και αυτό screenshot μην γεμίζει το θέμα με άχρηστες εικόνες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Μια χαρά βλέπω την κατανάλωση εγώ για 5 ώρες. Δείχνει να έχασε 5-6%. Τραβα μια επανεκκίνηση καλού κακού. Edit κάνω λάθος. Οι ορίζοντες γραμμές δείχνουν δεκάδες. Άρα έχασες 15%. Δεν είναι φυσιολογικό. Κάνε μια επανεκκίνηση και λογικά θα στρώσει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Μια χαρά βλέπω την κατανάλωση εγώ για 5 ώρες. Δείχνει να έχασε 5-6%. Τραβα μια επανεκκίνηση καλού κακού. 20% έχασε.. Από 100 πήγε 80 σε αυτό το διάστημα. Που είναι τελείως κουλό.. Το άνοιξα μέσα στην νύχτα που ξύπνησα και το είδα φουλ και το έβγαλα από την πρίζα. Και τώρα πριν λίγο που ξύπνησα αντικρισα αυτό το χάλι.. Κάνω τώρα μια επανεκκίνηση να δούμε και αύριο.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited June 19, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Την καλημέρα μου! Παρήγγειλα κι εγω και περιμένω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για xposed σε MIUI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 20% έχασε.. Από 100 πήγε 80 σε αυτό το διάστημα. Που είναι τελείως κουλό.. Το άνοιξα μέσα στην νύχτα που ξύπνησα και το είδα φουλ και το έβγαλα από την πρίζα. Και τώρα πριν λίγο που ξύπνησα αντικρισα αυτό το χάλι.. Κάνω τώρα μια επανεκκίνηση να δούμε και αύριο.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Συνήθως τέτοια σκαλωματα τρώνε τα Google services. Αλλά όπως και να χει με μια μέρα δεν μπορείς να καταλάβεις. Δες το και αύριο και βλέπεις. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλημερα σας, 3 μερες με το κινητο και ολα δειχνουν κομπλε. Μια απορια ομως, εχει καπου επιλογη για να βαζουμε default σιμ για sms? Ή ακόμα καλύτερα να με ρωτάει καθε φορά με ποια σιμ να στείλω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Default Sim για SMS δεν έχει αλλά πριν ξεκινήσεις να γράφεις μπορείς από δίπλα να επιλέξεις με ποια Sim θα γίνει η αποστολή. Και στην default εφαρμογή του miui και στο messenger της Google που χρησιμοποιώ εγώ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Συνήθως τέτοια σκαλωματα τρώνε τα Google services. Αλλά όπως και να χει με μια μέρα δεν μπορείς να καταλάβεις. Δες το και αύριο και βλέπεις. Το αφήνω σπίτι τώρα που θα πάω παραλία να δω αυτό το δίωρο τι θα κάνει σε standby.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Απο την ένταση του ήχου κλήσης είσαστε ευχαριστημένοι; Είναι αρκετά χαμηλή Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts