Jump to content

morgoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About morgoth

  • Ημ. Γέννησης 02/04/1983

morgoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αρα απ'οτι καταλαβαινω πανω κατω τα ιδια. Θα της πω να τα δει και να παρει οποιο καθεται καλυτερα στο χερι της λοιπον, ευχαριστω για την βοηθεια! :)
  2. Ειναι και τα δυο στα ορια που τα ηθελα (η κοπελα ηθελε πιο μικρο αλα την επεισα να μην παει κατω απο 4.5"), 4.5"-5", γι'αυτο δεν το θεωρω παραγοντα μεταξυ των 2.
  3. Λοιπον τελευταιο διλλημα, πηγαμε σημερα στον Κοτσωβολο για το ΧΑ1 (230 το εχει) και ειχε και το X compact με 240. Οποτε δεδομοενου οτι η τιμη ειναι ιδια και οτι η οθονη δεν της κανει μεγαλη διαφορα, εχουν αλλη μεγαλη διαφορα μεταξυ τους σε καμερα και Hardware? Antutu βλεπω πανω κατω τα ιδια αλλα αμα τα εχετε δουλεψει πειτε (και για την καμερα προφανως).
  4. Για το Xperia XA1 τι λετε? Μου φαινεται οτι εχει αρκετα καλυτερη καμερα απο κατι reviews που διαβασα, αξιζει τα υπερβαση (225 εχει) λετε?
  5. Ναι μωρε, το κατανοω αυτο, οσο καλυτερη σε αυτα τα λεφτα. Θενκς για τις προτασεις, εξεταζω τα δεδομενα :cool:
  6. Για την καμερα του Samsung A3 τι λετε? παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
  7. Ευχαριστω για τις προτασεις καταρχην. Το X το βλεπω εξαντλημενο στο mediamarkt οποτε μαλλον δεν το προλαβαμε ε? Το nexus 5x που το εχει με 30 πανω, εγω στο σκρουτζ 270 το βλεπω. Μαλλον για το compact θα παμε αν το προλαβουμε, Ελπιζω μεχρι Δευτερα που ερχεται Αθηνα να υπαρχει :) EDIT: το χασαμε και το κομπακτ, 299 το δειχνει στον Κοτσωβολο πλεον. Δωστε αλλες προτασεις.
  8. 2o σερι thread για την κοπελα μου αυτην την φορα, αυτη δεν ενδιαφερεται ιδιαιτερα για βαρυ gaming αλλα για browsing (FB, messenger κτλ) και θελει οπωσδηποτε καλη φωτογραφικη. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μεχρι 200 ευρω. 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5" και κατω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλαδα. Καλυτερα με εγγυση αντιπροσωπειας γιατι εχει μια ταση για ζημιες :P 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Καλυτερα ναι, αμα δεν ανεβαζει υπερβολικα την τιμη. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? αδιαφορα ολα εκτος του ραδιοφωνου. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικο μενου ναι, φλασαρισμα θα προτιμουσα να μην χρειαστει 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Προφανως lcd σε αυτα τα λεφτα, το στερεο ηχειο δεν θα πειραζε αν μπορουσε να χωρεσει 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. καμερα, ταχυτητα, αυτονομια, βαρυ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Xperia Tipo (αυτο το θυμαμαι :P )
  9. Χαιρετω, ο αδερφος μου αποφασισε μετα απο πολυ καιρο οτι θελει κινητο και απο ενα ψαξιμο που εκανα αρχικα τεινω προς το xiaomi MI5s που φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του σε hardware (και οντας κατοχος του Note 3 pro εχω πολυ καλη γνωμη για την εταιρια), αλλα με προβληματισε ενας γνωστος μου που μου ειπε οτι ο 821 υπερθερμενεται. Εχετε καμια καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα? Το ερωτηματολογιο: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Εως 300 ευρω 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. ΚΚατι νορμαλ, 5 με 5.5 ιντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλάδα. Η εγγυηση καλο θα ηταν να υπαρχει. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Δεν το ηξερα αυτο, οχι οτι ταξιδευει ιδιαιτερα συχνα στην επαρχια αλλα γιατι οχι αμα δεν ανεβαζει ιδιαιτερα την τιμη? 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual-αδιαφορο, ραδιο-ναι, ir και nfc-αδιαφορα 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Οχι απαραιτητα. Καλυτερα να μην μπλεξει με φλασαρισματα οπως και να'χει. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Στην κατηγορια τιμης που συζηταμε νομιζω lcd και mono ειναι αρκετα, το στερεο ισως να τον ενδιεφερε λιγο παραπανω αλλα οχι τρομερα. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. βαρυ gaming, ταχυτητα, αυτονομια, καμερα 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Ενα αρχαιο Xperia, δεν θυμαμαι μοντελο. Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω εκ'των προτερων :)
  10. Εντωμεταξυ μου φαινεται οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα ρε γμτ. Οχι σε background (αυτες τις ρυθμισεις τις βρηκα) αλλα σε foreground, ανοιγω 2 σελιδες στο Chrome πχ και εχουν φυγει 10mb, ειμαι σιγουρος οτι δεν εφευγαν τοσο πολλα στο παλιο μου κινητο. Κατι μου ειπε ενας φιλος για ενα option να μπαινει παντα στις mobile εκδοσεις σελιδων αλλα δεν το βρηκα πουθενα (δεν ξερω αν θα το λυσει το θεμα, δοκιμαζω πραγματα), εχει κανεις καμια ιδεα? Αγγλοκινεζικη Stable 7.5.2.0 εχω.
  11. Ωραια, ευχαριστω! :)
  12. Χαζη ερωτηση για επιβεβαιωση επειδη δεν εχω ξαναδουλεψει δικαρτο: Μπορω να βαλω δευτερη σιμ αλλης εταιριας (εχω WIND θελω δευτερη Q) και απο την δευτερη να τραβαει μονο δεδομενα (ναι ναι Pokemon: GO) ενω ταυτοχρονα οι αλλες δουλειες (κλησεις κτλ) να γινονται ταυτοχρονα απο την πρωτη?
×
×
  • Create New...