geo29 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ποιο να προτιμησω; lg g4 στα 115 ή lg g5 στα 215;Σίγουρα g5 πέρα απ την προφανή ανωτερότητα της συσκευής το g 4 εχει και πολλά προβλήματα απ όσο έχω διαβάσει...... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ποιο να προτιμησω; lg g4 στα 115 ή lg g5 στα 215; To καθένα είναι καλό για τα λεφτά του. Το θέμα είναι πόσα διαθέτεις αν διαθέτεις 215 πάρε το G5, με το G4 μπορεί να πέσεις και σε bootloop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Σημερα στις 12.00 το μεσημέρι ήρθε το update σε εμενα. Η πρώτη διαφορα ειναι ότι απο 1.2GB μνήμης εχω 1.9 GB καθως και στο always on display φαίνεται και η ημερομηνία ολόκληρη Edited July 24, 2017 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλή φάση ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Μολις τωρα ηρθε και σε μενα. Ρουμανικο. ΟΤΑ Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οσοι αναβαθμιστηκατε σας γραφει εκδοση λογισμικου v20i?Γιατι εγω μολις τωρα εκανα την αναβαθμιση και μου γραφει εκδοση λογισμικου v20h!!:lol::rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 V20i EUR ρουμανικο το δικό μου. Εσενα τι προέλευσης ειναι και ποιά παρτίδα; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 V20i EUR ρουμανικο το δικό μου. Εσενα τι προέλευσης ειναι και ποιά παρτίδα; Παρτιδα 605,Ελληνικο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Οσοι αναβαθμιστηκατε σας γραφει εκδοση λογισμικου v20i?Γιατι εγω μολις τωρα εκανα την αναβαθμιση και μου γραφει εκδοση λογισμικου v20h!!:lol::rolleyes: Γιατί το δικό σου αν είναι ελληνικό προφανώς είναι Cosmote branded (CSM) και έχει την v20h και όχι ελληνικό unbranded που φοράει την OPEN v20i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Γιατί το δικό σου αν είναι ελληνικό προφανώς είναι Cosmote branded (CSM) και έχει την v20h και όχι ελληνικό unbranded που φοράει την OPEN v20i. Ναι,τελικα αυτο ειναι..Ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Σαν πρωτη εντυπωση βλεπω καλυτερη διαχειρηση μπαταριας με δεδομενα και λιγοτερη θερμοκρασια του τηλεφωνου απο την χρηση Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Μετά την αλλαγή οθόνης που έχω κάνει πριν 3 μήνες εμφανιστηκε image retention στην μπαρα πλοήγησης.. χρησιμοποιώ και τι blue light filter.με την προηγούμενη ςκδυ δεν φαινόταν τίποτα..τώρα με την v20i έχουμε τα κλασικά με το ir.ή απλά είναι σύμπτωση; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν λύνεται με το blue filter που στην προηγούμενη έκδοση λειτουργούσε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 ενος ετους και κατι συσκευη δεν μου εχει παρουσιασει ακομα.....βεβαια δεν το καιω το κινητο....:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Η προηγούμενη έκδοση δεν μ εμφάνιζε ir τώρα η v20i εμφανίζει λίγο στην μπαρα πλοήγησης .φαίνεται σε γκρί φόντο μόνο..να δούμε μπας και στην επόμενη έκδοση ξαναφτιάξει το πρόβλημα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Παιδιά μπορώ να περάσω προηγούμενη έκδοση; υπάρχει τρόπο; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Παιδιά μπορώ να περάσω προηγούμενη έκδοση; υπάρχει τρόπο; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατέβασε την Marshmall ψάξε την 10i και ακολούθησε τον οδηγώ απλά αλλάζεις το kdz αρχείο και βάζεις αυτό που θα κατεβάσεις..... Edited July 29, 2017 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Τελικα αυτο το θεμα με το pin της καρτας που αργει να το εμφανισει το εχετε ακομα μετα την τελευταια αναβαθμιση η οχι; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 κατέβασε την Marshmall ψάξε την 10i και ακολούθησε τον οδηγώ απλά αλλάζεις το kdz αρχείο και βάζεις αυτό που θα κατεβάσεις.....Ευχαριστώ θα το προσπαθήσω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 κατέβασε την Marshmall ψάξε την 10i και ακολούθησε τον οδηγώ απλά αλλάζεις το kdz αρχείο και βάζεις αυτό που θα κατεβάσεις.....Το προσπάθησα αλλά μου κρασαρει στο 4 τις εκατό και κλείνει το LG up.εχω ενεργοποιημένα τα σφάλματα usb και επιλέγω μεταφορά πολυμέσων έτσι;με ανοιχτή την συσκευή Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το προσπάθησα αλλά μου κρασαρει στο 4 τις εκατό και κλείνει το LG up.εχω ενεργοποιημένα τα σφάλματα usb και επιλέγω μεταφορά πολυμέσων έτσι;με ανοιχτή την συσκευή Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ότι το LGH850_dll.msi στον οδηγό.χρειάζεται για τη Nougat. Για τη Marshmallow δεν χρειάζεται, αντίθετα βλάπτει. Δοκίμασε να τα απεγκαταστήσεις όλα και να επαναλάβεις τη διαδικασία του οδηγου χωρίς αυτό το βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Προσέξτε γιατί προσπάθησα να κάνω downgrade από v20 σε 10 και το τηλέφωνο κράσαρε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει αντιπροσωπεία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Προσέξτε γιατί προσπάθησα να κάνω downgrade από v20 σε 10 και το τηλέφωνο κράσαρε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει αντιπροσωπεία!!!Ναι μάλλον και εγώ θα το αποφύγω..γιατί αν κρασαρει θέλει flashtool μετά..πάντως η v20b δεν έχει image retention ενώ η v20i έχει στην γραμμή πλοήγησης Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ναι μάλλον και εγώ θα το αποφύγω..γιατί αν κρασαρει θέλει flashtool μετά..πάντως η v20b δεν έχει image retention ενώ η v20i έχει στην γραμμή πλοήγησης Ποια είναι αυτή η γραμμή πλοήγησης που λες; Και τέλος πάντων είναι απίθανο έως ακατανόητο να μην έχει η v20b και να έχει η v20i. Πιο λογικό είναι να είναι θέμα χρήσης ή συγκυριών. Θυμάμαι ότι και στην v10 άλλοι λέγανε το ένα και άλλοι λέγανε το άλλο, σε άλλον μια συγκεκριμένη έκδοση είχε σε άλλον όχι κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ποια είναι αυτή η γραμμή πλοήγησης που λες; Και τέλος πάντων είναι απίθανο έως ακατανόητο να μην έχει η v20b και να έχει η v20i. Πιο λογικό είναι να είναι θέμα χρήσης ή συγκυριών. Θυμάμαι ότι και στην v10 άλλοι λέγανε το ένα και άλλοι λέγανε το άλλο, σε άλλον μια συγκεκριμένη έκδοση είχε σε άλλον όχι κλπ.Τα πλήκτρα αφής αρχικής οθόνης.. πιστεύω στην προηγούμενη έκδοση να είχε ενσωματωμένο κάποιο φίλτρο;τι να πω;ή απλα σύμπτωση..πάντως η οθόνη καινούργια είναι τρεις μήνες την έχω..για αυτό θέλω να κάνω ένα downgrade να το διαπιστώσω .πάντως με την τελευταία έκδοση καλυτερέψε λίγο η μπαταρία Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts