mouzoum Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Παίδες δεν υπάρχει πιστεύω lg g5 που όταν ζεσταθεί να μην έχει ir. Το δικό μου αγορασμένο Σεπτέμβρη του 16 μου το παρουσίασε τώρα με τις ζέστες. Είναι ενοχλητικό αλλά δυστυχώς δεν έχουμε λύση και εμένα προσωπικά το blue filter δεν μου αρέσει γιατί αλλοιώνει τα χρώματα και κάνει μουντή την οθόνη. Από την άλλη το κινητό λέει και είναι κρίμα να το αλλάξουμε ιδικά τώρα που δύσκολα περισσεύουν χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Έχει φτιάξει κανείς το GPS; το φτιάχνουν επιτόπου; σταματημένος κάθε 5 δευτερόλεπτα περίπου χάνει το σήμα και το βρίσκει αυτόματα ξανά... Πολύ ενοχλητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 DjTony# μήπως η εφαρμογή έχει κάποιο θέμα; Δοκιμασες κάποια αλλη να δεις αν συμβαίνει το ίδιο με το gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ναι δοκίμασα και δυστυχώς κάνει το ίδιο. Και με Maps και με Here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) καλησπέρα παιδια, το g5 μου μετα απο την ενημερωση λογισμικου πριν 3-4 μηνες κολλαει πολυ στη συνδεση του wi-fi, είναι καποιο συγκεκριμενο προβλημα που εχει παρουσιαστει κ σε εσας, τι ακριβως ? Edited June 28, 2017 by Brahames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Έχει φτιάξει κανείς το GPS; το φτιάχνουν επιτόπου; σταματημένος κάθε 5 δευτερόλεπτα περίπου χάνει το σήμα και το βρίσκει αυτόματα ξανά... Πολύ ενοχλητικό Εγώ το έχω φτιάξει στο σέρβις.μ αλλάξανε πακέτο με οθόνη.ειναο καλύτερο τι σημαίνει στο GPS . πρίν είχα προβλήματα κ εγω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Υπαρχει καμμια καλη εφαρμογη για να παρακολουθουμε την θερμοκρασια της συσκευης. Μονο για θερμοκρασια ομως Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Cpu Temperature: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yanyan.cputemp&hl=el Ακριβής, ελαφριά και τζαμπέ! ;) Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παρα πολυ καλη εφαρμογή. Η μέγιστη που εχει ανεβάσει το κινητο μου ειναι 42 ενω συγκριτικό s8 με exynos βαραει πάνω απο 60 ( ) Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Επειδή πήρα το κινητό εχτές,στην φωτογραφική το πλήκτρο κάτω δεξιά τι κάνει ; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή πήρα το κινητό εχτές,στην φωτογραφική το πλήκτρο κάτω δεξιά τι κάνει ; Edit: Τώρα το είδα την λειτουργία του Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Το G5 θα παρει την Android Ο? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Το G5 θα παρει την Android Ο? ακόμα δεν πήραμε 7.1.1 θέλεις και Ο ..... :p κι αν πάρουμε θα είναι μετά από κανα χρόνο....... :) επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα άλλα δεν το βλέπω να περνούμε μέχρι του χρόνου θα έχει λήξει η εγγύηση όποτε πάμε για ροοτ και κάνουμε ότι θέλουμε...... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 2 φορά μέσα σε 3 μήνες που το πάω για επισκευή του GPS και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι από την LG. Ενώ ξεκίνησα με το θεικό G2, πήγα σε G4 που μέσα σε 6 μήνες έκαψε πλακέτα και έκαναν επιστροφή χρημάτων και κολλημένος με τα LG πήγα και αγόρασα το G5 ελπίζοντας οτι η LG θα είχε βάλει μυαλό. Τελικά φαίνεται οτι έχουν δώσει όλο το βάρος τους σε Rnd και έχουν ξεχάσει εντελώ το Quality. Πολύ μεγάλο φαουλ να έχουν τέτοια προβλήματα οι ναυαρχίδες μιας τόσο μεγάλης εταιρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 ακόμα δεν πήραμε 7.1.1 θέλεις και Ο ..... :p κι αν πάρουμε θα είναι μετά από κανα χρόνο....... :) επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα άλλα δεν το βλέπω να περνούμε μέχρι του χρόνου θα έχει λήξει η εγγύηση όποτε πάμε για ροοτ και κάνουμε ότι θέλουμε...... :D Γιατι,ποιος εχει παρει 7.1.1?Ουτε το g6... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Να μην έχουμε παράπονο ειμασταν από τους πρώτους που πήραμε την 7, τώρα για όποιον θέλει την νεώτερη αναγκαστικά πάει σε pixel, έτσι και αλλιώς η υπόλοιπες εταιρείες δίνουν 1 ή στην καλύτερη 2 ανανέωσεις !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά επειδή είναι νέος στο συγκεκριμένο κινητό,μπορώ να Σύνδεσω μέσω wifi,χωρίς εφαρμογή από το μάρκετ για να δω φωτο από το κινητό στο λάπτοπ. .; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά επειδή είναι νέος στο συγκεκριμένο κινητό,μπορώ να Σύνδεσω μέσω wifi,χωρίς εφαρμογή από το μάρκετ για να δω φωτο από το κινητό στο λάπτοπ. .; χωρίς εφαρμογή δεν γίνετε ..... μόνο αν έχεις ανεβάσει της φώτο σε κάποιο cloud και το δεις μέσω ενός broswer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά επειδή είναι νέος στο συγκεκριμένο κινητό,μπορώ να Σύνδεσω μέσω wifi,χωρίς εφαρμογή από το μάρκετ για να δω φωτο από το κινητό στο λάπτοπ. .; Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις αυτό μέσω του LG AirDrive το οποίο εγκαθιστάς στο pc σου. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το κάνεις αυτό μέσω του LG AirDrive το οποίο εγκαθιστάς στο pc σου.Ένα διάβασα καλά είπε χωρίς εφαρμογή..... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ένα διάβασα καλά είπε χωρίς εφαρμογή..... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά επειδή είναι νέος στο συγκεκριμένο κινητό,μπορώ να Σύνδεσω μέσω wifi,χωρίς εφαρμογή από το μάρκετ για να δω φωτο από το κινητό στο λάπτοπ. .; ...από το μάρκετ Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 ...από το μάρκετ :X............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Όπως και να το εννοούσε ο φίλος, χωρίς εφαρμογή εκατέρωθεν όντως δεν υπάρχει. Στο G2 (μέχρι την 4.4.2) έδινε αυτή τη δυνατότητα μέσω του Wireless Storage όπου σήκωνε ένα ftp server και μπορούσες να μπεις μέσω browser στο index του internal storage. Ωραίες εποχές :cry: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά στην κάμερα σας κάνει κολλήματα στην περιστροφή,ή όταν πάσες να δεις τις φωτο κατευθείαν στο άλμπουμ...? Μπορεί να φταίει η κάρτα μνήμης....? Έχω μια 128... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Παιδιά στην κάμερα σας κάνει κολλήματα στην περιστροφή,ή όταν πάσες να δεις τις φωτο κατευθείαν στο άλμπουμ...? Μπορεί να φταίει η κάρτα μνήμης....? Έχω μια 128... Δεν εχω παρατηρήσει κόλλημα στη κάμερα κατά τη περιστροφή ή στο άλμπουμ. Αν και εγω δεν εχω κάρτα. Καμια φορα ενδέχεται να παίζει ρόλο η κάρτα εξού και η ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν εχω παρατηρήσει κόλλημα στη κάμερα κατά τη περιστροφή ή στο άλμπουμ. Αν και εγω δεν εχω κάρτα. Καμια φορα ενδέχεται να παίζει ρόλο η κάρτα εξού και η ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης. Του εκανα ένα hard reset γιατί δεν είχα κάνει και έστρωσαν όλα, ευχαριστω πάντως Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts