pavlidisc Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Γενικά το καλοκαίρι 1Α φορτιστή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όταν βιάζεσαι βάζεις τον τούρμπο, αλλιώς με 20χλμ και δροσερά. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά μου πούλησαν ένα g5 χωρίς τζαμακι κάμερας γνωρίζεται πόσο κάνει η αλλαγή με καινούργιο και αν θα έχω προβλήματα, έχει αλλάξει κανεις με οεμ ; Δεν καταφερες να το δωσεις στα 190 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδια καλησπερα. Τωρα τελευταια παρατηρω αυξηση θερμοκρασιας κατα τη φορτιση η οποια εχει γινει και λιγο πιο αργη απο οτι νομιζω.Λογικα θα επηρεαζει ο καιρος αλλα το χει παρατηρησει κανεις σας ακομα; Επισης εχω θεμα με το κουμπι πισω. Ενω το αποτυπωμα λειτουργει κανονικα , οταν το πατας θελει λιγο προσπαθεια για να πιασει. Στο κλειδωμα δηλαδη θελει 2-3 φορες πατημα. Το κινητο το χω 10 μηνες και ειναι προσεγμενο σε θηκη. Επισης για σερβις που απευθυνομαστε; γιατι κατι ακουσα οτι η ελ τζι δεν εχει αντιπροσωπια πλεον Ελλαδα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το επίσημο service των συσκευών της LG το έχει η Procordia στη χώρα μας. Επικοινώνησε μαζί τους, η συσκευή σου μάλλον χρειάζεται επίσκεψη στο Service για το power button. Όσον αφορά την αύξηση της θερμοκρασίας κατά τη φόρτιση, έχεις δοκιμάσει με άλλον φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δοκιμασα να κλεισω καποια πραματα και να διαγραψω καποιες εφαρμογες και το προβλημα με τη φορτιση διορθωθηκε. Ολα καλα τωρα φορτιζει οπως παλια. Σε ευχαριστω για την ενημερωση, θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω την προκοντρια τοτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Εγω φορτιζω τη μπαταρία στο κιτ τωρα με τις ζέστες. Εχω δυο μπαταρίες και τις εναλλασω. Έτσι παντα ειναι κρυα η συσκευή. Διαπίστωση οτι είναι πολυ αξιόπιστη η υποδοχή βαλε-βγαλε γιατι οταν πρωτοβγήκε η συσκευή ελεγαν αν θα αντέξει ο μηχανισμός απο τη χρήση αυτη.. Αντέχει χωρίς την παραμικρή φθορά και με το παραπάνω! Edited June 13, 2017 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Εντάξει, όσο αξιόπιστη κι αν είναι η υποδοχή της μπαταρίας στο βάλε-βγάλε, μη το παρακάνεις. Οσο περισσότερο την παιδεύεις τόσο λιγότερο θα κρατήσει. Προσωπικά, δεν έχω δεί αύξηση ούτε στον χρόνο φόρτισης ούτε στην θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού. 1-2 φορές δεν ξεκίνησε με γρήγορη φόρτιση (το καταλαβαίνεις γιατί δεν ακούγεται το μπιπ όταν κουμπώνει το καλώδιο), αλλά με ενα βγάλε-ξαναβάλε του καλωδιου μπήκε στη γρήγορη. Αργεί στήν φόρτιση (ασχετα με καλοκαίρι ή όχι) μόνο οταν χρησιμποιείται ταυτόχρονα, υποθέτω για να μην ανεβάζει πυρετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δεν καταφερες να το δωσεις στα 190 ; Όχι όλο κάτι ανταλλαγές μουνλενε αλλά έχω άλλο κινητό και δεν χρειάζομαι λεφτά μου λείπουν και 190€ δυσκολεύονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Όχι όλο κάτι ανταλλαγές μουνλενε αλλά έχω άλλο κινητό και δεν χρειάζομαι λεφτά μου λείπουν και 190€ δυσκολεύονται Εφοσον το αγορασες το κινητο ,με 20 ευρω max παιρνεις τζαμακι,το θεμα ειναι οτι εφοσον ηταν τετοιος αληταρας ο αλλος ,δεν ξερεις με εγγυση τι παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Limit up στο skroutz το G5 449ευρω (30ευρω κατω από το G6) χαχαχαχα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Limit up στο skroutz το G5 449ευρω (30ευρω κατω από το G6) χαχαχαχα Χαχαχα, μόνο η LG μπορεί να τα κάνει αυτά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν νομίζω η τιμολόγηση να οφείλεται στην lg αλλά στο εκάστοτε κατάστημα, και πριν 10 μέρες είχε 312 , τι πάει να πει αυτό;; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Δεν νομίζω η τιμολόγηση να οφείλεται στην lg αλλά στο εκάστοτε κατάστημα, και πριν 10 μέρες είχε 312 , τι πάει να πει αυτό;; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστό αυτό που λες, ας πούμε μόνο σε κινητά της LG μπορεί να τα δεις αυτά...μπορεί να δούμε το G6 πιο φτηνό απο το G5! Πάντως για να πουλάει φτηνά το G6 το εκάστοτε κατάστημα το έχει πάρει και φτηνά(απο την LG), και αυτό είναι η ουσία και το εντυπωσιακό...Γιατί μιλάμε για την τελευταία ολοκαίνουρια ναυαρχίδα και όχι για την προηγούμενη που θα ήταν αναμενόμενο... Edited June 14, 2017 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχεις δίκιο αλλά αν είχα εγώ το κατάστημα όταν βγήκε το g6 και έδινα παραγγελία δεν θα έπαιρνα και το g5,οπότε ή το είχε ή; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν νομίζω η τιμολόγηση να οφείλεται στην lg αλλά στο εκάστοτε κατάστημα, και πριν 10 μέρες είχε 312 , τι πάει να πει αυτό;; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απλά μια διευκρίνηση, 312ευρω δεν έφτασε ποτέ.. 380ευρω ήταν (ξέρω γιατί τότε πούλησα το δικό μου) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Φίλε μου στο link με τις προσφορές από ελληνικά καταστήματα το είχε γράψει φίλος και μπήκα και το είδα, μπορεί να ήταν μόνο για μια μέρα αλλά ήταν! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7216670#post7216670 Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2017 by cfotis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχεις δίκιο αλλά αν είχα εγώ το κατάστημα όταν βγήκε το g6 και έδινα παραγγελία δεν θα έπαιρνα και το g5,οπότε ή το είχε ή; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες αλλά οκ. Η ουσία είναι ότι το G6 μπορεί και πωλείται φθηνά γιατί αγοράζεται φθηνά, απο την LG. Το G5 και το οποιοδήποτε άλλο ας πούμε ότι μπορεί να επηρεαστεί προς τα πάνω λόγω έλλειψης. Για το G6 δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο γιατί έχουμε πτώση τιμής και όχι άνοδο. Και δεν μιλάμε για 1 κατάστημα, στο G6 όλοι εκεί παίζουν. Και στο G5 o δεύτερος το έχει πιο ακριβό απο το G6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ναι φίλε μου γιατί το g6 είναι 2017,και πέρσι με το g5 και g4 περίπου το ίδιο ήταν (όχι σε αυτά τα νούμερα) Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ναι φίλε μου γιατί το g6 είναι 2017,και πέρσι με το g5 και g4 περίπου το ίδιο ήταν (όχι σε αυτά τα νούμερα) Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για αυτό είπα πιο πάνω ότι μόνο στα κινητά της LG μπορείς να τα δεις αυτά τα παράδοξα, το καινούργιο ίδια τιμή με το παλιό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν πειράζει καλύτερα,για να τα πέρνουμε φθηνότερα :) :) Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Αυτό είναι το καλό της όλης υπόθεσης ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Δεν νομίζω η τιμολόγηση να οφείλεται στην lg αλλά στο εκάστοτε κατάστημα, και πριν 10 μέρες είχε 312 , τι πάει να πει αυτό;; Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειχε 312 απλα η electroholic στη σελιδα του G5 ,εβαλε το G5 SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Η ουσία είναι ότι η μεταπώληση είναι πολύ δύσκολη και, σε τελική ανάλυση, ασύμφορη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 παιδια ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό. Μεταξύ τω g5 και g6 ποιες είναι οι διαφορές αν ξέρετε; και γενικά είστε ικανοποιημένοι από την αγορά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 παιδια ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητό. Μεταξύ τω g5 και g6 ποιες είναι οι διαφορές αν ξέρετε; και γενικά είστε ικανοποιημένοι από την αγορά του; Το g6 θα ήταν το απόλυτο g5, δηλαδή η τελειοποιηση του αν δεν είχε αυτόν τον αισθητήρα. Τώρα με μέγεθος 1/3" δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει να πας για την κάμερα. Κατά τα άλλα είναι λογικά καλύτερο σε όλα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts