Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2018 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Συνήθεια είναι απλά... μετά από λίγο δε θα μπορείς τον παλιό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 GRC λέει. Δε μου αρεσε οτι για να εμφανιστεί κατω στη μπαρα με το βελακι τον κύκλο(home) και το τετράγωνο, πως λέγεται δε ξερω πρέπει να συρεις την οθονη απο τέρμα κατω ελαφρως προς τα πάνω για να εμφανιστεί.Το καλο φυσικα ειναι ότι εχει επιλογη να ειναι διάφανα τα συμβολα και οχι παντα σε λευκο φόντο μεσα . Οταν εχουμε blue filter δε φαίνεται η μπάρα ασπρη, αυτό ειναι καλο. Στη φωτογραφία δεν εχει επιλογή οπως πριν αμεσα για να βαλεις manual, για να το κάνεις αυτο πας στην λειτουργία και να το επιλέξεις. Το περιβάλλον γενικα στο τηλ είναι καλύτερο Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Και το δικό μου GRC είναι και μέσω ota μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Και το δικό μου GRC είναι και μέσω ota μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Στις Ελληνικες συσκευες δεν εχει δοθει ακομα η αναβαθμιση ΟΤΑ Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Στις Ελληνικες συσκευες δεν εχει δοθει ακομα η αναβαθμιση ΟΤΑ Το GRC δεν ειναι ελληνικό; Απο vоdafonε το είχα πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Το GRC δεν ειναι ελληνικό; Απο vоdafonε το είχα πάρει. Μιλαω για unbranded Ελληνικες συσκευες..Οχι παροχων... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Εμένα GRC από cosmote είναι και δεν έχει πάρει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RennOs Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τελευταία φορά παντός με lg αυτό ήταν η ταφόπλακα ! Ούτε αντροιντ 8 πόσο μάλλον 9 που έχουν ήδη Σόνυ και άλλες εταιρείες ... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Όταν πάω να τραβήξω μία φωτογραφία μέσω viber μου κάνει λήψη μόνο μέσω της ευρείας κάμερας, ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Τελευταία φορά παντός με lg αυτό ήταν η ταφόπλακα ! Ούτε αντροιντ 8 πόσο μάλλον 9 που έχουν ήδη Σόνυ και άλλες εταιρείες ... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο g5 έχει πάρει Android 8 εδώ και μήνες... Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το g5 έχει πάρει Android 8 εδώ και μήνες... Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι ολοι...Εγω ακομα με 7 ειμαι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Με την 8 πάντως διορθώθηκε αυτό με τη ταχεία φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Όταν πάω να τραβήξω μία φωτογραφία μέσω viber μου κάνει λήψη μόνο μέσω της ευρείας κάμερας, ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω; Πάτα διαδοχικά το εικονίδιο της κάμερας κάτω δεξιά. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Πάτα διαδοχικά το εικονίδιο της κάμερας κάτω δεξιά. Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που έχει κάρτα microsd samsung evo+ στο τηλέφωνό του κάποια εφαρμογή που μετράει την ταχύτητα και να μου πει τι ταχύτητα εγγραφής πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Από προχτές ξεκίνησε να σβήνει μόλις άγγιζα την οθόνη για να απαντήσω κλήση. Σήμερα κιτ έχει κλείσει τέσσερις φορές σε άσχετες στιγμές. Είμαι με 8 εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Από προχτές ξεκίνησε να σβήνει μόλις άγγιζα την οθόνη για να απαντήσω κλήση. Σήμερα κιτ έχει κλείσει τέσσερις φορές σε άσχετες στιγμές. Είμαι με 8 εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. λογικά μπαταρία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 λογικά μπαταρία...... τεσσάρων μηνών, αυθεντική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 τεσσάρων μηνών, αυθεντικήΤου έχεις θήκη αν Όχι κοίτα μήπως ανοίγει το πορτακι της μπαταρίας.....αλλιως φορμάτ κι αν δεν..... Τότε προκοντια σέρβις.... Είσαι εγγύηση? Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2018 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Και εγώ το ίδιο σκέφτηκα... μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 δοκίμασα βάλε βγάλε την μπαταρία. Έχω θήκη. Η αλήθεια είναι πως στις τρεις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν έκανα φορμάτ. Δεν είχα θέμα πριν όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Η αλήθεια είναι πως στις τρεις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν έκανα φορμάτ. Έχει πάρει τόσες πολλές αναβαθμίσεις το τηλέφωνό μας και δεν το ξέρω; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 δοκίμασα βάλε βγάλε την μπαταρία. Έχω θήκη. Η αλήθεια είναι πως στις τρεις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν έκανα φορμάτ. Δεν είχα θέμα πριν όμως. για δοκίμασε ένα φορμάτ μπας και την σκαπουλάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 το έκανα το φορμά αλλά έχω ξεχάσει πως επαναφέρουμε τα δεδομένα των εφαρμογών. έκανα ριστόρ από το μπριτζ αλλά δεν μου έφερε τα δεδομένα. πχ στο lg health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 το έκανα το φορμά αλλά έχω ξεχάσει πως επαναφέρουμε τα δεδομένα των εφαρμογών. έκανα ριστόρ από το μπριτζ αλλά δεν μου έφερε τα δεδομένα. πχ στο lg healthΕίχες πάρει backup πριν κάνεις φορμάτ Το αρχείο συνήθως το αποθηκεύει στο Google drive Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 το βρήκα. έκανα ένα γενικό restore και δεν μου έφερε τα δεδομένα των εφαρμογών, ούτε καν τις τελευταίες εκδόσεις που είχα εγκατεστημένες. με επιμέρους restore σε συγκεκριμένες εφαρμογές όλα καλά. νομίζω πως βρήκα και τι έφταιγε για τα ριστάρτ. η μπαταρία. αγορασμένη πριν από 4 - 5 μήνες από τη Σωκράτους δείχνει ακριβώς ίδια με την αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts