cmvr Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Τέλεια νέα και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Μία διευκρίνηση μόνο σε παρακαλω να υποθέσω ότι δεν έχουν καμία επαφή με Αρβάτο (δεν τα στέλνουν εκεί για επισκευή)? Όχι από ότι κατάλαβα τα επισκευάζουν εκεί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Παρατήρησα με την 581 ,οτι καταναλώνει περισσότερο μνήμη ram, μπορώ να κατεβω στο προηγούμενο firmware και πως? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Όχι από ότι κατάλαβα τα επισκευάζουν εκεί. Εκτος θεματος , αλλα ρε φιλε εχεις κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια με τις συγκρισεις των 3 εταιρειων!!!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Εκτος θεματος , αλλα ρε φιλε εχεις κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια με τις συγκρισεις των 3 εταιρειων!!!!!Ευχαριστώ. Να είσαι καλά ! Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Σύγκριση καρτοκινητής, πακέτων δεδομένων, συμβολαίων, χαρτών κάλυψης όλα τώρα στο http://mobilemaps.freesite.host Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση ανοίγει το NFC. Τι κάνω λάθος; πως το διορθώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Και σε εμένα από τη πρώτη στιγμή που έβαλα nougat υπέθεσα bug.. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Υπαρχει τροπος να μπλοκαρω κλησεις με αποκρυψη αριθμου χωρις app απο play ;;; Εχω δει οτι εχει η συσκευη δυνατοτητα μεσω του φιλτρου παρενοχλησης αλλ δεν βλεπω δυνατοτητα για αριθμους με αποκρυψη. Καποια βοηθεια;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Υπαρχει τροπος να μπλοκαρω κλησεις με αποκρυψη αριθμου χωρις app απο play ;;; Εχω δει οτι εχει η συσκευη δυνατοτητα μεσω του φιλτρου παρενοχλησης αλλ δεν βλεπω δυνατοτητα για αριθμους με αποκρυψη. Καποια βοηθεια;;; Στο φίλτρο υπάρχει και η επιλογή παρεμπόδιση αγνώστων το δοκίμασες; λογικά αυτό είναι Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Στο mate 8 με ποιά εφαρμογή βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Στο φίλτρο υπάρχει και η επιλογή παρεμπόδιση αγνώστων το δοκίμασες; λογικά αυτό είναι Σωστος!!!! Σ' ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ερώτηση : Είναι λογικό να κλείνει το τηλέφωνο ενώ είναι στην ταχεία φόρτιση, όσο επίπονη δουλειά κι αν κάνει; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ερώτηση : Είναι λογικό να κλείνει το τηλέφωνο ενώ είναι στην ταχεία φόρτιση, όσο επίπονη δουλειά κι αν κάνει; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν είναι. Στείλτο για σέρβις. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα, έχει κάποιος φίλος εμπειρία από battery cases για το Mate 8; Έχω βρει να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη online https://www.gearbest.com/power-banks/pp_482323.html?wid=21 αλλά θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπέρα, έχει κάποιος φίλος εμπειρία από battery cases για το Mate 8; Έχω βρει να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη online https://www.gearbest.com/power-banks/pp_482323.html?wid=21 αλλά θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει τον κόπο. ΕυχαριστώΆσκοπη ερώτηση αλλά θα τι κάνω... Δεν σου φτάνει η δική του;;; Αν όχι γιατί δεν κοιτάς για power bank;; ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Δυστηχως μου εσπασε το τζαμακι μπροστα. Δεν δειχνει να εχει πειραχθει η οθονη. Ξερει κανεις ποσο θα στοιχισει αν το παω στο επισημο service η με συμφερει καλυτερα καποιο αλλο service και αν μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulisk Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 http://www.ebay.com/itm/White-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-Frame-For-Huawei-Mate-8/322288872813?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 προχτές έκανα παραγγελιά ...κοιτα να το παρεις πακετο οπως αυτο . Μην παρεις σκετο τζαμι χωρις πλαισιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Δυστηχως μου εσπασε το τζαμακι μπροστα. Δεν δειχνει να εχει πειραχθει η οθονη. Ξερει κανεις ποσο θα στοιχισει αν το παω στο επισημο service η με συμφερει καλυτερα καποιο αλλο service και αν μπορει να μου προτεινει καποιος καποιο.Με 110 ευρώ αλλάζει όλη η οθόνη στην επίσημη αντιπροσωπία και δεν χάνεις και την εγγύηση. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Με 110 ευρώ αλλάζει όλη η οθόνη στην επίσημη αντιπροσωπία και δεν χάνεις και την εγγύηση. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk 210 μου ζητησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 210 μου ζητησανΑλλάξα πρίν λίγο καιρό σε συσκεή. 110 + τα μεταφορικά τα στοιχεία είναι παρακάτω. Μιχαλακοπούλου 178 +30 217 0007575 09:00 ~ 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή Στάλθηκε από το Notebook PC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 90€ έδωσα! Τους το πήγα χθες το απόγευμα το είχα σήμερα το πρωί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη. Εξαιρετική δουλειά! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 90€ έδωσα! Τους το πήγα χθες το απόγευμα το είχα σήμερα το πρωί στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη. Εξαιρετική δουλειά! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πού το πήγες τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Το παλιό κατάστημα της nokia για όποιον ξέρει. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά, ήμουν με την 180 λόγω vulkano τόσο καιρό και η μπαταρία είναι πολύ καλή.Αλλά αφού πλέον το volcano μας τελείωσε θα ήθελα να μου πείτε πια ρομ από την νουγκατ να βάλω για να έχω αντίστοιχη μπαταρία? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδια σε τι τιμη περιπου βρισκονται τα μεταχειρισμενα mate 8 σε αριστη κατασταση ;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 θελω να παρω ενα tempered glass αλλα να ειμαι σιγουρος οτι θα πιανει απο ακρη σε ακρη και δεν θα μου αφηνει τιποτα μεγαλα κενα πλευρικα. Εχει να μου προτεινει καποιος κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts