matumbo Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παιδια με την 192 στην καμερα το night mode δεν τραβαει σωστα.του οριζω το S και δεν το κραταει.πχ αν το βαλω 8 sec αυτο τραβαει οσο θελει.σας συμβαινει και εσας αυτο? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My Computer has so many fans that it hovers above ground! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gogoo_70 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Υπαρχει καποιος στην παρεα που πουλαει το Huawei Mate 8 64GB NXT-L29.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Υπαρχει καποιος στην παρεα που πουλαει το Huawei Mate 8 64GB NXT-L29.Ευχαριστω. Απο μια γρήγορη αναζήτηση έχω την εντύπωση οτι NXT-L29 64gb αν κυκλοφόρησε θα ήταν Αμερική φίλος. Το κόβω αρκετά δυσεύρετο. Κινέζικα AL09 με 4/64 θα βρείς όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αραγε ποσο να πιανει το 4/64 για πωληση? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Αραγε ποσο να πιανει το 4/64 για πωληση? μαξ 270-300 ειναι η γνωμη μου. δεν εχει ελληνικη εγγυηση εγω και το 9αρι απο ελλαδα θα το παρω και οταν με το καλο ερθει η ωρα να το δωσω θα ζηταω περισσοτερα γιατι η εγγυηση και το αγρατζουνιστο πιανουν λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Γνωρίζεται ότι το Mate 9 ΔΕΝ είναι full active; :cry: Πάει λοιπόν το Χριστουγεννιατικο δώρο που θα μου έκανα :cry: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Εγώ αγόρασα το κινητό εδω και δύο μέρες. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές άλλα δυστυχώς έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις των emails στην εφαρμογή blue mail. Ενώ μου έρχονται κανονικά όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi με τα δεδομένα δεν έρχονται. Όταν το κινητό βρεί πάλι wifi αμέσως έρχονται... ¨Εχω δοκιμάσει τα πάντα δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα Να σημειώσω ότι οι ειδοποιήσεις του watsapp έρχοναι κανονικά σε όλες τις συνδέσεις. Ελπίζω να βρω καμιά λύση γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα... Update :Το πρόβλημα δείχνει να είναι γενικό τελικά. Δεν κι έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις όταν βρίσκεται σε δίκτυο κινητής. Με το wifi όλα έρχονται άμεσα. Δοκίμασα το sofa live score. μόνο το watsapp λειτουργεί αλλά όχι πάντα. Καλά μόνο εγώ έχω το ο πρόβλημα; Νόμιζα ότι είχε λυθεί ... Edited December 4, 2016 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εγώ αγόρασα το κινητό εδω και δύο μέρες. Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές άλλα δυστυχώς έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις των emails στην εφαρμογή blue mail. Ενώ μου έρχονται κανονικά όταν είμαι συνδεδεμένος με wifi με τα δεδομένα δεν έρχονται. Όταν το κινητό βρεί πάλι wifi αμέσως έρχονται... ¨Εχω δοκιμάσει τα πάντα δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα Να σημειώσω ότι οι ειδοποιήσεις του watsapp έρχοναι κανονικά σε όλες τις συνδέσεις. Ελπίζω να βρω καμιά λύση γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα... Update :Το πρόβλημα δείχνει να είναι γενικό τελικά. Δεν κι έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις όταν βρίσκεται σε δίκτυο κινητής. Με το wifi όλα έρχονται άμεσα. Δοκίμασα το sofa live score. μόνο το watsapp λειτουργεί αλλά όχι πάντα. Καλά μόνο εγώ έχω το ο πρόβλημα; Νόμιζα ότι είχε λυθεί ... Διαβασε την πρωτη σελιδα μπας και το διορθωσεις απο εκει. Εγω ειχα το κινητο για επαγγελματικη χρηση και τεοιο προβλημα δεν ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ναι την διάβασα. Τελικά φαίνεται πως ήταν προσωρινό το πρόβλημα ευτυχώς. Τώρα λειτουργεί σωστά. Θα δείξει στο μέλλον... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) Παιδια πηρα ενα μεταχειρισμενο ματε8, πηγαινοντας ομως στον bootloader γραφει : PHONE RELOCKED FRP LOCK Ξερετε τι σημαινει;; Και αν ειναι αυτο που φανταζομαι δηλαδη να εχει ξεκλειδωσει o bootloader και να εχει κλειδωσει παλι, υπαρχει θεμα με την εγγυηση; Edited December 4, 2016 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ορίσω ως default launcher τον nova prime.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Γνωρίζει κανείς αν το Mate8 που διαθέτει η wind στα καταστήματά της είναι Dual Sim ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Έχει να προτείνει κανείς tempered glass για το Mate 8 ? Ελεγα για Nillkin Amazing H+ pro αλλά δε βρίσκω Ευρώπη σε νορμαλ τιμή. Και τη βιάζομαι. Άλλες προτάσεις που μπορώ να παραλάβω σε λογικό χρονικό διάστημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να ορίσω ως default launcher τον nova prime.? Ρυθμισεις->εφαρμογές - >κατω αριστερα εχει ενα γραναζι που γραφει προεπ ρυθ εφ ->Εκκίνηση ->οριζεις την εφαρμογη που θες εσυ...μαμισια η καποια αλλη. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ρυθμισεις->εφαρμογές - >κατω αριστερα εχει ενα γραναζι που γραφει προεπ ρυθ εφ ->Εκκίνηση ->οριζεις την εφαρμογη που θες εσυ...μαμισια η καποια αλλη. Σε ευχαριστώ πολύ !! :D Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Έχει να προτείνει κανείς tempered glass για το Mate 8 ? Ελεγα για Nillkin Amazing H+ pro αλλά δε βρίσκω Ευρώπη σε νορμαλ τιμή. Και τη βιάζομαι. Άλλες προτάσεις που μπορώ να παραλάβω σε λογικό χρονικό διάστημα ? Φθηνή η ακριβή, επειδή δεν είχα επιλογή το ήθελα άμεσα, έβαλα αυτό εδώ. Το περάσανε τα ίδια τα παιδιά στο κατάστημα και όλα καλά. http://store.fixmobile.gr/el/proion/tzamaki-prostasias-nillkin-h-gia-huawei-mate-8 Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Έχει να προτείνει κανείς tempered glass για το Mate 8 ? Ελεγα για Nillkin Amazing H+ pro αλλά δε βρίσκω Ευρώπη σε νορμαλ τιμή. Και τη βιάζομαι. Άλλες προτάσεις που μπορώ να παραλάβω σε λογικό χρονικό διάστημα ? Δεν ειχε απο τη εταιρεια ; εμενα ειχε.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Γνωρίζει κανείς αν το Mate8 που διαθέτει η wind στα καταστήματά της είναι Dual Sim ; Anyone ? :) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δεν ειχε απο τη εταιρεια ; εμενα ειχε.... Νικο ζελατίνα είχε απλά ήταν πολύ καλά κολλημένη και καλής ποιότητας. Την έβγαλα είδη. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Νικο ζελατίνα είχε απλά ήταν πολύ καλά κολλημένη και καλής ποιότητας. Την έβγαλα είδη. οκ , λαθος μου!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Anyone ? :) Ρώτα τους αν είναι ***09*** ή ***29***. Το πρώτο είναι μονόκαρτο το δεύτερο δίκαρτο. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν είναι μονόκαρτο, μπορείς να το φλασάρεις σε δίκαρτο ή όχι ; Και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση :) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αν είναι μονόκαρτο, μπορείς να το φλασάρεις σε δίκαρτο ή όχι ; Και ευχαριστώ για τη διευκρίνηση :) Αν δεν κανω λαθος λειπει το sim reader το 2ο αρα οχι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Λέτε αύριο να μας κάνουν την έκπληξη για και να χουμε την Β552 Nougat;....http://m.gsmarena.com/huawei_p9_and_mate_8_rumored_to_get_android_70_nougat_update_tomorrow-news-22026.php :wacko: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts