Jump to content

giannis_lo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis_lo

  1. Γνωρίζει κάποιος φίλος εάν η διαδικασία για το trade-in ισχύει και στην περίπτωση αγοράς με τιμολόγιο;
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλειται SAMSUNG Z FOLD 3 BLACK 256 Μαζι με την αυθεντική θηκη Samsung FLIP COVER μαζι με το πενακι και αλλες 3 θηκες. Σε αριστη κατασταση χωρις σημαδια, γρατζουνιες κτλ, αγορασμενο 11/21 απο μεγαλη αλυσιδα, δινεται με την πληρη συσκευασια και την αποδειξη του Τιμη 750€ Βρισκομαι Αθηνα για ελεγχο της συσκευης, περισσότερες φωτογραφίες ειναι διαθεσιμες.

    1 €

  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ

    1 €

  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    Ζητειται NOTE 20 ULTRA BLACK Ενδιαφερομαι μόνο για το μαυρο χρωμα. Να ειναι σε αριστη κατασταση, με την πληρη συσκευασια και την αποδειξη του, χωρις χτυπηματα, γρατζουνιες κτλ, με την εργοστασιακή ζελατινα στην οθονη και ελληνικης εισαγωγης. Βρίσκομαι Αθηνα για αμεση συναλλαγή και ελεγχο της συσκευης.

    1 €

  5. giannis_lo

    ΑΚΥΡΗ

    Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    ΑΚΥΡΗ

    1 €

    ΑΘΗΝΑ

  6. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Z FOLD 3 12/256 BLACK Dual SIM Εχει αγοραστει τον Νοεμβριο 21 απο μεγαλη αλυσιδα. Ειναι σε αριστη κατασταση, και δινεται με την απόδειξη, την πληρη συσκευασια του και τα παρελκομενα του. Μαζι δίνονται: 1. μια θηκη πλατης Samsung, 2. Η Samsung flip cover μαζι με το S-Pen. ΤΙμη 990€ Φωτογραφιες διαθεσιμες. Συναντηση και συναλλαγη στην Αθηνα.

    1 €

  7. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Google Pixel 6 Pro (128GB) Stormy Black Αγορασμενο απο Google Store Γερμανιας τον Νοεμβριο 21, με την αποδειξη και την πληρη συσκευασια του. Σε αριστη κατασταση με περασμενη προστασια οθονης (μεμβρανη) και θηκη πλατης. Φωτογραφιες διαθεσιμες. Συναντηση Αθηνα.

    680 €

    ΑΘΗΝΑ

  8. Φυσικα και μπορει η huawei και η καθε huawei να ξεκλειδώσει τα κινητα της, να τα κανει root, να τα κανει οτιδήποτε. Το θεμα ειναι οτι δεν θελει να κανει τιποτα απο ολα αυτα. Λεγεται ασφαλεια δεδομενων και πρεπει να χαιρομαστε για αυτο. Φαντασου λοιπον, στη θεση σου να ηταν καποιος που του πουλησες το κινητό σου, ο οποιος το πηγε αργοτερα στον κατασκευαστη για να του το ξεκλειδωσουν και ετσι να μπορεσει να κανει ανακτηση ολα τα "σβησμενα" αρχεια και προσωπικα σου δεδομενα. Θα επρεπε σε αυτη την περιπτωση να κινηθείς εναντίον της εταιριας; Ή εαν χασεις τη συσκευη σου ή στην κλεψουν; Ποσο ανετα θα ένιωθες εαν ηξερες οτι ρουταρεται; Προσωπικά, η κινηση της Huawei (και της καθε Huawei) ειναι για εμενα προς τη σωστη κατευθυνση γιατι καλως η κακως στα κινητα μας εχουμε τα παντα πλεον.
  9. Μπορεις σε παρακαλώ να μου στειλεις το λινκ, γιατι για καποιο λογο δεν μπορω να βρω download link για την 28.0.23
  10. TMΑΧ εβαλα και εγω. Πολυ καλη ποιοτητα και σπανια δεν θα πιασει το δακτυλικο. Εαν εισαι Αθηνα και εχεις τη δυνατότητα πήγαινε στη Νεα Σμυρνη να στο περασουν επιτοπου στο κατάστημα.
  11. Εαν το παρεις με ανταλλαγη το κοστολογουν 1050, εαν το παρεις "σκέτο" 869. Αρα θα πληρωσεις 478. Δες εδω: https://www.public.gr/cat/corporate/ypiresies/trade-n-save/
  12. Υπαρχει καποια ρυθμιση; Στο δικο μου υπάρχει κενο μονο για 1 εικονιδιο το οποιο "γεμιζει" απο το ξυπνητήρι, το "eye comfort", το πληκτρολόγιο κτλ, που σημαινει οτι ουσιαστικά δεν εχω κανενα εικονιδιο απο εφαρμογές ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 478€ το s9+ dual 64
  13. Στη δική μου περιπτωση, η ολη διαδικασία ηταν κατι παραπανω απο εξαιρετική. Εδωσα (ομολογουμενως σε αριστη κατάσταση) mate 10pro, ο υπαλληλος κοιταξε εαν υπάρχει καποιο σπασιμο στη συσκευη, ελεγξε το imei στον υπολογιστη, και σε 5 λεπτά ειχαμε τελειωσει. Εξαλλου, το πρόγραμμα ανταλλαγης (οπως και κανενα αντιστοιχο που να γνωριζω εγω) δεν αναφέρει οτι η επιστρεφομενη συσκευή πρεπει να εχει αγοραστει απο το ιδιο καταστημα ή να περιλαμβανει κουτι και παρελκόμενα. Μαλλον ο φίλος παραπανω επεσε σε υπαλληλο που δεν ειχε ενημερωθει για το τι πρεπει να κανει (δεν κανει εκτίμηση αξιας- απλα κοιτάει 3 απλά πραγματα: λειτουργία, σπασιματα, μπαταρια)
  14. Παιδια οσοι εχετε βαλει το TMAX εχετε αστοχιες με το δακτυλικο στην οθονη;
  15. Ακριβως! Τις πρωτες 2 μερες ηταν αρκετα χειροτερη, σκεφτομουν μεχρι και downgrade αλλα τωρα που εστρωσε είναι απλα βραχος
  16. Εχεις απολυτο δικιο, το εψαξα και εγω και οντως το εχουν βγαλει για λογους ασφαλειας. Παντως ενα αλλο huawei που εχω με την 9 φορεμενη, το εχει κανονικα :wacko:
  17. Παιδια γνωριζει κανεις που βρισκεται η επιλογη για WPS συνδεση σε WiFi? Δεν το βρισκω πουθενα.. ειμαι στην 9αρα
  18. Όχι δυστυχώς, ο δεκτης ειναι μονιμα ανοικτος οταν ενεργοποιειται η τοποθεσια. Αλλαξε στην 9.
  19. Εγω απλα να δωσω συγχαρητήρια και να πω ευχαριστώ στον φιλο rackal,τον papadarxon και τα υπολοιπα μελη που πραγματικα ασχολουνται και μας βοηθουν :)
  20. Φιλε μου rackal, αυτα έχω στον φακελο dload, τωρα θα δοκιμασω οπως ειπε ο φιλος παραπανω με τη θυρα usb 2. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Δυστυχως δεν δουλεψε ουτε ετσι.. Τελος παντων, μαλλον αυριο θα παω με το FF. Οπως και να εχει σας ευχαριστω πολυ :)
  21. Ποια αρχεια χρησιμοποιησηες φιλε μου; απο τον ρωσικο σερβερ ή απο τη huawei; Εγώ δυστυχώς αλλαξα αρκετα στικακια και 2 ανταπτορες, αλλα δεν τα καταφερα. Δεν εχω δοκιμασει με τη μεθοδο του FF (μπορει να λεω χαζομαρα αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι απο θεμα ασφαλειας) επομενως περιμενουμε :)
  22. Εχεις δικιο, τυπογραφικο λαθος, το L29 εχω. Σε ευχαριστω πολυ, ειχα την εντυπωση οτι μιας και το "βλεπει" το κινητο το στικακι και τα αρχεια αναβαθμισης, δεν φταιει αυτο. Θα προσπαθησω με τη 2η μεθοδο :)
  23. Εαν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει τι κανω λαθος.. 1. Κατεβασα τα αρχεια που εδωσε ο φιλος Rakcal απο τους σερβερ της HW 2. Τα μετονομασα σε "_sd_" Οπως λεει στη διαδικασια του xda. Ετσι στο τελος εχω dload ------- update_sd.zip L29_hw_eu ------- update_sd_CLT-L09_hw_eu.zip 3. Format exFat stick με usb-c (sandisk) 4. copy τον φακελο dload στο στικακι 5. το στικακι στο κινητο--> το αναγνωριζει κανονικα 6. *#*#2846579#*#* -->κανει reboot κανονικα (εαν δεν μετονομασω στο προηγουμενο βημα τα αρχεια βγαζει σφαλμα οτι δεν υπαρχει αρχειο αναβαθμισης) 7.Ξεκιναει αλλα βγαζει το ακολουθο μηνυμα fail SOFTWARE INSTALL FAILED INCOMPATIBILITY WITH CURRENT VERSION PLEASE DOWNLOAD THE CORRECT UPDATE PACKAGE
  24. Καλησπερα και καλη χρονια! Τα 2 αρχεια αυτα ειναι ουσιαστικα τα ιδια που δινουν απο το xda μονο που τα κατεβαζουμε απο hw και ο τροπος εγκαταστασης παραμενει ιδιος;
  25. (Offtopic) Καλησπέρα , δινουν και την δωροεπιταγη 120€ αν δεν κανω λαθος;
×
×
  • Create New...