Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε ορισμένες εφαρμογές πχ Viber κλπ τις έχετε ορίσει ως προστατευόμενες? Επίσης, έχετε ορίσει απο τον διαχειριστή τηλεφώνου να επιτρέπονται τα αναδυόμενα παράθυρα για αυτές τις εφαρμογές, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις εν λόγω εφαρμογές στο κέντρο ειδοποιήσεων?
The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε ορισμένες εφαρμογές πχ Viber κλπ τις έχετε ορίσει ως προστατευόμενες? Επίσης, έχετε ορίσει απο τον διαχειριστή τηλεφώνου να επιτρέπονται τα αναδυόμενα παράθυρα για αυτές τις εφαρμογές, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις εν λόγω εφαρμογές στο κέντρο ειδοποιήσεων?

Εννοείται η μόνη λύση για την ώρα είναι να κλείσει το Android doze το οποίο δεν είναι μια εφαρμογή που απλά την σβηνεις ή την απενεργοποιης.... Θέλει κλείσιμο από Pc (χωρίς ρουτ) και σε κάθε επανεκκίνηση ξανά το ίδιο.

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

δεν έχει επιλογή στο doze να εξαιρεί εφαρμογές?

Και βέβαια έχει αλλά τι να πω δεν λειτουργεί σωστά. Μάλιστα διάβασα και ένα άρθρο που παραδέχεται η Huawei το πρόβλημα και δήλωσε ότι μέχρι τέλος Μαρτίου θα έχει δώσει update όπου θα το λύνει.

Δηλαδή παρόλο που βάζεις τις εφαρμογές να τρέχουν πάντα στο παρασκήνιο (με κλειστή την οθόνη) , ρυθμίζεις να έχουν οι εφαρμογές ειδοποιήσεις - Αναδυόμενα παράθυρα, και τις απενεργοποιης από την βελτιστοποιηση του doze και πάλι έχει θέμα.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

πάντως το κινητό είναι πύραυλος, μόνο η τιμή με χαλάει :lol: θα ήταν τίμιος αντικαταστάτης του g3
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Αυτή λειτουργεί πολύ καλά σε Φωτογραφίες και μουσική αλλά βίντεο κολλάει συνεχώς όποτε αν βρεις καμία καλύτερη δοκίμασε την με κανένα βάρη avi ή mp4 βίντεο και ενημέρωσε μας.

Εγώ την έχω και :p πληρωμένη

Βρήκα μια φοβερή εφαρμογή έχει τα παντα αλλά είναι μόνο για lg tv. Λέγετε Lg tv plus

Πώς μπορώ Από το playstore να κάνω αντιγραφή συνδέσμου μιας εφαρμογής από το κινητό;

Είχα μια εφαρμογή που πατάγες στο shear και σου έβγαζε την επιλογή της.αντιγραφής αλλά δεν θυμάμαι πως την λένε.

Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές που έχει από το Mate s? Επίσης τι sot βγάζετε?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Εγω με πιωμα αιματος ολη μερα στο δρομο και μονο 3g με ολα ανοιχτα και 3-4 ωρες ομιλιας σε 2 ημερες βγαζω γυρω στις 4-5 ωρες. Αλλοι που ειναι μονο wifi και δεν αλλαζουν κεραιες εχω δει 8-10...
Μάριος...

Εγώ δύο μέρες 2 ώρες ομιλία το 3g περίπου 10 ώρες ανοιχτό όλο το υπόλοιπο με WiFi φουλ χρήση έβγαλα 9 ώρες και 45 λεπτά οθόνη.

Είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου. Τώρα είμαι στο 65% μπαταρία και εχω 3 και 40 λεπτά.

δώσε μας και λινκ να δούμε το μαγαζί και ποιο μοντέλο είναι.το ζαχαρώνω άσχημα με 4gb ραμ αν πέσει κάτω από 500

δώσε μας και λινκ να δούμε το μαγαζί και ποιο μοντέλο είναι.το ζαχαρώνω άσχημα με 4gb ραμ αν πέσει κάτω από 500

Μιλάει για το 3gb στο σκρουτζ!

Παιδιά συγγνώμη χρειάζομαι τη βοήθεια σας, για ένα περίεργο συμβάν που είχα σήμερα με το mate 8 dual SIM μου!

Προσπαθώντας να αφαιρέσω την μοναδική κάρτα sim μου που είχα στη θέση 1, είδα να πέφτει από την υποδοχή μία μικρή πλακέτα....προφανώς εκεί που "κουμπώνει" η SIM 1.

Πανικόβλητος το πήγα αμέσως στο κατάστημα αγοράς, από όπου θα πάει στο service, για έλεγχο!

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ από εδώ και πέρα και ζητάω τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ!

Μιλάει για το 3gb στο σκρουτζ!

ναι τώρα το είδα, το μεσημέρι που είχα κοιτάξει δεν το είχαν βάλει.να δούμε και σε τι τιμή θα παίξει με 4 gb ram

Παιδιά συγγνώμη χρειάζομαι τη βοήθεια σας, για ένα περίεργο συμβάν που είχα σήμερα με το mate 8 dual SIM μου!

Προσπαθώντας να αφαιρέσω την μοναδική κάρτα sim μου που είχα στη θέση 1, είδα να πέφτει από την υποδοχή μία μικρή πλακέτα....προφανώς εκεί που "κουμπώνει" η SIM 1.

Πανικόβλητος το πήγα αμέσως στο κατάστημα αγοράς, από όπου θα πάει στο service, για έλεγχο!

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ από εδώ και πέρα και ζητάω τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ!

Εφόσον είσαι από τους τυχερούς που έχουν εγγύηση μην ανησυχείς στην χειρότερη θα επισκευαστει η συσκευή σου... Αν δεν στο αλλάξουν... Απλά θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί το σέρβις της Huawei είναι λίγο τα ζώα μου αργά. Αλλά γενικά μην ανησυχείς.

Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές που έχει από το Mate s? Επίσης τι sot βγάζετε?

Οι προφανείς διαφορές είναι στην μπαταρία, όπου το 8 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, στις διαστάσεις, όπου το 8 είναι 6' και το S είναι 5.5' και πιο λεπτό, το 8 έχει επεξεργαστή 950 και το S 935, το 8 είναι dual SIM και το S μονόκαρτο. Το 8 έχει οθόνη IPS ενώ το S AMOLED. Επίσης το 8 φοράει 6 ενώ το S 5.1 ακόμα. Γενικά νομίζω ότι ειναι και τα 2 απο τα καλύτερα και ομορφότερα κινητά που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο. Εγώ ήμουνα ανάμεσα στα 2, τελικά πήρα το S την προηγούμενη εβδομάδα γιατί είχα βαρεθεί πότε θα βγει στα σκρουτζομαγαζα το 8, το οποίο τελικά βγήκε σήμερα. Αυτό που μου προκαλεί περιέργεια είναι πως η huawei στο Ευρωπαϊκό της κατάστημα πουλά το S πιο ακριβά από το 8 :confused:

Παιδιά από σήμερα το mate 8 dual έπεσε στα 495 ευρώ

Αν πέσει απο τώρα κάτω από 500 και ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι θα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή. Ελπίζω μόνο να μην είναι μεμονωμένη περίπτωση.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εμενα γιατι μου βγάζει 568 ελάχιστη τιμη?

Εχθές είχε μαγαζί που το είχε τόσο και σήμερα δεν το έχει, πιθανόν τελείωσαν στο πρώτο και πιο φθηνο και έμειναν τα επόμενα

Εχθές είχε μαγαζί που το είχε τόσο και σήμερα δεν το έχει, πιθανόν τελείωσαν στο πρώτο και πιο φθηνο και έμειναν τα επόμενα

Λογικο.. Αμα βγηκε 500 απο τωρα, θετικο, θα ξαναβγει σύντομα και με την ελευση του galaxy 7 βλέπω σε κανα μηνα 450

Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν το τηλεφωνο δεχεται μηνυματα από 4ψιφια π.χ. ενημερωση υπολοιπου από wind F2go κτλ...

Σημερα μου εληξαν χρονοι ομιλιας και δεν μου ειχε ερθει κανενα μηνυμα καιγενικος εχουν σταματησει να μου ερχονται μηνυματα τέτοιας φυσεως....

Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν το τηλεφωνο δεχεται μηνυματα από 4ψιφια π.χ. ενημερωση υπολοιπου από wind F2go κτλ...

Σημερα μου εληξαν χρονοι ομιλιας και δεν μου ειχε ερθει κανενα μηνυμα καιγενικος εχουν σταματησει να μου ερχονται μηνυματα τέτοιας φυσεως....

Δεν μπορω να καταλαβω πως τα καταφερνουν ολες οι φτηνιαρικες κινεζικες εταιριες και δεν εχουν προβληματα σε τετοια θεματα ειδοποιησεων και οι λεγομενες και οντως καλες να εχουν τοσα προβληματα...

Εγω για αυτο το εδωσα το mate και ποιο παλια ολα τα meizu.

Μονο στην xiaomi δεν αντιμετωπισα το παραπανω θεμα.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Δεν μπορω να καταλαβω πως τα καταφερνουν ολες οι φτηνιαρικες κινεζικες εταιριες και δεν εχουν προβληματα σε τετοια θεματα ειδοποιησεων και οι λεγομενες και οντως καλες να εχουν τοσα προβληματα...

Ναι Βασίλη άστα να πάνε.... Πάλι πίσω σε LG V10 με βλέπω....

Και στη xiaomi Βασιλη υπαρχουν μεγαλα θεματα με τις ειδοποιησεις.

Ο βασικος λογος που δοκιμασα -τα παντα- απο κινεζικα (ολα τα high end) και πηραν ποδι ολα με συνοπτικες.

αν αλλάξετε εφαρμογή για sms δεν λύνεται το πρόβλημα?

Φιλικα παντα αλλα και συσκευη να αλλαξουμε παλι θα λυθουν τα προβλήματα που συζηταμε.Μην ξεχναμε ότι το τηλεφωνο κοστιζει πανω από 600 ευρω οποτε για μενα είναι το λιγοτερο απαραδεκτο να εχει τετοια θεματα η International εκδοση με 4ψιφια και ειδοποιησεις.Υποτηθετε ότι παιρνεις ένα τετοιο τηλεφωνο με dual sim active για επαγγελματικη χρηση.Τωρα επαγγελματικη χρηση χωρις ειδοποιήσεις?:X