Jump to content

Redmi Note 3


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aki44,

μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι σαν εμένα που πραγματικά θέλω ένα καλό κινητό με δυνατότητες χωρίς να το σκαλίζω.

Για μένα αν λειτουργούν όλα καλά με το καλημέρα τότε δε βρίσκω λόγο να το σκαλίζω. Αν είναι να πάρω κάτι καλύτερο ναι αλλιώς εγώ προσωπικά δε θέλα να μάθω να περνάω rom.

Θέλω να απολάυσω το μεταλλικό σώμα, τις δυνατότητες, τη μπαταριάρα κλπ. Να τονίσω κάτοχος WP την τελευταία πενταετία με μακράν το καλύτερο κινητό που είχα το HTC HD7 (θα ήθλε ατο HTC TITAN αλλά δεν έκατσε).

 

Γίνεται για εμένα και κάποιους άλλους να παίξει έτσι μπαλίτσα το κινητό?

Αν πραγματικά κάποιοι σαν εσένα που γνωρίζουν το κινητό μου πουν να το αφήσω όπως έχει και κάποια στιγμή να βάλω ελληνική rom θα το κάνω όχι απλά με χαρά αλλά θα το θεωρήσω και πολύ θετικό για το κινητό

 

 

Φιλε μου με τα xiaomi θεωρω οτι ειναι αναγκαιο καποια στιγμη να ασχοληθεις με flashαρισματα.....αλλιως χανεις πολλα (πχ οι rom που βγαζουν εδω τα παιδια του miui hellas κανουν τις συσκευες να πετανε)!!

 

Και δεν ειναι και καμια επιστημη!!!

 

 

Απο εκει και περα συμφωνω με το σκεπτικο σου ως ενα βαθμο στις λεγομενες γνωστες μαρκες....στα xiaomi ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα θελει ψαξιμο!!!

 

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Παίδες τα είπαμε ήδη.... Δεν υπάρχει καλύτερο VFM αυτή την στιγμή και δύσκολα θα υπάρξει όταν μιλάμε για Κινέζικο τηλ. Xiaomi στα 200ευρω με όλα αυτά που προσφέρει.

Και το κλου για xiaomi που ήταν metal -fingerprint sensor-4000 μπαταρία....

Ούτε στο όνειρο μας δεν περιμέναμε τέτοιο τηλ. σε αυτήν την τιμή, Πέρσι πχ αγοράζαμε jiayu *g4-5 και μετά meizu m1 και άλλα πλαστικά κάργα αρκετά ακριβότερα από το xiaomi....

Μην το ψάχνετε άλλο!!!

 

 

Βασιλη καντε φιλε και ενα ελληνικο video review καποιος απο εσας που εχετε παραλαβει να γουσταρουμε!!!:p:p

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οντως?μου φαινεται περιεργο μιας και το χ600 εχει τον isocell της samsung.μπραβο του.

 

 

Σιγουρα ομως εχει hardware gyroscope?

Οχι εαν εχει γενικα,εαν εχει τον αισθητηρα.

Γιατι με το κ3 φαγαμε μεγαλη ηττα με το vr και τον software sensor.

 

Σου είπα έχει τα πάντα από αυτά που ανάφερες... http://www.to2c.com/media/catalog/product/r/e/redminote3.jpg

Xiaomi Mi10/128
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,τωρα που υπαρχουν αρκετοι κατοχοι μπορει να μας απαντησει καποιος αν υποστηριζει otg,γιατι κοντευουν να με τρελανουν στα σαιτ ,στο μινιντιλ λενε οτι υποστηριζει αλλα στο βικμολ οχι τι υσχυει τελικα,ευχαριστω.
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,τωρα που υπαρχουν αρκετοι κατοχοι μπορει να μας απαντησει καποιος αν υποστηριζει otg,γιατι κοντευουν να με τρελανουν στα σαιτ ,στο μινιντιλ λενε οτι υποστηριζει αλλα στο βικμολ οχι τι υσχυει τελικα,ευχαριστω.

 

Έχει, έβαλα χθες ένα usb stick στο οποίο ενσωματώνεις microsd κάρτα, το διάβασε κανονικά.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

Οντως?μου φαινεται περιεργο μιας και το χ600 εχει τον isocell της samsung.μπραβο του.

 

Κοίτα απόλυτο συγκριτικό δίπλα δίπλα τα έκανα νύχτα σε δωμάτιο με φωτισμό του δωματίου μόνο Και με στοκ κάμερα Και στα 2. Ήταν καλύτερο το κ3 και μεγαλύτερη οξύτητα. Τώρα σε εξωτερικό χώρο Δεν θυμάμαι.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S
Link to comment
Share on other sites

Εντυπώσεις έως τώρα:

 

Εξωτερική εμφάνιση/σχεδιασμός: Το κινητό δε θέλω να το βάλω σε θήκη. Χαίρεσαι να το πιάνεις. Έχει εξαιρετικά φινιρίσματα και ποιοτικό αλουμίνιο. Ο εργονομικός του σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και βολεύει πολύ άνετα χρήση ακόμη και με ένα χέρι. Το fingerprint λειτουργεί άψογα με την προυπόθεση πως θα τοποθετήσετε σωστά το δάκτυλο. Αν πχ το έχετε σε ελαφρώς διαφορετική θέση από αυτή που το αποθηκεύσατε δεν θα το αναγνωρίσει. Με την σωστή τοποθέτηση ξεκλειδώνει άμεσα.

 

Οθόνη: Η οθόνη του έχει πολύ καλά χρώματα, σχεδόν ίδια με αυτά του g2 όμως με καλύτερο λευκό. Ξεκούραστη για διάβασμα pdf και σεφάρισμα. Παρατήρησα πως στα μαύρα έχει κάποιο θέμα και υποθέτω λόγω κορεσμού χρωμάτων. Διορθώνεται από τις ρυθμίσεις αλλά δεν ασχολήθηκα.

 

Κάμερα: Εδώ είναι που κάνει τη διαφορά. Έχει πολύ καλή κάμερα -όχι άριστη- με πλήθος λειτουργιών και καλή ανάλυση. Εντυπωσιακή εστίαση, καμία σχέση με το g2 που το βράδυ σε τύφλωνε με το φλας μέχρι να σε βρει. Την ημέρα καλό clarity δίχως υπερβολές (ίσως να χρειάζεται πείραγμα στις ρυθμίσεις διότι προσθέτει luminance το face recognition). Το βίντεο πολύ καλό επίσης με γρήγορη εστίαση. Είναι βέβαια αρκετά σκαλιά κάτω από το G4 που έχω δοκιμάσει όμως κοστίζει και τα διπλάσια χρήματα. Εγώ που χρειάζομαι οπωσδήποτε την φωτογραφική όντας φωτογράφος, με κάλυψε απόλυτα. Ακόμη και σε έγγραφα που χρειαζόμουν ήταν πάρα πολύ καλή η ανάλυση δίχως κουνήματα. Το βράδυ θα παρατηρήσετε κουνήματα και αυτό γιατί θέλει να κρατάει το iso όσο το δυνατόν χαμηλότερα, οπότε μειώνει ταχύτητα. Θέλει λίγη προσοχή. Το φλας λειτουργεί πάρα πολύ καλά και θα σας λύσει το πρόβλημα. Μπροστινή κάμερα πολύ αξιοπρεπής στην ανάλυση με το γνωστό "μπογιάτισμα" λόγω luminance. Τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ οι φωτογραφίες είναι παραπάνω από αποδεκτές.

 

Software: Στο κομμάτι αυτό πάλεψα πολύ και ακόμη είμαι σε φάση αναγνώρισης. Το κινητό ήρθε με multilang από vickmall. Για ρομ καταστήματος ήταν πάρα πολύ καλή δίχως να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αποφάσισα όμως να περάσω την official για λήψη updates κλπ (προσοχή είναι μόνο αγγλικά). Πέρασα εν τέλει με λίγο παίδεμα την 7.0.19. Αμέσως φάνηκε η διαφορά. Το κινητό έγινε άμεσα πιο smooth και διαχειριζόταν την ραμ πολύ καλύτερα. Αφαίρεσα με απλό drag and drop κινεζιες πέρασα μέσα σε 2 λεπτά google store και ήμουν έτοιμος. Σήμερα πέρασα την developer 5.12.24. Το πιο δύσκολο πέρασμα ήταν της 7.0.19. Αφού την έβαλα μετά πέρασα πολύ άνετα μέσω κινητού την developer. Νιώθω ότι είναι ένα κλικ επάνω. Τρέχει πιο γρήγορα και διαχειρίζεται εξίσου καλά ραμ. Το μόνο θέμα είναι πως δεν ενεργοποιείται το root ενώ είναι pre rooted. Θα λυθεί όμως. Με όλες τις ρομ δεν έχει κολλήσει πουθενά έχοντας ανοιχτά fb, messenger, viber, camera, chrome, app store κλπ. Απλά όταν τελειώνω κάνω μια εκκαθάριση και είναι έτοιμο.

 

Antutu με multilang ~47k, developer 5.12.24 ~50k .

 

Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ξεκλειδωθεί ο bootloader, πράγμα που θα γίνει μέσα στην εβδομαδα, και θα έχουμε ελληνική ρομ. Ήδη γίνονται σημαντικά βήματα από ότι παρακολουθώ στο miui και όπως είπαν πριν το νέο έτος θα είναι έτοιμο.

 

Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά στην ώρα τους αφού όμως ακολούθησα αυτό τον οδηγό για να σεταριστούν σωστά : http://en.miui.com/thread-197926-1-1.html .

 

Μπαταρία: Ο άσσος στο μανίκι της συσκευής αυτής. Μιλάμε για εξαιρετικές επιδόσεις. Το έχω λιώσει αυτές τις μέρες το κινητό με πέρασμα όλων των εφαρμογών από app store, συγχρονισμοί κλπ. Τα αφήνω όλα ανοιχτά (wifi, data, gps) γιατί πολύ απλά δεν με νοιάζει αν θα κλείσει. Βγάζει πάρα πολύ άνετα 1.5 μέρα με νορμαλ χρήση. Με φουλ χρήση (antutu, camera, browsing, apps κλπ) 12 ώρες περίπου. Παινευόμουν για το G2 όμως εδώ πραγματικά βγάζω το καπέλο.

 

Έρχομαι από το κινητό ορόσημο LG G2 το οποίο και πούλησα για να αγοράσω το Xiaomi Redmi note 3. Το παρήγγειλα από την πρώτη μέρα που ήρθε σε στοκ 28/11 vickmall. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αλλαγή μου. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ και ακόμη παραπάνω. Όσοι το κοιτάτε αγοράστε το δίχως δεύτερη σκέψη. Ήδη το παρήγγειλα εκ νέου από Ευρώπη-vickmall για τον πατέρα μου που τρελάθηκε με το κινητό. Μέσα στο Γενάρη περιμένω το Redmi note 2 για την κοπέλα μου. Όταν έρθει θα κάνω ένα συγκριτικό.

 

Την rom την πέρασες με το flash tool ή από recovery;

Link to comment
Share on other sites

Την rom την πέρασες με το flash tool ή από recovery;

 

Την 7.0.19 με sp flash tool. Την dev μέσα από miui.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα και πάλι από εμένα .Δεύτερη φόρτιση χτες το απόγευμα (περίπου 19 και 30 το έβγαλα από τον φορτιστή) και σχεδόν 24 ώρες μετά είμαι στο 64%.Σαφώς στο 24 ωρο αυτό έγινε μια πιο φυσιολογική χρήση αφού το ξέσκισμα έγινε στο πρώτο 24ωρο όπου πέρασα όλα τα προγράμματα και τα τεστ στο wifi 4g κλπ.Σήμερα το μοναδικό εκτός καθημερινής χρήσης ήταν η εγκατάσταση του sygic και το download του χάρτη καθώς και το τεστάρισμα του gps στην πόλη των Ιωαννίνων.Λοιπόν δορυφόρους έπιασε στα 10 δευτερόλεπτα(το g2 που είχα ήθελε πάνω από 2 λεπτά) ενώ επειδή πήγαινα συνέχεια από άλλο δρόμο από αυτόν που υποδείκνυε το πρόγραμμα υπήρχε πάντα γρήγορος επανασχεδιασμός της διαδρομής.Οπότε για το gps δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σας προβληματίζει - δουλεύει μια χαρά.

kotsos 4u το έχω πάρει και εγώ από vickmall (stable 7.00.99.00) και κατέβασα τόσο για τα sms οσο και για τα mail εφαρμογές από play store και όλα μια χαρά οπότε προς το παρών δεν νομίζω να βάλω την κινέζικη καθώτι μια χαρά ρολάρει με τημ multi

Link to comment
Share on other sites

Την 7.0.19 με sp flash tool. Την dev μέσα από miui.

 

Συγγνώμη αν σε πρήζω αλλά μπορείς να μου δώσεις τον οδηγό που ακολούθησες γιατί με έναν που βρήκα παίρνω το εξής error

 

"BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)"

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια..τωρα ππυ πηρατε το κινητο καποιοι στα χερια σας αν δεν ειναι κοπως μπορειτε να με πειτε αν το μενου ειναι ολο στα ελληνικα?και γενικα το θεμα μου ειναι αυτο λογο οτι ειχα για χρονια samsung και δεν ειχα θεματα με αυτα....ειναι να το παρω για τη γυναικα και μονο αυτο θελω να ξερω για τα ελληνικα γιατι ενα φιλαρακι εχει lenovo και καποια ειναι στα κινεζικα.
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα παιδια..τωρα ππυ πηρατε το κινητο καποιοι στα χερια σας αν δεν ειναι κοπως μπορειτε να με πειτε αν το μενου ειναι ολο στα ελληνικα?και γενικα το θεμα μου ειναι αυτο λογο οτι ειχα για χρονια samsung και δεν ειχα θεματα με αυτα....ειναι να το παρω για τη γυναικα και μονο αυτο θελω να ξερω για τα ελληνικα γιατι ενα φιλαρακι εχει lenovo και καποια ειναι στα κινεζικα.

Οι multilang roms που περνανε καποια καταστηματα, εχουν κανονικα ελληνικα. Οι official δεν εχουν ελληνικα προς το παρον (ουτε καν η global).

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE
Link to comment
Share on other sites

Παιδια εγω ειμαι υπερευχαριστημενος απο το κινητο..Δουλευει σφαιρα..Οθονη μου φαινεται ιδια με το note 2 prime που ειχα,η καμερα νομιζω 1 κλικ καλυτερη,ραδιο εχει κανονικα,το fingerprint sensor φυσαει.Παρελαβα 2 αλλα τελικα λογω χωρισμου το 1 μου εμεινε στο χερι.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει π.μ. ειναι σφραγισμενο αθικτο.

 

Καλησπέρα θες να μου στελεις πμ την τιμή του το χρώμα και που είσαι? Και ποια εκδοση πήρες?

Link to comment
Share on other sites

Δλδ αν με το καλο το παρω και δεν πω στο καταστημα να με βαλουν αλλη ρομ μπορω να τα βρω και να το κανω...αυτο με την ρομ λιγο με μπερδευει...η διαδικασια να βαλουμε ρομ ειναι ευκολη ?
Link to comment
Share on other sites

Παρελαβα 2 αλλα τελικα λογω χωρισμου το 1 μου εμεινε στο χερι.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει π.μ. ειναι σφραγισμενο αθικτο.

 

Φίλε μου με ενδιαφέρει, σου έστειλα pm Για να μην γεμίζουμε με άσχετα post

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη αν σε πρήζω αλλά μπορείς να μου δώσεις τον οδηγό που ακολούθησες γιατί με έναν που βρήκα παίρνω το εξής error

 

"BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)"

 

http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html εδώ και εδώ http://en.miui.com/thread-197451-1-1.html

 

Γράφω τον τρόπο για να ανοίξει αναλυτικά. Είναι πολύ απλό.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

θα τρελλαθω τελικα

 

εχει ραδιο αυτο το νοτ3?

νομιζα πως οχι και οτι εχει μονο το νοτ 2

κουκουρουκου
Link to comment
Share on other sites

θα τρελλαθω τελικα

 

εχει ραδιο αυτο το νοτ3?

νομιζα πως οχι και οτι εχει μονο το νοτ 2

 

έχει

 

Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Link to comment
Share on other sites

http://en.miui.com/thread-193681-1-1.html εδώ και εδώ http://en.miui.com/thread-197451-1-1.html

 

Γράφω τον τρόπο για να ανοίξει αναλυτικά. Είναι πολύ απλό.

 

Το έκανα, ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Ωραία ποια μέθοδο χρησιμοποιησες και με ποιον τρόπο άνοιξε;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς παρολο που έβαλα την επίσημη κινεζική ρομ καθώς και Google Play, services, framework και contacts sync με το Google installer συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το sync όλων των εφαρμογών της Google. Αν δεν πάω να το κάνω manual δεν συγχρονίζει τίποτα, δε μου έρχονται email πχ αν δεν ανοίξω το Gmail αλλά και όταν μετά κάνω archive ένα mail για να συγχρονίσει την αλλαγή πρέπει να πάω accounts, Google, sync και να πατήσω sync Now. Έχω ακολουθήσει και τις οδηγίες που ποστάρετε κάποιος εδώ και αφορούν security και notifications settings αλλά τίποτα. Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Ούτε Google now παίζει, ούτε contacts sync. Όλα πρέπει να πηγαίνω να τα κάνω χειροκίνητα
Link to comment
Share on other sites

Σε topic συσκευής δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για τρόπους παραγγελίας αποστολής κ.τ.λ.π. Θα παρακαλέσω να μην δοθεί ανάλογη εκτός θέματος συνέχεια. Διαγράφηκαν ανάλογα ποστ για πολλοστή φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς παρολο που έβαλα την επίσημη κινεζική ρομ καθώς και Google Play, services, framework και contacts sync με το Google installer συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το sync όλων των εφαρμογών της Google. Αν δεν πάω να το κάνω manual δεν συγχρονίζει τίποτα, δε μου έρχονται email πχ αν δεν ανοίξω το Gmail αλλά και όταν μετά κάνω archive ένα mail για να συγχρονίσει την αλλαγή πρέπει να πάω accounts, Google, sync και να πατήσω sync Now. Έχω ακολουθήσει και τις οδηγίες που ποστάρετε κάποιος εδώ και αφορούν security και notifications settings αλλά τίποτα. Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Ούτε Google now παίζει, ούτε contacts sync. Όλα πρέπει να πηγαίνω να τα κάνω χειροκίνητα

 

Πες μου πως εβαλες google services και με ποιο τροπο περασες ρομ. Εφοσον την περασες εισαι οκ γιατι σε εμενα δουλευουν κανονικοτατα ολοι οι συγχρονισμοι. Κανε επαναφορα εργοστασιακων να διαγραφουν ολα στη ρομ που εισαι και περνα τα google services με αυτο τον τροπο http://myandroidous.blogspot.my/2015/12/getting-google-play-store-for-redmi.html

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X
Link to comment
Share on other sites

Πες μου πως εβαλες google services και με ποιο τροπο περασες ρομ. Εφοσον την περασες εισαι οκ γιατι σε εμενα δουλευουν κανονικοτατα ολοι οι συγχρονισμοι. Κανε επαναφορα εργοστασιακων να διαγραφουν ολα στη ρομ που εισαι και περνα τα google services με αυτο τον τροπο http://myandroidous.blogspot.my/2015/12/getting-google-play-store-for-redmi.html

 

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο τα πέρασα

 

Γενικά κανένα google app δε δουλεύει σωστά και κανένα δεν κάνει sync στο background. Ανοίγω google play και δε μου φέρνει ας πούμε τα εικονίδια των εφαρμογών. Επίσης κάθε φορά που ανοίγω ενα google appp πάνω δεξιά εμφανίζεται το κυκλάκι του συγχρονισμού το οποίο γυρνάει. Αν κάνω μια αλλαγή (πχ delete ενα mail) πρέπει να κάνω refresh για να συχρονίσει (και ουσιαστικά να δείξει σε όλες τις άλλες συσκευές μου ως deleted). Αν δεν κανει refresh ενω στο gmail app δειχενι deleted (στο xiaomi παντα) σε όλες τις άλλες συσκευές μου το mail παραμενει στο inbox

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...