Jump to content

nickolasbab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    190
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickolasbab

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nickolasbab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παρακαλώ καμία ιδέα για σπασμένη οθόνη?! ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ μου έσπασε η οθόνη που να την φτιάξω?!
  2. Κύριοι κάμερα ip αγορασμένη 33€ μόλις έφτασε με χρέωση 15€ +24% φπα βγάλτε συμπεράσματα!!
  3. Ok παίδες Κίνα τέλος οπότε απ' το ταχυδρομείο θα μαζέψουν λιγότερα από πριν !.αν αυτό είναι τιμωρία!! Γιατί .άλλον κάποιες βρώμικες σκέψεις έχουν στο μυαλό τους ώστε θέλουν να φαληρησουν τα ήδη φαληρημενα ΕΛΤΑ!! Ελλαδίτες αθάνατοι λαμόγια απανταχού!! Και μετά ζητιανευουμε επενδυσεις Ρε ουστ ποιος να επενδύσει στη μπανανία!! Ο αρχιΜητσοτακης δεν τα βλέπει αυτά ?που θέλει να διορθώσει τη χώρα?!!! Τουλαχιστον θα ήταν το ελαχιστα τίμιο να έβαζαν τους φόρους τους από 1 Μάρτη.Και οχι να πιάσουν δαγκάνα όσους παρειγγειλαν κάτι με ένα,ευρώ να το πληρώσουν 15!!! Οκ απλά δεν θα πάμε να παραλάβουμε! Χάρισμα τους!! Κι αν μαςξαναδουν!!! Άντε γεια λαμόγια!?!
  4. Μπα οχι φιλε μου ταχω δει ολα αυτα Κατι πιο ιδιαιτερο να τσεκαρω?!!
  5. Κατοχος του power 3 ενα μηνα διαπιστωσα το εξης Οταν το τηλ.ειναι ακουμπησμενο σε τραπεζι δεν λειτουργει το touch στην οθονη αλλα μονο πανω ψηλα Πιο κατω λειτουργει. Αν το παρω στα χερια μου λειτουργει παντου αψογα η αφη Τι κουφο ειναι αυτο!!! Το εχει προσεξει καποιος αλλος??? Και βρισκει κανεις λυση στο θεμα?!!? Το τηλ.φοραει tempered glass Βεβαια σκεφτηκα μηπως αυτο φταει αλλα τι!!?? Οταν το σηκωνω στα χερια μου τι αλλαζει και δουλευει αψογα!!!?
  6. ισως ενα οργανωμενο τροπο καποιος να ανεβασει γιατι αυτος απο την ulefone ειναι μισος και χωρις σαφεις εξηγησεις ευχαριστω και παλι σε αναμονη
  7. καλησπερα στον οδηγο για την 6 δεν λεει αν το κανεις με κλειστο τηλ. και αν οχι ποτε το ανοιγεις και πως γενικα με αλλο τροπο το δειχνει στο βιντεο και αλλιως το περιγραφει η ulefone μηπως καποιος που το εκανε να δωσει λιγο τα φωτα του !!!! ευχαριστω
  8. Σωστα αλλα υποτιθεται οτι οταν φορτιζουμε με μικροτερο φορτιστη ειναι καλλιτερα για την μπαταρια. Τες παντων παρηγγειλα φορτιστη 2Α για το αυτοκινητο και ελπιζω να φορτιζει!!
  9. Απο pc φορτιζει και το δικο μου. Το προβλημα ερχεται οταν το συνδεω σε ρευμα.ειδικα στο αμαξι δεν φορτιζει με τα κλασικα φορτιστακια του αναπτηρα 1Α 5V
  10. Οταν χρησιμοποιω κλασικι φορτιστη αργης φορτισης οχι μονο δεν φορτιζει αλλα μου αδειαζει κιολας τη μπαταρια.ξεφορτιζει δηλαδη!!!! Καμια συμβουλη??!!!!
  11. Μπορει παρακαλω καποιος που ξρει να μου πει γιατι το τηλ.μας δεν φορτιζει με κανενα αλλο φορτιστη εκτος απο τον διμο του? Ουτε με φορτιστη αυτοκινητου.και τελικα στο αυτοκ.με inverter ουτε και με τον δικο του.ουτε απευθειας χωρις ινβερτερ. Μονο ρευμα και με τον δικο του φορτιζει Μονο Μου διαφευγει κατι!!!!!!? Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο και περασα απο αρκετα κινεζικα τηλ.
  12. Τελικά η μπαταρία του δεν μου φαίνεται με τίποτα να είναι 6000mb η κατι αλλο παίζει δεν ξέρω αλλα πάνω από μιαμισυ μέρα δεν βγαίνει με τίποτα. Φυσικά με αρκετή χρήση αλλά με την ιδια χρηση τοthl 5000 που ειχα πριν εβγαζε ανετα 2 μέρες. Μάλλον η οθόνη του ειναι καταπιωνα Τωρα μόλις το φορτισα και τοbattery doctor μου δινει υπολοιπο με100% μπαταρία μονο 23ωρες και 28λεπτα!!!!!!
  13. Χαχαχ!!! Αυτη ειναι απαντηση!! Μου θυμισες καρτουν Χρονια πολλα
  14. Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι ειναι απ αυτες τις θηκες που κολαει στο τηλεφωνο!! απο πισω!!
  15. Καλημερα Οταν το φορτιζετε ψηνετε κανα παιδακι πανω του!!!!? Ζεματαει και σε σας κατα τη διαρκεια της φορτισης? Αφου το εβαλα σε θηκη πορτοφολι στυλ και σκεφτομαι να το ξαναβγαλω λογω υπερθερμ.αλλα μονο στη φιρτιση!! Ειπα να το φορτιζω με συμβατικο φορτιστη αλλα μια φιρα που το δοκομασα κουφαθηκα!! Το τηλ.ενω αρχισε να φιρτωνει κανινικα μετα μια ωρα που πηγα να δω πως παει ειχε ξεφορτισει εντελως και ειχε κλεισει κιολας!! Λοπον καμια γνωμη!!? Και πειτε μου αν και τα δικα σς καινε στη φορτιση
×
×
  • Create New...