Jump to content

golinari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by golinari

  1. Και εμένα το ίδιο έγραφε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. Το απόγευμα που ξανά δοκίμασα έγραφε despatched to overseas Αλλά σήμερα "έμαθα" ότι είναι εδώ από την Παρασκευή Αλλά είναι μέσα στις "γονδολες" όπως τα λένε αυτοί εκεί στο ταχυδρομείο
  2. Εισαι σιγουρος οτι σου τα εδωσε ολα για Ελλαδα? Γιατι η δικια μου παραγγελια (07/01/2016) RF371920098SG δεν ειναι καν στη λιστα αυτη.
  3. Τα ελληνικά οι κινέζοι στις multi που τα βρίσκουν Και τα βάζουν μέσα? Μήπως τα παιδιά από το miui.gr να τους έδιναν καμία Rom να έρχονται έτοιμα?
  4. @Tech_mobile Την ίδια σκέψη έχω κάνει και γω. Αν στο vickmall Δεν επιλέξουμε Multilanguage Ή official Τότε με ποια Rom θα έρθει ? Όπως και να'χει στο μαγαζί θα το ανοίξουν το κινητό να τεστάρουν λειτουργίες κτλ?, Γιατί θα προτιμούσα να έρθει σφραγισμένο. Το μόνο που θέλω είναι κάποια στιγμή αργότερα να περάσω την GTV. Οπότε δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά με ελληνικό πληκτρολόγιο
  5. Φίλε μου με ενδιαφέρει, σου έστειλα pm Για να μην γεμίζουμε με άσχετα post
  6. Ναι οντως αξιζει στα 230 απο EU.... απο το να περιμενεις
  7. Ωραιος ο DOC..... Το GIZ3%OFF ισχυει και για το 16gb απο spemall
  8. golinari

    ZTE Nubia Z5S

    Για πες μας και απο μπαταρια πως τα παει και με τι χρηση?
  9. golinari

    Oppo Find 5

    Έχει δοκιμάσει κανείς να βαλει miui ? Και αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.
  10. Group Buy απο Κινα πιστευω υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να περασει τελωνειο. Και αν περασει , επειδη παραληπτης θα φαινεται μονο ενας τοτε θα του πουν οτι κανει εμποριο, συν τι αλλο θα ζητησουν μετα. 'Αποψή μου ειναι αυτη. Λογικα ολο και καποιος εδω μεσα θα μπορεσει να σου απαντησει στα σιγουρα.
  11. Πολυ καλα το πηρες φιλε γιατι απ'οτι βλεπω οι τιμες ανεβηκαν. Καλοδουλευτο
  12. Δεν εισαι ο μονος φιλαρακι.
  13. Και λιγο ακομη, καλα θα ηταν :clap:
  14. Κι εδω βλεπουμε οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα. http://gsminsider.com/2014/01/xiaomi-mi3-wcdma-snapdragon-800-msm8274ab-issue/#sthash.J5uDdix4.dpuf Αλλα το ιδιο ειχε συμβει και με την HTC. A few years before, HTC was found to be involved in the same issue as HTC One S was found to have a different processor from the advertisement. The Taiwanese company had suffered reputation damage due to this issue.
  15. Ναι αλλα ειναι με τον Snapdragon 800 ΜSM8274ΑΒ και οχι με τον 8974AB που διαφημιζοταν
  16. Καλημερα και απο μενα παιδια.Χρησιμες οι συμβουλες σας οπως παντα. Ψαχνεις-διαβαζεις-μαθαινεις. Εκανα και εγω λοιπον εγκατασταση το garmin στο 5800 και δουλευει αψογα.Το μονο που λειπει τωρα ειναι οι χαρτες.
  17. Καλησπερα παιδια κ απο μενα.Ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος-ασφαλεστερος τροπος για αποσυνδεση απο το pc.Ειτε ειναι συνδεμενο για μεταφορα αρχειων ειτε για pcsuite.
  18. αλλο ενα για 354183025004579. Ευχαριστω πολυ
  19. Εγω οταν ακουω μουσικη απο την "αναπαραγωγη" μετα απο λιγο με πεταει εκτος δικτυου κ μετα μου βγαζει το μηνυμα "τηλεφωνο με περιορισμους", "εισαγεται κωδικο περιορισμου". Αν ομως ακουω μουσικη απο την "μουσικη" (πολυμεσα-μουσικη) τοτε ολα κανονικα εκτος το οτι με πεταει παλι εκτος δικτυου. Υπαρχει κανενας αλλος καλος player να δοκιμασω? Τι μπορει να φταιει που με πεταει εκτος δικτυου? Κατα τα αλλα το τηλεφωνακι ειναι ΣΟΥΠΕΡ
  20. geia xara se ola ta paidia. Prospathisa na kano copy paste tis epafes apo windows explorer, apo to 3230 sto 6280.Mou tis perase oles alla ta grammata einai g@m@t@ .kamia lisi giauto?
×
×
  • Create New...