dilated Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Άσε φίλε μου έχω φρικάρει προσπαθώ και την κατεβάζω συνέχεια κ όταν την ξεζιπαρω μου δίνει ένα μόνο αρχείο image οπότε αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει κατέβει σωστά έτσι δεν είναι????? Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου. Δες φώτο που δείχνει το αρχειο Το αρχείο που κατέβασες έχει κατάληξη .tgz ή κάτι άλλο; Αν είναι κάτι άλλο κάνε το rename σε .tgz και πάλι extract Edited January 2, 2016 by dilated Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Gaming test: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Διαγράφηκαν μηνύματα. Μείνετε στο θέμα παρακαλώ με ότι έχει να κάνει με την συσκευή και όχι τους τρόπους πληρωμής. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για άλλου είδους ζητήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το αρχείο που κατέβασες έχει κατάληξη .tgz ή κάτι άλλο; Αν είναι κάτι άλλο κάνε το rename σε .tgz και πάλι extract Όχι το κοίταξα κ αυτό δες φώτο και το συμπιεσμένο κ το ασυμπιεστο το ίδιο Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Όχι το κοίταξα κ αυτό δες φώτο και το συμπιεσμένο κ το ασυμπιεστο το ίδιο Μηπως αντι για τη fastboot κατεβασες τη stable; Φίλε αυτό είναι το λινκ http://bigota.d.miui.com/V7.0.19.0.LHNCNCJ/hennessy_images_V7.0.19.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_124e7a6b1c.tgz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μηπως αντι για τη fastboot κατεβασες τη stable; Φίλε αυτό είναι το λινκ http://bigota.d.miui.com/V7.0.19.0.LHNCNCJ/hennessy_images_V7.0.19.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_124e7a6b1c.tgz Πάω να το δω κ σου λέω όταν κατέβει ευχαριστώ πάντως έτσι κ αλλιώς.. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Πάω να το δω κ σου λέω όταν κατέβει ευχαριστώ πάντως έτσι κ αλλιώς.. Σου το λέω γιατί η είναι stable 800mb ενώ η fastboot 2,1gb και από υπολογιστη φλασάρεις πρώτα τη fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 εφαρμογη ειναι που τεσταρει την ταχυτητα του αποθηκευτικου χωρου, write - read speed, ειδικα σε sequential write υπαρχει πονος..... την ξέρω γιατί την είχα όταν έκανα πειράματα με booster κλπ ok καλό είναι να έχουμε μια γενική ιδέα αλλά με την μεταφορά των αρχείων από pc στην συσκευή δεν πολύ κολλάει γιατί εκεί μπλέκουμε με το Mtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το βαρεθηκα παλικάρια μου και νομιζω μου πέφτει και λίγο μεγάλο. Και δεν το έχω ούτε εβδομάδα λέω να το δώσω να πάω για άλλα γιατι φιλε μου θες να το δωσεις (αν επιτεπετε)? δεν το εχω.. ειμαι στο ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Τελικά ήρθε με multilingual MIUI 7.0 Stable 7.0.99.11(LHFNYUN),με playstore και kingroot-kinguser :confused: Ξέχασαν να μου βάλουν μέσα τον ανταπτορα για τον φόρτιστη,που βρίσκουμε τώρα? Εντάξει έχω φορτιστες από αλλά κινητά αλλά θέλω να το δουλεύω με τον δικό του. Όλα φαίνεται να δουλεύουν άψογα μέχρι στιγμής :D Α!η συσκευασία απο banggood απαιχτη λέμε! Καλη χρονια.επειδη σημερα εφυγε και το δικο μου απο banggood.Πως το βλεπεις το τηλεφωνο?εχει καθολου κολληματα?μιας και απο τη διαβασα παιζει ρολο η ρομ.Τελος διαβασα σε μια ανακοινωση της ελληνικης miui οτι με τις rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα μπορει να κινδυνευουν τα πρωσοπικα στοιχεια του χρηστη.αν καποιος ξερει θα ηθελα να μου εξηγησει τι ισχυει μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με κινεζικη συσκευη.ευχαριστω! Edited January 2, 2016 by Sokk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλη χρονια.επειδη σημερα εφυγε και το δικο μου απο banggood.Πως το βλεπεις το τηλεφωνο?εχει καθολου κολληματα?μιας και απο τη διαβασα παιζει ρολο η ρομ.Τελος διαβασα σε μια ανακοινωση της ελληνικης miui οτι με τις rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα μπορει να κινδυνευουν τα πρωσοπικα στοιχεια του χρηστη.αν καποιος ξερει θα ηθελα να μου εξηγησει τι ισχυει μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με κινεζικη συσκευη.ευχαριστω! Μήπως διάβασες την ανακοίνωση της xiaomi για τον bootloader ; τι να σου εξηγήσουμε , είναι απλό , όταν λες στον πωλητή βάλε μου κάτι ανεπίσημο , υπάρχει αυτός ο φόβος , ειδικά αν δεν λέμε για κάποιο "γνωστό" μαγαζί αλλά για έναν "άσχετο" πωλητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μήπως διάβασες την ανακοίνωση της xiaomi για τον bootloader ; τι να σου εξηγήσουμε , είναι απλό , όταν λες στον πωλητή βάλε μου κάτι ανεπίσημο , υπάρχει αυτός ο φόβος , ειδικά αν δεν λέμε για κάποιο "γνωστό" μαγαζί αλλά για έναν "άσχετο" πωλητή Ε ναι καπως ετσι παει δυστηχως. @ALL Οσοι αγοραζεται τωρα,και για να μην τα λεμε ξανα και ξανα,να ζηταται να σας το στελνουν εντελως απειραχτο,ειναι με Αγγλικα τουλαχιστον η εργοστασιακη rom,συντομα θα εχουμε νεα καθαρη rom να περασετε παιδια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 παίδες τι κερδίζω αν διαλέξω την stable rom έναντι της multi; μπορώ να ζητήσω να μου απεγκαταστησουν τις κινέζικες εφαρμογές της stable ή δε γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλημέρα κι από μένα παίδες! Βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία παρήγγειλε από Vickmall. Εγώ παρήγγειλα από Minideal.net 3 συσκευές. Τι γνώμη έχετε; Και το minideal και το vickmall ειναι σοβαρα μαγαζια, δεν θα εχεις καποιο προβλημα. Απλα το vickmall ειναι πιο καλο γιατι "ψαχνεται" στο θεμα των rom αλλα και μπορεις να κανεις παζαρια μιλωντας με την selina και να σου δωσει για δωρο καμια θηκη, ακουστικα και οτι επιπλεον καταφερεις να παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Yπαρχει κανεις που εχει και το redmi note 2 και το 3 (η ειχε τελος παντων) να μας πει την διαφορα στην οθονη? Ειναι πολυ καλυτερη η λιγο? Με ενδιαφερει παρα παρα πολυ η οθονη και σκεφτομαι αξιζει να πουλησω το redmi note 2 και να σκασω αλλα 50 για το 3αρι η θα δω μικρη διαφορα? Ίδιες οθόνες έχουν, δεν έχουν διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ελληνική gtv τι λέει παιδιά? Υπάρχει κάποιος που να δοκίμασε? να περιμένουμε ακόμα δηλαδή ή να τη βάλουμε και να περιμένουμε τα updates κανονικά? σας ευχαριστώΔεν αξιζει να την περασουμε ακομη,υπαρχει μεγαλος κινδυνος να μπρικαρει το κινητο με τοση διαδικασια που θελει.Μονο αν την εκαναν σε fastboot θα αξιζε,αλλα δεν το βλεπω.Προς το παρον,οτι καλυτερο ειναι η sphinx,αλλα δυστυχως δεν εχει ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν αξιζει να την περασουμε ακομη,υπαρχει μεγαλος κινδυνος να μπρικαρει το κινητο με τοση διαδικασια που θελει.Μονο αν την εκαναν σε fastboot θα αξιζε,αλλα δεν το βλεπω.Προς το παρον,οτι καλυτερο ειναι η sphinx,αλλα δυστυχως δεν εχει ελληνικα. Εχεις περάσει τη sphinx; Ποια είναι η γνώμη σου; Εγω εχω τη τελευταια developer. Εχεις άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλη χρονια.επειδη σημερα εφυγε και το δικο μου απο banggood.Πως το βλεπεις το τηλεφωνο?εχει καθολου κολληματα?μιας και απο τη διαβασα παιζει ρολο η ρομ.Τελος διαβασα σε μια ανακοινωση της ελληνικης miui οτι με τις rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα μπορει να κινδυνευουν τα πρωσοπικα στοιχεια του χρηστη.αν καποιος ξερει θα ηθελα να μου εξηγησει τι ισχυει μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με κινεζικη συσκευη.ευχαριστω! Το τηλέφωνο δουλεύει μία χαρά και η rom του είναι χωρίς bug, καθαρισμένο απο κινεζικές εφαρμογες. Βέβαια έχει μέσα καποιες εφαρμογές που τις απενεργοποίησα όπως du speed booster,clean master,antivirus 360 κτλ. Εγώ δεν το ζήτησα με multi εξάλλου στις πληροφορίες μέσα έλεγε οτι έρχεται με την εργοστάσιακη(chinese,english)και χωρίς play store. Τώρα τι άλλαξε και το πηραξανε δε ξέρω. Το kingroot που είχε μέσα δεν δούλεψε για root(έλεγε οτι για την ωρα δεν γίνεται, κάτι τέτοιο)! Το τηλέφωνο είναι εκπληκτικό. Το μονο bug που έχω δει μέχρι τώρα είναι η εφαρμογή των μηνυμάτων δεν ανοίγει με το πρωτο πάτημα αλλά με το δεύτερο. Απο κάμερα πολύ καλό μονο όταν ο φωτισμός είναι περίεργος και δεν ανάβει το φλας σε περιβάλλον με μέτριο φωτισμό η φωτο μερικές φορες είναι με λίγο θόρυβο,βίντεο πολύ καλό. Μπαταρία στην πρωτη φόρτιση μου έβγαλε κοντά στις 7ωρες sot χωρίς 3g-4g μονο wifi βέβαια και συνολικά 40 ώρες αναμονή. Αυτά για αρχή εξάλλου 3 μέρες το χω! Που διαβασες αυτό για υποκλοπη των στοιχειων στο Ελληνικό φόρουμ miui? Αυτό γράφτηκε για των κλειδωμένο bootloader απο την ίδια την εταιρία νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έχει και ένα θεματάκι με το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έχει και ένα θεματάκι με το gps Τι ακριβως θεματακι εχει φιλε μου?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Τι ακριβως θεματακι εχει φιλε μου?? Δεν κλειδώνει, φτάνει κοντα αλλα τελικά δεν βρίσκει τη θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Δεν κλειδώνει, φτάνει κοντα αλλα τελικά δεν βρίσκει τη θέση σου. Τι ακριβως εννοεις??Τι δεν κλειδωνει??Με ποια εφαρμογη το δοκιμασες??Με το Sygic που δοκιμαζω εγω τουλαχιστον μια χαρα τα παει σε real time πλοηγηση και εννοειται χωρις data.Το gps test τι σου δειχνει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Και Sygic και Navigon κλειδωνει μια χαρα και δουλευει τελεια. Ειμαι με την τελευταια official dev Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Τι ακριβως εννοεις??Τι δεν κλειδωνει??Με ποια εφαρμογη το δοκιμασες??Με το Sygic που δοκιμαζω εγω τουλαχιστον μια χαρα τα παει σε real time πλοηγηση και εννοειται χωρις data.Το gps test τι σου δει To gps test εχψ και εγώ. Φτάνει στα 3 πόδια αλλά δεν κλειδώνει με την τελευταία developer. Με τις προηγούμενες ρομ δεν δοκίμασα. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ρε σεις πως ενεργοποιήειται το root στην τελευταία Dev? Αυτές δεν είναι prerooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts