ddr2 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Εξαρτάται από την παρτίδα-Οπως ανέφερα τα αρχικά V3x από Σιγκαπούρη (και λίγα Αγγλίας),και μερικά πρόσφατα Γερμανίας είναι άριστα. Η Μοtorola σαν πολυεθνική κατασκευάζει παντού ανάλογα το κόστος,για την αγορά που θέλει ν'απευθύνεται-Τα κύρια εργοστάσια της είναι HΠΑ,Καναδά,Σιγκαπούρη,Αγγλία-Ολα τα υπόλοιπα φτιάχνονται σε συνεργαζόμενους (γνωστούς) κατασκευαστές πχ Samsung (Kίνα),Νokia (Γερμανία)-Το τι φέρνουν εδώ εξαρτάται κάθε φορά,και βλέπεις στο κουτί το made in.-Aν δεν σου αρέσει περιμένεις άλλη παρτίδα-Σίγουρα αξίζει η αναμονή,γιατί ναι μεν όλα έχουν την ίδια εγγύηση,αλλά την ταλαιπωρία να το φτιάχνεις δωρεάν συχνά,την τραβά ο καταναλωτής-Φυσικά θεωρητικά πάντα όλα είναι με ίδιες προδιαγραφές,μακροπρόθεσμα στην πράξη όμως όχι αν το ψάξεις. Μου κάνει εντύπωση γιατί στις άλλες εταιρίες σπάνια ένα μοντέλο κατασκευάζεται σε περισσότερες από μια χώρες(άντε 2 το πολύ.) Εδώ έχουμε να διαλέγουμε:p Thanks για την ενημέρωση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 341!!!!150 σχεδον ευρω διαφορα!Εδω λοιπον το + ειναι μεγαλο!:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 341!!!!150 σχεδον ευρω διαφορα!Εδω λοιπον το + ειναι μεγαλο!:) :blink: 150?? 299 δεν το είχε στην Ιταλία? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Αφού γνωρίζεις το συγκριτικό,θα είδες τις "διαφορές":!: Τα μέχρι 3/2006 V3x (κυρίως Σιγκαπούρης) είχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δεν καταλαβάινω το "πνεύμα" της παρατήρισης σου-Δεν είμαι "χθεσινός" στο Myphone,και ξέρω,πως και πότε πρέπει ν'απευθύνομαι πιό προσωπικά ή όχι :wacko: Τις είδα τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά του V6 είναι ανώτερα από αυτά του V3x. Αναφορικά με την ποιότητα κατασκευής του δεύτερου, είσαι ο πρώτος που βλέπω να μιλάει για καλή ποιότητα κατασκευής και γνωρίζω αρκετούς κάτοχους της εν λόγω συσκευής. Αναφορικά με την παρατήρηση μου. Μπορείς κάλλιστα να απευθύνεσαι πιο προσωπικά σε κάποιον χωρίς να κάνει συνεχόμενα posts. Αν δηλαδή ήθελες να απαντήσεις σε πέντε άτομα θα έκανες πέντε συνεχόμενα posts για να είναι πιο «προσωπικές» οι απαντήσεις; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Τις είδα τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά του V6 είναι ανώτερα από αυτά του V3x Eγώ δεν διαβάζω κάτι τέτοιο,( μικρότερη εσωτερική μνήμη, λιγότερα φορματ ήχου) έναντι καλύτερης (αλλά άχρηστης) ταχύτητα επικοινωνίας, λίγο καλύτερης αυτονομίας με design άγνωστης ποιότητας:p Αναφορικά με την ποιότητα κατασκευής του δεύτερου, είσαι ο πρώτος που βλέπω να μιλάει για καλή ποιότητα κατασκευής και γνωρίζω αρκετούς κάτοχους της εν λόγω συσκευής. Μίλησα για συγκεκριμένες παρτίδες συσκευών. Αναφορικά με την παρατήρηση μου. Μπορείς κάλλιστα να απευθύνεσαι πιο προσωπικά σε κάποιον χωρίς να κάνει συνεχόμενα posts. Αν δηλαδή ήθελες να απαντήσεις σε πέντε άτομα θα έκανες πέντε συνεχόμενα posts για να είναι πιο «προσωπικές» οι απαντήσεις; Ιδιο χώρο δεν καταλαμβάνει σε μέγεθος,τι νοιάζεσαι-Εξάλλου δεν είναι άμεσα προσωπικό το ατελειώτο quote ούτε διαβάζεται ευκολότερα,ούτε απαντιέται το ίδιο εύκολα με quote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Για μας που εχουμε το v3x, τα χαρακτηριστικα που προσφερουν τα νεα κινητα δεν αρκουν για να το αλλαξουμε. Αλλα απο ποιοτητα κατασκευης οντως το v3x δεν ειναι και οτι καλυτερο, μπορει να πετυχα σε μαπα παρτιδα, αλλα κανονικα δεν θα επρεπε να υπαρχουν β`διαλογης κινητα του ιδιου μοντελου,δηλ που να το ξερει ο αγοραστης! Γενικως ωρες ωρες νομιζω οτι το κινητο ειναι ετοιμορωπο. Καποτε που ειχα τα 3210-3310 τα υλικα τους ηταν σκυλια δεν καταλαβαιναν τπτ, κατω επεφταν και δεν παθαιναν και τπτ,τωρα φοβασαι μη σου πεσει και διαλυθει σε 1000 κοματια(αυτο βεβαια ισχυει στα περισσοτερα συγχρονα κινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 :blink: 150?? 299 δεν το είχε στην Ιταλία? Δεν ειναι τιποτα απλα εχω να κανω αφαιρεση πολλα χρονια μου φενεται!:lol: :lol: :lol: 341-299=με τιποτα 150+:wacko: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 για εναν που δεν θελει πολλα πραγματα ειναι μια χαρα το κινητακι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay7 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Καλησπέρα σε όλους Αποφάσισα να φτιάξω ένα skin με θέμα την αγαπημένη μου ομάδα! Η αλήθεια είναι ότι μετά το skin της ΑΕΚ από τον bomber περίμενα αντίστοιχη προσπάθεια από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται ότι δεν είμαστε καλά οργανωμένοι. Δείτε το, κατεβάστε το http://rapidshare.de/files/30450552/Olympiakos.rar.html και πείτε μου εντυπώσεις. Είναι για κινητά με ανάλυση 320x240 το λινκ δεν λειτουργεί μπορεί να μου το στείλει κάποιος pls ? ?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 το λινκ δεν λειτουργεί μπορεί να μου το στείλει κάποιος pls ? ?!?!?! http://www.filehost.gr/319282 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 υπάρχει τρόπος το σκιν για κινητά με αναλύσεις 320 επι 240 να μπουν στο v3 με κάποιο τρόπο συμπίεσης ας πούμε? δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά σε κάποιο νήμα, έπεσε στα χέρια μου ένα v3 για αλλαγή γλώσσας και δεν έχω ιδέα γιαυτό ρωτάω οπότε ας με συγχωρήσετε... ευχαριστώ Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 υπάρχει τρόπος το σκιν για κινητά με αναλύσεις 320 επι 240 να μπουν στο v3 με κάποιο τρόπο συμπίεσης ας πούμε? δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά σε κάποιο νήμα, έπεσε στα χέρια μου ένα v3 για αλλαγή γλώσσας και δεν έχω ιδέα γιαυτό ρωτάω οπότε ας με συγχωρήσετε... ευχαριστώ Nαι ,γίνεται.Είχα δει ένα thread στο MotoX αλλά δεν το βρίσκω τώρα με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα... :O EDIT:Το βρήκα! http://www.modmymoto.com/forums/showthread.php?t=140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 poly omorfo kinhtaki pragmatika ta akoustika tou poly trendy kai o hxos tou radiofonou exairetikos (o hxos tou radio elegxetai apo ta exwterika plhktra entashs, alla stathmo mono mesw tou menou mporeis na allaxeis (apothikeyeis bebaia sta plhktra 1-9 stathmous). i othoni tou diayghs, ta xrwmata apolaysh gia toso fthno kinhto. h hxoi tou kai oxi mp3 einai oxeis kai dynatoi (opws mou aresoun) ola ta lefta einai ta light indicators sthn mayrh epifaneia ths prosopshs. poly omorfa eikonidia kai oraios fotismos! KINHTO TAMAM gia ta lefta tou KAI POLY OMORFO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Kαι άλλος κάτοχος MAXX.Κάποιες λεπτομέρειες και φωτό. http://pioneer.motox.googlepages.com/maxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 H εσωτερική βασική οθόνη,φαίνεται μικρότερη από του V3x (και ίσως και από V3i). Eπίσης η τοποθέτηση του flash πιό κοντά στο φακό μάλλον θα είναι ουσιαστικά για ακόμα πιό macro φωτεινές φωτό και όχι για πρόσωπα (που υστερούσε το V3x) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 H εσωτερική βασική οθόνη,φαίνεται μικρότερη από του V3x (και ίσως και από V3i). Eπίσης η τοποθέτηση του flash πιό κοντά στο φακό μάλλον θα είναι ουσιαστικά για ακόμα πιό macro φωτεινές φωτό και όχι για πρόσωπα (που υστερούσε το V3x) To maxx έχει ακριβώς του ιδίου μεγέθους οθόνη με το v3x. Το v3i πρέπει να έχει ελάχιστα μεγαλύτερη και από τα δύο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Nομίζω το V3x kai V3i έχουν ίδια 2,2'' (9 γραμμών κειμένου)-Απλά η οθόνη του V3i είναι 1χιλιοστό φαρδύτερη και του V3x μακρύτερη (ή αντίστροφα),και με διαφορετική ανάλυση-Στο maxx δεν φαίνεται καθόλου έτσι σε αναλογίες στην φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Nομίζω το V3x kai V3i έχουν ίδια 2,2'' (9 γραμμών κειμένου)-Απλά η οθόνη του V3i είναι 1χιλιοστό φαρδύτερη και του V3x μακρύτερη (ή αντίστροφα),και με διαφορετική ανάλυση-Στο maxx δεν φαίνεται καθόλου έτσι σε αναλογίες στην φωτό. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1120&idPhone1=1649 Εδώ λέει ότι έχουν ακριβώς ίδιου μεγέθους οθόνες. Ίσως να κάνει και λάθος βέβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1120&idPhone1=1649 Εδώ λέει ότι έχουν ακριβώς ίδιου μεγέθους οθόνες. Ίσως να κάνει και λάθος βέβαια. egw tha elega logika pws to v3x exei farditeri apo tn apopsi oti exei k tn kamera. Alla nomizw einai idies... dn xerw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 H εξωτερική οθόνη του MAXX είναι 120χ160 px.Επίσης,μπορείς να χειρίζεσαι τα τραγούδια,τις playlists κτλ από τα εξωτερικά ''μουσικά'' κουμπιά. Screenshots: http://img146.imageshack.us/img146/2622/screen7en8.png http://img156.imageshack.us/img156/8827/screen1ov1.png http://img156.imageshack.us/img156/9734/screen2te4.png by Pioneer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 To ίδιο τώρα γίνεται όπως και σε πολλά κινητά με τα πλάγια κουμπιά-Αν τώρα έχει κουμπιά αφής ,είναι μεν καλαίσθητα,αλλά θελουν να είναι καθαρά για να κάνουν επαφή,και δεν μπορείς να βάλεις το κινητό σε θήκη.Επίσης αν κάνουν και άλλες λειτουργίες θα υπάρχει πρόβλημα για ενεργοποίηση κατά λάθος πχ αν το έχουμε στην τσέπη.Πάντως ο σχεδιασμός παραπέμπει καθαρά σε Samsung,καθώς οι εταιρίες συνεργάζονται. egw tha elega logika pws to v3x exei farditeri apo tn apopsi oti exei k tn kamera. Alla nomizw einai idies... dn xerw.... Μάλλον το φαρδύτερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη ξεγελά-Οταν θα το δούμε από κοντά θα ξέρουμε περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ta kumpia afis einai panemorfa omws poly disxirsta kata tn apopsi mu pantws kathws gia n patiseis ena patas alla 3 mexri to xerisu na ftasei auto. Dn tha mporu na kleidwnun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 H εξωτερική οθόνη του MAXX είναι 120χ160 px.Επίσης,μπορείς να χειρίζεσαι τα τραγούδια,τις playlists κτλ από τα εξωτερικά ''μουσικά'' κουμπιά. Screenshots: by Pioneer Αμάν αυτό μου έκανε ζημιά..ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry: Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παιδιά και μένα με motorola V360 δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ! έβαλα αυτά που είπε το παιδί παραπάνω και τα γράφει στην κάρτα μνήμης. Το πρόγραμμα αυτό αν το έχουμε ανοιχτό και μιλάμε ηχογραφεί και τις συνομιλίες στις κλήσεις μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Παιδιά και μένα με motorola V360 δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ! έβαλα αυτά που είπε το παιδί παραπάνω και τα γράφει στην κάρτα μνήμης. Το πρόγραμμα αυτό αν το έχουμε ανοιχτό και μιλάμε ηχογραφεί και τις συνομιλίες στις κλήσεις μας? Βασικά εγώ την έχω κάνει flipsensitive την εφαρμογή και μπορώ να ηχογραφώ και με το πορτάκι κλειστό.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως αν την κάνεις background να μπορείς να ηχογραφείς ακόμα και όταν τηλεφωνάς.Αλλά και παλί υποθέτω τον εαυτό σου θα ηχογραφείς και όχι τον συνομιλιτή σου.. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts