atillas24 Δημ. November 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2024 Η λύση στο πρόβλημα του hotspot που εμφανίζουν μερικές συσκευές Motorola είναι η εξής: Πάμε Ρυθμίσεις ➡️ Δίκτυο και Διαδίκτυο ➡️ Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ➡️ Ονόματα σημείων πρόσβασης ➡️ σε αυτή τη σελίδα κρατάμε το APN που είναι επιλεγμένο και διαγράφουμε τα υπόλοιπα και έπειτα κάνουμε επανεκκίνηση τη συσκευή 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 Χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος Moto edge 40 neo και ακόμα δεν μπόρεσα να βρω λύση στο θέμα των notifications Viber, messenger και άλλες εφαρμογές. Η Motorola παρόλα τα email που τους έστειλα δεν έχει απαντήσει επίσημα με κάποια λύση. Οι λύσεις δουλεύουν για 1-2 εβδομάδες και μετά από κάποιο update το πρόβλημα επανέρχεται. Απογοήτευση μόνο!κατά τα άλλα το κινητό το λατρεύω αλλά δύσκολα θα ξαναπάρω Moto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 41 minutes ago, da77 said: Χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος Moto edge 40 neo και ακόμα δεν μπόρεσα να βρω λύση στο θέμα των notifications Viber, messenger και άλλες εφαρμογές. Η Motorola παρόλα τα email που τους έστειλα δεν έχει απαντήσει επίσημα με κάποια λύση. Οι λύσεις δουλεύουν για 1-2 εβδομάδες και μετά από κάποιο update το πρόβλημα επανέρχεται. Απογοήτευση μόνο!κατά τα άλλα το κινητό το λατρεύω αλλά δύσκολα θα ξαναπάρω Moto Χρόνια πολλά. Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και τα παρακάτω... 1. Απεριόριστη χρήση μπαταρίας. 2. Ξετίκαρες το "Παυση δραστηριότητας αδρανούς εφαρμογής". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. December 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2024 5 ώρες πριν, thant said: Χρόνια πολλά. Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και τα παρακάτω... 1. Απεριόριστη χρήση μπαταρίας. 2. Ξετίκαρες το "Παυση δραστηριότητας αδρανούς εφαρμογής". Τα πάντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 8 ώρες πριν, da77 said: Τα πάντα!!! Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή wipe data and clear cache μέσω του recovery menu; Θα χάσεις τα πάντα αλλά μπορεί να φτιάξει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. January 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2025 Καλησπέρα! Έχω το motorola g85 και έχω ένα θέμα με τα sms. Όταν πατάω αποστολή αργεί να το στείλει (το στέλνει μετά από 15-20 δευτερόλεπτα). Έχει κάποιος το ίδιο θέμα Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2025 On 29/12/2024 at 6:29 ΜΜ, da77 said: Χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος Moto edge 40 neo και ακόμα δεν μπόρεσα να βρω λύση στο θέμα των notifications Viber, messenger και άλλες εφαρμογές. Η Motorola παρόλα τα email που τους έστειλα δεν έχει απαντήσει επίσημα με κάποια λύση. Οι λύσεις δουλεύουν για 1-2 εβδομάδες και μετά από κάποιο update το πρόβλημα επανέρχεται. Απογοήτευση μόνο!κατά τα άλλα το κινητό το λατρεύω αλλά δύσκολα θα ξαναπάρω Moto Φιλε μου τελικα βρηκες καποια λυση; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 (edited) Η λίστα συσκευών της Motorola που θα λάβουν Android 16 Motorola Razr: Motorola Razr 2025 Motorola Razr+ 2025 Motorola Razr Ultra 2025 Motorola Razr+ 2024 Motorola Razr 60 Motorola Razr 60 Ultra Motorola Razr 50 Ultra Motorola Razr 50 Motorola Edge: Motorola Edge 2025 Motorola Edge 60 Pro Motorola Edge 60 Motorola Edge 60 Fusion Motorola Edge 60 Stylus Motorola Edge 50 Ultra Motorola Edge 50 Pro Motorola Edge 50 Neo Motorola Edge 50 Fusion Motorola Edge 50 Motorola Edge 40 Pro Σειρά Motorola G: Moto G Power 2025 Μότο G 2025 Motorola G 2025 Stylus Μότο G56 Μότο G86 Moto G86 Power Μότο G85 Μότο G75 Μότο G55 Άλλα: ThinkPhone 25 από τη Motorola Edited June 17, 2025 by atillas24 2 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Καλημέρα. Κάτοχος του 60 fusion. Μία ερώτηση ρε παιδιά. Έχω δημιουργήσει διπλοτυπες εφαρμογές. Υπάρχει τρόπος σε αυτές να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο πού έχω κατεβάσει; με βάζει να γράψω με το default πληκτρολόγιο σε αυτές. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) Χαίρε κόσμε. Στο Motorola Edge 60 Fusion, στις αρχικές ρυθμίσεις, είχα πατήσει κάπου για αυξανόμενη ένταση κουδουνίσματος, δεν μπορώ όμως τώρα να τη βρω. Είχε και χρονική διάρκεια και θέλω να το απενεργοποιήσω. Κάποια ιδέα σε ποιο μενού να ψάξω; Πιθανόν υπάρχει και σε άλλα Motorola αυτή η ρύθμιση.... UPDATE: Ήταν ψιλοκρυμμένο αλλά το βρήκα. Είναι στις ρυθμίσεις ήχου, είναι όμως σε υπομενού από υπομενού. Βρίσκεται στο μενού 'Δόνηση και απτική λειτουργία' ως επιλογή.... Edited September 24, 2025 by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) Τα προβλήματα των Motorola smartphones που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις: Οριστε τι γράφει το γνωστό Techblog.gr https://techblog.gr/mobile/provlimata-motorola-smartphones/ Edited 5 Ιανουαρίου by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Τα παραλέει και οι χρήστες εδώ στο φόρουμ αλλα και στα σχόλια του άρθρου έχουν γενικά άλλη άποψη. Χωρίς με αυτό να εννοώ οτι είναι όλα τέλεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, rob21 said: Τα προβλήματα των Motorola smartphones που πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις: Οριστε τι γράφει το γνωστό Techblog.gr https://techblog.gr/mobile/provlimata-motorola-smartphones/ Άθλιο άρθρο πολύ πέρα από την αλήθεια! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου (edited) Καμιά μάρκα δεν είναι τέλεια, ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί σε επίσημες δοκιμές πολλά να παρουσιάζονται ως ιδανικά, η πραγματικότητα όμως έχει διαφορετική γνώμη πολλές φορές. Όσον αφορά την εμπειρία μου με τα Motorola μέχρι στιγμής. Ναι, οι αναβαθμίσεις δεν είναι τόσο τακτικές, πολλές φορές όμως και η "μεγάλη" Xiaomi πέφτει σε αυτό το ολίσθημα, συν του ότι κόσμος και ντουνιάς κάνει τις αναβαθμίσεις με την ψυχή στο στόμα, με το άγχος μη συμβεί τίποτα. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη σελίδα έχει γράψει σχετικό άρθρο για την Xiaomi, δεν έχω δει όμως να θίγεται το ζήτημα εκτενώς, δημοσίως και ανοιχτά, πιθανόν επειδή πέφτει μαρούλι.... Όσον αφορά το support, επειδή στην παρούσα φάση έχω ένα ζήτημα που σχετίζεται με σέρβις, εδώ με βρίσκει σύμφωνο το άρθρο, από την αρχή γνώριζα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση, το έχω διαβάσει και αλλού, νομίζω ότι είναι ένα ζήτημα το συγκεκριμένο. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, από τη στιγμή όπου οι συσκευές της εταιρείας είναι τόσο προσιτές, νομίζω θεωρείται αυτονόητο ότι θα υπάρξουν κάποιοι συμβιβασμοί, άλλες απαιτήσεις έχουμε από μια συσκευή των 350€, άλλες απαιτήσεις από μια συσκευή των 800+€. Κλείνοντας, να πω ότι η κάθε εταιρεία έχει τέτοιου είδους κακώς κείμενα, εκεί που στέκομαι, είναι στο ότι δεν έχουν γίνει ανοιχτά τέτοιες αναφορές και για άλλες εταιρείες και το βλέπω μόνο σε Motorola. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, καλό είναι να λέγονται και για άλλες εταιρείες, το θεωρώ και κάπως ύποπτο αυτό, χωρίς φυσικά να πω ότι διαφωνώ με τα λεγόμενα του άρθρου, εδώ και ένα τρίμηνο έχω πάρε δώσε με Motorola, προφανώς και υπάρχουν πράγματα που δεν έχω αντιληφθεί για την ώρα.... Edited 6 Ιανουαρίου by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Αυτή τη στιγμή το πιο value for money κινητό Android στην ελληνική αγορά είναι το Moto G86 Power. Με τιμή γύρω στα 250€ παίρνεις τα πάντα! Μέχρι και OIS...! Πολλά μπράβο στη Motorola 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Και το Edge 60 Fusion που είναι η κύρια συσκευή μου τον τελευταίο καιρό, είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή, δε νιώθω να του λείπουν ουσιαστικά πράγματα, το λέω ερχόμενος από πολύ ακριβότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsimisde said: Και το Edge 60 Fusion που είναι η κύρια συσκευή μου τον τελευταίο καιρό, είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή, δε νιώθω να του λείπουν ουσιαστικά πράγματα, το λέω ερχόμενος από πολύ ακριβότερες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου.... Όλα τα Motorola είναι φοβερά κινητά. Απλά το συγκεκριμένο έχει το καλό ότι παίρνεις πολλά χαρακτηριστικά (σχεδόν όλα δηλαδή!) με μόλις 250€... Δεν είμαι fanboy αλλά αυτή στιγμή η Motorola έχει τις καλύτερες συσκευές στη κατηγορία "έως 300€" και έχει πάρα πολύ καλές συσκευές σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες... 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Και το Edge 60 Pro το οποίο είχα για λίγο και αναμένω και πάλι, είναι φοβερό κινητό, ειδικά σε θέμα κάμερα, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ακριβότερες συσκευές, είναι αρκετά ανταγωνιστικές οι προτάσεις της εταιρείας και το καλό είναι ότι αποκτούν το κοινό τους απ' ότι βλέπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Έχει πάρει κανείς το moto g το AirTag της Motorola να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts