Jump to content

cypherth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    331
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

cypherth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπέρα, έχω πάρει nandroid στη stock πριν περάσω την QS-i9300-KK-v3.4(NL1), μπορώ να κάνω restore εκείνο το backup ? Βασικά μόνο ρυθμίσεις τηλ με ενδιαφέρει καθώς και τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις - κωδικούς τους γιατί βαριέμαι να το κάνω ένα ένα
  2. καλημέρα σε όλους, μπορεί να περαστεί boeffla πάνω από τη στοκ μαμά? (συγκεκριμένα την τελευταία ελβετική na5)
  3. Τελικά από αυτά που διαβάζω μάλλον θα περιμένω Sudden death.. Γιατί έτσι ξαφνικά? τι κάνουμε??
  4. Καλησπέρα σε όλους, έχω το εν λόγω τηλ από πέρυσι τον Ιούνιο cosmote branded 4.1.2, με αγγλικό μενού. Σήμερα και ενώ ποτέ δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα το τηλ, μάλλον μετά από αναβαθμίσεις προγραμμάτων που ζήτησε ανάμεσα σε αυτές και το super user,(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά το αναφέρω) κολλάει . Και όταν λέμε κολλάει, δεν επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο αν βάλω τη μπαταρία. Αν το αφήσω και ζεσταθεί κανα 10 λεπτό θα κάνει επανεκκίνηση και όταν θα ανοίξει πάλι θα με περάσει σε ελληνικό μενού το οποίο σιχαίνομαι. Το γυρίζω σε αγγλικό μενού και κολλάει επιτόπου!! Έχει συμβεί σε κανέναν κατι αντίστοιχο?
  5. καλημέρα σε όλους, ξέρουμε αλλαγή οθόνης που ράγισε μετά από πέσιμο πόσο θα κοστίσει?
  6. το cwm recovery το έβαλα, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί δε μου έβγαζε την επιλογή, ένα ένα τα έκανα τα βήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω..στην αρχή ακολούθησα τον οδηγό που περιγράφουν τα παιδιά στην omega, μετά όταν μου έκανε το loop προσπάθησα με odin αλλά κολλάει στο nand..
  7. Την πρώτη φορά έκανα αυτό και δε μου έβγαζε καν την επιλογή αυτή "install zip from sd / choose zip from sdcard" αναγκαστική πάτησα reboot μήπως έκανα κάτι λάθος, έπειτα έμπαινε μόνο σε download mode με odin, δοκίμασα όσες εκδόσεις odin μπορούσα να βρω και όλες τις usb από τον υπολογιστή, κολλούσε στο nand..το είδα και απόειδα και το πήγα στην αντιπροσωπεία γιατί το χρειάζομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται...
  8. καλημέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα, προσπάθησα να περάσω την omega, και στο μενού να επιλέξω τη ρομ από πού θέλει να την ε γκαταστήσει επέλεξα την exdcard γιατί δε μου έδινε καν επιλογή για το μενού από την εσωτερική, κάνω reboot και τώρα έχει κολλήσει και βγάζει 2 δευτερόλεπτα το λογότυπο της εταιρείας και 2 δευτερόλεπτα ότι κάτι φτιάχνει , και ξανά loop και δε φεύγει από εκεί, τι μπορώ να κάνω?
  9. sleon σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω τώρα, τελικά το είχα στο gsm γιατί στο αυτόματο οι χαρακτήρες είναι ως 70, οπότε και δε το αλλάζω...μάλλον με βλέπω να βάζω gosms ή handent να δοκιμάσω stefano_d23 το ξέρω ότι φτάνουν γιατί το επιβεβαίωσα, απλά ήθελα να γλιτώνω αυτό το ένα παραπάνω κουμπί που δε βρίσκω το λόγο να υπάρχει :)
  10. Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, με εγκατεστημένο το swiftkey ή χωρίς αυτό, όταν πάω να στείλω ένα μήνυμα μου βγάζει το εξής μήνυμα: "message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic" , φυσικά το έχω αλλάξει όπως λέει αλλά μειώνονται οι χαρακτήρες..ένα δεύτερο θέμα είναι ότι με το swiftkey στον παραλήπτη δε μου εμφανίζει κάποιες φορές τα φωνήεντα που βρίσκονται στο μέσο και στο τέλος μιας λέξης...το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό?
  11. καλησπέρα, εδώ και ένα μήνα δε μου δουλεύει το foursquare, όταν πάω στο μεσαίο explore, μου βγάζει κάθε φορά invalid checkin nearby timestamb κλπ κλπ, το έβγαλα, το ξανάβαλα, τίποτα... ξέρει κανείς πώς διορθώνεται?
  12. Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθεια, πολύ καλή δουλειά αν και εγώ στο n900 δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω, δεν ξέρω τι λάθος κάνω... Συνοπτικά εγκαθιστώ στο sms160 το οποίο βλέπω ότι κατεβάζει και το xdotool, η python είναι εγκατεστημένη λόγω του full install, παρόλατάυτα ψάχνοντας μετά στα repositories μήπως μου ξέφυγε κάτι, ούτε xdtool βρίσκω ούτε κάποιο από τα άλλα. Ακολούθως εγκαθιστώ το shortcutd.\ Μεταφέρω το αρχειάκι στο κινητό, αλλάζω κατάληξη και γίνεται transform.py, είναι σε utf8, το βάζω μέσα στο home/user/MyDocs , το κάνω εκτελέσιμο και πηγαίνω στο shortcutd να του ορίσω με παρατεταμένο πάτημα να το χρησιμοποιεί. Εκεί πάλι βάζω ./home/user/MyDocs/transform.py , κάνει αυτό restarting shortcutd και αμέσως ανοίγω τα μηνύματα να το δοκιμάσω. Γράφω μήνυμα, τελείωνω, γυρίζω στα αγγλικά, πατάω το κουμπί παρατεταμένα και τίποτα..... Τι μπορεί να κάνω λάθος?
  13. αυτή η αναθεματισμένη οθόνη ovi πώς στο καλό βγαίνει από το startup? δοκίμασα το άνοιξε-κλείσε σε offline με ή χωρίς sim , δοκίμασα το υποτιθέμενο register από τον ενσωματωμένο browser, αλλά τίποτα, δε γίνεται να την παρακάμψω με κάποιο άλλο τρόπο?
  14. Καλημέρα, ναι το έχω αφήσει και 20 λεπτά, την ώρα που έψαχνα δηλαδή παράλληλα να βρω λύση και δεν έγινε κάτι, συν τ γεγονός όταν συνδέεται πάλι πρέπει να πατήσω next για να συνεχίσει... Όχι είναι απευθείας επάνω στη μητρική, αλλά δεν είναι η πρώτη αναβάθμιση που του κάνω, ούτε και το πρώτο τηλέφωνο από την ίδια usb, επειδή δε φτάνω έχω μόνιμα κουμπωμένο το καλώδιο εκεί, πάντα δούλευε στα τηλέφωνα, τώρα δεν ξέρω τι έγινε.. SOLVED: απεγκατάσταση και εγκατάσταση ovi suite εκ νέου, η αναβάθμιση προχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικότατα χωρίς να χάσω τίποτα.
×
×
  • Create New...