gjimmys Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 (edited) Καλημερα την beta 7.1 πως την περναμε;? Βαλτην φιλε ειναι φοβερη αλλο κινητο;) Edited November 21, 2016 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Βαλτην φιλε ειναι φοβερη αλο κινητο;) Φυσικα καξ θα την βαλω. Βασικα ειχα ξαναβαλει beta εκδοση την 7 οταν την ειχε βγαλει απλα ρωτησα γιατι δεν θυμομουνα την διαδικασια .....γιαυτο και ρωτησα Παντος ακουω τα καλυτερα για την 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Μια χαρά είναι,τη φοραω καιρό και'γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Παιδιά εγώ έχω εγγραφή στο πρόγραμμα εδώ και δύο μέρες αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα..και ας κάνω έλεγχο τίποτα.. μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Βαλτην φιλε ειναι φοβερη αλλο κινητο;) Τι εννοεις? Έγινε πιο γρήγορο όπως έλεγε η Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Τι εννοεις? Έγινε πιο γρήγορο όπως έλεγε η Google? Nαι εγω που ειχα την 6 μολις εβαλα αυτην αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Είμαι με την 7.1 και δεν μου δουλεύει το led, ούτε με το led blinker. Το έχει παρατηρήσει κανείς ή έχει χαλάσει το λαμπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Είμαι με την 7.1 και δεν μου δουλεύει το led, ούτε με το led blinker. Το έχει παρατηρήσει κανείς ή έχει χαλάσει το λαμπάκι; Το έχεις ενεργοποιησει; από τις ρυθμίσεις notifications πάνω δεξιά το γρανάζι pulse notification light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το έχεις ενεργοποιησει; από τις ρυθμίσεις notifications πάνω δεξιά το γρανάζι pulse notification light Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπερα, νέος στην οικογένεια, βασικά η γυναίκα μου. Το Nexus το έχουμε περίπου μία εβδομάδα, τις τελευταίες μέρες παγώνει τρέχουσα οθόνη και λειτουργούν μόνο τα navigation buttons, μετά από restart είναι ΟΚ. Το κινητό είναι completely stock με 7.0. Το έχει ξαναφέρει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπερα, νέος στην οικογένεια, βασικά η γυναίκα μου. Το Nexus το έχουμε περίπου μία εβδομάδα, τις τελευταίες μέρες παγώνει τρέχουσα οθόνη και λειτουργούν μόνο τα navigation buttons, μετά από restart είναι ΟΚ. Το κινητό είναι completely stock με 7.0. Το έχει ξαναφέρει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βάλτου την beta να δεις αν κάνει το ίδιο. Αν το κάνει πάλι, δοκίμασε ένα hard reset και αν σου κάνει πάλι τα ίδια πήγαινε το πίσω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Thanx, θα κάνω τα παραπάνω.. Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έχω παραμετροποιήσει το led blinker, αλλά σε κάθε άναμμα του led, ανάβει και ή οθόνη δείχνοντας την ώρα χωρίς να το έχω επιλέξει από την εφαρμογή. Μπορώ να το αλλάξω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Είναι δυνατή η απενεργοποίηση του Now Launcher στην 7.1.1 και αν ναι πως πραγματοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Έχω παραμετροποιήσει το led blinker, αλλά σε κάθε άναμμα του led, ανάβει και ή οθόνη δείχνοντας την ώρα χωρίς να το έχω επιλέξει από την εφαρμογή. Μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ρυθμίσεις - display - ambient display στο off Είναι δυνατή η απενεργοποίηση του Now Launcher στην 7.1.1 και αν ναι πως πραγματοποιείται; Βάλε άλλο Launcher. Δοκίμασε τον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ρε παιδιά από που κατεβάζουμε το νέο beta update του Νοε; Μου ήρθε ΟΤΑ αλλά είμαι ρουτ κ θέλω να το περάσω με Flashfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημέρα παιδιά ,με ενδιαφέρει όταν πάρω κάποιον τηλέφωνο και απαντήσει να κάνει δόνηση το κινητό,υπαρχει αυτή ή επιλογή; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά ,με ενδιαφέρει όταν πάρω κάποιον τηλέφωνο και απαντήσει να κάνει δόνηση το κινητό,υπαρχει αυτή ή επιλογή; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε κάποια εφαρμογή από play μήπως σου κάνει https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/d3c5238773c3e1dfa4686ad86aba14d1.jpg Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 23, 2016 by ran_tan_plan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ρυθμίσεις - display - ambient display στο off Βάλε άλλο Launcher. Δοκίμασε τον nova Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ρε παιδιά από που κατεβάζουμε το νέο beta update του Νοε; Μου ήρθε ΟΤΑ αλλά είμαι ρουτ κ θέλω να το περάσω με Flashfire Στο http://storage.googleapis.com/androiddevelopers/shareables/preview/bullhead-npf26f-factory-0e9ab286.zip ή NPF26F Developer preview 2 για Nexus bullhead (5X) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Φλασαρετε μεσω recovery; Εχει bootloader μεσα,vendor radio κλπ ; Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Στο http://storage.googleapis.com/androiddevelopers/shareables/preview/bullhead-npf26f-factory-0e9ab286.zip ή NPF26F Developer preview 2 για Nexus bullhead (5X) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ευχαριστώ! Το κατέβασα αλλά δεν το βλέπει το flashfire γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ! Το κατέβασα αλλά δεν το βλέπει το flashfire γμτ Μήπως κατέβηκε corrupted το αρχείο; δοκιμασε μεσω Advanced Download Manager να το κατεβασεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρετε μεσω recovery; Εχει bootloader μεσα,vendor radio κλπ ; Σε ευχαριστώ! Είναι ουσιαστικά σαν Factory Image που διατίθεται προς το κοινό. Δεν φλασάρεται μέσω Recovery mode. Μόνο μέσω fastboot ή εγγραφή στο Android Beta Program ή μέσω Flashfire (; ) αν έχεις κάνει root τη συσκευή σου. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Μήπως κατέβηκε corrupted το αρχείο; δοκιμασε μεσω Advanced Download Manager να το κατεβασεις... Όχι τελικά όλα καλά απλά ενώ άλλες φορές το έκανα με την επιλογή "flash zip or OTA" τώρα έγινε με την "flash firmware package". Ευχαριστώ πολύ! Αν θες γράψε μου το λινκ που υποσχεθούν υπάρχουν τα beta OTAs γιατί αυτό που είχες ανεβάσει πιο πάνω ήταν direct download link.. Ευχαριστώ κ πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όχι τελικά όλα καλά απλά ενώ άλλες φορές το έκανα με την επιλογή "flash zip or OTA" τώρα έγινε με την "flash firmware package". Ευχαριστώ πολύ! Αν θες γράψε μου το λινκ που υποσχεθούν υπάρχουν τα beta OTAs γιατί αυτό που είχες ανεβάσει πιο πάνω ήταν direct download link.. Ευχαριστώ κ πάλι! Ναι, είναι direct link της developer preview 2 για το 5Χ απευθείας από την Google. https://developer.android.com/preview/download.html στην επιλογή για εγκατάσταση σε συσκευή (hardware) και εκεί επιλεγεις την συσκευή. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts