makap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μου κάνει εντύπωση το ότι σου δουλεύει και η Revolut σε 4.2.2. Είχα την εντύπωση ότι και αυτή 4.4.Χ και πάνω θέλει. Έχει κανονικό e-banking η Ν26. Και η Leupay επίσης σαν εναλλακτική. Η Ν26 θέλει αποκλειστικά διαβατήριο για την ταυτοποίηση και γίνεται -στην Ελλάδα- μόνο με βιντεοκλήση -την έκανα προχθές- και δίνει ασφάλεια καταθέσεων ως 100.000€, η Leupay δέχεται και ταυτότητα την οποία κάνεις upload στο site της και δεν παρέχει ασφάλεια. Η Revolut κατά τη γνώμη μου έχει το μεγάλο μειονέκτημα του κοινόχρηστου λογαριασμού για τα εμβάσματα τα οποία στη συνέχεια πιστώνονται στο ατομικό account του καθενός -μεγάλες καθυστερήσεις αρκετές φορές και προσωρινά "χαμένα" εμβάσματα πράγματα τα οποία θα τα ξέρεις βέβαια αφού την έχεις ήδη- το οποίο ταυτόχρονα από άλλη άποψη είναι και πλεονέκτημα γιατί μας καθιστά λιγότερο ευάλωτους σε "ελέγχους" που ενδέχεται να σκαρφιστεί κάθε τωρινός ή μελλοντικός υπουργός οικονομικών του φαιδρού και ληστρικού κράτους στο οποίο ζούμε. Αυτό το τελευταίο αντίθετα είναι το μειονέκτημα των άλλων 2 εναλλακτικών (κυρίως τη Ν26 των "πρόθυμων" σε κάτι τέτοια Γερμανών φοβάμαι εγώ) οι οποίες διατηρούν τα όποια πλεονεκτήματα έχει το ατομικό ΙΒΑΝ. Τσάμπα είναι. Άνοιξε λογαριασμό σε όλα να υπάρχει και βλέπεις πως πάει και πράττεις αναλόγως. Ξεκίνησα τη revolut με 4.2.1 που είχα στο προηγούμενο κινητό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Έκανα και εγώ Revolut και δοκιμαστικά έβαλα με έμβασμα 10€, μετά από 5 μέρες πέρασαν κανονικά στη revolut. Στις 22/02 τη συνέδεσα με το paypal και από τότε αναμένω το 4ψήφιο νούμερο για την ολοκλήρωση της σύνδεσης. Έχουν περάσει 4 μέρες, ξέρετε γενικά πόσο καιρό κάνει? Τους έστειλα ερώτημα στο support και email αλλά δεν απάντησαν ακόμα, μόνο τις τυπικές bot απαντήσεις. Thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχεις ελέγξει την εφαρμογή στο κινητό σου, για τον 4ψήφιο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχεις ελέγξει την εφαρμογή στο κινητό σου, για τον 4ψήφιο; την ελέγχω, λογικά υποθέτω θα μου έρθει μήνυμα στο "support"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 την ελέγχω, λογικά υποθέτω θα μου έρθει μήνυμα στο "support"? Όχι,στις συναλλαγές παίζει να φαίνεται σαν ανάλυση του λογαριασμού σου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Όχι, θα φανεί στην 1η σελίδα με τη μορφή PpXXXXcode και χρέωση £1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Όχι,στις συναλλαγές παίζει να φαίνεται σαν ανάλυση του λογαριασμού σου Να είσαι καλά!!! Η πλάκα είναι ότι στο PayPal το έγραφε ακριβώς που θα το βρω! Ευτυχώς έχουμε το myphone και τα τσακάλια του!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδία, όσοι χρησιμοποιήτε το Revolut, έχετε δεί καθόλου αν μετά τον πρώτο χρόνο χρεώνει συνδρομή; Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν έχει κλείσει χρόνος για κανένα αφού δημιουργήθηκε λίγο πριν από τα CC. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μην αγχωνεσαι. Αν ειναι καλη λυση και εχει λογικη συνδρομη θα πληρωσουμε και θα την κρατησουμε. Αν δεν ειναι την διακοπτουμε. Δεν εχουμε υπογραψει οτι θα την εχουμε για παντα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 υπαρχει κανεις που να εκανε καταθεση στην leupay με viva wallet card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημερα εχω στειλει εμβασμα απο πειραιως στη revolut απο 14/3,δεν εχει φανει ακομα το ποσο,ειναι λογικο?ποσες μερες συνηθως χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημερα εχω στειλει εμβασμα απο πειραιως στη revolut απο 14/3,δεν εχει φανει ακομα το ποσο,ειναι λογικο?ποσες μερες συνηθως χρειαζεται? Εγώ που βάζω συνήθως μου κάνει 3 εργάσιμες. Δοκιμασμένο με Eurobank και Εθνική. Στην σελίδα λέει 3-5 εργάσιμες. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλημερα εχω στειλει εμβασμα απο πειραιως στη revolut απο 14/3,δεν εχει φανει ακομα το ποσο,ειναι λογικο?ποσες μερες συνηθως χρειαζεται? Οταν φτάνει τις 5 μέρες πρέπει να στείλεις μήνυμα στο suport τους. Αυτό μας το είπαν οι ίδιοι με μήνυμα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οταν φτάνει τις 5 μέρες πρέπει να στείλεις μήνυμα στο suport τους. Αυτό μας το είπαν οι ίδιοι με μήνυμα τους. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Οταν φτάνει τις 5 μέρες πρέπει να στείλεις μήνυμα στο suport τους. Αυτό μας το είπαν οι ίδιοι με μήνυμα τους. 5 εργασιμες ημερες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπερα. Απο sportsdirect μπορουμε να ψωνισουμε με τη revolut? Επειδη αρχικα την θελω για εκει και δευτερευοντως για καποια ψιλοπραγματακια απο ebay.l, οποιος ξερει για sportsdirect παρακαλω να μου απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην μπορείς. Επειδη εχω απογοητευτει κανοντας προσπαθεια με ολους τους τυπους καρτων απο Ελλάδα και καρτας συνδεδεμενης με το πειπαλ, το εχω παρει απο φοβο μηπως κολλησει η διαδικασια. Δηλαδη αν η συναλλαγη αντιμετωπιζεται σαν οποιαδηποτε mastercard ελευθερης χωρας (γιατι εμεις ζουμε σε ενα καθεστως γενικου περιορισμου), τοτε το λογικο ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να μην εκτελεστει κανονικα η συναλλαγη. Απλώς καποιος που εχει αγορασει με ρεβολουτ θα ηθελα να μου επιβεβαιωσει, να προχωρησω στη δημιουργια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Περνάει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. March 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κι εγώ έχω αγοράσει με revolut και μέσω paypal και χωρίς αλλά όχι από sportsdirect. Από κει έχω αγοράσει με amex της άλφα και πέρασε χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Ωραια... Αλλά παω να γραφτω και δεν μου ερχεται κανενα σμσ στο κινητο για να προχωρησω στη ρεβολουτ. Ακυρο, μετα απο αρκετες προσπαθειες μου εστειλε Edited March 19, 2016 by Mihalisgggg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλημέρες! Περνάω την εφαρμογή revolut σε Lenovo A850+ κάνω λογαριασμό, μου έρχεται το sms επιβεβαίωσης, το εισάγω, μπαίνω στο αρχικό menu αλλά με πετάει συνέχεια έξω η εφαρμογή, οποιοδήποτε κουπί και να πατήσω!!! Δεν το κάνει σε καμία άλλη εφαρμογή, τί λέτε να παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Έχεις κάνει εκκαθάριση δεδομένων, κατάργηση και εγκατάσταση πάλι (αφού κανεις ένα reboot το τηλέφωνο πριν από αυτό) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπερα. Απο sportsdirect μπορουμε να ψωνισουμε με τη revolut? Επειδη αρχικα την θελω για εκει και δευτερευοντως για καποια ψιλοπραγματακια απο ebay.l, οποιος ξερει για sportsdirect παρακαλω να μου απαντησει. εχω αγορασει εγω χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts