Jump to content

Mitsubae

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mitsubae's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τα ιδια και σε εμένα. Σφάλμα σύνδεσης λέει όταν πάω να ανεβάσω φωτο της ταυτότητας.
  2. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις. Κοιτάω skroutz και είμαι οκ?
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πέθανε το oukitel wp1 που έχω κανα 8 μηνο και καίγομαι για αγορά νέου. Πάμε λοιπόν: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ΜΑΧ 150 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Αδιάφορο (δε με χαλάει και 5 και 6 να είναι) 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; ΕΛΛΑΔΑ καίγομαι 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο, αν έχει ραδιο δε θα πώ όχι 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Αδιάφορο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Αδιάφορο 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Oukitel WP1 Help παίδες μέχρι αύριο πρέπει να το πάρω. Χίλια ευχαριστώ!!!
  4. Έκανες τίποτα τελικά φίλε? Εγώ άλλαξα (μόνος μου αυτή τη φορά) την οθόνη γιατι την ξαναέσπασα!!!
  5. Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιον που δουλεύει Αθήνα και Ναύπλιο και εχει πάροχο τη wind, θα προτείνατε το παραπάνω zte η να παω σε xiaomi 5 plus? Η και κάτι αλλο με budget εως 170 euro. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Αγορά οθόνης από ebay στα 28 ευρώ και ήρθε σε 10 μέρες χωρίς τελωνεία (από Ιταλική αποθήκη) Τοποθέτηση στα Βριλήσσια 20 ευρώ σε μία μέρα. Το σύνολο 48 ευρώ. Δεν τα λές και λίγα αλλά νομίζω πως αξίζει το κινητό. Πες μας για το τέρας όταν έρθει γιατί με ενδιαφέρει λόγω δουλειάς...
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τους δύο. 1-1 είμαστε, δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση!
  8. Γειά σας και πάλι! Τελικά πήρα οθόνη από ebay, την πήγα σε μαγαζί για τοποθέτηση και είμαι πάλι ευτυχής κάτοχος της κινητάρας!!! Μία ερώτηση προς όσους ξέρουν και έχουν άποψη: είμαι με android 6. Αξίζει να πάω σε Nougat ή θα παιδευτώ για να το κάνω?
  9. Κινητό απο bangood, πληρωμή 30/10 και στις 17/11 το έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι. Όλα αυτά επαρχία....
  10. Και εμένα τα έπαιξε τελείως το touch screen μετά από πολλά πεσίματα. Ουσιαστικά σε videakia στο youtube φαίνεται πως δεν αρκεί να παραγγείλουμε μόνο touch αλλά ολόκληρη οθόνη. Για να αλλαχθεί θέλει όλο το κινητό λύσιμο, νέα οθόνη και μετά δέσιμο. Και εγώ προς το παρόν δεν ξέρω αν θα το φτιάξω, έχω παραγγείλει ένα με κουμπάκια έτσι για το ξεκόλλημα!
  11. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε. Είδα εδώ https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/3538/CAT.html?order_by=pricevat&order_dir=asc αλλά δεν ενθουσιάστηκα από τα reviews. Έχει δοκιμάσει κανείς τα vkworld και ειδικότερα αυτό https://www.banggood.com/VKWORLD-Stone-V3-Max-2_4-Inch-5300mAh-IP68-Waterproof-Dual-SIM-Power-Bank-Moble-Phone-p-1107882.html
  12. Ανασταίνω το θέμα και ρωτάω το εξής: Ψάχνω κινητό με πληκτρολόγιο (ΟΧΙ smartphone) για σκληρή χρήση. Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχει καλή μπαταρία. Δε με ενδιαφέρουν internet, κάμερες κλπ τα οποία μου προσφέρει το smartphone. Ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις!
  13. Ώπα, και εμένα έσπασε...από κάτω αριστερά έως πάνω δεξιά. Η αφή δουλεύει κανονικά όμως. Δε στέλνεις ένα link να παραγγείλω και εγώ?
  14. Mitsubae

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα παλικάρια. Έσπασε η οθόνη στο Z3 της γυναίκας μου και ήθελα τη βοήθειά σας. Έχει αλλάξει κανείς οθόνη να μου πεί αν είναι εύκολο, όπως φαίνεται στα διάφορα video? Αν υπάρχει και κάποιο link για μια οθόνη απο ebay πχ θα ήταν ευπρόσδεκτο. Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά!
  15. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ το έχω κάνει ακόμα αλλά δεν με χαλάει να βλέπω το wifi ανοιχτό στη μπάρα (ενώ δεν είναι) και από την άλλη να μου κρατάει η μπαταρία 3 η και 4 μέρες....
×
×
  • Create New...