zananiro Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Παιδιά η curve αξίζει να την βγάλει κανείς; Έχω διαβάσει αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Εσείς τι γνώμη έχετε;Τη σκέφτομαι και εγω για τους εξής λογους: οι πληρωμές μετράνε για το αφορολόγητο, έχει καλύτερη ισοτιμία από τις ελληνικές τράπεζες για αγορές σε ξένο νόμισμα και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με Google Pay. Που το ξέρεις ότι δε θα τον γνωρίζει. Εγώ θεωρώ πολύ πιθανό να είναι γνωστόςΛαμβάνω υπόψη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου υπήρξαν μαζικές υποκλοπές στοιχείων καρτών. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 15, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Δε ξέρω τι γίνεται ρε παιδιά .το θέμα είναι να πάρω τα λεφτά πίσω.εχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε κάποιον? Θα δικαιωθώ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη σκέφτομαι και εγω για τους εξής λογους: οι πληρωμές μετράνε για το αφορολόγητο, έχει καλύτερη ισοτιμία από τις ελληνικές τράπεζες για αγορές σε ξένο νόμισμα και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με Google Pay. Λαμβάνω υπόψη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών όπου υπήρξαν μαζικές υποκλοπές στοιχείων καρτών. Αν δεις λίγα ποστ πιο πάνω και σε άλλο κάτοχο κάρτας Πειραιώς συνέβη ακριβώς το ίδιο, πόσα μεταφέρθηκαν στη revolut. Οπότε δεν νομίζω να είναι τυχαίο, οι δράστες έδρασαν με τον ίδιο τρόπο. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Έγινε και σε άλλους?κάτι άκουσα για κλοπές στοιχείων καρτών στη τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Δε ξέρω τι γίνεται ρε παιδιά .το θέμα είναι να πάρω τα λεφτά πίσω.εχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν σε κάποιον? Θα δικαιωθώ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγινε και σε άλλους?κάτι άκουσα για κλοπές στοιχείων καρτών στη τηλεόρασηΌπα sorry, όσον αφορά τη revolut ένα από τα δικά σου ποστ όπου ανέφερες ξανά το περιστατικό διάβασα και νόμιζα ήταν αλλουνού, το διόρθωσα. Ναι,τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκαν γεγονότα με υποκλοπές καρτών στον τύπο. Αν λάβουμε υπόψη τι έχει συμβεί στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός απροόπτου θα τα πάρεις από την Πειραιώς τα χρήματα, αλλά συνήθως παίρνει χρόνο. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος και γρήγορα η περιπέτειά σου. Edited January 15, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μήπως έχει κάποια σχέση με αυτό: https://www.google.com/amp/s/www.eleftherostypos.gr/oikonomia/513085-klopi-dedomenon-karton-lixan-theoroyn-oi-trapezes-to-zitima-poy-proekypse/%3famp Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δεν νομίζω να την πήρε κάποιος γιατί την είχα μαζί μου όλη μέρα το Σάββατο.δεν δείχνει όνομα η Πειραιώς μόνο κάποιους αριθμούς.την έχω ακυρώσει την κάρτα από την πρώτη στιγμή.η revolut θα ξέρει γιατί να μην πει?εξάλλου η τράπεζα με την revolut δεν θα έρθουν σε επαφή δεν θα ερευνήσουν από πού έγινε η συναλλαγή?τόπο ώρα ονομα?δεν είναι αποθηκευμένα αυτά? ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λεπτομέρειες συναλλαγής λέει revolut 5854.και κάτι άλλους αριθμούς.δεν έχει ονομα Τα νούμερα που βλέπεις είναι τα νούμερα της κάρτας μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 .η revolut θα ξέρει γιατί να μην πει?εξάλλου η τράπεζα με την revolut δεν θα έρθουν σε επαφή δεν θα ερευνήσουν από πού έγινε η συναλλαγή?τόπο ώρα ονομα?δεν είναι αποθηκευμένα αυτά? H Revolut δεν θα σου πεί διότι προσωπικά στοιχεία δεν κοινοποιούνται ακόμα και αν πρόκειται για το όνομα κλέφτη ή δολοφόνου. Θα δωθούν μόνο στις αρμόδιες αρχές για πιθανή δίωξη αλλά σε κανέναν άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μπας και είχες δεχτεί κανένα λινκ απο επαφή και σου ζήταγε λεφτά;Εχεις στείλει ποτέ λεφτά σε revolut φίλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μπας και είχες δεχτεί κανένα λινκ απο επαφή και σου ζήταγε λεφτά;Εχεις στείλει ποτέ λεφτά σε revolut φίλου;Αφού λέει δεν την ήξερε πριν την Revolut. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Όχι φίλε μου δεν έχω στειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Παιδιά πως ανεβάζω screenshot να σας δείξω τι λένε οι συναλλαγές που έγιναν από την revolut? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Παιδιά πως ανεβάζω screenshot να σας δείξω τι λένε οι συναλλαγές που έγιναν από την revolut?Ανέβασε από Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 https://ibb.co/vJZkh3T ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/F4vSVqb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 δεςν ανεβαίνει screenshot στο myphone To ανεβάζεις οπουδήποτε αλλού και βάζεις εδώ την παραπομπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Πρώτα ήρθε αυτό το μήνυμα..https://ibb.co/g4QLvDp ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/qyzmtpT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Ο τετραψήφιος κωδικός μετά το Revolut είναι για το verify της κάρτας στον λογαριασμό. Αφού είναι ίδιος κωδικός τότε έγινε από το ίδιο προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Δηλαδή ο 5854 είναι κάποιος που έχει λογαριασμό στην revolut και μου υπεκλεψε τα λεφτά και τα μετέφερε στο λογαριασμό του.με ενημέρωσαν ότι έκαναν απόπειρα 700 ευρώ δεν έγινε αποδεχτή και μετά 300+200 και εγώ έμεινα με 90 ευρώ γιατί είχα 590 μέσα.στο λογαριασμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Καλησπέρα παιδιά!το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι έμαθα σήμερα ότι σε.αμφισβητηση συναλλαγών τα χρήματα μπήκαν πίσω στους λογαριασμός.μεσα.σε.ενα.2μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Edited January 18, 2020 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ισχυει οτι θα πρεπει να μπει μια ασφαλεια γενικα στις online πληρωμες.. Πρωτου εναν μηνα κατι πηγαν να κανουν ζητωντας μου κωδικο επαληθευσης αλλα μονο τοτε.. Την επομενη φορα χωρις τπτ περασε η πληρωμη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias133 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalkεμένα φίλε μου από visa μου τα μεταφέρανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Από περιέργεια, προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα από κάρτες της Πειραιώς. Η πρώτη visa απορρίφθηκε τρείς φορές η άλλη όμως mastercard πέρασε αμέσως, ούτε κωδικός επιβεβαίωσης ούτε τίποτα. Με λίγα λόγια αν κάποιος βάλει στο χέρι τα νούμερα και τον κωδικό ασφαλείας μεταφέρει μια χαρά χρήματα, και αφού λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων από κάρτα αλλού όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ε τοτε καλά κρασιά. Ps Τα παραπάνω αφορούν μεταφορά σε revolut Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σε μεταφορά από alpha κάρτα μέχρι πριν λίγο καιρό περνούσε άμεσα σε επιβεβαιωμένη κάρτα. Τωρα πλέον όχι. Ζητα κωδικό που στέλνει η alpha με sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Σε μεταφορά από alpha κάρτα μέχρι πριν λίγο καιρό περνούσε άμεσα σε επιβεβαιωμένη κάρτα. Τωρα πλέον όχι. Ζητα κωδικό που στέλνει η alpha με sms Έχω δύο επιβεβαιωμένες κάρτες στην Revolut. Και οι δύο της Alphabank. Από την μια που είναι Mastercard δεν ζητάει τίποτα. Φορτίζει άμεσα χωρίς καν να το καταλάβεις. Από την άλλη που είναι Visa ζητάει CCV και κωδικό επιβεβαίωσης με sms Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Έχω δύο επιβεβαιωμένες κάρτες στην Revolut. Και οι δύο της Alphabank. Από την μια που είναι Mastercard δεν ζητάει τίποτα. Φορτίζει άμεσα χωρίς καν να το καταλάβεις. Από την άλλη που είναι Visa ζητάει CCV και κωδικό επιβεβαίωσης με smsΚαι εμένα με mastercard της Eurobank μεταφέρει ποσά στη revolut χωρίς να ζητήσει ούτε στοιχεία ούτε cvv. Μόνο την πρώτη φορά πέρασα τα στοιχεία και το cvv. Την πρώτη φορά που το έκανε χωρίς να ζητήσει στοιχεία έφαγα μεγάλο κόλλημα, μετά κατάλαβα ότι το κάνει όταν αποθηκεύσει την κάρτα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Τελικά με την curve ξέρουμε αν οι δαπάνες μετράνε στο αφορολόγητο; Γιατί στην revolut δεν πιάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Πιάνουν κανονικά μιας και η συναλλαγή γίνεται από την κάρτα της ελληνικής τράπεζας Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts