akalos Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 οχι δεν σε αφηινει ουτε να τα μεταφερεις απο την προπληρωμενη στον λογαριασμο σου κ ουτε κ να φορτισεις την προπληρωμενη.Παιρνω Κεα κ το ξερωμπορείς να πληρώσεις λογαριασμο κινητής?Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 13 ώρες πριν, akalos said: μπορείς να πληρώσεις λογαριασμο κινητής? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα! Λογικα ναι.Εχω πληρωσει λογαριασμο δεη κ νερο απο αυτην καθως κ διαφορες αγορες μεσω σκρουτζ.Επισης κ σε σελιδα του εξωτερικου την εχω βαλει κ δουλεψ κανονικα.Μονο 2-3 φορες η Εθνκκη την μπλοκαρε για καποιο λογο κ τους καλεσα κ αφου επιβεβαιωσα οτι εγω εκανα την αγορα την ξεμπλοκαραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλημερα κ καλα Χριστουγεννα! Λογικα ναι.Εχω πληρωσει λογαριασμο δεη κ νερο απο αυτην καθως κ διαφορες αγορες μεσω σκρουτζ.Επισης κ σε σελιδα του εξωτερικου την εχω βαλει κ δουλεψ κανονικα.Μονο 2-3 φορες η Εθνκκη την μπλοκαρε για καποιο λογο κ τους καλεσα κ αφου επιβεβαιωσα οτι εγω εκανα την αγορα την ξεμπλοκαρανσε ευχαριστώ πολύ καλά Χριστούγεννα!!!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos26k Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς Όταν παταω προσθήκη χρημάτων και με βγάζει εδώ.. Πρέπει κάθε φορά να γράφω χειροκίνητητα τον αριθμό της alphabank μου. Ενώ παλιά νομίζω ήταν αποθηκευμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Ρωτάω στην payzy τι γίνεται για χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.... 2,5% προμήθεια με ανώτατο τα 7,5€ Για γέλια και για κλάματα, όσο θα δίνουν δωρεάν GB κάτι θα γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 (edited) 15 minutes ago, aboxton said: Ρωτάω στην payzy τι γίνεται για χρήση της κάρτας στο εξωτερικό.... 2,5% προμήθεια με ανώτατο τα 7,5€ Για γέλια και για κλάματα, όσο θα δίνουν δωρεάν GB κάτι θα γίνεται Αν και υπάρχει άλλο θέμα για την Payzy, οι χρεώσεις που αναφέρεις ισχύουν για χρήση σε POS στο εξωτερικό ΕΚΤΟΣ ευρώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείς μια revolut ή n26 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα του Payzy που αναφέρει όλες τις χρεώσεις. Οι χρεώσεις που αναφέρεις είναι η περίπτωση 5.1 Edited January 14, 2023 by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Έχω revo εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ και μια skrill για back up, απλά έλεγα μήπως στηρίζαμε καμία εγχώρια εταιρία. Οι παθογένειες πάντως της cosmote στο επίπεδο εξυπηρέτησης βγαίνουν στην επιφάνεια με την payzy: Πριν καιρό δεν μπορούσα να κάνω αύξηση ορίου γιατί έχω άλλη διεύθυνση στην εφορία από αυτή που δήλωσα, την οποία όμως δεν σε αφήνει να την αλλάξεις και μετά από 3 μέρες το έκαναν αυτοί χειροκίνητα και σήμερα όταν μου απάντησαν, δεν εξςιδικευσαν, εντός ή εκτός ευρώ. Άρα εγώ θεωρώ πως θα πληρώσω σε χώρα εντός € 2.5% fee. Τρέμω στην ιδέα να σου κάτσει στραβή και να πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί νομίζουν πως θα ανοίξουν μια ηλεκτρονική τράπεζα και η εξυπηρέτηση θα είναι καταγραφή από το front office, προώθηση στο back office και κάποια στιγμή θα απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 1 hour ago, aboxton said: Έχω revo εδώ και χρόνια που χρησιμοποιώ και μια skrill για back up, απλά έλεγα μήπως στηρίζαμε καμία εγχώρια εταιρία. Οι παθογένειες πάντως της cosmote στο επίπεδο εξυπηρέτησης βγαίνουν στην επιφάνεια με την payzy: Πριν καιρό δεν μπορούσα να κάνω αύξηση ορίου γιατί έχω άλλη διεύθυνση στην εφορία από αυτή που δήλωσα, την οποία όμως δεν σε αφήνει να την αλλάξεις και μετά από 3 μέρες το έκαναν αυτοί χειροκίνητα και σήμερα όταν μου απάντησαν, δεν εξςιδικευσαν, εντός ή εκτός ευρώ. Άρα εγώ θεωρώ πως θα πληρώσω σε χώρα εντός € 2.5% fee. Τρέμω στην ιδέα να σου κάτσει στραβή και να πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους. Αυτοί νομίζουν πως θα ανοίξουν μια ηλεκτρονική τράπεζα και η εξυπηρέτηση θα είναι καταγραφή από το front office, προώθηση στο back office και κάποια στιγμή θα απαντήσουν. Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 11 ώρες πριν, testatos said: Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. Δηλαδή με Viva wallet έχεις τις ίδιες χρεώσεις που θα είχες αν χρησιμοποιούσες π.χ. Revolut για αγορά σε λίρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 12 ώρες πριν, testatos said: Αν θέλεις να στηρίξεις εγχώρια εταιρία πήγαινε σε viva wallet. 0% προμήθεια σε αγορές σε POS εξωτερικού ακόμα και διαφορετικού νομίσματος. Το fee νομίζω το χρεώνει η mastercard/visa, απλά η viva δεν έχει επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Το fee νομίζω το χρεώνει η mastercard/visa, απλά η viva δεν έχει επιπλέον χρέωση. Αν ήταν η μάστερ θα το χρέωνε και στην ρεβολουυτ η στην ν26Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using TapatalkΣτην Ιταλία είναι σαν να είσαι στην ΕλλάδαΚαι η απάντηση είναι όχιSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 11 ώρες πριν, DjTony said: Αν χρησιμοποιήσω ΣΚ revolut στην Ιταλία που έχει ευρώ υπάρχει προμήθεια; η λογική λέει όχι. Από ευρώ σε ευρώ θα τραβάει. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Πως θα μπορούσε να έχει προμήθεια αφου θα είναι σε ευρώ η συναλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2023 Καλημέρα! Σας λειτουργεί στο Google pay η προσθήκη καρτών «αφοσίωσης»; Σε εμένα επιλέγοντας τι κάρτα θέλω να προσθέσω, ανοίγει η κάμερα για να τη σκανάρω και είναι μαύρη, σαν να μη λειτουργεί η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Εχω ενεργοποιήσει το Viber pay από τις πρωτες μερες λειτουργίας του. Εχω κανει την αρχική ταυτοποιηση κι εχω φορτωσει χρηματα από καρτες. τα εχω στειλει σε αλλους ή σε τραπεζικο μου λογαριασμό. Ξαφνικά παρουσιαστηκε το παρακατω μηνυμα (φωτογραφία 1) Κανοντας κλικ εκει, ανοιγει η φόρμα που βλέπετε στην φωτογραφία 2 αλλα πατωντας πανω στα πεδια που ειναι για συμπλήρωση δεν εμφανιζεται το πληκτρολόγιο και δεν μπορω να γραψω Υπάρχει καποια λύση; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Εγώ έχω πρόβλημα διότι πιθανόν βρίσκει κάποιο conflict στην συσκευή μου (δίκαρτο με 2 instances της εφαρμογής). Ήθελα κι εγώ να τους ρωτήσω, αλλά δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Σκεφτόμουν να το έγραφα σε κάποιο άλλο σημείο και να τα μετέφερα με copy-paste στα πεδία της σελίδας Υποστήριξης στο Viber app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, GraveDigger said: Εγώ έχω πρόβλημα διότι πιθανόν βρίσκει κάποιο conflict στην συσκευή μου (δίκαρτο με 2 instances της εφαρμογής). Ήθελα κι εγώ να τους ρωτήσω, αλλά δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο. Σκεφτόμουν να το έγραφα σε κάποιο άλλο σημείο και να τα μετέφερα με copy-paste στα πεδία της σελίδας Υποστήριξης στο Viber app. Εστειλα mail στο support@viber.com και μου απάντησαν τα παρακάτω Quote Additional Information Hi, We are contacting you in regards to your Viber Pay application. Since the Viber Pay feature involves the transfer of money, Rapyd (our payment service provider) will need to verify your identity. This allows them to remain compliant with payment regulations and is a security measure against fraud and identity theft. Can you please provide us with: Photo of his government-issued photo ID. Held ID. Proof of address. Copy of all methods of payments (cards) added to the account (please request to cover sensitive information - we need to see the name on the card, the 6 first digits, and the last 4 digits only). We appreciate your cooperation. Το δικαιολογητικο 2 τι ειναι; Το 2. τι είναι; Best regards, Ianos K. Viber Support Team Edited February 13, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Έστω ότι μέσα στη ρεβολουτ έχω ένα λογαριασμό σε ευρώ και κανω και έναν σε δολάρια. Βάζω την ρεβο στο apple wallet. Πως μπορώ να επιλέξω από ποιον από τους δυο λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Έστω ότι μέσα στη ρεβολουτ έχω ένα λογαριασμό σε ευρώ και κανω και έναν σε δολάρια. Βάζω την ρεβο στο apple wallet. Πως μπορώ να επιλέξω από ποιον από τους δυο λογαριασμούς θα γίνονται οι πληρωμές;Sent from my iPhone using TapatalkΑν η αγορά είναι σε δολλάρια θα πάρει από τα δολλάρια αν η αγορά είναι σε ευρώ θα πάρει από τα ευρώΑν το νόμισμα που αγοράζεις δεν το έχεις σε πορτοφόλι θα το πάρει από τα ευρώ η από νόμισμα που έχεις λεφτάΑν έχεις το νόμισμα σε πορτοφόλι δεν φτάνουν θα το πάρει από οποίο έχει λεφτάΣε κάθε περίπτωση από κάπου θα πάρει :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Αν η αγορά είναι σε δολλάρια θα πάρει από τα δολλάρια αν η αγορά είναι σε ευρώ θα πάρει από τα ευρώΑν το νόμισμα που αγοράζεις δεν το έχεις σε πορτοφόλι θα το πάρει από τα ευρώ η από νόμισμα που έχεις λεφτάΑν έχεις το νόμισμα σε πορτοφόλι δεν φτάνουν θα το πάρει από οποίο έχει λεφτάΣε κάθε περίπτωση από κάπου θα πάρει :)Sent from my Redmi 7 using TapatalkΕυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) καλησπέρα σας ,πάνω στο παραπάνω για ποιο λόγο τότε πρέπει να μετατρέψω από την ανταλλαγή νομισμάτων της revolut ευρώ σε δολάρια πχ αφού σε περίπτωση που δεν έχεις δολάρια θα το μετατρέψει κατευθείαν? Edited February 14, 2023 by DEERHUNTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 9 minutes ago, DEERHUNTER said: καλησπέρα σας ,πάνω στο παραπάνω για ποιο λόγο τότε πρέπει να μετατρέψω από την ανταλλαγή νομισμάτων της revolut ευρώ σε δολάρια πχ αφού σε περίπτωση που δεν έχεις δολάρια θα το μετατρέψει κατευθείαν? Γιατι εαν ειναι σκ η αργια, θα σε χρεωσει προμηθεια. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 ευχαριστώ! μόνο για αυτόν το λόγο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Γιατι εαν ειναι σκ η αργια, θα σε χρεωσει προμηθεια.Και αυτό αλλά παίζουν ρόλο και οι διακυμάνσειςΠαράδειγμα σήμερα το δολλάριο έιναι φθηνότερο περιπου 10% από την τιμή που είχε τον ΣεπτέμβρηSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts