Jump to content

kos26k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kos26k's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Τα έσβησα όλα, πάλι απο την αρχή, πάλι με πετάει το kodi ελεος.Ξαναβάζω το kodi 19.5.
  2. Την αναβάθμιση του build σε gkobu 20;Βαριεμαι το σετάρισμα του real debrid.θέλει στο kodi & στα πρόσθετα.Έχω φάει πολλές ώρες τον τελευταίο καιρό σε αυτό και μου την έδωσε..
  3. Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μας πεί μόλις το Gkobu διορθωθεί και δουλέψει με το τελευταίο kodi 20.0;
  4. Πως γίνεται φίλε μου το downgrade σε 19.5 χωρίς να χαθούν οι λογαριασμοί debrid & trakt; (Βαριέμαι απίστευτα να τους ξαναστήνω [emoji38])
  5. Καλησπέρα. Καμία ιδέα για το kodi που ξαφνικά σε πετάει; (Ακομα και μετά από clean install) Τα νεύρα μου..
  6. Και μένα χθες με πεταξε έξω ξαφνικά. Ξενέρα.
  7. Δίκιο έχεις, το ειχα ξεχάσει αυτό! Χαλια εικόνα βέβαια, αλλά τουλάχιστον βλέπεις! Για στειλε και το βλέπω..
  8. Αχχ τι πληγές άνοιξες τώρα φίλε μου [emoji17][emoji17]Απιστευτο μποξακι πήγαινε σφαίρα.Μπορώ κάλιστα ναι,αλλά σκοπεύω να το συνδεσω σε μια μικρή τηλεόραση έτσι ώστε να βλέπω και yt να κάνω και καμία άσκηση γυμναστικής.Τωρα όσον αφορά το SPIDF θα το δοκιμασω καθώς οπτικά απο έξω φαίνεται ίδια με το jack 3.5mm.
  9. Καλησπέρα και πάλι.Αρχικά για τυχόν βοήθεια,ενημερωνω οτι η 54.2 slimbox εως τώρα δουλεύει 100% σωστά στο Tox1.Τωρα μια άλλη απορία.Θέλω να κατεβασω το θρυλικό μου Vorke Z6 (Tanix TX92) στο υπόγειο για μουσικουλα και yt.Βλεπω έχει μία θύρα SPDIF.Μπορώ εκεί να συνδεσω τα κλασικά ηχειακια υπολογιστή με 3.5mm jack; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. Ωραία!! Και μετά απλά paste τον φάκελο πάλι εκεί; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Χαίρετε.Σε tv box πως μπορούμε να κάνουμε backup μόνο το kodi;Και απλα να το κάνω restore μόλις αλλάζω rom. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Όταν παταω προσθήκη χρημάτων και με βγάζει εδώ.. Πρέπει κάθε φορά να γράφω χειροκίνητητα τον αριθμό της alphabank μου. Ενώ παλιά νομίζω ήταν αποθηκευμένος.
  13. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Βλέπω βγήκε slimbox 54.1 βασισμένη λέει στην Ugoos 0.5.4.Την έχει δοκιμάσει κανείς σε Tox1 η γενικά;Έχει ρυθμίσεις αρκετές όπως η ugslimtv;Εχω καιρο να ασχοληθω και έχασα τη μπάλα..Επίσης θεωρώ ότι έχει magisk..
  14. Καλημέρα παιδιά.Στην εφαρμογή της revolut πώς γίνεται να μου κρατάει αυτόματα τον 16ψηφιο αριθμό της κανονικής μου τράπεζας όταν πάω να την γεμίζω;Κάθε φορά θέλει να τον γράφω χειροκίνητα..
×
×
  • Create New...