spookype20 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) VISA Πιστωτική ΟΚ - 490845 VISA Χρεωστική ΟΚ - 430589 Edited May 25, 2022 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky, caiman, mustang & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Έκανα 4305 και 4308 οι κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Έκανα 4305 και 4308 οι κάρτες.4305 και το δικό μου. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 37 minutes ago, zurabi_97 said: 4305 και το δικό μου. Τελικά το κατάφερες να την προσθέσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Τελικά το κατάφερες να την προσθέσεις;Από τόσες προσπάθειες, έβγαλε το OR-TAPSH-08 σφάλμα Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Και εγώ το πρωί με τη χρεωστική πρέπει να έκανα 5 προσπάθειες και την πήρε. Το μεσημέρι την πιστωτική με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Απ ότι κατάλαβα μόνο οι VISA μπαίνουν, οι Mastercard ακόμα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Και εγώ το πρωί με τη χρεωστική πρέπει να έκανα 5 προσπάθειες και την πήρε. Το μεσημέρι την πιστωτική με την μια.Εγώ θα περιμένω μάλλον μέχρι αύριο, να φύγει το σφάλμα που έσκασε, και να ξανά προσπαθήσω. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 43 minutes ago, zurabi_97 said: Από τόσες προσπάθειες, έβγαλε το OR-TAPSH-08 σφάλμα If you are seeing an error like OR-RWE-03 or OR-TAPSH-08, your account has been flagged by Google's risk engine. You will need to contact Google Pay consumer support to clear the restriction. https://developers.google.com/pay/issuers/support/troubleshooting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 15 minutes ago, GraveDigger said: If you are seeing an error like OR-RWE-03 or OR-TAPSH-08, your account has been flagged by Google's risk engine. You will need to contact Google Pay consumer support to clear the restriction. https://developers.google.com/pay/issuers/support/troubleshooting Δεν είναι πρώτη φορά που μου συνέβη σε μία από τις κάρτες που έχω. Συνήθως μέσα σε 1 με 2 μέρες μπορώ να ξανα προσθέσω τις κάρτες μου. Όποτε θα περιμένω λιγάκι, δεν φέυγει πουθενά η κάρτα xD Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Στην πρπληρωμενη κάρτα για τα καύσιμα μπήκαν τα 45€ Έκανα αγορά καυσίμων 37,5€ κι έχει υπολοιπο 7,50€ Το υπόλοιπο αν μείνει εκεί, στις 31/07 που λήγει η κατά χάνεται; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 14 minutes ago, alfeios said: Στην πρπληρωμενη κάρτα για τα καύσιμα μπήκαν τα 45€ Έκανα αγορά καυσίμων 37,5€ κι έχει υπολοιπο 7,50€ Το υπόλοιπο αν μείνει εκεί, στις 31/07 που λήγει η κατά χάνεται; Σύμφωνα με όσα έχουν πει έως τώρα, ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 18 minutes ago, minast said: Σύμφωνα με όσα έχουν πει έως τώρα, ναι. Έτσι το καταλαβαίνω κι εγω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Απ ότι κατάλαβα μόνο οι VISA μπαίνουν, οι Mastercard ακόμα όχι. Μόλις τώρα προσπάθησα να συνδέσω την Debit MasterCard που έχω, χωρίς επιτυχία.Οπότε υποθέτω κι εγώ ότι προς το παρών μπορούν να συνδεθούν στο Wallet της Google μόνο οι Πειραιώς Visa.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Έτσι το καταλαβαίνω κι εγωΥπάρχει κανένας λόγος να τα αφήσεις;;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Καλημέρα. Μια ερώτηση. Όταν αγοράσεις με πιστωτική και θέλεις κάτι με δόσεις, ψωνίζεις με αυτήν μέσω google pay η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Δεν μπορείς να βάλεις δόσεις μέσω ψηφιακών πορτοφολιών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Δεν είναι πρώτη φορά που μου συνέβη σε μία από τις κάρτες που έχω. Συνήθως μέσα σε 1 με 2 μέρες μπορώ να ξανα προσθέσω τις κάρτες μου. Όποτε θα περιμένω λιγάκι, δεν φέυγει πουθενά η κάρτα xDΤης μητέρας μου στο κινητό της, πέρασα με επιτυχία τη κάρτα της πάντως. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 (edited) Απλή χρεωστική Πειραιώς με ΒΙΝ 4305 πέρασε με την πρώτη στο Google Pay. Πιστωτική Πειραιώς με BIN 5209 δεν πέρασε. Δε με ενδιαφέρει πολύ, γιατί το πορτοφόλι/app της Πειραιώς λειτουργεί μια χαρά. Περιμένω να δω αν θα υποστηριχθούν πιστωτικές της Εθνικής από κάποιο wallet, καθώς δεν τις υποστηρίζει ούτε η ίδια η Εθνική στο mobile app της για ανέπαφες πληρωμές! Edited May 26, 2022 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 14 ώρες πριν, HEO said: Υπάρχει κανένας λόγος να τα αφήσεις;;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Όχι. Αλά πώς θα τα χαλάσω σε βενζινάδικο; Να πάω κατι άλλο εκτός από καύσιμα ; Εντάξει γίνεται. Να βάλω καύσιμο και να πω χτυπά 7,50€ σε αυτή την κάρτα και τα υπόλοιπα σε άλλη; Αυτό δεν μου ακούγεται νορμάλ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 4 minutes ago, alfeios said: Όχι. Αλά πώς θα τα χαλάσω σε βενζινάδικο; Να πάω κατι άλλο εκτός από καύσιμα ; Εντάξει γίνεται. Να βάλω καύσιμο και να πω χτυπά 7,50€ σε αυτή την κάρτα και τα υπόλοιπα σε άλλη; Αυτό δεν μου ακούγεται νορμάλ Και αυτό γίνεται, αλλά και να ζητήσεις απλά 7,50€ καύσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 10 minutes ago, minast said: Και αυτό γίνεται, αλλά και να ζητήσεις απλά 7,50€ καύσιμα. Χαχαχαχαχαχα. .Να σαι καλά Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Τελικά για αυτούς που πήραν το επίδομα καυσιμου μέσω viva wallet αλλά δεν έχουν κινητό με nfc για ανέπαφη πληρωμή υπάρχει κάποια εξέλιξη?Η έχουμε μείνει στις ανακοινώσεις να δανειστούν κινητό συγγενή τους? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 7 minutes ago, takpanos said: Τελικά για αυτούς που πήραν το επίδομα καυσιμου μέσω viva wallet αλλά δεν έχουν κινητό με nfc για ανέπαφη πληρωμή υπάρχει κάποια εξέλιξη? Η έχουμε μείνει στις ανακοινώσεις να δανειστούν κινητό συγγενή τους? Έχουμε μείνει σε αυτό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, geoponer said: Απλή χρεωστική Πειραιώς με ΒΙΝ 4305 πέρασε με την πρώτη στο Google Pay. Πιστωτική Πειραιώς με BIN 5209 δεν πέρασε. Δε με ενδιαφέρει πολύ, γιατί το πορτοφόλι/app της Πειραιώς λειτουργεί μια χαρά. Περιμένω να δω αν θα υποστηριχθούν πιστωτικές της Εθνικής από κάποιο wallet, καθώς δεν τις υποστηρίζει ούτε η ίδια η Εθνική στο mobile app της για ανέπαφες πληρωμές! Αρχικά να αναφερω πως BIN/IIN είναι τα πρώτα 6 ή 8 ψηφία του PAN, για περαιτέρω ανάγνωση: https://en.wikipedia.org/wiki/Payment_card_number#Structure Με MII 4 η χρεωστική σου κάρτα είναι Visa και μάλλον όλες περνάνε. Με MΙΙ 5 η πιστωτική σου κάρτα είναι Mastercard και δεν περνάνε ακόμα. 2 ώρες πριν, alfeios said: Όχι. Αλά πώς θα τα χαλάσω σε βενζινάδικο; Να πάω κατι άλλο εκτός από καύσιμα ; Εντάξει γίνεται. Να βάλω καύσιμο και να πω χτυπά 7,50€ σε αυτή την κάρτα και τα υπόλοιπα σε άλλη; Αυτό δεν μου ακούγεται νορμάλ Ό,τι θέλεις κάνεις, μπορείς να πας ακόμα και σε self-service πρατήριο, αλλά αν ντρέπεσαι να βάλεις €7,50 καύσιμα τότε χάρισέ την σε κανένα ανηψάκι σου να βάλει βενζίνη στο μηχανάκι του! 1 ώρα πριν, takpanos said: Τελικά για αυτούς που πήραν το επίδομα καυσιμου μέσω viva wallet αλλά δεν έχουν κινητό με nfc για ανέπαφη πληρωμή υπάρχει κάποια εξέλιξη? Η έχουμε μείνει στις ανακοινώσεις να δανειστούν κινητό συγγενή τους? Εγώ θα πρότεινα το myBP app που δεν χρειάζεται NFC. Απλώς θα πρέπει να βάλεις ξανά το CVV της κάρτας κατά την στιγμή της έγκρισης από την συσκευή σου. περισσότερα από το site της BP: https://www.bp.com/el_gr/greece/retail/products-and-services/services/mybp-app.html Edited May 26, 2022 by GraveDigger 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts