junglist Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Δηλαδή να πληρώσεις στο νόμισμα που έχει η κάρτα μέσα; Το στάνταρ νόμισμα της Revolut εννοείς.Η κάρτα δεν έχει τα χρήματα.Και όχι, πάντα ευρώ κρατάμε ως βασικό πορτοφόλι στη Revo.Αλλά στο PayPal πληρώνεις πάντα στο νόμισμα του προϊόντος που θες να πάρεις και μετά δεν ασχολείσαι αφού η Revo κάνει αυτόματα την μετατροπή στην καλύτερη ισοτιμία.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 2 minutes ago, junglist said: Το στάνταρ νόμισμα της Revolut εννοείς. Η κάρτα δεν έχει τα χρήματα. Και όχι, πάντα ευρώ κρατάμε ως βασικό πορτοφόλι στη Revo. Αλλά στο PayPal πληρώνεις πάντα στο νόμισμα του προϊόντος που θες να πάρεις και μετά δεν ασχολείσαι αφού η Revo κάνει αυτόματα την μετατροπή στην καλύτερη ισοτιμία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ναι σε ευρώ την έχω έτσι κι αλλιώς. Έχω καιρό να παραγγείλω σε άλλο νόμισμα. Παλιά θυμάμαι έβαζα να κάνει την μετατροπή η κάρτα κι όχι το PayPal. Τώρα το κόψανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 10 minutes ago, katsiletra said: Ναι σε ευρώ την έχω έτσι κι αλλιώς. Έχω καιρό να παραγγείλω σε άλλο νόμισμα. Παλιά θυμάμαι έβαζα να κάνει την μετατροπή η κάρτα κι όχι το PayPal. Τώρα το κόψανε αυτό. Μπορείς ακόμα να πεις στο ππ να μην κάνει αυτο την μετατροπή. ακριβως στο τελευταιο βημα λιγο πριν την επιβεβαιωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Καλησπέρα σε όλους.. Αυτές τις μέρες είμαι Βουλγαρία και χρησιμοποιώ την Revolut.. Γενικά υπάρχει σταθερή ισοτημια ευρώ-λέβα στο ~1,95€. Χθες τρεις συναλλαγές που έκανα μου τις άλλαξε στο 1,954€. Σήμερα το πρωί σε ένα μαγαζί είδα στην χρέωση ισοτιμία ~1,704€!!!! Παραξενευτηκα και αργότερα σε άλλο μαγαζί η ισοτιμία ήταν πάλι νορμάλ στο ~1,953€. Τι μπορεί να έφταιγε για το 1,704€;; μπορώ εγώ να κάνω κάτι να το αμφισβητήσω ή κάτι άλλο;; Επίσης θυμίστε μου το σκ τι παίζει με τις προμήθειες και τις ισοτιμίες στην revolut?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Μήπως την έκανες ΣΚ και πήρε markup; Πάντως το lev συγκεκριμένα είναι συνδεδεμένο με το ERM II λόγω ότι η Βουλγαρία θα μπει στην Ευρωζώνη, επομένως αφού είναι συνδεδεμένο με το ευρώ δεν θα πρέπει να έχει μεταβολές στην ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Μου ήρθε και σε μένα μήνυμα για αντικατάσταση της Revolut κάρτας μου πριν την ώρα της...Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Εγω που χρησιμοποιησα την revolut στην Βουλγαρια έκανα top up στην Ελλαδα σε λεβα,την ορισα κυριο λογαριασμο και εκανα αγορες αλλα και αναληψη εκει...Δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Μια χαρά τρόπος. Φτάνει να μην πλήρωσες σε ευρώ , αλλά σε Λέβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Ουσιαστικά αν καταλαβαίνω σωστά έκανες μια φορά την μετατροπή από χχχ ευρώ σε λέβα και αφού τα πλήρωνες όλα σε λέβα (εννοείται) δεν είχες να κάνεις κάθε φορά με την ισοτιμία συναλλαγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Έχει κανείς θέμα με τη προσθήκη της κάρτας Eurobank; Προσπαθώ εδώ και ώρα (είτε χειροκίνητα είτε μέσω εφαρμογής), αλλά δεν με επιτρέπει. Που τους κάλεσα, λεν δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 3 ώρες πριν, zurabi_97 said: Έχει κανείς θέμα με τη προσθήκη της κάρτας Eurobank; Προσπαθώ εδώ και ώρα (είτε χειροκίνητα είτε μέσω εφαρμογής), αλλά δεν με επιτρέπει. Που τους κάλεσα, λεν δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Την προσθηκη πού ? 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Την προσθηκη πού ? Στο GPay Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Έχει κανείς θέμα με τη προσθήκη της κάρτας Eurobank; Προσπαθώ εδώ και ώρα (είτε χειροκίνητα είτε μέσω εφαρμογής), αλλά δεν με επιτρέπει. Που τους κάλεσα, λεν δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Εγώ δεν είχα θέμα, αλλά έκανα τη διαδικασία εδώ και καιρό. Είχα κατεβάσει την εφαρμογή gpay από playstore και την πέρασα από εκεί. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Υπάρχει κάποιος που έχει προσθέσει κάρτα της τράπεζας Κύπρου στο Google pay? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Υπάρχει κάποιος που έχει προσθέσει κάρτα της τράπεζας Κύπρου στο Google pay?Από ότι γνωρίζω το Google pay δεν υποστηρίζεται στην Κύπρο άρα οι κυπριακές τράπεζες είναι εκτός Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 7 ώρες πριν, HEO said: Από ότι γνωρίζω το Google pay δεν υποστηρίζεται στην Κύπρο άρα οι κυπριακές τράπεζες είναι εκτός Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Αυτο ξέρω κι εγώ από τους πίνακες που έχω δει στη βοήθεια του Google pay. Το παράδοξο είναι ότι τρεις φορές έχει ρωτήσει η κόρη μου τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών της Τράπεζας Κύπρου, και τις τρεις φορές της είπαν ότι γίνεται !!! Την δεύτερη φορά μάλιστα της είπαν ότι θα της στείλουν άλλη κάρτα γιατί αυτή που είχε μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα και να μην έμπαινε. Της έστειλαν άλλη , πάλι το ίδιο. Πήρε και τρίτη φορά πάλι μισόλογα ότι γίνεται Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Αυτο ξέρω κι εγώ από τους πίνακες που έχω δει στη βοήθεια του Google pay. Το παράδοξο είναι ότι τρεις φορές έχει ρωτήσει η κόρη μου τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών της Τράπεζας Κύπρου, και τις τρεις φορές της είπαν ότι γίνεται !!! Την δεύτερη φορά μάλιστα της είπαν ότι θα της στείλουν άλλη κάρτα γιατί αυτή που είχε μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα και να μην έμπαινε. Της έστειλαν άλλη , πάλι το ίδιο. Πήρε και τρίτη φορά πάλι μισόλογα ότι γίνεταιΑν δεν υποστηρίζονται όπως έχει γραφτεί οι κυπριακές τράπεζες στο Google Pay, η μόνη λύση θα είναι να βγάλει η κόρη σου μία κάρτα Curve και να χρησιμοποιεί αυτή με το Google Pay.Αυτό που έχουμε κάνει από τον Νοέμβριο του 2020 κι εμείς εδώ στην Ελλάδα.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Just now, tsiftsism said: Αν δεν υποστηρίζονται όπως έχει γραφτεί οι κυπριακές τράπεζες στο Google Pay, η μόνη λύση θα είναι να βγάλει η κόρη σου μία κάρτα Curve και να χρησιμοποιεί αυτή με το Figure Pay. Αυτό που έχουμε κάνει από τον Νοέμβριο του 2020 κι εμείς εδώ στην Ελλάδα. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Πιστεύω θα ηθελες να γραψεις Google pay Το εκανε αυτό, η κάρτα της Τράπεζας Κυπρου προστεθηκε ευκολα στην Curve, αλλα μετα η Curve δεν εμπαινε στο Google pay Ισως να εφταιξε οτι το gmail που εχει ειναι ελληνικό και η Curve που εβγαλε τωρα βγηκε με διεύθυνση Κύπρου Τελος πάνων, δεν πειραζει, χρησιμοποιει την εφαρμογη της Τραπεζας Κύπρου για την κυπριακη κάρτα και το Google pay για τις ελληνικες. Απλά τα ηθελε ολα σε μια εφαρμογη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Πιστεύω θα ηθελες να γραψεις Google pay Το εκανε αυτό, η κάρτα της Τράπεζας Κυπρου προστεθηκε ευκολα στην Curve, αλλα μετα η Curve δεν εμπαινε στο Google pay Ισως να εφταιξε οτι το gmail που εχει ειναι ελληνικό και η Curve που εβγαλε τωρα βγηκε με διεύθυνση Κύπρου Τελος πάνων, δεν πειραζει, χρησιμοποιει την εφαρμογη της Τραπεζας Κύπρου για την κυπριακη κάρτα και το Google pay για τις ελληνικες. Απλά τα ηθελε ολα σε μια εφαρμογηΝαι, Google Pay.Το διορθώνω. :)Μπαίνοντας στην εφαρμογή της Curve, δεν της βγάζει επιλογή να προστεθεί η κάρτα στο Google Pay αυτόματα;Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 2 minutes ago, tsiftsism said: Ναι, Google Pay. Το διορθώνω. 🙂 Μπαίνοντας στην εφαρμογή της Curve, δεν της βγάζει επιλογή να προστεθεί η κάρτα στο Google Pay αυτόματα; Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Σε μενα το βγαζει αυτο, στην δική μου Εκει, παραξενο, το ρωτησα κι εγω δεν το βγαζει !!! Λεει κατι για Curve pay. Υπαρχει τετοιο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Σε μενα το βγαζει αυτο, στην δική μου Εκει, παραξενο, το ρωτησα κι εγω δεν το βγαζει !!! Λεει κατι για Curve pay. Υπαρχει τετοιο;Το Curve Pay είναι η εφαρμογή που δημιούργησε η Curve για τις συσκευές της Huawei που δεν έχουν Google Services. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 (edited) Η Κύπρος έχει προς το παρόν Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay. Google Pay θα 'ρθει κάποτε... Edited March 13, 2022 by zurabi_97 1 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 38 minutes ago, tsiftsism said: Το Curve Pay είναι η εφαρμογή που δημιούργησε η Curve για τις συσκευές της Huawei που δεν έχουν Google Services. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro Xiaomi εχει ομως Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Αφού υπάρχει τρόπος να μπει Revolut εδώ και χρόνια στο Google Pay που λειτουργεί μια χαρά στην Κύπρο, γιατί να αγχωνομαστε για τις κάρτες των τοπικών τραπεζών.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 On 13/3/2022 at 8:41 ΠΜ, alfeios said: Αυτο ξέρω κι εγώ από τους πίνακες που έχω δει στη βοήθεια του Google pay. Το παράδοξο είναι ότι τρεις φορές έχει ρωτήσει η κόρη μου τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών της Τράπεζας Κύπρου, και τις τρεις φορές της είπαν ότι γίνεται !!! Την δεύτερη φορά μάλιστα της είπαν ότι θα της στείλουν άλλη κάρτα γιατί αυτή που είχε μπορεί να είχα κάποιο πρόβλημα και να μην έμπαινε. Της έστειλαν άλλη , πάλι το ίδιο. Πήρε και τρίτη φορά πάλι μισόλογα ότι γίνεται Έπεσε σε "σαΐνια" στην εξυπηρέτηση πελατών. Φταίει λίγο και η Google για την ονοματοδοσία, αλλά περισσότερο φταίνε τα "μπουμπούκια" που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στον κόσμο! Βασικά ούτε τι συμβαίνει στο νησί δεν έχουν συνειδητοποιήσει. Για να μην σε κουράζω, τα "μπουμπούκια" στην εξυπηρέτηση πελατών εννοούν πως η κάρτα μπορεί να προστεθεί στους τρόπους πληρωμής: https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογεί κάποιος το PAN της κάρτας για αγορές σε e-shops. Ωστόσο το app που επιτρέπει NFC συναλλαγές είναι εντελώς ξεχωριστό κομμάτι και δεν έχουν πάρει μυρωδιά τα "σαΐνια". 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts