zananiro Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Μόνο μέσω Curve μπορείς να το κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ επιστροφή της Eurobank μπαίνει όταν κάνεις αγορές μέσω curve? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Μόνο μέσω Curve μπορείς να το κάνεις. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Η επιστροφή της Eurobank μπαίνει όταν κάνεις αγορές μέσω curve? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Η αγορές μέσω Curve Είναι σαν online αγορές σε κατάστημα της Αγγλίας οπότε μεγάλους συνεργάτες κτλπ δεν μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Η επιστροφή της Eurobank μπαίνει όταν κάνεις αγορές μέσω curve? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΓενικά έχω παρατηρήσει ότι loyalty points των επιμέρους καρτών (πχ yellows) κερδίζεις. Εξαργύρωση δεν μπορείς να κάνεις όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα και εγώ την curve στο Google pay, ενεργοποίησα και το virtual account number και όλα μια χαρ;α.... Μα δούμε τώρα που θα το χρεισιμοποιω :P Sent from my Power 3 using TapatalkΚαλού κακού έχε και μια revolut στο Google pay. Έχω παρατηρήσει προβλήματα σε κάποια POS της εθνικής τράπεζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Γενικά έχω παρατηρήσει ότι loyalty points των επιμέρους καρτών (πχ yellows) κερδίζεις. Εξαργύρωση δεν μπορείς να κάνεις όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλού κακού έχε και μια revolut στο Google pay. Έχω παρατηρήσει προβλήματα σε κάποια POS της εθνικής τράπεζας. Σε ποιες επιχειρήσεις έχεις δοκιμάσει με τα yellows; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Σε βενζινάδικο shell. Επίσης έχω πάρει πόντους ΑΒ χρησιμοποιώντας πιστωτική Πειραιώς ΑΒ μέσω curve. Το ίδιο και πόντους affinity σε inditex MasterCard από alpha bank. Με bonus points από alpha δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Σε βενζινάδικο shell. Επίσης έχω πάρει πόντους ΑΒ χρησιμοποιώντας πιστωτική Πειραιώς ΑΒ μέσω curve. Το ίδιο και πόντους affinity σε inditex MasterCard από alpha bank. Με bonus points από alpha δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Θα πήρες πόντους όμως σαν απλή αγορά και όχι σαν συνεργαζόμενη επιχείρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 [quote=paparen;8039117 ]Καλού κακού έχε και μια revolut στο Google pay. Έχω παρατηρήσει προβλήματα σε κάποια POS της εθνικής τράπεζας. Θα την βάλω και τήν revolut Πάντως μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα Google pay > curve > debit alpha bank Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 (edited) και Google pay -> Curve -> Εθνική debit card επισης δουλεύει μια χαρά χωρίς όμως να μαζεύεις bonus points. Πρόβλημα είχα όταν πήγε να γίνει η συναλλαγή από POS της Εθνικής που δε τη πέρασε και τη περάσαμε από άλλο POS. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 22, 2020 by vassar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mthomos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Τελευταίο μήνα gpay+ virtual revolut κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Περιμενω μια curve σημερα. Την πετανε στην εισοδο ή ερχεται σαν συστημενο ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis172 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Περιμενω μια curve σημερα. Την πετανε στην εισοδο ή ερχεται σαν συστημενο ; Δεν έρχεται σαν συστημένο. Θα την βρεις μαζί με την αλληλογραφία σου στο γραμματοκιβώτιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Συνέχεια ενημέρωσης.... Είχα παραγγείλει revolut 1 ιουν και σήμερα 22 ακόμα να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Συνέχεια ενημέρωσης.... Είχα παραγγείλει revolut 1 ιουν και σήμερα 22 ακόμα να ερθει Επικοινώνησες στο μεταξύ μαζί τους να τους ενημερώσεις για την καθυστέρηση; Εμείς προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ακόμη κι αν γράφεις κάθε μέρα... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Σε βενζινάδικο shell. Επίσης έχω πάρει πόντους ΑΒ χρησιμοποιώντας πιστωτική Πειραιώς ΑΒ μέσω curve. Το ίδιο και πόντους affinity σε inditex MasterCard από alpha bank. Με bonus points από alpha δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Θα πήρες πόντους όμως σαν απλή αγορά και όχι σαν συνεργαζόμενη επιχείρηση Πέραν της Affinity που δίνει το 2,5% παντού, στις άλλες έχεις ελέγξει ότι δίνονται σωστά, δηλαδή για τη συνεργαζόμενη επιχείρηση και όχι τα ψίχουλα που δίνουν οπουδήποτε αλλού ψωνίσεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Την affinity όντως την είχα ελέγξει. Για τις άλλες θυμάμαι ότι είχαν αυξηθεί οι πόντοι αλλά δεν είχα κάτσει να μετρήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Μετράνε σαν αγορές σε κατάστημα εξωτερικού π.χ. σε πιστωτικές Πειραιώς 1 yellow 1 ευρώ ακόμα και σε συνεργάτη με 1 ευρώ 10 yellows . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) Λάθος θέμα... Edited June 23, 2020 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;; Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή και όχι λίρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Έχει κανείς δοκιμάσει το Google pay σε χώρες εκτός ευρωζώνης;;; Χρεώνει στο νόμισμα που έγινε η συναλλαγή η κάνει μετατροπή;;; Λογικά δεν πρέπει να κάνει αφού οι περισσότεροι εδώ έχουμε βσλει εγγλέζικες κάρτες και μας χρεώνει κανονικά ευρώ που κάνουμε συναλλαγή και όχι λίρες Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες; Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες; Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Επικοινώνησες στο μεταξύ μαζί τους να τους ενημερώσεις για την καθυστέρηση; Εμείς προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ακόμη κι αν γράφεις κάθε μέρα...Έχεις δίκιο φίλε....όχι δεν επικοινώνησα. Γράφει ότι αν δεν έχει έρθει μπορείς να παραγγείλεις καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Τι σημαίνει οι περισσότεροι έχουμε βάλει εγγλεζικες κάρτες; Γιατί υπάρχουν διαφορετικές κάρτες; Επίσης, το νόμισμα εφόσον είναι εκτός ευροζωνης, τι εννοείς ότι χρεώνει κανονικά ευρώ και όχι λίρες. Σε λίρες κανείς δεν θα σε χρεώσει κανονικά έτσι και αλλιώς Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΚάποιος έχει βάλει dipocket που είναι πολωνέζικη ... υπάρχει και η Ν26 που είναι γερμανική Όταν βάλεις την monese η την curve η την revolut σε ένα POS η ηλεκτρονική πληρωμή αναγνωρίζεται ως αγγλική και μπορεί να σε ρωτήσουν αν θέλεις να χρεωθείς σε λίρες Δηλαδή να κάνουν αυτοί την μετατροπή, αυτό ρωτάω αν έχει παιχθεί κάποια τέτοια περίπτωση με το google pay Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ. Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος? Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Όσον αφορά τη κάρτα revolut δε φαίνεται να υπάρχει αποστολή με τρακινγκ. Για να έχεις παρακολούθηση κάρτας πρέπει να παρεις τη premium απ' ότι βλέπω με κόστος 8 ευρώ. Υπάρχει άλλος τρόπος μήπως γλυτώσω το κόστος? Πριν καιρό είχε δωρεάν κάρτα μέσω κάποιων site Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και δωρεάν να είναι η κάρτα πάλι δεν έχει tracking. Θα πρέπει να πληρώσεις. Αλλά γιατί θες tracking? Αν δεν έρθει θα σου στείλουν άλλη. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΉθελα τρακινγκ γιατί θέλω να μπορώ να τη βρω. Η προηγούμενη δεν ήρθε και σκέφτομαι μήπως δεν ερθει ούτε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts