katsiletra Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ποια συσκευή έχεις; Ξέχασα... :( Ίδια με την δικιά σου, 950xl dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ίδια με την δικιά σου, 950xl dual sim. Πάντως ο εντοπισμός τοποθεσίας είναι άμεσος χωρίς ίντερνετ. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσουν και τα υπόλοιπα το ίδιο, όταν και όποτε βρω χρόνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 εμενα με 950, η πλοηγηση ειναι για το διαολο. μου εχει σπασει τα νευρα. εννοειται πως μονο με δεδομενα μου δουλευει η αναζητηση. το χειροτερο ειναι πως αν βαλω μια οδο και βγαλει 3 πιθανες περιοχες, αν ζουμαρω στο χαρτη δε ου δειχνει διπλανες οδους.(δεν ειχα καλο σημα και εδειχνε μονο κατι γραμμες). επισης στο ζουμ ξεζουμ, ο χαρτης παραλληλα περιστρεφεται... οτι ναναι. απαραδεκτα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 εμενα με 950, η πλοηγηση ειναι για το διαολο. μου εχει σπασει τα νευρα. εννοειται πως μονο με δεδομενα μου δουλευει η αναζητηση. το χειροτερο ειναι πως αν βαλω μια οδο και βγαλει 3 πιθανες περιοχες, αν ζουμαρω στο χαρτη δε ου δειχνει διπλανες οδους.(δεν ειχα καλο σημα και εδειχνε μονο κατι γραμμες). επισης στο ζουμ ξεζουμ, ο χαρτης παραλληλα περιστρεφεται... οτι ναναι. απαραδεκτα πραγματα... Ναι αυτήν την περιστροφή του χάρτη δεν την είχε πριν. Μόλις σήμερα το πρωί το διαπίστωσα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Από το να σκαω με τους χαρτες της Microsoft, τους διεγραψα . Κατεβασα το mapsfactor και κανω την δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Από το να σκαω με τους χαρτες της Microsoft, τους διεγραψα . Κατεβασα το mapsfactor και κανω την δουλεια μου. Χωρίς ίντερνετ και ελληνική πλοήγηση; Επίσης το βλέπω μικρό σε μέγεθος (μόνο 6,1MB)!!! :worry: Edited May 11, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Χωρίς ίντερνετ και ελληνική πλοήγηση; Επίσης το βλέπω μικρό σε μέγεθος (μόνο 6,1MB)!!! :worry: Ακριβως. χωρις δεδομενα πλοηγηση στα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ακριβως. χωρις δεδομενα πλοηγηση στα ελληνικα. Σε τί χάρτες πατάει και τα κάνει αυτά? Διανυσματικούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Σε τί χάρτες πατάει και τα κάνει αυτά? Διανυσματικούς? Τι εννοεις με το διανυσματικούς? Αυτό που ειδα είναι ότι δουλευουν σωστα χωρις δεδομενα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Τι εννοεις με το διανυσματικούς? Αυτό που ειδα είναι ότι δουλευουν σωστα χωρις δεδομενα, Δουλεύει γιατί χρησιμοποιεί OpenStreetMaps (για τους οποίους δεν έχω καμμία άποψη, καλή ή κακή). Αν η MS δεν διορθώσει σύντομα την πατάτα που έχει κάνει τους δικούς της, θα του ρίξω μια ματιά (κι ας μην κλείνω ποτέ data όταν είμαι εκτός οπότε το "πρόβλημα" δεν με αφορά ουσιαστικά, αλλά δεν δέχομαι να μην λειτουργεί κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν άψογο και μάλιστα να "παίρνω" και απάντηση ότι "το διορθώσαμε"). Το "διανυσματικοί", πήγαινε στο ότι με 6-7ΜΒ μέγεθος εφαρμογής, μόνο αν οι χάρτες ήταν "διανύσματα" (γραμμούλες) έπαιζε να χωράνε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Δουλεύει γιατί χρησιμοποιεί OpenStreetMaps (για τους οποίους δεν έχω καμμία άποψη, καλή ή κακή). Αν η MS δεν διορθώσει σύντομα την πατάτα που έχει κάνει τους δικούς της, θα του ρίξω μια ματιά (κι ας μην κλείνω ποτέ data όταν είμαι εκτός οπότε το "πρόβλημα" δεν με αφορά ουσιαστικά, αλλά δεν δέχομαι να μην λειτουργεί κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν άψογο και μάλιστα να "παίρνω" και απάντηση ότι "το διορθώσαμε"). Το "διανυσματικοί", πήγαινε στο ότι με 6-7ΜΒ μέγεθος εφαρμογής, μόνο αν οι χάρτες ήταν "διανύσματα" (γραμμούλες) έπαιζε να χωράνε εκεί. Κι εγώ γι αυτό είπα πιο πάνω, 6,1MB και να τα έχει όλα, λίγο περίεργο μου φαινόταν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Κι εγώ γι αυτό είπα πιο πάνω, 6,1MB και να τα έχει όλα, λίγο περίεργο μου φαινόταν! Δοκιμασε το 5λεπτα υποθεση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μόλις κατέβασα τους ελληνικούς χάρτες και είναι 283mb!! Τι φάση; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μόλις κατέβασα τους ελληνικούς χάρτες και είναι 283mb!! Τι φάση; Sent from mTalk Σε ποια εκδοση του λειτουργικου εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Μόλις κατέβασα τους ελληνικούς χάρτες και είναι 283mb!! Τι φάση; Sent from mTalk Λες να τους σβήσω και να τους ξανακατεβάσω κι εγώ; Σε ποια εκδοση του λειτουργικου εισαι? Α ναι καλά λες. Πρέπει να έχει την .1198 που ειναι της Anniversary η τελευταία! Γι αυτό του έβγαλε τον χάρτη στα 283MB! Edited May 11, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Σωστά ειμαι στην 1198.. Πριν όμως στην 1097 το αρχείο ήταν 203mb.. Το έσβησα για να έχω χώρο για την αναβάθμιση.. Ελπίζω μόνο... να λειτουργεί και να μη κολλάει όπως στην cu Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Εγώ κατεβάζω αυτόν που με είπε ο st1313. Ωραίος δείχνει να ειναι από τα στιγμιότυπα που έχει η εφαρμογή! Ο χάρτης της Ελλάδας στη συγκεκριμένη εφαρμογή ειναι μόλις στα 103MB! Edit: Λάθος. Κατεβαίνει σε δύο δόσεις. Η δεύτερη ειναι στα 51MB. Άρα συνολικά έχουμε 154MB! ;) Edited May 11, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ο χάρτης της Ελλάδας μίκρυνε κατά 2MB!!! :( 201MB πλέον!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Γλυτώνεις από τα Τέμπη και τον Μαλιακό γι'αυτό λιγότερα mb χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Γλυτώνεις από τα Τέμπη και τον Μαλιακό γι'αυτό λιγότερα mb χαχα Κι από τα 283MB στα 203MB τι γλυτώνω;... ;) :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όταν κατεβάζουμε χαρτες για πλοηγηση χωρις δεδομενα γραφουν ότι είναι 201mb. Αμα όμως παμε στο χωρο αποθηκευσης βλέπουμε ότι εχουν κατεβει μονο 52.5 mb . Μετα πως εχουμε την απαιτηση να δουλεψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Όταν κατεβάζουμε χαρτες για πλοηγηση χωρις δεδομενα γραφουν ότι είναι 201mb. Αμα όμως παμε στο χωρο αποθηκευσης βλέπουμε ότι εχουν κατεβει μονο 52.5 mb . Μετα πως εχουμε την απαιτηση να δουλεψουν. Για δώσε διαδρομή που ακολούθησες, είναι πολύ ενδιαφέρον. Όσοι θέλετε και έχετε όρεξη, ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους για "διαμαρτυρία" στο "Κέντρο Σχολίων". Διαβάστε τα, και αν σας βρίσκουν σύμφωνους ψηφίστε/επιδοκιμάστε. Προσθέστε και νέα ή σχολιάστε πάνω στα υπάρχοντα, ειδικά σε όσα βγάζουν ένδειξη ότι υπάρχει απάντηση/λύση από MS (επισημασμένα με bold). https://aka.ms/Os5ree https://aka.ms/Vxun4p https://aka.ms/Ih6mro https://aka.ms/Atnbkq https://aka.ms/Ane65v https://aka.ms/H3kj6f https://aka.ms/Yfec96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Όταν κατεβάζουμε χαρτες για πλοηγηση χωρις δεδομενα γραφουν ότι είναι 201mb. Αμα όμως παμε στο χωρο αποθηκευσης βλέπουμε ότι εχουν κατεβει μονο 52.5 mb . Μετα πως εχουμε την απαιτηση να δουλεψουν. Εμένα στο χώρο αποθήκευσης γράφει 73,5MB για τους χάρτες! Επίσης η εφαρμογή MapFactor που πρότεινες πιο πάνω, πιάνει 177MB!!!! ;) Edited May 13, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εμένα στο χώρο αποθήκευσης γράφει 73,5MB για τους χάρτες! 65.2ΜΒ εδώ. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) 65.2ΜΒ εδώ. WTF? εφαρμογες-χωρος αποθηκευσης-αυτη η συσκευή(αναλογα που είναι αποθηκευμένοι)-χαρτες. 52.5 σε μενα και αν παμε στις εφαρμογες και παιχνίδια-χαρτες βλέπουμε ότι είναι αλλα 15.3 mb η εφαρμογή. Στην 1066 εφαρμογή και χαρτες ξεπερνουσαν τα 300mb. Edited May 13, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts