Jump to content

[Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 908
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις. Ισως δοκιμασω το sygic καποια στιγμη.

Στους χάρτες here, να γνωρίζεις πως έχει να γίνει ενημέρωση για τα μαγαζιά από χρόνια.

Δείχνει μαγαζιά που έχουν κλείσει εδώ και αρκετά χρόνια και δεν δείχνει άλλα που έχουν ανοίξει πριν αρκετά χρόνια.

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Μετά την σημερινή αναβάθμιση των χαρτών και της επετειακής συμβαίνει το εξής. Ενώ τώρα βρίσκει την τοποθεσία αμέσως όταν πατάω έναρξη ενώ βρίσκει την διαδρομή δεν ξεκινάει να κάνει τίποτα. Απλά πάνω δεξιά αν σύρω με το δάχτυλο εμφανίζει τις οδηγίες για το που να στρίψω κτλ. Κάνω κάτι λάθος; Ο τρόπος που βάζω την διαδρομή είναι ο εξής: Στην εφαρμογή πατάω τον κύκλο για να βρει την τοποθεσία μου. Μετά τον μεγεθυντικό φακό για να βρώ την οδό , μετά οδηγίες και βγάζεις τις διαδρομές. Επιλέγω μία και μετά πατάω μετάβαση. Δείχνει την διαδρομή από ψηλά και δεν κάνει κάτι άλλο. Με soft reset δεν λύθηκε κάτι. Με τον ίδιο τρόπο δουλευε η πλοήγηση πριν. Καμιά ιδέα μήπως γλυτώσω το hard reset;

TCL 40 NXTPAPER

Μετά την σημερινή αναβάθμιση των χαρτών και της επετειακής συμβαίνει το εξής. Ενώ τώρα βρίσκει την τοποθεσία αμέσως όταν πατάω έναρξη ενώ βρίσκει την διαδρομή δεν ξεκινάει να κάνει τίποτα. Απλά πάνω δεξιά αν σύρω με το δάχτυλο εμφανίζει τις οδηγίες για το που να στρίψω κτλ. Κάνω κάτι λάθος; Ο τρόπος που βάζω την διαδρομή είναι ο εξής: Στην εφαρμογή πατάω τον κύκλο για να βρει την τοποθεσία μου. Μετά τον μεγεθυντικό φακό για να βρώ την οδό , μετά οδηγίες και βγάζεις τις διαδρομές. Επιλέγω μία και μετά πατάω μετάβαση. Δείχνει την διαδρομή από ψηλά και δεν κάνει κάτι άλλο. Με soft reset δεν λύθηκε κάτι. Με τον ίδιο τρόπο δουλευε η πλοήγηση πριν. Καμιά ιδέα μήπως γλυτώσω το hard reset;

Δεν εχει κλειδωσει το gps απολυτα.

Πατα πανω στο κυκλακι της τοποθεσιας και θα σου βγαλει την αποκλιση που εχει το gps από την πραγματικη σου θεση.

Αν η αποκλιση δεν είναι κατω από 20 μετρα δεν ξεκινα πλοηγηση.

Δεν εχει κλειδωσει το gps απολυτα.

Πατα πανω στο κυκλακι της τοποθεσιας και θα σου βγαλει την αποκλιση που εχει το gps από την πραγματικη σου θεση.

Αν η αποκλιση δεν είναι κατω από 20 μετρα δεν ξεκινα πλοηγηση.

Έχεις δίκιο. Πατάω και στην αρχή μου βγάζει 853μ. Πατώντας στο κυκλάκι 4 με 5 φορές πέφτει κάτω από τα 20μ και μετά λειτουργεί κανονικά. Πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω σωστά;

TCL 40 NXTPAPER

Έχεις δίκιο. Πατάω και στην αρχή μου βγάζει 853μ. Πατώντας στο κυκλάκι 4 με 5 φορές πέφτει κάτω από τα 20μ και μετά λειτουργεί κανονικά. Πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω σωστά;

Αυτό το πρόβλημα το παρατηρω στην τελευταια εκδοση των 10. Στις προηγούμενες εκδοσεις κλειδωνε ποιο ευκολα.

Ας ελπισουμε να το διορθωσουν.

Δεν εχεις να κανεις κατι από την πλευρα σου όλα σωστα τα εχεις.

Αυτό το πρόβλημα το παρατηρω στην τελευταια εκδοση των 10. Στις προηγούμενες εκδοσεις κλειδωνε ποιο ευκολα.

Ας ελπισουμε να το διορθωσουν.

Δεν εχεις να κανεις κατι από την πλευρα σου όλα σωστα τα εχεις.

Το θέμα είναι οτι μου βγάζει πολλά μέτρα από κει που είμαι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω το gps καθόλου. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; Λέω να κάνω hard reset το σάββατο και αν δεν επανέλθει με βλέπω ξανά στα 8.1 για τρίτη φορά :lol:

TCL 40 NXTPAPER

Μόλις επέστρεψα από ταξίδι 800χλμ και όλα ήταν άψογα. Κανένα λάθος.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αμα ξεκινησει η πλοηγηση (σε βρουν οι δορυφόροι)οι χαρτες είναι αψογοι.

Προχτες πηγα μια εκδρομη 50 χιλ ποιο μακρια από εκει που κινουμε συνηθως. Σε ολη την διαδρομή ειχα κλειστα τα δεδομενα και το gps. Αφου εφτασα ανοιξα το gps (χωρις δεδομενα) για να βρω μια τοποθεσια εκει κοντα.

Επι 20 λεπτα αδυνατουσε να δουλεψει.(μου ελεγε δεν υπαρχει σημα gps)

Τελικα ανοιξα τα δεδομενα για 5sec και τα ξανακλεισα. Ε αυτό ηταν από κει και περα το gps κλειδωνε αμεσως(χωρις δεδομενα).

Αυτό που θελω να πω είναι ότι αν δεν ειχα δεδομενα το συστημα θα με ειχε κρεμασει. Στις προηγούμενες εκδοσεις πριν την επετειακη δεν ειχα αντιμετοπισει τετοιο πρόβλημα.

Αμα ξεκινησει η πλοηγηση (σε βρουν οι δορυφόροι)οι χαρτες είναι αψογοι.

Προχτες πηγα μια εκδρομη 50 χιλ ποιο μακρια από εκει που κινουμε συνηθως. Σε ολη την διαδρομή ειχα κλειστα τα δεδομενα και το gps. Αφου εφτασα ανοιξα το gps (χωρις δεδομενα) για να βρω μια τοποθεσια εκει κοντα.

Επι 20 λεπτα αδυνατουσε να δουλεψει.(μου ελεγε δεν υπαρχει σημα gps)

Τελικα ανοιξα τα δεδομενα για 5sec και τα ξανακλεισα. Ε αυτό ηταν από κει και περα το gps κλειδωνε αμεσως(χωρις δεδομενα).

Αυτό που θελω να πω είναι ότι αν δεν ειχα δεδομενα το συστημα θα με ειχε κρεμασει. Στις προηγούμενες εκδοσεις πριν την επετειακη δεν ειχα αντιμετοπισει τετοιο πρόβλημα.

Για να δουλέψει σωστά το GPS χωρίς δεδομένα θα πρέπει να είσαι σταματημένος και σε ανοικτό ουρανό για λίγα λεπτά. Μετά το GPS στο κινητό δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις αφού καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Όλα τα gps όταν είναι για πολύ χρόνο κλειστά αργούν να κλειδώσουν γιατί μεγαλώνει η απόκλιση της ώρας του κινητού με την ώρα των δορυφόρων.

Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

Για να δουλέψει σωστά το GPS χωρίς δεδομένα θα πρέπει να είσαι σταματημένος και σε ανοικτό ουρανό για λίγα λεπτά. Μετά το GPS στο κινητό δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις αφού καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Όλα τα gps όταν είναι για πολύ χρόνο κλειστά αργούν να κλειδώσουν γιατί μεγαλώνει η απόκλιση της ώρας του κινητού με την ώρα των δορυφόρων.

Ημουν σε ανοικτο χωρο για 20 λεπτα όπως γραφω. Με προηγούμενες εκδοσεις του λειτουργικου δεν ειχα πρόβλημα.

Το gps τις mls το εχω κλειστο κανα 6μηνο και μολις το ανοιξω βρισκει αμεσως σημα .

Ημουν σε ανοικτο χωρο για 20 λεπτα όπως γραφω. Με προηγούμενες εκδοσεις του λειτουργικου δεν ειχα πρόβλημα.

Το gps τις mls το εχω κλειστο κανα 6μηνο και μολις το ανοιξω βρισκει αμεσως σημα .

Παίζει επίσης ρόλο η θέση, η διασπορά και ο αριθμός των δορυφόρων την δεδομένη στιγμή. Στο δικό μου κινητό δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη έκδοση. Τα GPS στα κινητά πάντως δεν τα πολυεμπιστεύομε.

Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

το here drive απενεργοποιημενο στα windows 10 τωρα με ποιο gps πρεπει να λειτουργησω?

Maps η χάρτες αν το έχειςστα ελληνικά

δεν με κανει πλοηγηση η συγκεκριμενη εφαρμογη και δεν ξερω το λογο ενω καποιες αλλες κανει πλοηγηση

Ολα τα gps αργούν να κλειδώσουν μετα απο cold reboot....αργούν να βρουν δορυφόρο και να κλειδώσουν.....ακομα και τις αγοράς όταν κανεις hard reset αργούν να κλειδώσουν,στα κινητά απλα κατεβάζει Απο τα δεδομένα κάποια στοιχεία που βρίσκονται οινδορυφοροι και κλειδωνει αμεσως..ελαχιστα δεδομένα που ειναι χαζό να ταβεχεις απενεργοποιημένα.....
KTLK

εσυ δοκιμασες την εφαρμογη χαρτες?

σε κανει κανονικη πλοηγηση δηλαδη κουνιετε ο δειχτης εκει που πας εσυ?

Καλησπερα απο ελλαδα επιτελους!!!λοιπον οι χαρτες και γενικοτερα η πλοηγηση δουλεψαν υποδειγματικα σε ολη την κεντρικη ευρωπη. Κυριολεκτικα με πηγαινε πορτα πορτα. Εβρισκε στιγμα ακαριαια!!!!μου λειπει ομως πολυ η λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο. Οπως ειχε στο here. Ηθελα να οδηγω και να βλεπω διπλα μου τι υπαρχει. Η νεα ανανεωση στους χαρτες πως ακριβως μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε;μετα απο λιγο landskape view η εφαρμογη σταματα.

Καλησπερα απο ελλαδα επιτελους!!!λοιπον οι χαρτες και γενικοτερα η πλοηγηση δουλεψαν υποδειγματικα σε ολη την κεντρικη ευρωπη. Κυριολεκτικα με πηγαινε πορτα πορτα. Εβρισκε στιγμα ακαριαια!!!!μου λειπει ομως πολυ η λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο. Οπως ειχε στο here. Ηθελα να οδηγω και να βλεπω διπλα μου τι υπαρχει. Η νεα ανανεωση στους χαρτες πως ακριβως μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε;μετα απο λιγο landskape view η εφαρμογη σταματα.

Δυστυχώς αυτό δεν γίνετε και σβήνει και η οθόνη κάποια στιγμή! :(

Το έχω δοκιμάσει. Οι here ήταν πολύ μπροστά σ' αυτό το θέμα! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομιζω το sygic το κανει αυτο. Δοκιμασε το , ετσι και αλλιως χωρις την φωνητικη πλοηγηση ειναι δωρεαν και εχει οφλαιν χαρτες της tomtom που θεωρουνται απο τους καλυτερους. Η εφαρμογη ειναι universal και πολυ καλα σχεδιασμενη. Edited by georgb

Εχω βολευτει με το speedometer GPS+

Δεν ξερω αν καταλαβα τι εννοεις αλλα εγω μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις στους χαρτες μπορω να το εχω ανοιχτο χωρις προορισμο και το στιιγμα να μετακινειται στους χαρτες οσο εγω μετακινουμε.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

@st1313 εμείς λέμε με τους χάρτες μαζί να βλέπεις και που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή!

Αυτό το έκανε μόνο το here drive+.

Δεν ξερω αν καταλαβα τι εννοεις αλλα εγω μετα τις τελευταιες αναβαθμισεις στους χαρτες μπορω να το εχω ανοιχτο χωρις προορισμο και το στιιγμα να μετακινειται στους χαρτες οσο εγω μετακινουμε.

Δεν σου έσβησε η οθόνη;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Sygic

παίδες μια ερώτηση . το πρόγραμμα αυτό μετά της 8 μέρες σου αφαιρεί την premium έκδοση αλλά σε αφήνει να βρεις offline διευθυνσης

κάτι που μόνο αυτό με νοιάζει . και να πω πως ξέρω υπάρχει της microsoft η χάρτες αλλά είναι πολύ ποιο γρήγορο το sygic

στο WP μετά της 8 μέρες σε αφήνει ? η κλειδώνεται όλο το πρόγραμμα ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

@st1313 εμείς λέμε με τους χάρτες μαζί να βλέπεις και που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή!

Αυτό το έκανε μόνο το here drive+.

Δεν σου έσβησε η οθόνη;

Για να σου πω την αληθεια δεν το αφησα τοσο ωστε να παρατηρησω κατι

Θα το δω και θα σου πω

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI