katsiletra Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Φοβάμαι μήπως έχουμε θέμα σε κινητά με 1GB RAM και δεν μπορεί να την τρέξει πλέον όπως το facebook. Αυτό είναι λίγο απίθανο γιατί και στο 950xl έχει πρόβλημα με 3GB RAM, οπότε η .251 έχει θέμα. Με την .138 έκδοση δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Αυτό είναι λίγο απίθανο γιατί και στο 950xl έχει πρόβλημα με 3GB RAM, οπότε η .251 έχει θέμα. Με την .138 έκδοση δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ποια .138; :worry: Όλοι την .251 πήραν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Ποια .138; :worry: Όλοι την .251 πήραν! Σαν insider λέω που τη δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Σαν insider λέω που τη δοκίμασα. Χάχα μας έδωσαν την άστρωτη για επίσημη! Ίσως με την επόμενη μικρή αναβάθμιση να στρώσει! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Έχω κατεβάσει τον χάρτη Ελλάδας με 203 mb αν θυμάμαι καλά Εγώ έχω κανονικά ευυρεση πληροφοριών χωρίς σύνδεση. Αύριο θα σας πω και για πλοήγηση. Τσέκαρε το σίγουρα. Μπες ρυθμισεις, βαλε χάρτες στην αναζήτηση και πατα εκεί για χωρίς σύνδεση. Πρέπει να υπάρχει της Ελλάδας. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Εγώ έχω κανονικά ευυρεση πληροφοριών χωρίς σύνδεση. Αύριο θα σας πω και για πλοήγηση. Τσέκαρε το σίγουρα. Μπες ρυθμισεις, βαλε χάρτες στην αναζήτηση και πατα εκεί για χωρίς σύνδεση. Πρέπει να υπάρχει της Ελλάδας. Sent from mTalk Την Ελλάδα με ποσα MB την έχει σε σένα; Σε μας κατέβηκε από τα 286-9MB, κάπου εκεί ήταν πριν, στα 203MB! Προσωπικά δεν έκανα πλοήγηση ακόμα! Η Ελλάδα σε μένα είναι ήδη κατεβασμένη! Edited May 6, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Σήμερα που δοκίμασα 2 φορές είχα κανονικά πλοήγηση χωρίς δεδομένα ενεργά. Τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ έχω κανονικά ευυρεση πληροφοριών χωρίς σύνδεση. Αύριο θα σας πω και για πλοήγηση. Τσέκαρε το σίγουρα. Μπες ρυθμισεις, βαλε χάρτες στην αναζήτηση και πατα εκεί για χωρίς σύνδεση. Πρέπει να υπάρχει της Ελλάδας. Sent from mTalk Την Ελλάδα με ποσα MB την έχει σε σένα; Σε μας κατέβηκε από τα 286-9MB, κάπου εκεί ήταν πριν, στα 203MB! Προσωπικά δεν έκανα πλοήγηση ακόμα! Η Ελλάδα σε μένα είναι ήδη κατεβασμένη! Μόλις τώρα έσβησα τον ήδη κατεβασμένο χάρτη και ξανακατέβασα την "Ελλάδα", πάλι 203ΜΒ. Αναζήτηση χωρίς σύνδεση, δεν γίνεται, δεν λειτουργεί. Σήμερα που δοκίμασα 2 φορές είχα κανονικά πλοήγηση χωρίς δεδομένα ενεργά. Τις προηγούμενες μέρες δεν μπορούσα. Η πλοήγηση γενικά λειτουργεί. Αναζήτηση χωρίς δεδομένα, δοκίμασες? Πείτε λίγο συσκευή (όχι ότι παίζει ρόλο) και έκδοση Wp, map app. 950 εδώ, στην 15208 (οι "νέες" λίγο μετά την CU, slow/fast insider), με εφαρμογή "Χάρτες" 5.1703.762.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ με τον χάρτη των 203mb κάνω κανονικά αναζήτηση χωρίς δεδομένα... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Εγώ με τον χάρτη των 203mb κάνω κανονικά αναζήτηση χωρίς δεδομένα... Sent from mTalk Ψάχνεις κάτι που είχες ψάξει και παλιότερα? Βάλε τελείως άσχετη διεύθυνση και ψάξε, πχ Ερμού 22, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα κλπ. Τώρα βλέπω πως δεν είσαι σε CU ή μεταγενέστερη...λογικό να μην έχεις πρόβλημα. Ενδιαφέρον το ότι ο χάρτης μειωμένου μεγέθους σου λειτουργεί σωστά. Edited May 6, 2017 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ψάχνεις κάτι που είχες ψάξει και παλιότερα? Βάλε τελείως άσχετη διεύθυνση και ψάξε, πχ Ερμού 22, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα κλπ. Τώρα βλέπω πως δεν είσαι σε CU ή μεταγενέστερη...λογικό να μην έχεις πρόβλημα. Ενδιαφέρον το ότι ο χάρτης μειωμένου μεγέθους σου λειτουργεί σωστά. Δοκιμή σημερινή. Αν κάνω αναζήτηση σε κάτι που είχα ψάξει παλιότερα μου δίνει οδηγίες χωρίς δεδομένα. Αν όμως ψάξω μια νέα οδό δεν βρίσκει τίποτα και πρέπει να ενεργοποιήσω δεδομένα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ψάχνεις κάτι που είχες ψάξει και παλιότερα? Βάλε τελείως άσχετη διεύθυνση και ψάξε, πχ Ερμού 22, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα κλπ. Τώρα βλέπω πως δεν είσαι σε CU ή μεταγενέστερη...λογικό να μην έχεις πρόβλημα. Ενδιαφέρον το ότι ο χάρτης μειωμένου μεγέθους σου λειτουργεί σωστά. Σε μένα κανονικά όλα. Χωρίς δεδομένα ο,τι και να ψάξω.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Είναι καποιο πρόβλημα με τους χαρτες που κατεβαζει 203 mb εναντι 287. Δεν υπαρχει αυτό που λες με την ram η εφαρμογή είναι η ιδια που ετρεχε πριν την αναβαθμιση του λειτουργικου και δουλευε αψογα. 283MB,είναι στο δικό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 283MB,είναι στο δικό μου! Σε ποια εκδοση του λειτουργικου εισαι? Μηπως στην 1066? Εκει δεν υπαρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Πάντως στην creators στους νέους χάρτες έχει αφαιρεθεί η ιόνια οδός, η Κορίνθου-Πατρών καθώς και τα Τέμπη. Ενώ στο 735 που έχω με την anniversary τις έχει κανονικά τις νέες Εθνικές οδούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Δοκιμή σημερινή. Αν κάνω αναζήτηση σε κάτι που είχα ψάξει παλιότερα μου δίνει οδηγίες χωρίς δεδομένα. Αν όμως ψάξω μια νέα οδό δεν βρίσκει τίποτα και πρέπει να ενεργοποιήσω δεδομένα. Αυτό, ισχύει. Τις παλιές αναζητήσεις, στις βγάζει και χωρίς σύνδεση (το γιατί, αυτοί το ξέρουν μόνο). Για νέους προορισμούς όμως, θέλει δεδομένα. Σε μένα κανονικά όλα. Χωρίς δεδομένα ο,τι και να ψάξω.. Sent from mTalk Δεν έχεις Creator's, για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Το ελεγξα σήμερα. Κανονική φωνητική πλοήγηση χωρίς δεδομένα, παρά μόνο με κατεβασμένους χάρτες. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 με βάλατε σε περιέργεια και το δοκίμασα μόνο με κατεβασμένους χάρτες (203ΜΒ) τα βρίσκει όλα και αναζήτηση σε διεύθυνση για πρώτη φορά όλα τα παραπάνω σε 650 με cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 με βάλατε σε περιέργεια και το δοκίμασα μόνο με κατεβασμένους χάρτες (203ΜΒ) τα βρίσκει όλα και αναζήτηση σε διεύθυνση για πρώτη φορά όλα τα παραπάνω σε 650 με cu Ε μα με κατεβασμένους λέμε! Είναι ένα απο τα deal για WP Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τελικά κάνει πλοήγηση χωρίς ίντερνετ με την Creator με κατεβασμένο τον χάρτη στα 203MB; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 @evris2013 Μόλις τώρα έσβησα τον ήδη κατεβασμένο χάρτη και ξανακατέβασα την "Ελλάδα", πάλι 203ΜΒ. Αναζήτηση χωρίς σύνδεση, δεν γίνεται, δεν λειτουργεί. Η πλοήγηση γενικά λειτουργεί. Αναζήτηση χωρίς δεδομένα, δοκίμασες? Πείτε λίγο συσκευή (όχι ότι παίζει ρόλο) και έκδοση Wp, map app. 950 εδώ, στην 15208 (οι "νέες" λίγο μετά την CU, slow/fast insider), με εφαρμογή "Χάρτες" 5.1703.762.0 Ψάχνεις κάτι που είχες ψάξει και παλιότερα? Βάλε τελείως άσχετη διεύθυνση και ψάξε, πχ Ερμού 22, Θεσσαλονίκη, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα κλπ. Τώρα βλέπω πως δεν είσαι σε CU ή μεταγενέστερη...λογικό να μην έχεις πρόβλημα. Ενδιαφέρον το ότι ο χάρτης μειωμένου μεγέθους σου λειτουργεί σωστά. Αυτό, ισχύει. Τις παλιές αναζητήσεις, στις βγάζει και χωρίς σύνδεση (το γιατί, αυτοί το ξέρουν μόνο). Για νέους προορισμούς όμως, θέλει δεδομένα. Δεν έχεις Creator's, για αυτό. Επιγραμματικά, μπας και βγάλουμε άκρη. Σε εμένα, στο 950, στην έκδοση τηλεφώνου/χαρτών που αναφέρω παραπάνω, αναζήτηση χωρίς δεδομένα, σε νέο προορισμό, δεν λειτουργεί. Η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά, με ή χωρίς. Μου κάνει εντύπωση το 650 με Creator's που λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Τελικά κάνει πλοήγηση χωρίς ίντερνετ με την Creator με κατεβασμένο τον χάρτη στα 203MB; Έμένα ναι με όλα τα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω, γι αυτό σας ρωτάω. Σε μένα δεν ξέρω ακόμα αν λειτουργεί η πλοήγηση χωρίς ίντερνετ όπως και πριν! Όταν θα το δοκιμάσω θα σας πω αν λειτουργεί ή όχι. @Dekaohtoura κι εγώ την ίδια έκδοση εφαρμογής έχω στους χάρτες! Edited May 8, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω, γι αυτό σας ρωτάω. Σε μένα δεν ξέρω ακόμα αν λειτουργεί η πλοήγηση χωρίς ίντερνετ όπως και πριν! Όταν θα το δοκιμάσω θα σας πω αν λειτουργεί ή όχι. @Dekaohtoura κι εγώ την ίδια έκδοση εφαρμογής έχω στους χάρτες! Εμένα λειτουργεί κανονικά και η πλοήγηση και η αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εμένα λειτουργεί κανονικά και η πλοήγηση και η αναζήτηση. Ποια συσκευή έχεις; Ξέχασα... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts