danaos2000 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Στο 950xl υπάρχουν στο store αλλά λέει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην συσκευή αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πλοήγηση χωρίς εκφώνηση ονομάτων οδών δεν είναι πλήρης. Αυτό στα ελληνικά δεν γίνεται από την Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Πλοήγηση χωρίς εκφώνηση ονομάτων οδών δεν είναι πλήρης. Αυτό στα ελληνικά δεν γίνεται από την Microsoft Μια χαρα ειναι στα ελληνικα, σε lumia 930 k lumia 550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Μια χαρα ειναι στα ελληνικα, σε lumia 930 k lumia 550 Το ίδιο και σε 1520. Δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Και σε 640 που το είχα δοκιμάσει παίζει μια χαρά η ελληνική φωνητική πλοήγηση. Μήπως χρειάζεται ένα soft ή hard reset ο φίλος για να στρώσει; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Λοιπόν, συνήλθαν οι "χάρτες", δηλαδή ακούγεται φωνητική πλοήγηση (με τη φωνή του HERE, τέλος πάντων). Εντούτοις, είναι τραγικό το ότι καλύπτουν κυριολεκτικά τη μισή οθόνη του κινητού οι ονομασίες των οδών και λοιπές πληροφορίες, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για τον χάρτη. Ελπίζω να μη σταματήσουν το HERE, γιατί τη βάψαμε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Στις 30 ιουνιου 2016 το HERE MAPS,DRIVE δεν θα ειναι διαθεσιμο για συσκευες με win 10 mob.Mετα θα χρησιμοποιειτε χαρτες των windows Καλο δρομο και να οδηγειτε προσεκτικα.Οι χαρτες windows λειτουργουν κανονικα με φων.εντολες σε lumia 925,650,620.550... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Aπό τους χάρτες αν θες πλοήγηση φωνητική σε πάει στο Here Drive+. Αν το Drive+, όπως καταλαβαίνω, δεν λειτουργεί στα 10 (όταν και αν τα πάρουμε) τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Aπό τους χάρτες αν θες πλοήγηση φωνητική σε πάει στο Here Drive+. Αν το Drive+, όπως καταλαβαίνω, δεν λειτουργεί στα 10 (όταν και αν τα πάρουμε) τι γίνεται; Στο 925,650,620,550 που λειτουργουν με win 10 εχω μονον win maps με φωνητικη πλοηγηση την οποια την κατεβαζει μαζι με το χαρτη αναλογα με την γλωσσα του τηλεφωνου Το here maps τελος για μενα διοτι τελος απο το store τον ιουνιο [here maps την αγορασαν audi-bmw] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Aπό τους χάρτες αν θες πλοήγηση φωνητική σε πάει στο Here Drive+. Αν το Drive+, όπως καταλαβαίνω, δεν λειτουργεί στα 10 (όταν και αν τα πάρουμε) τι γίνεται; Μόνο στα windows phone ειναι ξεχωριστά apps στο here,σε όλα τα υπόλοιπα iOS,android και windows desktop,μια εφαρμογή ειναι και τα καμει όλα. Τωρα η αντίστοιχη εφαρμογή που περιέχει τους here maps ,τόσο στα windows mobile,όσο και στα windows desktop,θα ειναι η default εφαρμογή των χαρτών! Από εκεί θα τα κανεις όλα και χάρτες και πλοήγηση και πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Edited March 16, 2016 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κάποιες απο τις επερχομενες αλλαγες στο προγραμμα χαρτες https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/17/new-features-in-windows-10-maps-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Update για τους χάρτες της Microsoft http://www.theverge.com/2016/3/18/11259820/microsoft-windows-10-maps-app-updates Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Γεια σε ολους,εχω το 640ds και εκανα την αναβαθμιση σε 10.εγκατεστησα το copilot και οταν το τρεχω κρασαρη και κλεινει.Οταν ειχα τα 8.1 ετρεχε κανονικα.Μπορει να βοηθησει κανεις;Ευχαριστω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Γεια σε ολους,εχω το 640ds και εκανα την αναβαθμιση σε 10.εγκατεστησα το copilot και οταν το τρεχω κρασαρη και κλεινει.Οταν ειχα τα 8.1 ετρεχε κανονικα.Μπορει να βοηθησει κανεις;Ευχαριστω. Σε 535 που το εκανα δοκιμαστικα εγκατασταση το ανοιγει, κατεβασα και τον χαρτη της ελλαδας και δουλευει οκ. Μονο την πρωτη πρωτη φορα που το ανοιξα εκλεισε, οταν μου ζητησε η εφαρμογη δικαιωματα να εχει προσβαση στην θεση μου. Αν δεν εχεις αποθηκευμενους χαρτες μηπως να δοκιμαζες να το απεγκαταστησεις και να το περασεις ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 παιδια βοηθειααα. εβαλα τα δεκαρια. στο here drive παω να συνδεθω και λεει δεν μπορει να συνδεθει στον σερβερ. εκει που λεει νοκια ακαουντ (λογικο αφου εχει κλεισει). πως ομως συνδεομαι να δω τα αγαπημενα μου? ειχα κανειμερτζ το νοκια ακαουντ με το μαικροσοφτ ακαουντ και ειχαν περαστει τα αγαπημενα. τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Με τον λογαριασμό Microsoft δεν μπαίνει; Εγώ έτσι το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε 535 που το εκανα δοκιμαστικα εγκατασταση το ανοιγει, κατεβασα και τον χαρτη της ελλαδας και δουλευει οκ. Μονο την πρωτη πρωτη φορα που το ανοιξα εκλεισε, οταν μου ζητησε η εφαρμογη δικαιωματα να εχει προσβαση στην θεση μου. Αν δεν εχεις αποθηκευμενους χαρτες μηπως να δοκιμαζες να το απεγκαταστησεις και να το περασεις ξανα. Το επανεγκατεστησα,ομως και παλι δεν τρεχει.Μου ζηταει να εχει δικαιωματα της προσβασης θεσης μου και μετα κλεινει.Θα κανω φορματ την καρτα μου και θα το τρεξω ξανα.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το ίδιο και σ εμένα με το copilot. Εχω το 640 ds lte. Και που φόρμαρα την κάρτα μνήμης και που το εγκατεστησα στη συσκευή τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Με τον λογαριασμό Microsoft δεν μπαίνει; Εγώ έτσι το κάνω οχι, δεν ξερω γιατι Edited March 19, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Καλημερα σε ολους. Μια ερωτηση. Εγω που εχω την εφαρμογη drive,here maps στο 950,θα μπορω να τους χρησιμοποιω στις 1ουλιου για παραδειγμα;τι θα συμβει σε ολους οσους εχουν κατεβασει την πλατφορμα here; Και κατι τελευταιο. Οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα πουθενα στην εφαρμογη χαρτες της microsoft λειτουργεια οδηγησης. Να οδηγας δηλαδη και η τελεια του στιγματος να γινεται κερσορας σε προσανατολισμενο χαρτη;την εφαρμογη drive δηλαδη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μετα τα συνεχόμενα updates το τηλεφωνο άψογο. Είδα οτι έχουμε default μια εφαρμογη maps. Μου ζήτησε και κατέβασα τον ελληνικό χάρτη. Φωνητικά θα εχει η χρειαζεται κάποια άλλη εγκατάσταση ; Αυτή αντικαθιστά της here εφαρμογες; Τις here τις εχει εγκαταστημένες ξανά. Μπορω να της σβήσω;το copilot τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 το copilot τι ειναι; Ειναι προγραμμα πλοηγησης αρκετα καλο με πληρωμη Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 στην εφαρμογη χαρτες μπορουν να περαστουν τα αγαπημενα απο here drive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σχετικα με το copilot, είναι free αλλά χωρίς φωνιτικές οδηγίες. Αρκετά καλό αλλά όπως προαναφέρθηκε μετά την αναβάθμηση σε 10αρια δεν παίζει, τουλάχιστο σ'εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Νέες προσθήκες στους χάρτες της ms https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/17/new-features-in-windows-10-maps-app/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts