tasose Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τι εννοείς αν πατήσουμε την επαφή στην μέση; Το έγραψα λάθος λόγο βιασύνης,πατάς την επαφή για να ανοίξει και φαίνεται στην μέση της συσκευής περίπου κάτω από την φωτογραφία της επαφής,μετά αν κυλήσεις από αριστερά προς τα δεξιά θα το δεις πάνω ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το έγραψα λάθος λόγο βιασύνης,πατάς την επαφή για να ανοίξει και φαίνεται στην μέση της συσκευής περίπου κάτω από την φωτογραφία της επαφής,μετά αν κυλήσεις από αριστερά προς τα δεξιά θα το δεις πάνω ψηλά. Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά γιατί δεν το εμφάνιζε. Τώρα οκ! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Off topic, μιας και αναφέρεστε στο Viber, το είδατε αυτό; Πολύ καλό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει. Κάποιος που το δοκίμασε να μας πει; Edited August 5, 2016 by niotheros Αντικατάσταση συνδέσμου Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Όσοι θέλετε το WhatsApp Beta μπορείτε να την κατεβασετε πριν η MS διορθώσει ένα πρόβλημα στο Store. Μπήκε και βγήκε... Δεν έχει κάποια διαφορά που να θέλγει για να την κρατήσεις με τα θεματάκια της. Πιο αργό από το κανονικό, έχει θέμα να στείλει κάποιες φορές, ελάχιστες-τριτεύουσσες διαφορές στο UI. Όταν με το καλό βγει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το ξέρω φίλε Χρυσόστομε. Την έχω κατεβάσει και τη διέγραψα πάλι, διότι δεν κοινοποιούσε εκτός αυτής (πχ από instagram σε Facebook beta). Μόλις το δοκίμασα και μπορείς κανονικά ( από instagram εννοώ) . Instagram έχω την original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχω το lumia 1520 και αναβάθμισα σε windows 10. Θέλω να αγοράσω μια ip camera για το σπίτι μου και όλες που ρώτησα είναι συμβατές με ios και android. μπορείτε να που προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο κάμερας καθώς και κάποια εφαρμογή στο store που να είναι συμβατή ; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγώ από 6tag δεν μου έδινε την επιλογή Facebook beta! Μέχρι το Messenger έφτανε... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 :!: Για προτάσεις εφαρμογών απευθυνόμαστε στο κατάλληλο θέμα :!: [Windows 10 Mobile] Προτάσεις Εφαρμογών Το παρόν θέμα αναφέρεται σε προβλήματα και απορίες σχετικά με την λειτουργία των εφαρμογών... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ξέρει να μας πει κανείς αν τα stories του Instagram θα υιοθετηθούν κι απο το 6tag ή είναι αποκλειστικό του Instagram; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με το store. Δεν κατεβάζει εφαρμογές ούτε ενημερώνει αυτές που εκκρεμούν. Με data προσπαθούσα τόσο καιρό, επικοινώνησα με την Microsoft οι οποίοι μου είπαν ότι είναι θέμα data και να προσπαθήσω με WiFi. Προσπάθησα με WiFi και πάλι τα ίδια! 2 εφαρμογές βγάζουν αυτές τις μπλε βούλες αναμονής που πάνε από τα αριστερά στα δεξιά και οι άλλες σε εκκρεμότητα. Εκτός από hard reset υπάρχει κάτι άλλο με το @%&@# κινητό που μπορώ να κάνω; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με το store. Δεν κατεβάζει εφαρμογές ούτε ενημερώνει αυτές που εκκρεμούν. Με data προσπαθούσα τόσο καιρό, επικοινώνησα με την Microsoft οι οποίοι μου είπαν ότι είναι θέμα data και να προσπαθήσω με WiFi. Προσπάθησα με WiFi και πάλι τα ίδια! 2 εφαρμογές βγάζουν αυτές τις μπλε βούλες αναμονής που πάνε από τα αριστερά στα δεξιά και οι άλλες σε εκκρεμότητα. Εκτός από hard reset υπάρχει κάτι άλλο με το @%&@# κινητό που μπορώ να κάνω; Soft reset Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπερα σας, υπαρχει στο store καποια εφαρμογη σαν το parallel space των android για δυο εφαρμογες viber σε dual sim; Ευχαριστω, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Soft reset Αν εννοείς αυτό με το power button και το volume down το έχω κάνει και αυτό :/ Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 καλησπέρα παιδιά, έχω το lumia 1520 και αναβάθμισα σε windows 10. Θέλω να αγοράσω μια ip camera για το σπίτι μου και όλες που ρώτησα είναι συμβατές με ios και android. μπορείτε να που προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο κάμερας καθώς και κάποια εφαρμογή στο store που να είναι συμβατή ; ευχαριστώ.IP CAM Controller Όταν την ανοίξεις γράφει και ποιες κάμερες υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Παιδια δώστε μια βοήθεια. Είμαι νέος κάτοχος του 950xl και αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ρύθμιση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Συγκεκριμένα δεν μπορω να περάσω το λογαριασμό μου στο gmail της google. Κάνω μέσα από τους λογαρισμούς "Προσθήκη Λογαριασμού¨" επιλέγω Google και μετά με πετάει σε ιστοσελίδα που λέει πως "Το πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζεται πλεόν" και μου ζητάει να κατεβάσω κάποιον φυλλομετρητή. Αυτή είναι όμως η γνωστή ιστοσελίδα που αφορά υπολογιστές καθώς έχει συνδέσμους για να κατεβάσεις κάποιον από τους γνωστούς φυλλομετρητές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ορίστε γιατί! http://mspoweruser.com/google-appears-blocking-windows-10-mobile-users-adding-google-accounts-outlook/ Edited August 6, 2016 by ikaros21 Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ορίστε γιατί! http://mspoweruser.com/google-appears-blocking-windows-10-mobile-users-adding-google-accounts-outlook/ Μια και δεν σκαμπάζω και πολύ απο αγγλικά , ποιά είναι η λύση στο πρόβλημα ;; Κομπλεξική google... Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μια και δεν σκαμπάζω και πολύ απο αγγλικά , ποιά είναι η λύση στο πρόβλημα ;; Κομπλεξική google... Η λύση είναι να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/easymail-for-gmail/9nblggh626nc?tduid=(f586c971a2986371aa2b4a683962e1fd)(263915)(2775081)()() Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν είναι η μοναδική δυσκολία που βάζουν. Όταν προσπαθούσες να δεις συνημμένο αρχείο που είχε σταλεί σε λογαριασμό google με το πρόγραμμα email των win10 του πισι έριχνε συνέχεια πόρτα και συγχρόνιζε στην 6-7η προσπάθεια (αν συγχρόνιζε και ποτέ) για να σε αναγκάσει να μπεις από το web mail τους. Είναι μέσα στις πρακτικές "υγειούς ανταγωνισμού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Η λύση είναι να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/easymail-for-gmail/9nblggh626nc?tduid=(f586c971a2986371aa2b4a683962e1fd)(263915)(2775081)()() είναι μόνο για PC :mad::mad::mad: Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 είναι μόνο για PC :mad::mad::mad: Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία ψαξίματος αλλά και βοήθεια από φίλο σε άλλο topic βρήκα λύση (αν και μερική όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια): 1ο Βήμα. (Καλύτερα) μέσα από το PC, μπαίνεις στον λογαριασμό της Google και από την εικόνα σου πάνω δεξιά επιλέγεις "Ο λογαριασμός μου". Στην συνέχεια από την σελίδα που θα ανοίξει επιλέξεις στα αριστερά την ενότητα "Σύνδεση και Ασφάλεια". Ακολούθως κατεβαίνεις τέρμα κάτω στην σελίδα που θα ανοίξει και ενεργοποιείς την επιλογή "Να επιτρέπονται οι λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές:" Από ότι διάβασα η Google θεωρεί κάποιους Mail clients λιγότερο ασφαλείς (όπως τον δικό μας) για αυτό και στην ουσία του απαγορεύει την ομαλή λειτουργία. Με την επιλογή αυτή αναιρούμε αυτή τη συμπεριφορά με τίμημα την λιγότερη ασφάλεια (μπούρδες κατά τη γνώμη μου). 2ο Βήμα. Στο κινητό τώρα θα δημιουργήσεις λογαριασμό ΟΧΙ όμως με την επιλογή Google (η οποία συνεχίζει να μην λειτουργεί) αλλά από την τελευταία επιλογή που λέει "Σύνθετη Ρύθμιση" και στη συνέχεια "Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο στο Internet" δίνοντας όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Θα προσέξεις στον Διακομιστή Εισερχόμενης ΑΛληλογραφίας να βάλεις τον "imap.gmail.com" και στον Διακομιστή Εξερχόμενης ΑΛληλογραφίας (SMTP) να βάλεις το "smtp.gmail.com". Επίσης στον τύπο λογαριασμού θα επιλέξεις "IMAP4". Μετά από αυτά ο λογαριασμός θα έχει δημιουργηθεί μόνιμα. Πρόσεξε αν παραλήψεις το 1ο Βήμα ο Λογαριασμός σου πάλι θα δημιουργηθεί μόνο που θα δεν θα κάνει login και θα σου εμφανίζει συνέχεια μήνυμα πως "Απαιτεί Προσοχή" και θα σου ζητάει να δίνεις συνεχώς τα στοιχεία εισόδου χωρίς ποτέ να σε αφήσει να μπεις. Όπως είπα και στην εισαγωγή μου η λύση αυτή είναι (για μένα) μερική γιατί δυστυχώς συγχρονίζει μόνο την Αλληλογραφία με τον mail client των Windows και όχι τις επαφές που εμένα με ενδιέφερε κυρίως. Είμαι 5 χρόνια στα Windows Phone έχω αλλάξει 5-6 από αυτά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την μεταφορά επαφων. Συγχρόνιζα πάντα μεσω Google εύκολα, γρήγορα και αλάνθαστα. Ξέρω ότι θα προτείνουν φίλοι να περάσω τις επαφές από το Gmail στο Outlook και να τις συγχρονίσω μέσω αυτού. Δεν αποτελεί όμως ούτε αυτό λύση για μένα γιατί στις περισσότερες επαφές έχω αντιστοιχίσει φωτογραφία την οποία δεν την δέχεται το Outlook!!! Δυστυχώς μέσα από το PC δεν μπορείς στο Outlook να αντιστοιχήσεις φωτογραφία όπως σε αφήνει το gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εδώ αναφέρεται μια λύση για το gmail: http://mspoweruser.com/microsoft-suggests-temporary-work-around-gmail-issue/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έχω μία απορία... αν η MS κόψει την πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google από το δικό της λογισμικό, ποιος θα ζημιωθεί περισσότερο; Ο ξενιστής ή το παράσιτο; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον (και γέλιο) μία τέτοια εξέλιξη. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εδώ αναφέρεται το βήμα 2 που λέει και ο φίλος πολύ σωστά παραπάνω. http://windowscentral.com/heres-how-you-can-add-your-gmail-account-outlook-windows-10-mobile Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Παιδιά που γράφει την έκδοση του Facebook beta; Δεν τη βρισκω ούτε στην εφαρμογή ούτε στο store! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα! Ασ μου πει κάποιος παρακαλώ αν υπάρχει εφαρμογή του etsy, του etsysell κ η κανονική του instagram στα windows 10. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts