Dihnekis300 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδια η εφαρμογη flickr central εφυγε απο tο store? Διαγραφηκε απο λαθος!:( Κατέβασε την perfect flicker. Κάνει την ίδια δουλειά και είναι πολύ καλύτερη και ομορφότερη. Επίσης μπορείς να πάρεις BBC CODE απευθείας απο την εφαρμογή. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Κατέβασε την perfect flicker. Κάνει την ίδια δουλειά και είναι πολύ καλύτερη και ομορφότερη. Επίσης μπορείς να πάρεις BBC CODE απευθείας απο την εφαρμογή. Sent from mTalk Αυτό ήθελα να του πω κι εγώ. Αλλά δεν βρήκα χρόνο νωρίτερα. Κι εγώ αυτό θα κάνω κι ας έχω το κανονικό. Πάντως πιο παλιά ήταν καλύτερο το Flickr. Εγώ την έχω και δουλεύει, κάνε τη μια Απεγκατάσταση και μετά πέρασε την ξανά... Κανένα σκάλωμα θα έφαγε. Μπα τίποτα πάλι. Τη πρώτη φορά με πέταξε και τη δεύτερη έβγαλε πάνω αριστερά με θολά γράμματα loading picture και τις τελίτσες. Αλλά το loading ήταν ατελείωτο! :( Edited May 10, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το perfect flicker το έχω και το δουλεύω όταν ανεβάζω εδώ φωτο με το BBCODE, απλα το central είχε το καλύτερο ανέβασμα για το site του Flickr Κατέβασα κάτι άλλα προγράμματα για να δοκιμάσω Άσχετο τώρα,το tile του ημερολογίου έπαψε να ενημερώνεται μετά τηνCU και την τελευταία ενημέρωση που μας ήρθε Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μήπως ξερει κανεις για καμια εφαρμογή σαν τη psiphon 113 που υπάρχει στο android? https://www.pcsteps.gr/134786-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 ειλικρινα απορω. μονο εγω εχω θεμα με τις αφυπνισεις? οταν εχει πολλες και κανεις γρηγορο σκρολ πανω κατω, κολαει και καποιες ενεργοποιουνται μονες τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το Spotify το έβγαλαν από το store; Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το Spotify το έβγαλαν από το store; Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή; Εγώ τη βρήκα πάντως. Αν και δεν είναι πάνω πάνω στις πρώτες επιλογές. Την έχουν βάλει πιο χαμηλά! http://imgur.com/A9aOBuT Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το Spotify το έβγαλαν από το store; Υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή; Ας ελπίσουμε ότι απλά το αναβαθμίζουν και θα ανέβει αργότερα... Αντίστοιχη είναι το Spoticast, αλλά θέλει πληρωμή, αν και αξίζει γιατί μπορείς να κατεβάσεις ότι τραγούδι θέλεις... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εγώ την έχω και δουλεύει, κάνε τη μια Απεγκατάσταση και μετά πέρασε την ξανά... Κανένα σκάλωμα θα έφαγε. Δούλεψε την επόμενη μέρα. Αλλά δεν μου βγάζει τις φωτογραφίες που βγήκα στην Αθήνα. Ενώ πριν τις έβγαζε! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παιδια καλημερα. ξερει κανεις πως στο messenger μπορουμε να κανουμε logout απ την εφαρμογη ωστε να μπουμε με αλλο προφιλ ? παει πακετακι με το facebook ? oσο κι αν το εψαξα δεν το βρηκα... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παιδια καλημερα. ξερει κανεις πως στο messenger μπορουμε να κανουμε logout απ την εφαρμογη ωστε να μπουμε με αλλο προφιλ ? παει πακετακι με το facebook ? oσο κι αν το εψαξα δεν το βρηκα... Μάλλον πακέτο πάει. Κι εγώ δεν βρήκα πως το απενεργοποιείς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 αρα μαλλον θελει logout από facebook, και μετα ψαξιμο... αυτες οι λεπτομερειες των windowsmobile, εχουν πολυ πλάκα... τις προαλλες ηθελα ν ανεβασω καποια βιντεακια στο facebook και οσο και να φορτωνε η μπαρα, καποια στιγμή κόλλαγε και δεν ολοκληρωνοταν. με ενα ταπεινο android μαρκα μ εκαψες, στο οποιο τα περασα στην μνημη του τα βιντεακια που ειχα τραβηξει με το 950xl, ολοκληρωθηκε τσακ μπαμ το ανεβασμα, με % ενδειξη της προοδου. .... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Παιδια καλημερα. ξερει κανεις πως στο messenger μπορουμε να κανουμε logout απ την εφαρμογη ωστε να μπουμε με αλλο προφιλ ? παει πακετακι με το facebook ? oσο κι αν το εψαξα δεν το βρηκα... Πήγαινε στις εφαρμογές και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων, λογικά θα σου ζητήσει να μπεις ξανά με νέο προφίλ. Αυτό με τα βίντεο που είπες σε εμένα τουλάχιστον μια χαρά τα ανεβάζει το δικό μου 950 XL. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σήμερα λίγο πριν είδα ξαφνικά το tile του Shazam έγινε διάφανο!!!! :) Νωρίτερα το πρωί ήταν κανονικά μπλε με το S μπροστά. Έγινε εσωτερική αναβάθμιση;... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σήμερα λίγο πριν είδα ξαφνικά το tile του Shazam έγινε διάφανο!!!! :) Νωρίτερα το πρωί ήταν κανονικά μπλε με το S μπροστά. Έγινε εσωτερική αναβάθμιση;... :lol: Μιας και ανέφερες το shazam: http://tinypic.com/r/2qx3h48/9. Το έχει και άλλος το πρόβλημα μου; Lumia 640. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Μιας και ανέφερες το shazam: http://tinypic.com/r/2qx3h48/9. Το έχει και άλλος το πρόβλημα μου; Lumia 640. Σχεδόν όλοι όσοι το έχουν σβήσει ή έχουν κάνει επαναφορά το τηλέφωνο τους, μιας και το έχουν αποσύρει από το store. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Σήμερα είχα σχεδόν όλο το πρωί πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού accuwheather. Όταν πήγαινα να ανοίξω την εφαρμογή, έμενε στον κύκλο που φορτώνει και καλούσε το 950XL που έχω. Το άφησα για να δω μήπως είναι κάποιο προσωρινό κόλλημα, αλλά όταν προσπάθησα να μπω πάλι το μεσημέρι είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τελικά έκανα απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση της εφαρμογής και έτσι έστρωσε. Πάντως με βλέπω να πηγαίνω για εργοστασιακή επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Μετά το creators update βλέπω το smartphone μου να έχει γίνει λίγο πιο αργό και κάποιες εφαρμογές που πριν άνοιγαν σχετικά γρήγορα, τώρα έχουν «βαρύνει» κάπως. Θα του δώσω για λίγο καιρό μία ευκαιρία μήπως κάτσει καλύτερα η αναβάθμιση και αν συνεχιστούν ή αυξηθούν τα κολλήματα θα πάω για hard reset. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Μιας και ανέφερες το shazam: http://tinypic.com/r/2qx3h48/9. Το έχει και άλλος το πρόβλημα μου; Lumia 640. Στο store που έψαξα, βγάζει αυτήν ως Shazam: http://imgur.com/Lt12oi8 Στη βιβλιοθήκη μου υπάρχει κανονικά, σε σχέση με κάτι άλλες που έφυγαν και από την βιβλιοθήκη! Σήμερα είχα σχεδόν όλο το πρωί πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού accuwheather. Όταν πήγαινα να ανοίξω την εφαρμογή, έμενε στον κύκλο που φορτώνει και καλούσε το 950XL που έχω. Το άφησα για να δω μήπως είναι κάποιο προσωρινό κόλλημα, αλλά όταν προσπάθησα να μπω πάλι το μεσημέρι είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τελικά έκανα απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση της εφαρμογής και έτσι έστρωσε. Πάντως με βλέπω να πηγαίνω για εργοστασιακή επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Μετά το creators update βλέπω το smartphone μου να έχει γίνει λίγο πιο αργό και κάποιες εφαρμογές που πριν άνοιγαν σχετικά γρήγορα, τώρα έχουν «βαρύνει» κάπως. Θα του δώσω για λίγο καιρό μία ευκαιρία μήπως κάτσει καλύτερα η αναβάθμιση και αν συνεχιστούν ή αυξηθούν τα κολλήματα θα πάω για hard reset. Κι εμένα από χθες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί δεν άνοιγε το AccuWeather. Άνοιξε από μόνο του προς το μεσημέρι, χωρίς απεγκατάσταση! ;) Edited May 12, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Σε 640 LTE που φοράει την 1066 όταν βγάζει φωτογραφία μετά εμφανίζει με μεγάλα γράμματα "αποθήκευση" και κολλάει εκεί. Διορθώνεται μόνο με restart και μετά αν βγάλεις νέα φωτογραφία πάλι τα ίδια. Καμία λύση εκτός hard reset; Αν κάνει reset θα παραμείνει η συσκευή στην 1066 ή θα πάει στην 297; Το πρόβλημα υπάρχει είτε αποθηκεύονται στο κινητό οι φωτογραφίες είτε στην sd. Δυστυχώς δεν σε αφήνει να σβήσεις την εφαρμογή κάμερα και να την κατεβάσεις πάλι. Edited May 13, 2017 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή ad blocker για w10m; Ή έστω καμιά ρύθμιση στον edge; Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή ad blocker για w10m; Ή έστω καμιά ρύθμιση στον edge; Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Όχι δεν υπάρχει στα WP, αν θες όμως κατεβάζεις τον monument browser που έχει AdBlocker. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 καλησπερα παιδια. πηρα νεο λουμια 950, και το ξαναστηνω απο την αρχη. ομως βλεπω πως πααααρρα πολλες εφαρμογες που εχω στο παλιο λουμια, τωρα δεν υπαρχουν. ή εγω κανω κατι λαθος. δε γινεται να εξαφανιστηκαν τοσες πολλες. μηπως παιζει κατι με το store? παραθετω μερικες που θα ηθελα οπωσδηποτε να βρω, και εξαφανιστηκαν δυστυχως.... bpm counter phonly bres to filmsarecool clarify open with maps clarify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 καλησπερα παιδια. πηρα νεο λουμια 950, και το ξαναστηνω απο την αρχη. ομως βλεπω πως πααααρρα πολλες εφαρμογες που εχω στο παλιο λουμια, τωρα δεν υπαρχουν. ή εγω κανω κατι λαθος. δε γινεται να εξαφανιστηκαν τοσες πολλες. μηπως παιζει κατι με το store? παραθετω μερικες που θα ηθελα οπωσδηποτε να βρω, και εξαφανιστηκαν δυστυχως.... bpm counter phonly bres to filmsarecool clarify open with maps clarify Δεν μπορείς να τις επαναφέρεις από τη βιβλιοθήκη ή από το store; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackfox2k7 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Στο store που έψαξα, βγάζει αυτήν ως Shazam: http://imgur.com/Lt12oi8 Για εναλλακτική του Shazam [δεν είναι πλέον διαθέσιμο], SoundHound. Βρίσκει τα πάντα, δοκιμασμένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Δεν μπορείς να τις επαναφέρεις από τη βιβλιοθήκη ή από το store;οχι φιλε δυστυχως. δεν τις εμφανιζει καν στη βιβλιοθηκη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts