Jump to content

gvargiam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gvargiam

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ, φίλε!!!
  2. Γειά σας παιδιά! Τώρα που το Vanced μας άφησε χρόνους οριστικά, υπάρχει κάποια εναλλακτική της προκοπής για να βάλω στο box μου; Έχω ένα Χ96Air με περασμένη την Slimbox.
  3. Έχουμε κανένα αξιόπιστο link για gcam;
  4. Πώς γίνεται αυτό; Είμαι ολίγον άσχετος...
  5. Καλά έκανα και δεν έδωσα το δικό μου. Τώρα θα πρέπει να το βάλω σε κανένα χρηματοκιβώτιο. Πλάκα πλάκα, μ' αυτά που διάβασα από εσάς, παιδιά, βλέπω να το ανασταίνω το XLάκι μου.
  6. Problem solved. Πάτησα παρατεταμένα το κουμπί για το bt του ηχείου και το βρήκε αμέσως. Θα τρελαθούμε τελείως, βρεεεε!!!
  7. Νομιζω πως είναι ορατό το τηλέφωνο την στιγμή που βλέπει το MI band και το Android TV box που έχω. Το να μην συνδέεται ένα κινητό με παλιό πρωτόκολλο bt με μια συσκευή με νεότερο, το καταλαβαίνω. Το αντίθετο όμως;
  8. Καλησπέρα παίδες. Προσπαθώ να συνδέσω την συσκευή με ένα ηχείο Bluetooth που έχω (Sony srs - xb10) και δεν το βλέπει καν (εννοείται ότι το ηχείο είναι ανοικτό). Στο Lumia 950 XL, συνδέεται κανονικά. Τι μπορεί να παίζει; (μην βαράτε, είμαι άσχετος με το Android)
  9. Καλησπέρα παίδες! Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα καλό tempered και μια ποιοτική wallet θήκη για redmi note 10 pro;
  10. Εγώ που είχα παρόμοια προβλήματα, με το ανεμιστηράκι που του έβαλα είδα μεγάλη διαφορά. Βάλε και μια εφαρμογή τύπου cpu monitor για να παρακολουθείς την θερμική συμπεριφορά. Στο δικό μου έπιανε μέχρι και 70-75 βαθμούς. Με ανεμιστήρα πολύ σπάνια ξεπερνάει τους 60. Και με την slimbox πλέον, είναι καρφωμένο κάτω από τους 55. Στο δικό μου, ο ανεμιστήρας τραβάει ρεύμα από την usb.
  11. Πόσο δίκιο είχες. Ο παπάρας κατά λάθος, έβαλα την ATV. Τώρα του έβαλα την PIE και όλα κομπλέ. Το μόνο που προς το παρόν δεν δουλεύει είναι το ertflix, αλλά, μικρό το κακό. Τελικά αυτήν την ρομ θα κρατήσω. Πολύ ελαφριά και σβέλτη.
  12. Σαν να έχεις δίκιο
  13. Φίλε, το μποξ το έχω ακριβώς ένα χρόνο τώρα. Νομίζω ότι και να θέλω, δεν γίνεται μετά από ένα τέτοιο διάστημα χρήσης να έχω οποιαδήποτε αξίωση από τον πωλητή. Και μιλάμε για βαριά χρήση, καθημερινά. Τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Έχω "καταργήσει" τα κανάλια και βλέπω μόνο YouTube κτλ. Ήρθε η ώρα του να αρχίσω να το σκαλίζω για να μάθω κάτι παραπάνω. Όοοοοταν χαλάσει, θα πάρω ένα άλλο. Πάντως αυτά που λες δεν με βρίσκουν αντίθετο. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κάλυψες πλήρως!
  14. Γιατί να το πουλήσω βρε αδερφέ; Μια χαρά κάνει την δουλειά του και θα το κρατήσω μέχρι να παραδώσει πνεύμα. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  15. Βρε το πλάκωσα στις τρύπες να καταλάβει!!!
  16. Λοιπόοοον! Με το ανεμιστηράκι είδα καλύτερη θερμική συμπεριφορά της τάξης των 10 βαθμών και περισσότερο. Εν τω μεταξύ κατάφερα και έβαλα το slimbox. Πολύ ωραία rom, πανάλαφρη, ΑΛΛΑ! Κάποιες εφαρμογές που με βόλεψαν π.χ. Facebook, messenger, stremio, cpu monitor, Microsoft edge, opera, you tube vanced δυστυχώς δεν... Υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω την μαμά rom ή θα πρέπει να συνηθίσω το "νέο καθεστώς";
  17. Ναι αυτό έχω. Τελικά είναι πιο απλό από ότι φανταζόμουν. Φοβόμουν μήπως ήταν κουμπωτό.
  18. Η μέγιστη θερμοκρασία που είδα ήταν 75οC. Μόλις αγόρασα ένα ανεμιστηράκι. Ή θα του ανοίξω τρύπες (του box) ή θα του ανοίξω το καπάκι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω πουθενά βίδες, εκτός και αν είναι κάτω από τα ποδαράκια της συσκευής (x96 Air).
  19. Α, μάλιστα. Ίσως να φταίει αυτό.
  20. Όλα κομπλέ μέχρι που συνέδεσα το μποξάκι με το pc. Παρότι bootάρει, το pc δεν το αναγνωρίζει. Ίσως φταίει το καλώδιο που είναι μακρύ; (1,5 μέτρο) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω βάλει cpu float εδώ και καιρό και το παρακολουθώ. Το 4Κ το αποφεύγω για τον λόγο που αναφέρεις, αλλά και γιατί η tv μου είναι hd ready (720p), οπότε δεν υπάρχει νόημα στο να το χρησιμοποιώ. Στο πρόγραμμα είναι και το ανεμιστηράκι που σίγουρα χρειάζεται. Τρύπες μόνο από κάτω, είναι αρκετό δηλαδή;
  21. Μετά από πολύ καιρό, βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με το Χ 96 Air μου. Δυστυχώς ο σύνδεσμος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=1127 που μου πρότεινε ο Gatos δεν δουλεύει. Έχουμε κάτι άλλο; Ευχαριστώ.
  22. Χρόνια πολλά σε όλους! Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πρέπει να ανοίξεις το Viber για να δεις τα μηνύματα που σού έρχονται. Δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Επίσης εδώ και λίγο καιρό, δεν έχουμε ούτε messenger μέσω edge ή light social, likebook κτλ.
  23. Ath156 και zanarino, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εν τω μεταξύ του έκανα ένα reset και πάει καλυτερα. Αλλά, σίγουρα θα ασχοληθώ περεταίρω, βάζοντάς του ανεμιστηράκι και αλλάζοντάς του rom. Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!
  24. Έβαλα μια τέτοια εφαρμογή, όπως μου πρότεινες. Στο "ρελαντί" δείχνει 50-55 βαθμούς. Με ανοικτό το YouTube, φτάνει και τους 72. Πιάνοντας την συσκευή με το χέρι, δεν την νιώθω τόσο ζεστή.
×
×
  • Create New...