Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια σας δουλευει το skype?

Προσπαθησα να το εγκαταστησω πολλες φορες αλλα μου βγαζει σφαλμα (Lumia 640 Xl).

Σε 830 λειτουργεί μια χαρά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδια σας δουλευει το skype?

Προσπαθησα να το εγκαταστησω πολλες φορες αλλα μου βγαζει σφαλμα (Lumia 640 Xl).

Μήπως τι βάζεις στην κάρτα μνήμης;;

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους, υπαρχει καποιο εορτολογιο με ανταποκριση στις επαφες?

Εχω το 1520 με 10αρια.

Εορτές

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdpfwt

Είναι ιδέα μου ή το viber μετά την αναβάθμιση το χάλασαν;

Κάνει τουλάχιστον 5 δευτερα να εμφανιστεί το μήνυμα ενώ ειδοποίηση έρχεται άμεσα στο κέντρο ειδοποιήσεων φαίνεται όταν μπαίνω στην εφαρμογή άστα να πάνε.

Κάνει τουλάχιστον 5 δευτερα να εμφανιστεί το μήνυμα ενώ ειδοποίηση έρχεται άμεσα στο κέντρο ειδοποιήσεων φαίνεται όταν μπαίνω στην εφαρμογή άστα να πάνε.

Μια από τα ίδια. Καθυστερεί να εμφανίσει το μήνυμα όταν πας να τα διαβάσεις μέσα στην εφαρμογή.

Το μόνο πρόβλημα βέβαια που εμφανίστηκε με το τελευταίο update

Σωστός! Ναι αργεί αρκετά και ιδικά αν στέλνω μια φωτογραφία το μήνυμα εξαφανίζεται μερικά δευτερόλεπτα και μετά φαίνεται το μήνυμα μαζί με την φωτογραφία που έστειλα. Και μου κάνει και άλλο παράξενο,άλλαξα το φόντο στης συνομιλίες και όταν ανοίγω το Viber πρώτα μου βγάζει το παλιό φόντο για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά μου το δείχνει κανονικά με το φόντο που έβαλα εγώ.

Το έσβησα και το κατέβασα ξανά αλλά τα ίδια κάνει.

Είπα κι εγώ μήπως είμαι ο μόνος που με την "ναυαρχίδα 950XL" έχω αυτό το πρόβλημα με το Viber....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πιστεύω πως είναι γενικό πρόβλημα. Η γυναίκα μου κι ένας φίλος μου , με android συσκευή, έχουν προβλήματα. Στην γυναίκα μου δεν πάει καν ειδοποίηση!

Όλα αυτά μετά το τελευταίο update.

Τις τελευταίες μέρες πριν την αναβάθμιση το άλλο θέμα πού είχα ήταν να μην πηγαίνουν τα μηνύματα. Ενώ από εμένα είχαν φύγει στον παραλήπτη δεν πήγαν ποτέ. Εντάξει λέω θα έτυχε. Εμφανίστηκε και αυτό μετά το update και ξενέρωσα επειδή είναι η μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιώ για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Τες πάντων ελπίζω να το διορθώσουν.

Γενικά απορώ ΤΙ ******* κάνουν. Ψάχνω συγκεκριμένη οδό με αριθμό και δε με βγάζει!!! Ούτε τα πιο απλα πράγματα. Αλλα ξέρω. Σε κάποιους βγάζει. Κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα... Μόνο για πέταμα είναι τα WP...

Sent from mTalk

Edited by impreza_sti

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω προβλήματα του Viber μετά την αναβάθμιση! :(

Γενικά απορώ ΤΙ ******* κάνουν. Ψάχνω συγκεκριμένη οδό με αριθμό και δε με βγάζει!!! Ούτε τα πιο απλα πράγματα. Αλλα ξέρω. Σε κάποιους βγάζει. Κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα... Μόνο για πέταμα είναι τα WP...

Sent from mTalk

Το Viber όχι τα wp! Αν διάβασες πιο πάνω λένε ότι και στα άλλα λειτουργικά έχουν πρόβλημα με το Viber! ;)

Edited by impreza_sti

Φαντάζομαι πως δεν αναφέρεται στο viber όταν γράφει για οδό και αριθμό....

όσο για τα άλλα λειτουργικά το viber δεν έχει πρόβλημα.

Xiaomi 12 Pro

Φαντάζομαι πως δεν αναφέρεται στο viber όταν γράφει για οδό και αριθμό....

Πλοήγηση; :confused:

Γενικά απορώ ΤΙ******* κάνουν. Ψάχνω συγκεκριμένη οδό με αριθμό και δε με βγάζει!!! Ούτε τα πιο απλα πράγματα. Αλλα ξέρω. Σε κάποιους βγάζει. Κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα... Μόνο για πέταμα είναι τα WP...

Sent from mTalk

Τι ακριβως κανει δηλαδή?

αμα εγω του βαλω ένα προορισμο για παράδειγμα Αγιας Λαυρας 20 θα μου βγαλει 50 προορισμούς

Αν δεν ξεκαθαρισω ποιον από ολους τους προορισμούς θελω οι πιθανότητες να με παει σωστα είναι 1στις 50

Edited by impreza_sti

Τι ακριβως κανει δηλαδή?

αμα εγω του βαλω ένα προορισμο για παράδειγμα Αγιας Λαυρας 20 θα μου βγαλει 50 προορισμούς

Αν δεν ξεκαθαρισω ποιον από ολους τους προορισμούς θελω οι πιθανότητες να με παει σωστα είναι 1στις 50

Άδικα σπαταλάς τον χρόνο σου, διότι προφανώς και η ανάρτηση δεν αφορούσε κάποια απορία προς αναζήτηση λύσης. Θεωρώ ότι αυτό το αστειάκι το οποίο έχει γίνει πολύ της μόδας στις τελευταίες σελίδες έχει παρατραβήξει, και καλό είναι οι διαχειριστές να κάνουν κάποια κίνηση.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Sent from mTalk

Το έχω πάθει και εγώ. Κάνω αναζήτηση μιας οδού μιας φίλης και δεν μου βγάζει το σωστό αποτέλεσμα με την σωστή περιοχή. Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει να συνδεθείς στο ίντερνετ για να ψάξει επιπλέον πληροφορίες του προορισμού που ζητάς.

Edited by impreza_sti

TCL 40 NXTPAPER

Άδικα σπαταλάς τον χρόνο σου, διότι προφανώς και η ανάρτηση δεν αφορούσε κάποια απορία προς αναζήτηση λύσης. Θεωρώ ότι αυτό το αστειάκι το οποίο έχει γίνει πολύ της μόδας στις τελευταίες σελίδες έχει παρατραβήξει, και καλό είναι οι διαχειριστές να κάνουν κάποια κίνηση.

Δυστυχως αυτό βλεπω και εγω.

Τι ακριβως κανει δηλαδή?

Είναι απαράδεκτο για χάρτες πλοήγησης εν ετει 2016, να ζητάς συγκεκριμένο αριθμό σε μια λεωφόρο και αυτό να σε πηγαίνει κάπου στη μέση της. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και ναι δε ψάχνω λύση γιατί δεν υπάρχουν πια. Αλλά ο εκνευρισμός μου είναι τεράστιος γιατί εγώ την δουλειά μου δε την έκανα απόψε με τη βοήθεια ενός smartphone, αλλά με την βοήθεια ενός 3310.

Επίσης πλέον δε μπορώ να κάνω την δουλειά μου στο OneNote γιατί όταν κανεις highlight οτιδήποτε, έβαλαν να σου πετάει το μενού επιλογών ακριβώς από μπροστά! Έτσι δε μπορείς πχ να επεκτεινεις την επιλογή σε δυο-τρεις λέξεις ή μια ολόκληρη γραμμή που θες να κανεις copy-paste. Τραγικό; Το ίδιο και στο pc, αν το κανεις μέσω touch. Πριν ήταν μια χαρά. Έκαναν τη "βελτίωση" τα σπίρτα και το τίναξαν στον αέρα. Και αυτό. Τι να πει κανεις λοιπόν; Υπάρχει άλλη λύση πέρα από τι να φύγουμε από την πλατφόρμα;

Sent from mTalk

Edited by impreza_sti

Δεν θέλω να πω κάτι αλλά θέμα με τους χάρτες δεν έχω,ίσα ίσα που με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο με την εργασία που κάνω,τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα τους χρειάζομαι και με έχει πάει εκεί ακριβώς που θέλω.

Τώρα για το Viber έχει κάποια κολλήματα με την τελευταία αναβάθμιση αλλά να λέμε και τα καλά μπορείς πλέον να στείλεις μεγάλο βίντεο,ελπίζω σε επόμενη αναβάθμιση να διορθώσουν τα θέματα.

Edited by tasose

Μα μόλις λίγα μηνύματα παραπάνω ένα μέλος ανέφερε για προβλήματα στο android.

Κάτι είπες τώρα! Τα άλλα λειτουργικά είναι τέλεια. Δεν υπάρχει ίχνος προβλήματος! :p

Μόνο τα Windows 10 m είναι χάλια. Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά....

παιδιά στο android δεν έχει θέμα. εγώ έχω ένα παλιό galaxy S3 και γυναίκα μου το galaxy A3 και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα το viber.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών