Dekaohtoura Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αυτό που λες (φωτο από βίντεο) γίνεται από παλιά. Timelapse είναι να παίρνει συνεχόμενα φωτογραφίες (πχ ανα 10") και να τις ενώνει σαν βιντεάκι. πχ Aαααα, σαν το πάλαι ποτέ Blink, λες. Ουσιαστικά, φτιάνει GIF, δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Aαααα, σαν το πάλαι ποτέ Blink, λες. Ουσιαστικά, φτιάνει GIF, δηλαδή. Δεν εχει καμία σχέση το gif με το timelapse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Λάθος περιγραφή, όντως, αλλά καταλαβαίνεις τί θέλω να πω. Αντί να κάνεις το video gif (που είναι συνεχόμενο), απλά ορίζεις εσύ τη "συχνότητα δειγματοληψίας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ούτε σε 640 3g ds, δεν έχει έρθει το update της κάμερας. Για δες εδώ: https://db.tt/WwsS4Trh Ωραίο ρολόι! :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ούτε σε 640 3g ds, δεν έχει έρθει το update της κάμερας. Ωραίο ρολόι! :p Που το δες ρε γατε??Χαχαχα Καλυτερος ο νεος σχεδιασμος της καμερας ομολογω..πιο βολικος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ωραίο ρολόι! :p Ευχαριστώ :-), απλώς εκείνη την ώρα δεν είχα άλλη πρόχειρη φωτογραφία, για να μην φαίνεται κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ούτε σε 640 3g ds, δεν έχει έρθει το update της κάμερας. :p Το ίδιο έχω και την πήρα. Έχω παρατηρήσει πάντως ότι δεν δίνουν σε όλους μαζί τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό που και που και φτιάχνει με restart του τηλεφώνου, χωρίς να κάνω απεγκατάσταση. Αυτήν: Facebook (Beta) https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh6ct0l και αυτήν: Messenger (Beta) https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh2t5jk ...και στις δύο δεν χρειάζεται 2GB Ram! ;) Τα εγκατέστησα! Όλα οκ! Ευχαριστώ! Για το φίλο yannis_12, ναι με restart έφτιαξε αλλά επειδή ήταν η τρίτη φορά που μου κόλλησε, δε θα του δώσω άλλη ευκαιρία. Θα δοκιμάσω τα beta. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Slim social for Facebook Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger Και μόλις 1μβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Για το φίλο yannis_12, ναι με restart έφτιαξε αλλά επειδή ήταν η τρίτη φορά που μου κόλλησε, δε θα του δώσω άλλη ευκαιρία. Θα δοκιμάσω τα beta. Και σε εμένα το κάνει. Το περίεργο είναι ότι όταν φάει κόλλημα μία εφαρμογή, την τρώνε μετά και οι 3 της Facebook (Facebook, Messenger, Instagram). Στα όρια του μεταφυσικού το συγκεκριμένο bug. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ξε-ζιπάρει αρχεία που αποτελούνται από πολλά zip (πχ ταινίες); Όσες έχω δοκιμάσει δεν μπορούν. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Slim social for Facebook Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger Και μόλις 1μβ Η αναζήτηση (ο μεγεθυντικός φακός δηλαδή) σου δουλεύει; Εμένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Slim social for Facebook Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger Και μόλις 1μβ Καλημέρα! Την είχα δοκιμάσει. Πολύ βολική,όμως δεν μεγάλωνε τις φωτογραφίες. Γι' αυτό την έβγαλα. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Slim social for Facebook Εφαρμογή καλή, Και για τα μηνύματα οπως στο messenger Και μόλις 1μβ Και εγώ αυτό έχω! :polarbear: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Η αναζήτηση (ο μεγεθυντικός φακός δηλαδή) σου δουλεύει; Εμένα όχι. Τώρα που το τσέκαρα, όχι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Την είχα δοκιμάσει. Πολύ βολική,όμως δεν μεγάλωνε τις φωτογραφίες. Γι' αυτό την έβγαλα. Μόλις το τσέκαρα και μεγαλώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Που το δες ρε γατε??Χαχαχα Καλυτερος ο νεος σχεδιασμος της καμερας ομολογω..πιο βολικος.. χαχαχα Ένα ακόμα κόλλημά μου είναι τα ρολόγια. :P Ευχαριστώ :-), απλώς εκείνη την ώρα δεν είχα άλλη πρόχειρη φωτογραφία, για να μην φαίνεται κάποια άλλη. Βάζεις το δάχτυλό σου μπροστά στο φακό και τραβάς μια φωτογραφία. Το ίδιο έχω και την πήρα. Έχω παρατηρήσει πάντως ότι δεν δίνουν σε όλους μαζί τις αναβαθμίσεις. Μόνο η Microsoft ξέρει τι κάνει. Αν κι έχω τις αμφιβολίες μου και γι' αυτό. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Η εξήγηση για το οτι δεν ερχονται σε ολους ταυτοχρονα οι εφαρμογες ειναι απλη. Υπαρχει επιλογή να κανουν σταδιακό roll out μιας εφαρμογής. Αυτο ισχυει οχι μονο για τις εφαρμογές της microsoft αλλα για ολους τους developers. Ενας απο τους λογους που μπορει καποιος developer να κανει σταδιακό roll out ειναι για να δει απο την τηλεμετρια αν υπαρχει καποιο θέμα με την εφαρμογή και μετά να την δώσει για όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickPa Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή δωρεάν που να φωτογραφίζεις ή σκανάρεις ένα αντικείμενο και να σου αναγνωρίζει τι είδους αντικείμενο είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή δωρεάν που να φωτογραφίζεις ή σκανάρεις ένα αντικείμενο και να σου αναγνωρίζει τι είδους αντικείμενο είναι αυτό? Κανε μια αναζητηση στο store για Qr scanner θα σου βγαλει 70 εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickPa Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Κανε μια αναζητηση στο store για Qr scanner θα σου βγαλει 70 εφαρμογες. Με την εφαρμογή αυτή αναγνωρίζω μόνο barcodes ή και μια φωτογραφία από αντικείμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ρωτάω κατά καιρούς.... Παρόμοια εφαρμογή έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Με την εφαρμογή αυτή αναγνωρίζω μόνο barcodes ή και μια φωτογραφία από αντικείμενο? Μονο το caption bot εχω δει με αναγνωριση φωτογραφιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Να ρωτήσω και εγώ εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για υπηρεσίεςOTE/COSMOTE όπως η cosmote Fon, ή η OTE TV Go (android) που μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 δεν υπάρχει από όσο ξέρω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ακόμη να μου έρθει το update Της κάμερας. Τί κάνεις μωρή ms??????:ninja: Εσείς που το πήρατε έχετε Time lapse? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts