Jump to content

NickPa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NickPa

  1. Ευχαριστώ για τη λεπτομερή απάντηση, δεν μας αφήνουν πολλές επιλογές οι άτιμοι...
  2. Καλησπέρα. Μπορώ από την εφαρμογή του facebook να κάνω βιντεοκλήση όπως στον υπολογιστή?
  3. Με την εφαρμογή αυτή αναγνωρίζω μόνο barcodes ή και μια φωτογραφία από αντικείμενο?
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει εφαρμογή δωρεάν που να φωτογραφίζεις ή σκανάρεις ένα αντικείμενο και να σου αναγνωρίζει τι είδους αντικείμενο είναι αυτό?
  5. Παιδιά να ρωτήσω όταν δέχομαι κλήση και απαντώ και μετά συνδέω ακουστικά δεν ακούω τίποτα.Το θέμα φτιάχνεται μόνο αν πατήσω και ανοίξω το ηχείο και το κλείσω μετά (φυσικά με τα ακουστικά συνδεδεμένα εννοώ).Λύνεται κάπως αλλιώς το θέμα?
  6. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και στο 930?
  7. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Έτσι είναι, εγώ δεν είχα κοιτάξει στο άλμπουμ φωτογραφιών!!!
  8. Ναι είναι ενεργή κανονικά. Μήπως έχει θέμα η εφαρμογή της κάμερας.Στις ρυθμίσεις κάμερας στο σημείο που επιλέγεις ή όχι τις ζωντανές εικόνες γνωρίζεται αν υπάρχει και κάτι άλλο?
  9. Την έχω ενεργή αλλά δεν δουλεύει. Με την εφαρμογή κάμερας γίνονται οι ζωντανές φωτό?
  10. Καλησπέρα. Στην εφαρμογή της κάμερας ξέρετε αν λειτουργούν οι ζωντανές φωτο γιατί σε μένα ενώ είναι ενεργοποιημένο δεν λειτουργεί.Νομίζω ότι θα έπρεπε και την ώρα που βγαίνει η φώτο πάνω αριστερά να δείχνει ότι το τραβάει.
  11. Καλησπέρα. θα ήθελα να ενημερώσω πως στο 930 από χθες που έκανα αναβάθμιση δεν έχω κάποιο bug ακόμα, πράγμα ενθαρρυντικό. Περιμένω να δω την κατανάλωση μπαταρίας και τη λειτουργία του μετά από μια εύλογη χρονική διάρκεια.Γενικά το λειτουργικό από την εκδοαη 8.1 και ειδικά με τα 10 είναι πολύ καλό.Το κινητό σαν συσκευή εκτός από ένα θέμα με το μικρόφωνο που έγινε σε δύο εβδομάδες εντός εγγύησης και την υπερθέρμανση είναι επίσης πολύ καλό.Από υποστήριξη επίσης είναι καλά τα πράγματα, έχουμε πάρει εκτός από τα 10αρια τον Απρίλιο και χθες την επετειακή, άλλες δυο αναβαθμίσεις από την αρχή του χρόνου.Τόσες περίπου έχει και ο αδερφός μου σε iphone6s plus.Θεωρώ ότι το μόνο πρόβλημα είναι το store που δεν βοηθά το λειτουργικό να πετάξει.έχει δυστυχώς κάποιες ελλείψεις που δυσκολεύουν την αποδοχή του, αν και προσωπικά τώρα που έγινε το viber και ψιλοέφτιαξε το facebook μου λείπουν ελάχιστα πράγματα. Στα φάουλ της microsoft ότι κάνει λάθος στις εκτιμήσεις για τις ανανεώσεις και μας κάνει να περιμένουμε χωρίς λόγο.Τελειώνοντας να πω ότι δεν υπάρχει λόγος για μένα να αλλάξω κινητό για ένα χρόνο ακόμα και βάλε και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.(το έχω ήδη δύο).
  12. Έχεις δίκιο το έκανα και τώρα ετοίμαζα την απάντηση. Σε ευχαριστώ. Γενικά μιας κι είμαι νέος στο φόρουμ θα ήθελα να σημειώσω ότι τα 10αρια τρέχουν απροβλημάτιστα και γρήγορα αλλά δεν βλέπω καμια διαφορά στην μπαταρία. Παραμένει μέτρια η διαρκεια της.
  13. Παιδιά καλησπέρα. Μου έχει εξαφανιστεί ο φακός από τις ειδοποιήσεις πως γίνεται να τον επαναφέρω?
×
×
  • Create New...