Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις πληροφορίες δικαιουχου το έβαλα. Νομίζω είναι απλό. Γιατί μπερδεύεστε;

ok φιλε, απλα εμενα η eurobank μου ειπε οτι αυτα τα νουμερα μπαινουν στο πεδιο, "αριθμος ταυτοποιησης συναλλαγης" τελος παντων, εφοσον λες οτι το βαζουμε στις πληροφοριες δικαιουχου τοτε οκ.

Εγω το έβαλα και στα 2 για να είμαι σίγουρος...:p:lol::p:lol: Μετά απο 3 εργάσιμες μπήκαν τα χρήματα. Ακόμα δεν έχω κάνει αγορές αλλά το θέλω για το ali και το amazon μόνο προς το παρόν...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανείς που έχει παραλάβει κάρτα έχει δοκιμάσει ανάληψη από ΑΤΜ;;;

Πήρα την κάρτα και πήγα σε Εθνική,Αλφα και σε ενα ατμ ξεχνάω το όνομα,που ειναι στην πλάκα και στο μοναστηράκι, σε όλα έφτασα μέχρι το ποσό αλλά δεν έκανα ανάληψη, θα μπορούσα να κάνω.

Στο ατμ της αλφα άλλαξα και το πιν.

Πήρα την κάρτα και πήγα σε Εθνική,Αλφα και σε ενα ατμ ξεχνάω το όνομα,που ειναι στην πλάκα και στο μοναστηράκι, σε όλα έφτασα μέχρι το ποσό αλλά δεν έκανα ανάληψη, θα μπορούσα να κάνω.

Στο ατμ της αλφα άλλαξα και το πιν.

Καλημέρα οπότε κατά 90% βγάζει

Κάποιος να μας πει σίγουρα;

Οτι θα εβγαζε ειναι το αναμενομενο. Η ερωτηση ειναι με τι εξοδα. Μπορει η revolut να λεει 0, αλλα ειναι στη μεση και η mastercard και η τοπικη τραπεζα.

Υποψιν, το οτι ΘΑ εβγαζε σε ατμ δεν σημαινει και πολλά, μπορει στο τελος να μην βγαλει.

(τα atm οταν βαλεις την καρτα και δωσεις το pin δεν το επιβεβαιωνουν, απλα σε πανε στο μενου αναληψης να διαλεξεις ποσο. Αφου διαλεξεις και το ποσο, ΤΟΤΕ στελνουν τη συναλλαγη, μαζι με το pin και το ποσο. Αν η απαντηση ειναι approved, τοτε παιρνεις χρημα, αλλιως δεν. Αναλογα με την απαντηση, μπορει να βγαλει wrong pin, η οτι δεν σου δινει λεφτα...)

Edited by netblues

Οτι θα εβγαζε ειναι το αναμενομενο. Η ερωτηση ειναι με τι εξοδα. Μπορει η revolut να λεει 0, αλλα ειναι στη μεση και η mastercard και η τοπικη τραπεζα.

Υποψιν, το οτι ΘΑ εβγαζε σε ατμ δεν σημαινει και πολλά, μπορει στο τελος να μην βγαλει.

(τα atm οταν βαλεις την καρτα και δωσεις το pin δεν το επιβεβαιωνουν, απλα σε πανε στο μενου αναληψης να διαλεξεις ποσο. Αφου διαλεξεις και το ποσο, ΤΟΤΕ στελνουν τη συναλλαγη, μαζι με το pin και το ποσο. Αν η απαντηση ειναι approved, τοτε παιρνεις χρημα, αλλιως δεν. Αναλογα με την απαντηση, μπορει να βγαλει wrong pin, η οτι δεν σου δινει λεφτα...)

αυτο που λες με το pin ειναι λαθος φιλε μου, η συναλλαγη αποστελεται προς εγκριση αφου το μηχανημα εχει επιβεβαιωσει οτι εισαι εσυ ο κατοχος της καρτας.

With great power, comes great responsibility...

Παντως με την skrill που ειχα παλια σε καμια ελληνικη τραπεζα δεν με χρεωσε.Παρα μονο το 1,80 απο την μερια της skrill.Ετσι θα ειναι και με την revolut!

αυτο που λες με το pin ειναι λαθος φιλε μου, η συναλλαγη αποστελεται προς εγκριση αφου το μηχανημα εχει επιβεβαιωσει οτι εισαι εσυ ο κατοχος της καρτας.

Τσου.

Το ατμ σε εχει αναγνωρισει απο την καρτα. Μεχρι να ζητησεις να γινει η συναλλαγη, δεν εχει γινει καμμια επιβεβαιωση/επικοινωνια με τη εκδοτρια τραπεζα της καρτας.

ΟΤΑΝ ζητησεις να γινει η συναλλαγη, (πχ αναληψη) τοτε φευγει το pin, μαζι με το αιτημα.

Εαν το pin ειναι σωστο, και εχεις υπολοιπο ,και γενικοτερα σε αφησει να παρεις λεφτα ερχεται μια και μοναδικη απαντηση για ολα και περνεις το χρημα.

Αλλιως γυριζει wrong pin.

Ετσι δουλευουν τα atm. Και αυτο γινεται για να ελαχιστοποιουνται οι επικοινωνιες.

Σε πιο μοντερνα ατμ, με τσιπακι, υπαρχει η δυνατοτητα το pin να το επιβεβαιωσει τοπικα, σε επιπεδο καρτας.

ΑΛΛΑ επειδη μπορει να εχει γινει αλλαγη pin απο αλλου, κλπ κλπ παλι το pin θα αποσταλει μαζι με την συναλλαγη

για το τελικο verification.

Αν για παραδειγμα η καρτα ειναι ακυρωμενη, αυτο το ατμ θα το καταλαβει ΜΟΝΟ αφου σταλει το αιτημα για αναληψη, υπολοιπο κλπ. ΟΧΙ κατα την εισαγωγη του pin.

Σωστά κατάλαβες, έμβασμα είναι μεταφορά χρημάτων από μία τράπεζα στην άλλη. Τώρα με τα cc επιτρέπεται μέχρι 500 το μήνα να μεταφέρεις. Η προμήθεια των ελληνικών τραπεζών για έμβασμα προς revolut είναι ένα ευρώ. Μέσω ebanking πάντα και επιλέγοντας μέθοδο SHA δηλαδή χρέωση από κοινού. Αν τα στείλεις από γκισέ τράπεζας δεν ξέρω τι προμήθεια θα έχει.

Για μεταφορές μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας η κίνηση δεν λέγεται "έμβασμα" αλλά απλώς "μεταφορά".

Τι προμήθεια σου κράτησαν στο γκισέ?

Ευχαριστώ και πάλι letom!

Τεσταροντας μια μεταφορα στη revolut απο eurobank και ενω εχω βαλει στα εξοδα SHA (μονο τα εξοδα της τραπεζας να επιβαρυνθω ) μου βγαζει χρεωση 11 ευρω. ΓΙΑΤΙ ????
Minix Neo X8-H

Δεύτερη αποστολή εμβασματος προς το paypal ,αυτή την φορά 300 ευρώ, την επόμενη μέρα το πρωί μου ήρθε mail επιβεβαίωσης και τα χρήματα στο balance, αμεσότητα...... Μόνο αρνητικό ή ισοτιμίες.

Μετά από πολλά άκυρα που είχα φάει με κάρτα VISA prepaid από ΠΕΙΡΑΙΩΣ και debit VISA από ALPHA δοκίμασα και την ΑΜΕΧ ΕΝΤΕR BONUS από ALPHA που παρέλαβα και κατάφερα και έκανα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αγορά από κορεάτικο site που πριν έτρωγα πόρτα συνέχεια!Όντως τελικά οι AMEX έχουνε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στο εξωτερικό το επιβεβαιώνω και εγώ πλέον!:up:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Τσου.

Το ατμ σε εχει αναγνωρισει απο την καρτα. Μεχρι να ζητησεις να γινει η συναλλαγη, δεν εχει γινει καμμια επιβεβαιωση/επικοινωνια με τη εκδοτρια τραπεζα της καρτας.

ΟΤΑΝ ζητησεις να γινει η συναλλαγη, (πχ αναληψη) τοτε φευγει το pin, μαζι με το αιτημα.

Εαν το pin ειναι σωστο, και εχεις υπολοιπο ,και γενικοτερα σε αφησει να παρεις λεφτα ερχεται μια και μοναδικη απαντηση για ολα και περνεις το χρημα.

Αλλιως γυριζει wrong pin.

Ετσι δουλευουν τα atm. Και αυτο γινεται για να ελαχιστοποιουνται οι επικοινωνιες.

Σε πιο μοντερνα ατμ, με τσιπακι, υπαρχει η δυνατοτητα το pin να το επιβεβαιωσει τοπικα, σε επιπεδο καρτας.

ΑΛΛΑ επειδη μπορει να εχει γινει αλλαγη pin απο αλλου, κλπ κλπ παλι το pin θα αποσταλει μαζι με την συναλλαγη

για το τελικο verification.

Αν για παραδειγμα η καρτα ειναι ακυρωμενη, αυτο το ατμ θα το καταλαβει ΜΟΝΟ αφου σταλει το αιτημα για αναληψη, υπολοιπο κλπ. ΟΧΙ κατα την εισαγωγη του pin.

κατ αρχην ολα τα atm πλεον ειναι συγχρονα και αναγνωριζουν καρτες 3ης γενιας με ePROM chip, εκτος απο μερικα ξεχασμενα σε χωρια που και αυτα ομως αντικατασταθηκαν με νεα λογο CC, διοτι τα παλαι ΔΕΝ μπορουσαν να επικοινωνησουν σωστα με τις νεες καρτες αλλα και δεν μπορουσαν να δεχθουν τις νεες παραμετρους για τα cc, παραδειγμα ειχα atm της εθνικης στην γειτονια μου το οποιο οντας αρχαιο και ξεχασμενο λογο του οτι ηταν σε "περιπτερο" εδινε χρηματα εως το ημερησιο οριο ακομη και την κυριακη των cc, τωρα η επιβεβαιωση του pin γινεται τοπικα, εαν ΔΕΝ γινει ΔΕΝ μπορεις να κανεις καμια κινηση, και πιστευω να το εχεις καταλαβει οτι μολις βαλεις την καρτα σου μεσα σου ζηταει pin, στα λεω απλα και κατανοητα, εαν η καρτα ειναι ακυρωμενη ή εχει γινει αλλαγη pin ΑΥΤΟ το atm θα το καταλαβει αμεσα και επιτοπου, το πρωτο μηνυμα που λαμβανεις ειναι "ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ PIN" εαν δεν τον δωσεις σωστα, και οχι αυτο που λες, δηλαδη βαζω λαθος pin και μου το περναει αλλα μολις παω να παρω το χρημα μου επιστρεφει μηνυμα "ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ PIN", απλα αυτο που λες ΔΕΝ ισχυει, ολες οι πληροφοριες καταγραφονται στην καρτα και στην τραπεζα, εαν τα atm χασουν επαφη με το δικτυο για οποιοδηποτε λογο απλα ΔΕΝ σε εξυπηρετουν, οι λογοι προφανεις ετσι, εαν θελεις να σου εξηγησω και ολη την διαδικασια που κανει το atm με την καρτα μολις αυτη εισαχθει στην σχισμη, αλλα οχι δημοσια, μην μας κατηγορησουν και για απατεωνες.

FIRE πάντως σε κεντρικό ΑΤΜ έξω από κατάστημα της Πειραιώς στην Αθήνα που πήγα για ανάληψη το καλοκαίρι και έκανα λάθος πιν μου έβγαλε το σφάλμα αφού έγραψα το ποσό της ανάληψης και ενώ περίμενα να βγουν τα χρήματα! Άρα πρεπει αν είναι ακόμα αρκετά τα ΑΤΜ παλιού τύπου.

FIRE πάντως σε κεντρικό ΑΤΜ έξω από κατάστημα της Πειραιώς στην Αθήνα που πήγα για ανάληψη το καλοκαίρι και έκανα λάθος πιν μου έβγαλε το σφάλμα αφού έγραψα το ποσό της ανάληψης και ενώ περίμενα να βγουν τα χρήματα! Άρα πρεπει αν είναι ακόμα αρκετά τα ΑΤΜ παλιού τύπου.

σαφως letom, ακομη η εθνικη εχει παλαιου τυπου wincor-nixdorf σε πολλα σημεια, φανταζομαι και αλλες τραπεζες οπως αναφερεις, αλλα πλεον οι καρτες κρατανε τα παντα.....μεσα τους!!!!!

Πριν λιγο πηγα να βαλω λεφτα στην bet365 μεσω της revolut και μου κλειδωσαν το λογαριασμο στη revolut !!μου λεει να τον κανω verified ενω ειναι verified ηδη!και το customer service ειναι ofline! Τι να εγινε; Edited by thetaraxias1984

Πριν λιγο πηγα να βαλω λεφτα στην bet365 μεσω της revolut και μου κλειδωσαν το λογαριασμο στη revolut !!μου λεει να τον κανω verified ενω ειναι verified ηδη!και το customer service ειναι ofline! Τι να εγινε;

ρε παιδια, αφου το top up στο paypal δουλευει κανονικα και μαλιστα σε μια μερα βλεπεις τα χρηματα χωρις να κανεις τιποτα, σου στελνουν κατα τις 10.30 ενα mail επιβεβαιωσης οτι τα χρηματα ειναι στο λογαριασμο σου, απλα ευκολα και χωρις αναμονες κλειδωματα, support chat, reference number και ενα σκασμο αλλα, οκ μονο μειον το ξαναλεω ειναι η ισοτιμια για οσους θα πληρωσουν σε δολαριο, αλλα αξιζει να ΣΚΑΣ καθε μερα με την revolut? Για μενα ΟΧΙ!!

Πριν λιγο πηγα να βαλω λεφτα στην bet365 μεσω της revolut και μου κλειδωσαν το λογαριασμο στη revolut !!μου λεει να τον κανω verified ενω ειναι verified ηδη!και το customer service ειναι ofline! Τι να εγινε;

μην χρησιμοποιείτε την revolut για στοίχημα , δεν μπαίνει και κλειδώνει λογαριασμούς

επίσης γιατί κάποιος να βάλει λεφτά στην bet365 με revolut όταν έχει τόσους άλλους τρόπους ; :)

μηπως επειδη ειναι online τζογος/τυχερα παιγνια ? λεω τωρα...... επειδη ο τσιπρας θελει να τα φορολογησει!!! :)

μηπως επειδη ειναι online τζογος/τυχερα παιγνια ? λεω τωρα...... επειδη ο τσιπρας θελει να τα φορολογησει!!! :)

μια χαρά βάζεις εκεί με τις ελληνικές κάρτες :)

μια χαρά βάζεις εκεί με τις ελληνικές κάρτες :)

Για αυτό το λόγο του ζητάει πιστοποίηση της revolut επειδή είναι κατηγορία τυχερά παίγνια !! Στις ελληνικές κάρτες ξέρουν τα πάντα για σένα !!!!!

xiaomi mi3:cool:

Για αυτό το λόγο του ζητάει πιστοποίηση της revolut επειδή είναι κατηγορία τυχερά παίγνια !! Στις ελληνικές κάρτες ξέρουν τα πάντα για σένα !!!!!

μα λέει ότι ήταν ήδη verified

ρε παιδια, αφου το top up στο paypal δουλευει κανονικα και μαλιστα σε μια μερα βλεπεις τα χρηματα χωρις να κανεις τιποτα, σου στελνουν κατα τις 10.30 ενα mail επιβεβαιωσης οτι τα χρηματα ειναι στο λογαριασμο σου, απλα ευκολα και χωρις αναμονες κλειδωματα, support chat, reference number και ενα σκασμο αλλα, οκ μονο μειον το ξαναλεω ειναι η ισοτιμια για οσους θα πληρωσουν σε δολαριο, αλλα αξιζει να ΣΚΑΣ καθε μερα με την revolut? Για μενα ΟΧΙ!!

Σωστος, το top up στο paypal νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη. Το προβλημα ομως ειναι οτι δουλεύει μόνο για εκείνους που είχαν κάνει link τον τραπεζικό λογαριασμό πριν τα cc.

The day is my enemy, the night my friend

Σωστος, το top up στο paypal νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη. Το προβλημα ομως ειναι οτι δουλεύει μόνο για εκείνους που είχαν κάνει link τον τραπεζικό λογαριασμό πριν τα cc.

το Paypal δεν είναι για παντού όμως , άντε ψώνισε στο aliexpress με paypal

μπορείς να βάλεις , απλά πρέπει να επικοινωνήσεις με το support για να στον βάλουν αυτοί

μην χρησιμοποιείτε την revolut για στοίχημα , δεν μπαίνει και κλειδώνει λογαριασμούς

επίσης γιατί κάποιος να βάλει λεφτά στην bet365 με revolut όταν έχει τόσους άλλους τρόπους ; :)

Τι εννοεις δεν μπαινει και κλειδωνει λογαριασμους; για ποιο λογο; ο λογος που ηθελα να βαλω απο την revolut ειναι οτι μονο εκει ειχα χρηματα δεν ειμαι και εφοπλιστης ...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...