orestis28 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Όταν παρέλθει η θεωρητική ημερομηνία παραλαβής της κάρτας, σταματάει να φαίνεται η διαδρομή της στην εφαρμογή. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει σταματησει εντελως να φαινεται, απλα την εμφανιζει παρα πολυ γρηγορα και μετα παει σε αλλη οθονη. Το μονο που προλαβαινω να δω ειναι οτι δεν εχει ολοκληρωθει η μπλε γραμμη, που δειχνει τη διαδρομη. Η μπλε γραμμη φτανει μεχρι την ημερομινια αποστολης. αλλα δεν προλαβαινω να δω ποια ειναι η θεωρητικη ημερομηνια παραλαβης. Αν εχει παρελθει ή οχι. Ας ελπισω οτι απο Δευτερα θα ερθει και δεν εχει χαθει. προς το παρον χρηματα δεν εχω βαλει για να ειμαι σιγουρος μη γινει καμια στραβη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Το ίδιο ακριβώς γίνεται και σε εμένα που έχω παραλάβει την κάρτα εδώ και ένα μήνα. Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ξερω οτι μπορει να εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ, αλλα να μην διαβαζω ολο το νημα...... σε aliexpress περναει κανονικα η revolut? θελω να κανω αγορα 55-60 ευρω.... With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ξερω οτι μπορει να εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ, αλλα να μην διαβαζω ολο το νημα...... σε aliexpress περναει κανονικα η revolut? θελω να κανω αγορα 55-60 ευρω.... Θελεις να ρωτησεις αν περναει η revolut απευθειας ή μεσω paypal ; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ξερω οτι μπορει να εχει απαντηθει σε προηγουμενο ποστ, αλλα να μην διαβαζω ολο το νημα...... σε aliexpress περναει κανονικα η revolut? θελω να κανω αγορα 55-60 ευρω.... Όσες αγορές έχω κάνει περνάει κανονικά. iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Θελεις να ρωτησεις αν περναει η revolut απευθειας ή μεσω paypal ; στο ali μονο απευθειας μπορεις..... εχω να κανω παραγγελια απο τα cc, ανοιξε το pp στο ali? δεν νομιζω...... With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πηγα και εκανα αλλαγη pin στην revolut και ειδα οτι μπορω να βαλω μεχρι 6 ψηφια.Πραγματι μπορω?! :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Πηγα και εκανα αλλαγη pin στην revolut και ειδα οτι μπορω να βαλω μεχρι 6 ψηφια.Πραγματι μπορω?! :P το δοκιμάζεις ...... και μη μας πεις βασικά :) σιγά μη βάλουμε και αποτύπωμα στην κάρτα της revolut :))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 το δοκιμάζεις ...... και μη μας πεις βασικά :) σιγά μη βάλουμε και αποτύπωμα στην κάρτα της revolut :))) Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 στο ali μονο απευθειας μπορεις..... εχω να κανω παραγγελια απο τα cc, ανοιξε το pp στο ali? δεν νομιζω...... Η revolut περνάει κανονικά στο αλι. Όσο για την περιγραφή που έλεγα σε αλλο ποστ εννοώ στο πλαίσιο που γράφεις μήνυμα για τον παραλήπτη του εμβασματος να γράψεις ποιος το στέλνει και σε ποιο λογαριασμό να μπούνε τα χρήματα. Κάτι αλλο. Έστω ότι στέλνω 100€ και μπαίνουν στο λογαριασμό του PayPal. Όταν θα κάνω αγορά 80$ ποιος θα κάνει τη μετατροπή και σε ποια ισοτιμία; είναι γνωστό ότι το PayPal είναι ακριβότερο. Αρα δεν θα χάσω απο τη μετατροπή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Αν στείλεις 100€ και αγοράσεις σε $ τη μετατροπή θα την κάνει το πειπαλ. Μπορείς όμως να στείλεις 100$ από τη τράπεζα οπότε θα μπουν $ στο balance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Αν στείλεις 100€ και αγοράσεις σε $ τη μετατροπή θα την κάνει το πειπαλ. Μπορείς όμως να στείλεις 100$ από τη τράπεζα οπότε θα μπουν $ στο balance Το δευτερο μπορει να γινει μονον αν εχεις λογαριασμο σε $ ; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Όχι, θα στείλεις 100$ και θα χρεωθείς στο λογαριασμό σου τα αντίστοιχα € με την ισοτιμία της τράπεζας. Πρόσεχε όμως γιατί κάποιες τράπεζες χρεώνουν και έξοδα μετατροπής πχ. νομίζω η Πειραιώς χρεώνει 4€ οπότε δεν συμφέρει σε μικρά ποσά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Όχι, θα στείλεις 100$ και θα χρεωθείς στο λογαριασμό σου τα αντίστοιχα € με την ισοτιμία της τράπεζας. Πρόσεχε όμως γιατί κάποιες τράπεζες χρεώνουν και έξοδα μετατροπής πχ. νομίζω η Πειραιώς χρεώνει 4€ οπότε δεν συμφέρει σε μικρά ποσά. Δεν το εχω κανει. Παντα στελνω € και αφηνω το PayPal να κανει τη μετατροπη. Δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη επιβαρυνση. Βεβαια, πραγματοποοιω μικρης αξιας αγορες Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν το εχω κανει. Παντα στελνω € και αφηνω το PayPal να κανει τη μετατροπη. Δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη επιβαρυνση. Βεβαια, πραγματοποοιω μικρης αξιας αγορες Κι εγώ επειδή κάνω μικρής αξίας αγορές από ebay το έχω αφήσει στο paypal τη μετατροπή. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν το εχω κανει. Παντα στελνω € και αφηνω το PayPal να κανει τη μετατροπη. Δεν εχω δει καμια ιδιαιτερη επιβαρυνση. Βεβαια, πραγματοποοιω μικρης αξιας αγορες και η eurobank χρεωνει εξοδα μετατροπης συναλλαγματος, προσοχη. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Τοσο σε αυτο το topic, οσο και σε αυτο για τις Πιστωτικες καρτες γινεται λογος για τις καρτες τυπου Skrill και Revolut. Πολλοι απο εμας τις ζητησαμε ηδη, τις παραλαβαμε και τις χρησιμοποιουμε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αυτες οι εταιρίες υπαρχαν απο πιο παλια ; Ειναι καινουριες ; Εχουν δοκιμαστει ; Χρησιμοποιουνται απο κατοικους αλλων χωρων που δεν εχουν capital control ? Πόσο μεγαλος ειναι ο κυνδινος να βαρεσουν καποιο κανονι οταν αθ εχουν στους λογαριασμους τους αρκετο χρημα και να το ψαχνουν οσοι εχουν τοποθετησει εκει χρηματα ; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Τοσο σε αυτο το topic, οσο και σε αυτο για τις Πιστωτικες καρτες γινεται λογος για τις καρτες τυπου Skrill και Revolut. Πολλοι απο εμας τις ζητησαμε ηδη, τις παραλαβαμε και τις χρησιμοποιουμε. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Αυτες οι εταιρίες υπαρχαν απο πιο παλια ; Ειναι καινουριες ; Εχουν δοκιμαστει ; Χρησιμοποιουνται απο κατοικους αλλων χωρων που δεν εχουν capital control ? Πόσο μεγαλος ειναι ο κυνδινος να βαρεσουν καποιο κανονι οταν αθ εχουν στους λογαριασμους τους αρκετο χρημα και να το ψαχνουν οσοι εχουν τοποθετησει εκει χρηματα ; Η Skrill υπάρχει πολλά χρόνια, παλαιότερα λεγόταν moneybookers και είχε συμβάσεις με πολλά betting sites. Η revolut είναι σχετικά καινούργια, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε χρόνο καλά καλά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 το site της skrill ανοιγει σημερα ; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά επείγει μια αγορά και δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα. Η αγορά θα γίνει από gearbest.com με πιστωτική κάρτα Eurobank Visa. Με paypal αλλά και κατευθειαν μέσω κάρτας δεν με αφήνει. Τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά επείγει μια αγορά και δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα. Η αγορά θα γίνει από gearbest.com με πιστωτική κάρτα Eurobank Visa. Με paypal αλλά και κατευθειαν μέσω κάρτας δεν με αφήνει. Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορεις να κανεις κατι που να ειναι πιο συντομο απο το να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες. 1. Εμβασμα στο balance του paypal 2. Δημιουργια λογαριασμου και εκδοση καρτας στο skrill ή στο revolut Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Xalaros οποίος βιάζεται σκονταφτει. Μην κάνεις καμία ανοησία και παραγγείλεις από gearbest χωρίς PayPal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν μπορεις να κανεις κατι που να ειναι πιο συντομο απο το να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες. 1. Εμβασμα στο balance του paypal 2. Δημιουργια λογαριασμου και εκδοση καρτας στο skrill ή στο revolut Και μετα προσθετεις την καρτα της skrill ή της revolut στο paypal Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κατέβασα κι εγώ το revolut λοιπόν. Αναμένω να μπουν τα λεφτά από το έμβασμα. Έτσι όπως πάμε τα cc θα μας κάθονται στο λαιμό για πολύ ακόμα, είπαν για το 1ο εξάμηνο του 2016, ενώ υποτίθεται ότι θα τελείωνε αυτόν τον Δεκέμβρη.. Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κατέβασα κι εγώ το revolut λοιπόν. Αναμένω να μπουν τα λεφτά από το έμβασμα. Έτσι όπως πάμε τα cc θα μας κάθονται στο λαιμό για πολύ ακόμα, είπαν για το 1ο εξάμηνο του 2016, ενώ υποτίθεται ότι θα τελείωνε αυτόν τον Δεκέμβρη.. καλα, περιμενεις να φυγουν τα cc? στην κυπρο που οικονομικα ειναι πιο ευρωστοι απο εμας ακομη μετρουν πληγες...... κανα χρονο ακομη και ισως παραπανω.... η εμπιστοσυνη του καταθετη ακομη δεν εχει αποκατασταθει, εαν γινει αρση σημερα αυριο εχουν φυγει 50δισ με εμβασματα στο εξωτερικο, πρωτος πρωτος εγω, οτι εχω καλυτερα να τα εχω στο pp παρα σε ελληνικη τραπεζα. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts