miltos74 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Χωρις το κιτ...κανεις οτι ειπε ο φιλος παραπανω. Με το κιτ...φορτιζεις την 2η μπαταρια σε αυτο και οταν τελειώσει αυτη του κινητού την αντικαθιστας. Βαζεις την αδεια στο κιτ και την φορτίζεις. Με αυτο τον τροπο δεν χρησιμοποιείς ποτε σχεδον την microusb του κινητου για φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 σχεδόν αποκλειστικά με wi-fi και τα συνηθισμένα... χμ ..όντως αυξηθηκε η αυτονομία μετά το τελευταίο update LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 σχεδόν αποκλειστικά με wi-fi και τα συνηθισμένα... χμ ..όντως αυξηθηκε η αυτονομία μετά το τελευταίο update LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Τα νούμερα που μας παρουσιάζεις δυσκολεύομαι πάρα πολυ να τα πιστέψω.Έχω δύο μπαταρίες+κιτ εκ των οποίων η μία κρατάει γύρω στο 3ωρο και η άλλη το πολύ μέχρι 4,30ώρες με 15% μπαταρία.Κάτι γίνετε λάθος εδω πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 σχεδόν αποκλειστικά με wi-fi και τα συνηθισμένα... χμ ..όντως αυξηθηκε η αυτονομία μετά το τελευταίο update LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Θα πάθω εγκεφαλικό. Τι χρόνοι είναι αυτοί; Εγώ πάλι στα παλιά χάλια έπεσα. Είμαι εκτός Αθηνών, το έχω γυρίσει σε μόνο GSM, αλλά πάλι χάλια πάω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Τα νούμερα που μας παρουσιάζεις δυσκολεύομαι πάρα πολυ να τα πιστέψω.Έχω δύο μπαταρίες+κιτ εκ των οποίων η μία κρατάει γύρω στο 3ωρο και η άλλη το πολύ μέχρι 4,30ώρες με 15% μπαταρία.Κάτι γίνετε λάθος εδω πέρα. ούτε εγώ εσάς, αύριο θα σας πω τα στοιχεία της μπαταρίας,άλλη μπαταρία έχει το δικό μου?τι να πω!!!! πάντα είχα καλή μπαταρία αλλά η διαφορά είναι τεράστια,βέβαια σήμερα ήταν και μία ήσυχη μέρα από πλευράς κλήσεων.... δεν ξέρω τι άλλο να πώ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 ούτε εγώ εσάς, αύριο θα σας πω τα στοιχεία της μπαταρίας,άλλη μπαταρία έχει το δικό μου?τι να πω!!!! πάντα είχα καλή μπαταρία αλλά η διαφορά είναι τεράστια,βέβαια σήμερα ήταν και μία ήσυχη μέρα από πλευράς κλήσεων.... δεν ξέρω τι άλλο να πώ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! akalos αγοράζω την μπαταρία σου όσο όσο φίλε..:lol::lol::lol::lol: Να σε ρωτήσω δέ πιστεύω να το συνδέεις πουθενά σε κανέναν υπολογιστή η κάπου αλλού και να φορτίζει έστω και αργά?? Γιατί έτσι μόνο μου βγαίνουν τα νούμερα..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Χωρις το κιτ...κανεις οτι ειπε ο φιλος παραπανω. Με το κιτ...φορτιζεις την 2η μπαταρια σε αυτο και οταν τελειώσει αυτη του κινητού την αντικαθιστας. Βαζεις την αδεια στο κιτ και την φορτίζεις. Με αυτο τον τροπο δεν χρησιμοποιείς ποτε σχεδον την microusb του κινητου για φορτιση. ετσι κανω εγω ...(χρονια τωρα ...)! παντα εχω την μια μπαταρία στο κιτ ετοιμη και οταν τελειωσει αυτη που εχει το κινητο την αλλαζω και φορτιζω παλι την αδεια απο το κιτ ..! ετσι δεν μενεις απο μπαταρία σχεδον ποτέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Δε λεω για τον φιλο αλλα καποιοι βαζουν ψευδη στοιχεια να αποδειξουν τι; Πως γινεται πολυ απλα φορτιζουν το κινητο πχ απο το 25% μεχρι 85% οποτε δεν μηδενιζει και η οθονη στην ενδειξη δειχνη 3 ωρες +3 πχ συνολο 6 οποτε ειναι μουφα τα νουμερα.Και ξαναλεω δεν υποννοω κατι για τον συγκεκριμενο. Ας πουμε το δικο μου το ανωτερο που ειχα δει αν και δεν καθομαι να μετραω καθε τρεις και λιγο ηταν 5:26 λεπτα αλλα με μια μονο κληση 5 λεπτων ολα τα αλλα σερφαρισμα σε wifi και 4g στην αυτοματη φωτεινοτητα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Δε λεω για τον φιλο αλλα καποιοι βαζουν ψευδη στοιχεια να αποδειξουν τι; Πως γινεται πολυ απλα φορτιζουν το κινητο πχ απο το 25% μεχρι 85% οποτε δεν μηδενιζει και η οθονη στην ενδειξη δειχνη 3 ωρες +3 πχ συνολο 6 οποτε ειναι μουφα τα νουμερα.Και ξαναλεω δεν υποννοω κατι για τον συγκεκριμενο. Ας πουμε το δικο μου το ανωτερο που ειχα δει αν και δεν καθομαι να μετραω καθε τρεις και λιγο ηταν 5:26 λεπτα αλλα με μια μονο κληση 5 λεπτων ολα τα αλλα σερφαρισμα σε wifi και 4g στην αυτοματη φωτεινοτητα. ας πούμε ότι είμαι εγώ,τι έχω να κερδίσω?στα 50 μου και πιά....ε όχι!!!! ένας λόγος που έδωσα το Nexus ήταν αυτός, χάλια μαύρα ή μπαταρία,είχα μετανοιωσει πικρά που δεν είχα πάρει το g2 τότε αλλά μ'εφαγε το pure... 1.έχω ελάχιστες εφαρμογές κι αυτές όλες από το play 2.κάτι fit, Google music, Hangout,είναι όλα disable 3.οπου βλέπω sent report to the developer έχουν φάει άκυρο 4.αυτόματες ενημερώσεις τσεκούρι επίσης 5.facebook και συναφή δεν παίζουν 6.gps σπάνια ανοίγω, Κρήτη βλέπεις,το gps θα μου πει πως θα πάω...χα...αυτό έλειπε, παιχνίδια επίσης δέν 7.χθες ήτανε μία πολύ ήσυχη ημέρα όπως προείπα,μία κανονική είναι γύρω στις 5:30 ώρες με wi-fi,αλλά και με 3g πάει καλά,άνοιξα το 4g??!!!όλοι οι παραπάνω χρόνοι πάνε περίπατο 8.το θέμα είναι ότι με την χρήση που κάνω με βγάζει μέρα άνετα μέχρι αργά @komnias η θα το χα δώσει η θα είχα πάρει μπαταρια LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- akalos αγοράζω την μπαταρία σου όσο όσο φίλε..:lol::lol::lol::lol: Να σε ρωτήσω δέ πιστεύω να το συνδέεις πουθενά σε κανέναν υπολογιστή η κάπου αλλού και να φορτίζει έστω και αργά?? Γιατί έτσι μόνο μου βγαίνουν τα νούμερα..:lol::lol::lol: ούτε αυτό κανονικά με το φορτιστή του,πάντα την αφήνω όμως μιση,μία ώρα παραπάνω,η το βάζω το βράδυ και το βγάζω το πρωί αν θέλετε την γνώμη μου πάντως αυτό οφείλεται στις ελάχιστες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει έξτρα,και στό σχετικά καλό σήμα που έχω LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 5, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 ας πούμε ότι είμαι εγώ,τι έχω να κερδίσω?στα 50 μου και πιά....ε όχι!!!! ένας λόγος που έδωσα το Nexus ήταν αυτός, χάλια μαύρα ή μπαταρία,είχα μετανοιωσει πικρά που δεν είχα πάρει το g2 τότε αλλά μ'εφαγε το pure... 1.έχω ελάχιστες εφαρμογές κι αυτές όλες από το play 2.κάτι fit, Google music, Hangout,είναι όλα disable 3.οπου βλέπω sent report to the developer έχουν φάει άκυρο 4.αυτόματες ενημερώσεις τσεκούρι επίσης 5.facebook και συναφή δεν παίζουν 6.gps σπάνια ανοίγω, Κρήτη βλέπεις,το gps θα μου πει πως θα πάω...χα...αυτό έλειπε, παιχνίδια επίσης δέν 7.χθες ήτανε μία πολύ ήσυχη ημέρα όπως προείπα,μία κανονική είναι γύρω στις 5:30 ώρες με wi-fi,αλλά και με 3g πάει καλά,άνοιξα το 4g??!!!όλοι οι παραπάνω χρόνοι πάνε περίπατο 8.το θέμα είναι ότι με την χρήση που κάνω με βγάζει μέρα άνετα μέχρι αργά @komnias η θα το χα δώσει η θα είχα πάρει μπαταρια LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ούτε αυτό κανονικά με το φορτιστή του,πάντα την αφήνω όμως μιση,μία ώρα παραπάνω,η το βάζω το βράδυ και το βγάζω το πρωί αν θέλετε την γνώμη μου πάντως αυτό οφείλεται στις ελάχιστες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει έξτρα,και στό σχετικά καλό σήμα που έχω LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ακριβως σχεδον και εγω τετοια χρηση κανω σε ολα τα κινητα μου με πολυ λιγες εφαρμογες απο play καθολου gps αλλα εχω παντα 4g και εμενα πριν το χασω μου εβγαζε ανετα την μερα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και με σχεδόν 7 ώρες οθόνη ανοιχτή τι εργασίες έκανες??? Πλοήγηση και ομιλία μόνο; Εντάξει και εμένα μου φαίνονται εξωπραγματικοι χρόνοι αλλά στην ουσία όχι απλησιαστοι...Όντως με wifi δίνει καλύτερους χρόνους από ότι με δεδομένα και έχει πολύ καλή διαχείρηση όταν είναι σβηστή η οθόνη (και ας τρέχουν εφαρμογές από πίσω...) αλλά εδώ δείχνει 7 ώρες οθόνη ανοιχτή!!!!! Μην μας παρεξηγείς...Δεν σε κατηγορούμε...Ίσως η δική μας χρήση είναι υπερβολική :D Μήπως έχεις μεγαλύτερη μπαταρία πάνω (έτσι για την περιέργεια ρωτάω...)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και με σχεδόν 7 ώρες οθόνη ανοιχτή τι εργασίες έκανες??? Πλοήγηση και ομιλία μόνο; Εντάξει και εμένα μου φαίνονται εξωπραγματικοι χρόνοι αλλά στην ουσία όχι απλησιαστοι...Όντως με wifi δίνει καλύτερους χρόνους από ότι με δεδομένα και έχει πολύ καλή διαχείρηση όταν είναι σβηστή η οθόνη (και ας τρέχουν εφαρμογές από πίσω...) αλλά εδώ δείχνει 7 ώρες οθόνη ανοιχτή!!!!! Μην μας παρεξηγείς...Δεν σε κατηγορούμε...Ίσως η δική μας χρήση είναι υπερβολική :D Μήπως έχεις μεγαλύτερη μπαταρία πάνω (έτσι για την περιέργεια ρωτάω...)?? tapatalk, messenger, σερφαρισμα,κτλ τα συνηθισμένα περίμενε το απόγευμα θα σας δώσω screen shot που θα έχω το Nexus 5 να ανεβάσω φωτο της μπαταρίας LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Άντε πάμε άλλη μία.. Ένα ξερό screenshot από το SOT της συσκευής δεν λέει απολύτως τίποτα. Χωρίς screenshot από όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το SOT δε μπορεί να βγει συμπέρασμα. Είναι απίθανο αυτή η συσκευή να βγάλει την αυτονομία που βγάζει ένα Redmi note 3 (4000 mah μπαταρία και την διαχείριση που κάνει η MIUI) ή ένα S7 edge (3600 mah και κατά πολύ λιγότερο ενεργοβόρα οθόνη). Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Άντε πάμε άλλη μία.. Ένα ξερό screenshot από το SOT της συσκευής δεν λέει απολύτως τίποτα. Χωρίς screenshot από όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το SOT δε μπορεί να βγει συμπέρασμα. Είναι απίθανο αυτή η συσκευή να βγάλει την αυτονομία που βγάζει ένα Redmi note 3 (4000 mah μπαταρία και την διαχείριση που κάνει η MIUI) ή ένα S7 edge (3600 mah και κατά πολύ λιγότερο ενεργοβόρα οθόνη). ζουλιαρηδες!!!! :p :p αν ψάξεις τα posts μου θα δεις ότι πάντα απορούσα που φωνάζετε ότι δέν σας βγάζει μέρα με οποία χρήση ....ακόμα και κλειστό να το είχατε LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Edited April 5, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Καλό.... Αλλά δεν έχω να ζηλέψω κάτι.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πλάκα κάνετε;;;;;;;; που τέτοια τύχη..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Πλάκα κάνετε;;;;;;;; που τέτοια τύχη..... τι δικτυο εχεις? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 τι δικτυο εχεις? Vodafone. Στην Αθήνα με καλό σήμα, τώρα τελευταία έβγαζα 3,5 ώρες οθόνη. Με WiFi, όχι δεδομένα. Τώρα που είμαι επαρχία το έχω μόνο GSM και έπεσα πάλι στις 2.5.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Vodafone. Στην Αθήνα με καλό σήμα, τώρα τελευταία έβγαζα 3,5 ώρες οθόνη. Με WiFi, όχι δεδομένα. Τώρα που είμαι επαρχία το έχω μόνο GSM και έπεσα πάλι στις 2.5.... Γιατι το εχεις gsm αυτοματα ειναι καλυτερα,και φωτεινοτητα που?Οταν το φορτιζεις απο ποσο μεχρι τερμα?το αφηνεις καμμια ωρα επιπλεον?οι 2,5 ωρες συνεχομενα η σε διαστημα 24ωρου,δηλαδη αναμονη καθοπλου?gps bluetooth ανοιχτα? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Γιατι το εχεις gsm αυτοματα ειναι καλυτερα,και φωτεινοτητα που?Οταν το φορτιζεις απο ποσο μεχρι τερμα?το αφηνεις καμμια ωρα επιπλεον?οι 2,5 ωρες συνεχομενα η σε διαστημα 24ωρου,δηλαδη αναμονη καθοπλου?gps bluetooth ανοιχτα? Στο δίκτυο είναι καλύτερα αυτόματα; δεν τρώει περισσότερη μπαταρία? Το φορτίζω παραπάνω, το αφήνω τη νύχτα (βλακεια?), αυτόματη φωτεινότητα, οι 2.5 ώρες είναι στο 24ωρο ή μάλλον μέχρι το απόγευμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στο δίκτυο είναι καλύτερα αυτόματα; δεν τρώει περισσότερη μπαταρία? Το φορτίζω παραπάνω, το αφήνω τη νύχτα (βλακεια?), αυτόματη φωτεινότητα, οι 2.5 ώρες είναι στο 24ωρο ή μάλλον μέχρι το απόγευμα. Σχεδόν πάντα το αυτόματο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, λόγω των εναλλαγών. Εάν η μπαταρία είναι η σημαντικότερη παράμετρος, σε περιοχές που δεν έχει πρόβλημα το 3G, μπορείς να το αφήνεις συνέχεια μόνο 3G. Τα υπόλοιπα δεν έχουν μεγάλη σημασία - πχ προτείνεται να μην το φορτίζουμε πάντα στο 100% και να μην το αφήνουμε πολλές ώρες μετά που θα φορτίσει, αλλά δεν θα ξυπνάμε και ξημερώματα για το κινητό :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στο δίκτυο είναι καλύτερα αυτόματα; δεν τρώει περισσότερη μπαταρία? Το φορτίζω παραπάνω, το αφήνω τη νύχτα (βλακεια?), αυτόματη φωτεινότητα, οι 2.5 ώρες είναι στο 24ωρο ή μάλλον μέχρι το απόγευμα. πάντα καλύτερα είναι μόνο gsm, αλλά αμα θέλουμε και data, καλύτερα gsm/wcdma...το 4g ρουφάει παναθεματο με καλό ή κακό σήμα την μπαταρία και γω την αφήνω και φορτίζει μέχρι πρωίας,άμα κοιμηθώ LG V10 ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Γενικώς στο νησί δεν έχω καλό σήμα. Οπότε το αφήνω στο GSM. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στο δίκτυο είναι καλύτερα αυτόματα; δεν τρώει περισσότερη μπαταρία? Το φορτίζω παραπάνω, το αφήνω τη νύχτα (βλακεια?), αυτόματη φωτεινότητα, οι 2.5 ώρες είναι στο 24ωρο ή μάλλον μέχρι το απόγευμα. Κοιτα αφου εχει και αναμονη 24ωρο με 2,5 ωρες οθονη καλα ειναι,επισης εγω δεν βαζω ουτε gsm ουτε 3g ola μου τα κινητα οπου και αν παω στο αυτοματο το πολυ πολυ να βαλω εξοικονομηση μπαταριας σε πιο ψηλο ποσοστο αν ειμαι εξω αλλα πολυ σπανια οι καταναλωσεις στο αυτοματο δικτυο ειναι γελοιες και καλο ειοναι να το φορτιζεις κλειστο και κανα 2 ωρες παραπανω,τωρα αν μεινη και παραπανω μερικες φορες δεν τρεχει τιποτα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Εντάξει γελοία δεν την λες την κατανάλωση στο αυτόματο.. Αν ήταν γελοία οι χρόνοι θα πλησίαζαν σε αυτούς με Wi-Fi, αλλά απ'όσο γνωρίζουμε όλοι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Συμφωνώ στο ότι είναι καλό να το φορτίζεις κλειστό. Όσων αφορά τις δύο ώρες παραπάνω το θεωρώ περιττό. Αυτό που προσφέρει στην αυτονομία είναι 20-30 λεπτά αφού πιάσει το 100% της φόρτισης, λόγω του γνωστού "τρικ" που κάνει η LG στις συσκευές της.. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts