Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλα δε θα εβγαζε το 3g σαν σημα;τελος παντων λεπτομερειες και ναι οι αμολεντ ωραιες οθονες συμφωνω αλλα και αυτη ποοοολυ καλη αν και υποδεεστερη της σουπερ αμολεντ.Παντως δε μετανοιωσα στιγμη που το πηρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με εχει καλυψει απολυτα.

Αν θα έβγαζε σήμα 3g θα είχε ανοίξει μονο του τα data.

Το σήμα 2g, E, 3g, H, H+, 4g, 4g+ παντα αναφέρεται στα data.

Για να δεις αυτό που σου λέω, βάλε το σε 3g only και κλείσε τα data. Το σηματακι θα εξαφανιστεί.

Mαλλον δεν ήσουν ερωτευμένος και τόσο :p

Στάλθηκε από το v10...το 10 το καλό

Ξέρεις πως είναι οι έρωτες! Άλλοι πάνε καλά και άλλοι όχι. lol

Σε 3 πράγματα κόλλησα.

1. Στην μπαταρία που δεν θα με κάλυπτε με τίποτα εκείνη την περίοδο. (Και τώρα δύσκολα πάλι αλλά κάτι θα γίνονταν, η amoled θα του έδινε ανάσες στάνταρ).

2. Στην χρωματικά άτολμη οθόνη του. Την έβρισκα/βρίσκω υποτονική. (Γούστα ειναι αυτά βέβαια).

3. Στα προβλήματα που είχαν αρχίσει έντονα να υπάρχουν με αλλες συσκευές της lg. Να πω την αμαρτία μου, το φοβήθηκα οτι θα μπλεξω με τα σέρβις τους με τα αναλακτικά που ξαναχαλνουσαν!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το φοβήθηκα οτι θα μπλεξω με τα σέρβις τους με τα αναλακτικά που ξαναχαλνουσαν!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Παρ ολίγον και γω να σου πω την αλήθεια αλλά μετά λεω 10 είναι καλό θα ναι....

Αν ειχε samoled ούτε θα το κοιτούσα και γω

Εγώ θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μείον της συσκευής είναι ότι δεν έχει notification led. Το άλλο μείον είναι η μπαταρία όμως είναι δευτερεύων κατά τη γνώμη μου. Δεν ήμαστε σε καμιά ζούγκλα που χρειάζεται να περπατάμε με τις ώρες για να βρούμε ρεύμα. Και αν είναι και τόσο πολύ απαραίτητο με μία δεύτερη μπαταρία μπορούμε να έχουμε ίσως την καλύτερη αυτονομία που υπάρχει σε ναυαρχίδα. Προφανώς δεν είναι το ιδανικό δεν είναι όμως και το τόσο τραγικό όπως παρουσιάζεται εδώ. Θ

Μακάρι να συνεχιστεί η σειρά στο μέλλον με ένα νέο μοντέλο και μακάρι να μην δούμε την LG να κάνει πάλι πολλές και μερικές φορές τραγικές επιλογές. Τα μόνα που πραγματικά χρειάζονται είναι αναβάθμιση επεξεργαστή (820 ή νεώτερος εάν υπάρχει), ram 6gb (δεν είναι μεν απαραίτητη αλλά εφόσον midrange πλέον κυκλοφορούν με 4 σε ναυαρχίδα θα πρέπει να δώσει επιπλέον), 64GB μνήμη (για τον ίδιο λόγο με πριν), μεγαλύτερη μπαταρία και notification led. Εννοείται ότι θα πρέπει να υπάρχει και upgrade σε κάμερα εφόσον υπάρχει κάτι καλύτερο και να ενσωματωθεί και η wide angle του g5 και να παραμείνει το dac. Στο σχεδιαστικό κομμάτι αλλαγές δεν χρειάζονται ή θα πρέπει να είναι μικρές λεπτομέρειες.

Εχω στείλει μεηλ στη fokal για τα focal sphear αν υποστηρίζουν πλήρως την κινητήρα μας και περιμένω απάντηση.Τυχόν τα έχει καποιος ???

Απλά να παρατηρήσω ότι για να ασχολούμαστε για το αν ειχε amoled ή ρόδες το κινητό πάει να πει ότι σε πρωτη φάση και βασική είναι απροβλημάτιστη συσκευή.

Ε φυσικά, πλέον οι διαφορές ανάμεσα σε συσκευές & οι εκάστοτε παρατηρήσεις αφορούν μικρολεπτομέρειες. :)

Σε δεύτερη φάση εγω προσωπικά εάν είχε amoled δεν θα το αγοραζα. και ήταν ένας από τους κύριους λόγους που αναμεσα σε αυτό και σε κάποιο άλλο που κοίταγα να αγοράσω κατέληξα σε αυτό. Μετά από πολύ ψάξιμο προτίμησα lcd από samoled. Καθαρά για λόγους προβλημάτων. Δεν κρύβω ότι εμφανισιακά έρωτας μου ήταν το άλλο. Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή όμως τελικά που αγόρασα το v10

Προσωπικά δεν είμαι φαν της μίας ή της άλλης τεχνολογίας. Εκτιμώ αντίστοιχα και ένα καλό ips πάνελ & ένα amoled.

Στη συγκεκριμένη συσκευή θα ήθελα amoled ελαίω 2ης οθόνης.

Με την ισχύουσα υλοποίηση έχουμε δεδομένο bleeding, μικρό/μεγάλο, δεν έχει σημασία, έχουμε(δυστυχώς) & δεν θα έπρεπε να είχαμε.

Με amoled η υλοποίηση θα ήταν αδιαμφισβήτητα ανώτερη. Κανένα bleeding, & μάυρο που δεν μπαίνει καν σε σύγκριση με αυτό της ips.

Σε 2ο χρόνο έρχεται και η καλύτερη κατανάλωση της.

Για αυτούς τους 2 λόγους, δίνω ψήφο στην amoled, υπό τον όρο ότι θα μιλάμε για κορυφαία υλοποίηση.

Amoled έχει δώσει, πχ στην Oppo και στο Nexus 6. Αλλά όχι την κορυφαία. Η κορυφαία που έχει μπει?

Ναι αναφέρομαι να δώσει τις εκάστοτε τελευταίες amoled, αλλιώς ας εξελίξει τις δικές της τις oled. Αυτό είναι θέμα της Lg, αλλιώς ας εξαλείψει το bleeding και ας έχει ips.

Αν είναι να δώσει μια μέτρια amoled, προτιμώ την ips, αλλά με μια κορυφαία τελευταίας γενιάς amoled το αποτέλεσμα που θα παίρναμε θα ήταν ένα επίπεδο πάνω.

Ωραίο review φίλος! well done! :up::up::up::up:

@bas13 review αντάξιο της συσκευής.

Σου βάζω.....V10!! :cool:

Σας ευχαριστώ αμφότερους, απλά ότι είδα έγραψα, τίποτα περισσότερο/τίποτα λιγότερo. :)

Y.γ. Nα προσθέσω ότι όντως το notification led είναι απώλεια. Φυσικά σε σχέση με άλλες συσκευές υπερτερεί λόγω 2ης οθόνης αλλά είπαμε τα θέλουμε όλα. :D (Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στα 2, ασυζητητί ψήφος στη 2η οθόνη)

Επίσης, καλοδεχούμενα θα ήταν στερεοφωνικά ηχεία & αδιαβροχοποίηση, υπό τον όρο ότι δεν θυσίαζε ΟΜΩΣ ούτε τον τωρινό σχεδιασμό της συσκευής, ούτε τα bezel, ούτε την απεικόνιση του panel ή κάποια τέλως πάντων κάποια άλλη παρενέργεια.

Y.γ. Nα προσθέσω ότι όντως το notification led είναι απώλεια. Φυσικά σε σχέση με άλλες συσκευές υπερτερεί λόγω 2ης οθόνης αλλά είπαμε τα θέλουμε όλα. :D (Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στα 2, ασυζητητί ψήφος στη 2η οθόνη)

Από τη στιγμή που μπορούν να συνυπάρχουν και notification led και δεύτερη οθόνη δεν βλέπω το λόγο που δεν το έβαλαν. Πιο διακριτική σίγουρα η δεύτερη οθόνη αλλά απαιτεί και να είσαι μπροστά στη συσκευή περισσότερο ώρα. Μία αναπάντητη ή μία ειδοποίηση ή ακόμη το ότι τελειώνει η μπαταρία καλό είναι να μπορείς να την βλέπεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να κρατάς ή να είσαι δίπλα στη συσκευή

Από τη στιγμή που μπορούν να συνυπάρχουν και notification led και δεύτερη οθόνη δεν βλέπω το λόγο που δεν το έβαλαν. Πιο διακριτική σίγουρα η δεύτερη οθόνη αλλά απαιτεί και να είσαι μπροστά στη συσκευή περισσότερο ώρα. Μία αναπάντητη ή μία ειδοποίηση ή ακόμη το ότι τελειώνει η μπαταρία καλό είναι να μπορείς να την βλέπεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να κρατάς ή να είσαι δίπλα στη συσκευή

Δεν διαφωνώ, έτσι είναι.

Απλά επειδή μια συσκευή κρίνεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό, εκεί υπερτερεί η 2η οθόνη καθως τα υπόλοιπα έχουν μόνο το notification led.

Φυσικά όπως σου είπα θα έπρεπε να υπάρχουν και τα 2.

Δεν θα το έβαζα όμως στα σημαντικά μείον. Προσωπική μου άποψη, μπαταρία, root/ποινικό αδίκημα & το bleeding στη 2η οθόνη είναι σημαντικότερα.

Μια παρατήρηση μόνο...αντί να δούμε πως μπορούμε να εκμεταλευτουμε στον έπακρο τον υπάρχον hardware and software της κινηταρας...πχ Φωτογραφία,dac,ίσως κάποια κρυμμένα tips, μου διυλιζεται τον κωνωπα...καλοπροαίρετα το λέω...Καλημέρα όλη μέρα!!!

Ένας φωτογράφος ρε παιδιά για αρχή?

Edited by akalos

Πες μου!! :)

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι φωτογράφος.

Για μένα τη μέρα το αυτόματο κάνει άριστα τη δουλειά του.

Το βράδυ παίρνει σειρά το manual. O συνδυασμός που μου δίνει καλά αποτελέσματα είναι iso 200 & κλέιστρο 1/8 ή 1/4 ή iso 100-150 & κλείστρο 1/4. Για κλείστρο από 1/2 και πάνω θέλει τρίποδο, ενώ και στο 1/4 θέλει πολύ σταθερό χέρι,& βολεύει καλύτερα να βάλεις και χρονοδιακότη.

Υπόψιν ότι όσο κατεβαίνει το iso μειώνεται το φως που λαμβάνει & όσο αυξάνει το κλείστρο αυξάνεται αντίστοιχα το προσλαμβανόμενο φως.

Υπόψιν ότι το καλό με το v10 είναι ότι ότι δείχνει στην οθόνη πριν τη λήψη, αυτό αποτυπώνει. Άρα ο καθένας ας παίξει, με τις ρυθμίσεις και βλέπει τι τον βολεύει.

Πες μου!! :)

Ρυθμίσεις...τι άλλο?

Ευχαριστούμε Βασίλη

Ως φωτογράφος δε μπορώ να δώσω ρυθμίσεις διότι πολύ απλά δεν υπάρχει ένας μπούσουλας που ακολουθείται καθώς οι φωτιστικές συνθήκες ανά πάσα στιγμή είναι διαφορετικές. Όπως ειπώθηκε για τη μέρα μένεις στο auto με σημαντική προσοχή σε συνθήκες όπου υπάρχει έντονο κοντραστ. Δηλαδή όταν θέλεις να τραβήξεις ένα σημείο στο οποίο υπάρχει έντονη φωτιστική αντίθεση shadows/highlights (π.χ. ένα τοπίο όπου υπάρχει ουρανός και σπίτια). Εκεί αναλαμβάνει το hdr που θα σου φέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο ένα σωστό ιστόγραμμα.

Για το βράδυ όσο μπορείτε πειράξτε το manual. Προσπαθήστε να κρατάτε σε όσο δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα το iso. Σε συνθήκες σκοταδιού απλά βάζετε φλας για να έχετε στοιχειώδη καταγραφή. Εάν θέλετε να κάνετε light painting και γενικότερα να πειραματιστείτε κρατήστε ένα χαμηλό iso και όσο το δυνατόν πιο σταθερή επιφάνεια με μεγάλη ταχύτητα κλείστρου. Τώρα κάτι ακόμη που εγώ τουλάχιστον εκμεταλλεύομαι είναι η πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργία, λήψης raw. RAW είναι το "ανεπεξέργαστο" αρχείο φωτογραφίας το οποίο επιδέχεται μεγάλων βελτιώσεων με μικρές απώλειες. Είναι τελείως διαφορετικό δηλαδή να αυξήσεις τη φωτεινότητα σε μια σκοτεινή φωτογραφία από αρχείο jpg και σε raw. Το raw θα αντέξει την αύξηση δίχως να εμφανίσει κόκκο στα ίδια επίπεδα με το jpg. Αυτά εν ολίγοις!

Edited by kotsos4u
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Πολύ ωραία...πρώτη φορά έχω κινητό με τέτοια αξιόλογη κάμερα ...και σαν αρχάριος δεν ξέρω τι είναι η ταχύτητα κλείστρου π.χ...λέμε τώρα...Ευχαριστώ και σενα Κώτσο

Θα ανεβάσω φώτο αργότερα....με θάλασσα...

Edited by akalos

Ως φωτογράφος δε μπορώ να δώσω ρυθμίσεις διότι πολύ απλά δεν υπάρχει ένας μπούσουλας που ακολουθείται καθώς οι φωτιστικές συνθήκες ανά πάσα στιγμή είναι διαφορετικές. Όπως ειπώθηκε για τη μέρα μένεις στο auto με σημαντική προσοχή σε συνθήκες όπου υπάρχει έντονο κοντραστ. Δηλαδή όταν θέλεις να τραβήξεις ένα σημείο στο οποίο υπάρχει έντονη φωτιστική αντίθεση shadows/highlights (π.χ. ένα τοπίο όπου υπάρχει ουρανός και σπίτια). Εκεί αναλαμβάνει το hdr που θα σου φέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο ένα σωστό ιστόγραμμα.

Για το βράδυ όσο μπορείτε πειράξτε το manual. Προσπαθήστε να κρατάτε σε όσο δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα το iso. Σε συνθήκες σκοταδιού απλά βάζετε φλας για να έχετε στοιχειώδη καταγραφή. Εάν θέλετε να κάνετε light painting και γενικότερα να πειραματιστείτε κρατήστε ένα χαμηλό iso και όσο το δυνατόν πιο σταθερή επιφάνεια με μεγάλη ταχύτητα κλείστρου. Τώρα κάτι ακόμη που εγώ τουλάχιστον εκμεταλλεύομαι είναι η πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργία, λήψης raw. RAW είναι το "ανεπεξέργαστο" αρχείο φωτογραφίας το οποίο επιδέχεται μεγάλων βελτιώσεων με μικρές απώλειες. Είναι τελείως διαφορετικό δηλαδή να αυξήσεις τη φωτεινότητα σε μια σκοτεινή φωτογραφία από αρχείο jpg και σε raw. Το raw θα αντέξει την αύξηση δίχως να εμφανίσει κόκκο στα ίδια επίπεδα με το jpg. Αυτά εν ολίγοις!

Ευχαριστουμε πολυ

Βαριέμαι που ζω!!! :D

Υπάρχει κανένας θαρραλέος να αρχίσει το "πείραγμα";;

Root..custom recovery..xposed..Viber4Android.

Συνεχώς καινούρια πραγματάκια για το V10..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3388909

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο παρήγγειλα το λευκό και παρασκευή που επιστρέφω Αθήνα θα το έχω στα χέρια μου.

Μια σλιμ θήκη και ένα τζαμακι να βρω (θα ήθελα ένα help για το τζάμι) και αν έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κόψω την μικρο σιμ σε νανο γιατί είναι complicated. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο παρήγγειλα το λευκό και παρασκευή που επιστρέφω Αθήνα θα το έχω στα χέρια μου.

Μια σλιμ θήκη και ένα τζαμακι να βρω (θα ήθελα ένα help για το τζάμι) και αν έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κόψω την μικρο σιμ σε νανο γιατί είναι complicated. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Καλώς τον λίγο πιο πισω θα βρεις το τζαμακι που προτείνουν τα παιδιά

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλόo θα ηταν το viper...αλλά...

και αν έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κόψω την μικρο σιμ σε νανο γιατί είναι complicated. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Γιατί να την κόψεις και όχι να την αντικαταστήσεις με μια κανονική nano ?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Γιατί να την κόψεις και όχι να την αντικαταστήσεις με μια κανονική nano ?

Έτσι ακριβώς, επίσης και να την κόψεις δεν θα κάνεις τίποτα αφού η nano είναι πιο λεπτή και χωράει ακριβώς σε αντίθεση με αυτην που έχεις:)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Θαρραλέο δεν με λες αλλά εννοείται ότι είμαι root με custom recovery. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έσκασα μια 400αρού και δεν θα έχω adaway, xposed και Macrodroid. Επόμενο βήμα να ελαττώσω το dpi (640 το default, έλεος) αλλά αυτο έχει μέλλον ακόμη λόγω της 2ης οθόνης.

Θαρραλέο δεν με λες αλλά εννοείται ότι είμαι root με custom recovery. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έσκασα μια 400αρού και δεν θα έχω adaway, xposed και Macrodroid. Επόμενο βήμα να ελαττώσω το dpi (640 το default, έλεος) αλλά αυτο έχει μέλλον ακόμη λόγω της 2ης οθόνης.

Καλά, αυτό που λες με την 400άρα δεν ισχύει... Δηλαδή αν είχες αγοράσει Lamborghini, τα ίδια θα έλεγες? "Δε μπορώ να διανοηθώ ότι έσκασα 130.000 ευρώ και δε θα βάλω φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση"?

Το root σου καλύπτει κάποιες ανάγκες. Προφανώς. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Προσωπικά πιστεύω ότι το ρουτ είναι για αυτούς που ψάχνονται. Και τέλεια συσκευή να σου δώσουν εσύ θα την κάνεις ρουτ έτσι γιατί μπορείς. Το έχεις κάνει αυτοσκοπό.

Το ρουτ παιδιά δίνει πάμπολες δυνατότητες.

Το καλό είναι ότι πλέον στην 6 έχουν δωθεί κάποιες απ'αυτές, καθιστώντας το πλέον, λιγότερο ''απαραίτητο'' από ποτέ.

Εντούτοις, τα δικαιώματα διαχειριστή θα έπρεπε να δίνονται out of the box και όχι να παρακάλαμε. :mad: :X

Καλά, αυτό που λες με την 400άρα δεν ισχύει... Δηλαδή αν είχες αγοράσει Lamborghini, τα ίδια θα έλεγες? "Δε μπορώ να διανοηθώ ότι έσκασα 130.000 ευρώ και δε θα βάλω φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση"?

Το root σου καλύπτει κάποιες ανάγκες. Προφανώς. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Προσωπικά πιστεύω ότι το ρουτ είναι για αυτούς που ψάχνονται. Και τέλεια συσκευή να σου δώσουν εσύ θα την κάνεις ρουτ έτσι γιατί μπορείς. Το έχεις κάνει αυτοσκοπό.

Που ακριβώς λέω οτι ολοι έχουν τις ίδιες ανάγκες; Η ερώτηση του φίλου ήταν σαφής και σε αυτήν απάντησα. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές & φλυαρίες. Αν δεν σου χρειάζεται το root, μην το κάνεις.

@ akalos: το adguard δεν είναι το ίδιο, παρόλα αυτά είναι αξιοπρεπές.

Edited by paschalism

@ akalos: το adguard δεν είναι το ίδιο, παρόλα αυτά είναι αξιοπρεπές.

Για αυτό έγραψα παλεύεται..

Αλλά ρουτ συν χαμένη εγγύηση...δεν την παλεύω...οχι ακόμα τουλάχιστον...

Θα δούμε....

Edited by akalos