Jump to content

syban

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by syban

  1. syban

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα και από εμένα νέος κάτοχος εδώ και 10 μέρες περίπου, υπερευχαριστημένος από την συσκευή, ένα παράπονο μόνο, λόγο κυρτότητας της οθόνης δεν βρισκω προστασία για την οθόνη, δοκίμασα spigen που ήξερα ότι είναι πολύ ποιοτικά υλικά, αλλά ούτε να γράψω δεν μπορώ από τότε που έβαλα το τζαμακι, βλέπω σαν μοναδική λύση μια tmax που βάζουν κάποιο είδος κόλλας στην οθόνη, αυτό δεν είναι επικίνδυνο για την οθόνη ; υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να την περνάει ; ευχαριστω.
  2. syban

    LG V10

    Επιβεβαιώνω για γερμανικό, τώρα κατεβάζω.
  3. Εγώ με αντισηπτικά μαντιλάκια που καθαρίζουμε τα χέρια
  4. syban

    LG V10

    Εμένα πάντως και από το bridge που δοκίμασα λέει your phone is up to date
  5. τέλειο, ευχαριστούμε πολύ το Myphone και την Cosmote !!
  6. syban

    LG V10

    Κανένα πρόβλημα και εγώ, υπερευχαριστημένος το έχω από τον Μάιο, του πέρασα την 6 έχει φάει πολύ ξύλο γενικά και δεν έχει χαμπαριάσει τίποτα, προσέξτε τι βάζετε μέσα, εφαρμογές που σπανέ wifi - vpn για free 3g και τέτοια, προσοχή.
  7. syban

    LG V10

    Μετα το v10 το χαος. ΥΓ: πριν το v10 το χαος.:lol:
  8. syban

    LG V10

    Καλησπέρα, τι παίζει με το update που έσκασε μύτη ; 311mb : version v20b-aug-17-2016 - Γερμανικό.
  9. syban

    LG V10

    Μια επιτυχημένη συσκευή πάντα έχει haters.
  10. syban

    LG V10

    Καλημέρα, πριν την αναβάθμιση μήπως έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις στο “τηλέφωνο”
  11. syban

    LG V10

    και έμενα μόλις.
  12. syban

    LG V10

    αυτά να παίζουν με την κινηταρα μας ; παλιότερα είχα κάτι sony και παιζαν μόνο σε sony αλλιώς ήθελε ανταπτορα.. http://www.skroutz.gr/s/7733332/Sony-MDR-XB50AP.html
  13. syban

    LG V10

    Μπα ούτε καν, μεμονωμένο περιστατικό, έχει συμβεί και σε nexus 5 που είχα – έχω σε κάποιο συρτάρι.
  14. syban

    LG V10

    Παρέλαβα και εγώ τελικά μετά από μια "μικρή περιπέτεια", (είχα ζητήσει το μαύρο και μου είπαν ότι δεν το έχουν και δεν πρόκειται να το φέρουν, οπότε το παράγγειλα σε λευκό και ως δια μαγείας μόλις παρέλαβα είδα στο site τους το μαύρο... ζήτησα αλλαγή και μετά από μια εβδομάδα τέλος καλό όλα καλά) Το κινητό είναι τέλειο, ούτε βαρύ ούτε μεγάλο είναι τέλια ζυγισμένο, το αισθάνομαι πιο ελαφρύ από της κοπέλας μου το moto g 3rd gen, στην τσέπη δεν με ενοχλεί καθόλου, από κλίση ακούω επιτέλους και με ακούνε τέλεια, φωτογραφεία δεν σχολιάζω και από οθόνη είδα το φως το αληθινό. Είναι από Γερμανία και ήταν σφραγισμένο, ενώ το λευκό από ρουμάνια και χωρίς σφραγίδα.
  15. syban

    LG V10

    Μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο παρήγγειλα το λευκό και παρασκευή που επιστρέφω Αθήνα θα το έχω στα χέρια μου. Μια σλιμ θήκη και ένα τζαμακι να βρω (θα ήθελα ένα help για το τζάμι) και αν έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κόψω την μικρο σιμ σε νανο γιατί είναι complicated. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
  16. Καλησπέρα μια βοήθεια γιατί άλλαξε το πλάνο μου, από αυτά τα καταστήματα γιατί συνεργάζεται η εταιρία που δουλεύω και μέχρι 250 γιατί τόσο μου επιδοτεί, θα μπορούσα να κανονίσω να πληρώσω διάφορα αλλά δεν θέλω να προκαλέσω, λόγο ότι είμαι καινούργιος και είναι δύσκολες εποχές, με μια γρήγορη ματιά εστίασα στο g3 και το honor 5x, θα προτιμούσα 5,5". Είμαι με nexus 5 τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε καλό θα ήταν να πάρω κάτι που θα είναι και αναβάθμιση. Ευχαριστώ.
  17. Και με αυτά και με 152 βιντεακια που είδα σήμερα για το v10, καλό χρυσό αλλά δεν θα βολέψει. Το ρίσκο είναι πιο κοντά πλέον, θα περιμένω λίγο μήπως πέσει το nexus 5χ 32, 1-2 weeks το πολύ και αν οχι g4, αν και σήμερα μέσα σε όλα έβλεπα και το flex 2 που μοιάζει πολύ με το g4 αλλά είναι κοντά στην τιμή και νομίζω δεν αξίζει.
  18. βεβαίως και είναι στις επιλογές μου το nexus 5χ, αλλά επειδή είμαι 3 χρόνια με nexus 5 με έχει κουράσει πολύ το πρόβλημα χώρου (και κάποια προβλήματα στο μικρόφωνο ακουστικό που φαντάζομαι θα ήταν μόνο στο δικό μου)
  19. Καλημέρα, ευχαριστώ για τη απάντηση, τότε ή θα το ρισκάρω ή θα πάω στο ακριβότερο βαρύτερο και μεγαλύτερο v10 ελπίζοντας ότι θα μπορώ να το έχω στην τσέπη την μισή μέρα… χωρίς να βλαστημάω.
  20. Καλησπέρα, ενδιαφερόμουν να αγοράσω το G4 αλλά με όλα αυτά που διαβάζω το έχω παγώσει, χτες είδα το zenfone 2 είναι ισάξιο ; Έχει κάνεις δουλέψει και τα 2 ; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...