kwnana Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Πάει πλέον το Doogee X5 Pro. Ήταν όντως μια τιμια αγορα, που δικαιολογούσε πλήρως τα λεφτά της. Εύχομαι στον καινουριο κάτοχο να το ευχαριστηθεί .... Εγώ πλέον πάω σε xiaomi Note 2 Prime και φυσικά στο αγαπξημενο μου μηλαράκι iPhone 6S Plus. Καλή συνεχεια σε όλους ..... Κάποιους από εσάς τους συναντάω και αλλου, ασχέτως συσκευής ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θα συμφωνήσω μαζί σου.Απο τα καλύτερα κινέζικα που πέρασαν απο τα χέρια μου για τα χρήματα που κοστίζει.Το συνιστώ ανεπίφυλακτα για κάποιον που θέλει ένα αξιοπρεπές κινητό με λίγα χρήματα.Η αυτονομία μόνο θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερη αλλά δεν την λες και τελειως χάλια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε αναμονή τι ποσοστό περίπου σας ξοδεύει ;; Το πρόσεξε κανείς ;;; Σε μένα περίπου 12% στις 24 ώρες και μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Έκανα και μια φορά facrory reset μήπως έφταιγε κάποια εφαρμογή άλλα τίποτα. Υποψιάζομαι battery drain άλλα θέλω να το διασταυρώσω πρώτα... Τις ίδιες ώρες το Κ3 σε αναμονή δεν μου ξοδεύει ούτε 5-6%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εμένα με τη χρήση που κάνω δε μου βγάζει πάνω απο 12 ώρες συνολικά.Αλλά σε αναμονή μου καταναλώνει περίπου 1% ανά ώρα γιατί εν γνώσει μου έχω ανοιχτούς συγχρονισμούς pop3 mail ανά 5λεπτο συν bluetooth ανοιχτό με σύνδεση με smartwatch και λόγω αυτού τρέχει και μια εφαρμογή οπότε το θεωρώ λογικό ως κατανάλωση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μια χαρά είναι τότε... σε μένα κάτι δε πάει καλά... με όλα κλειστά σε αναμονή θέλει περίπου 1% ανά 2 ώρες. Το έχω σαν δεύτερο δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Δεν μπορώ όμως να εντοπίσω τι φταίει και πάω να σκάσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μια χαρά είναι τότε... σε μένα κάτι δε πάει καλά... με όλα κλειστά σε αναμονή θέλει περίπου 1% ανά 2 ώρες. Το έχω σαν δεύτερο δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Δεν μπορώ όμως να εντοπίσω τι φταίει και πάω να σκάσω :) Αναλογα,τι εχεις περασει μεσα φιλε μου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Περίπου 20 εφαρμογές άλλα τις πάγωσα επίτηδες όλες και παρόλα αυτά βελτίωση δεν είχα. Έβαλα και το dozen το οποίο είναι κάτι παρόμοιο με το greenify για μη root συσκευές άλλα πάλι τίποτα. Έκανα και facrory reset όπως έγραψα πριν και το άφησα 24 ώρες χωρίς να βάλω εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε αναμονή τι ποσοστό περίπου σας ξοδεύει ;; Το πρόσεξε κανείς ;;; Σε μένα περίπου 12% στις 24 ώρες και μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Έκανα και μια φορά facrory reset μήπως έφταιγε κάποια εφαρμογή άλλα τίποτα. Υποψιάζομαι battery drain άλλα θέλω να το διασταυρώσω πρώτα... Τις ίδιες ώρες το Κ3 σε αναμονή δεν μου ξοδεύει ούτε 5-6%. Στο 24ώρο δεν το χω προσέξει αλλά το πρώτο 6ώρο που το άφησα γύρω στα 2% με το ζόρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin_77 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα σε όλους!Έχω ένα samsung s3 mini gt8200 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο κινητό.Υπόψιν δεν γνωριζω πολλά από κινητά.Μου το προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τελικά το τηλ. το έδωσα Δε μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθος Οπότε πάμε για άλλα ;) το τηλ. της γυναίκας ετοιμάστηκε & παραδόθηκε Κάρτα Cosmote = μοιράζει internet Viber = ok (περάστηκε από την αρχή) Πήρε την ενημέρωση ΟΤΑ Αυτό που δεν ξέρω τι να κάνω είναι με το δικό μου (ακόμα δεν έχω βγάλει το αυτοκόλλητο της μπαταρίας) και ο λόγος είναι γιατί με "ξενίζει" ο όγκος του έρχομαι από 4,3'' και οι 5'' μου φαίνονται πολλές Μάλλον θα το βάλω αγγελία :confused: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα σε όλους!Έχω ένα samsung s3 mini gt8200 και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο κινητό.Υπόψιν δεν γνωριζω πολλά από κινητά.Μου το προτείνετε; Αν διαβασεις εστω και λιγα απο τα προηγουμενα ποστ, θα δεις οτι προτεινεται με 1000!!!!! Απο τις πιο τιμιες συσκευες στα λεφτα της. Αυτα που λεγονται προς το τελος περι μπαταριας, ειναι λεπτομερειες για ... ψαγμενους και δεν πρεπει να απασχολουν το μεσο χρηστη! Αν δεις σε θεματα αλλων συσκευων, εκει συζητανε για το οτι δεν... ανοιγει καθολου η συσκευη και αλλα χειροτερα! :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Για τα χρήματα του δε με χαλάει και η κάμερα του σε χαμηλό φωτισμό. Doogee X5 PRO - Low light Camera test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έχω την εντύπωση πως τραβώντας σε κοντινή απόσταση με χαμηλό φωτισμό με το φλας αναμμένο έχει αρκετά καλύτερα αποτελέσματα από ότι με το φως της ημέρας. Τουλάχιστον στο απλό X5 που έχω(λογικά δεν έχει διαφορά με το pro σε αυτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Έχω την εντύπωση πως τραβώντας σε κοντινή απόσταση με χαμηλό φωτισμό με το φλας αναμμένο έχει αρκετά καλύτερα αποτελέσματα από ότι με το φως της ημέρας. Τουλάχιστον στο απλό X5 που έχω(λογικά δεν έχει διαφορά με το pro σε αυτό). Ναι έχει αρκετά καλύτερη ποιότητα σε κοντινή απόσταση με φλας. Ο πατέρας μου που πιο πριν του χα δώσει το αρκετά παλιό μου galaxy s3 mini πάντως έχει ενθουσιαστεί με το σύνολο της συσκευής για 74ευρώ Edited December 1, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin_77 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Euaggelos1 για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Mε μια πιο χαλαρή χρήση και τα πάντα ανοιχτά απο συγχρονισμούς μπορεί να φτάσει σχεδόν ένα 24ωρο η μπαταρία http://s1.postimg.org/5f4kv9frj/Screenshot_2015_12_02_13_22_44.png http://s1.postimg.org/ja2vdqa6n/Screenshot_2015_12_02_13_22_52.png http://s1.postimg.org/91ae7wm4v/Screenshot_2015_12_02_13_23_00.png Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εδώ και τα δικά μου στατιστικά με μόνο 25' οθόνης και WIFI μετά από 2 ήμερες και 15 περίπου ώρες στην αναμονή. http://s16.postimg.org/s5lfvdqp1/2015_12_02_12_26_53.png http://s16.postimg.org/qf2etw95x/2015_12_02_12_27_28.png http://s16.postimg.org/r21bjf61x/2015_12_02_12_37_33.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Με σχεδόν καθόλου χρήση φτάνεις τις 3 μέρες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι άλλα νομίζω ότι είναι λίγο... με σχεδόν καθόλου χρήση θα έπρεπε να φτάνω τις 7-8 μέρες μίνιμουμ. Το Κ3 κρατάει με αρκετή χρήση πάνω από 3-4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Nαι αλλά το k3 έχει και 3000mah μπαταρία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι αλλά είναι και 5.5" και FHD που πάει να πει ότι χρειάζεται περισσότερη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι, αλλά όταν δεν κάνεις χρήση δε δουλεύει ή οθόνη, οπότε στην αναμονή ή μεγαλύτερη μπαταρία κάνει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ναι και με το DOOGEE HOMTOM HT6 κραταει 10 μερες.......:lol: Μια χαρα ειναι η μπαταρια παιδια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 η μπαταρία κατά την γνώμη μου ειναι μέτρια..αλλά και το κινητό κοστίζει 75€.Το πολύ καλά θα ήταν αν μπορούσε με όλα ανοιχτά να βγάζει στο 24ωρο 6-7 ώρες οθόνη με άνεση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά, έχει στο eBay μπαταρία σαν και τη δικιά του, από 7€. Για μένα είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι αφαιρούμενη. Παίρνεις μια 2η που την κρατάς φορτισμένη μαζί σου, και αν σου αδειάσει η πρώτη την αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts